Frukost in the Valjevik


Vaknade med fetaste huvudvärken idag igen!!! Är så trött på det här. Men efter kaffe och Panodil känns det bättre.

Frukost med banangröt är mumma!


Titta va lyckliga. Naaaaaaw  Tycker dom passar skitbra ihop.  Tråkigt för mig för jag har alltid trott att Niklas Wahlgren är homo. Dom är även ruggigt lika & har en massa tänder.
Det är många par som är lika varandra. Hm... Tänk om jag är lika Ola, shiiiit va smaler jag är då!!! Hurra!!! Smaler som en fura :))


Nu drar jag och de 2 minsta snart ner till stan :) Vad ska jag köpa idag... näähääää, jag hade köpstop :((

Världens varmaste ta-hand-om-kram till världens varmaste hjärtevän Piik som ligger sjuk + att Arvid och resten av gänget i Draconian är i Israel & spelar.. Så hon är alldeles själv! Kan det bli värre. Att inte få följa med på Konserten och headbanga  (läs pedagogisk förklaring haha )skiten ur sig + att va ensam och sjuk!!! Älskar dig gumman!!
 

Fika hos Mia, Vilda & Viola :)

Satte oss i bilen för att åka till the HjortaHood ;)  Väl framme så var det jättefint dukat och tända ljus å allt :) Supermysigt. Alva och Vilda har verkligen funnit varandra och leker som galningar.  Jättekul. När vi åkte därifrån så sa Alva. Vi ser typ samma stjärnor jag och min bästis Vilda. Samma stjärnor i samma värld.  Jag och min Bästis. Jättegulligt.  Blir alldeles tårögd.  Tack för kaffet och trevligt sällskap.

2 galna posers




Alva hittade ett par klackskor som hon föll pladaskt för!!!! haha hon står som en anka haha


En Fredag i bilder.. (som vanligt)

Fredag är som alla andra dagar en städdag då sitter Freja på sin favvoplats & leker


Allt ska dammas inkl. Opeth tavla


här Kamilla.. himmelriket ;)) hur mycket som helst!!

kolla in skor måste man å OJOJOJOJOJ vad det står Alva på dom :)

HIttade även ett  par till mig!

 Bestämde oss för att ta bilen till havet för lite fika & frisk luft.  Underbart vårväder!







Älskar dig mamma massor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÄlsklingsAlva

Kolla in bryyden. För ett år sedan när vi flyttade ner så var hon en liten skit. Nu är hon stora damen med fantastiskt mycket åsikter. Dissusioner ligger denne dam mycket varmt om hjärtat och hon kan prata omkull vem som helst!
Vi alla älskar dig sååå!

Svårt att välja skor?? ja men då tar man en av varje! haha

Ljuvlig pyjamas Fredag

Alla mina barn har alltid sovit på nätterna. Så när det sker ett undantag som inatt så blir hela mitt jag helt fel. Man funkar inte. Lider med er föräldrar som har det så här!  Freja lägger sig alltid kl. halv 8. Sen sover sen hon som en stock men sent i går kväll så vaknade hon och var världens gladaste Freja. Hon pratade & skrattade som aldrig förr.  Söt som socker men SOV FÖR HMHMHM!!!! Så idag är jag trött med stort T



KEIREN HÄLSAR... till

 alla hans kompisar på hans gamla skola. 
Får jag sova över hos dig Felix nångång igen, de är så kul! Nån gång får du följa med ner hit. Så kan vi gå till glassbåten och bada i havet.  Vi kommer upp om 2 veckor, då ses vi igen.
Till alla killar: Ni skulle se tjejerna  här nere, dom är jättesnygga :)  Nu har vi redan vår här nere.  Jag och mamma ska ner till stan sen för jag ska på kalas ikväll.  Det ska bli jättekul.

Kramar Keiren

p.s hälsa Fröknarna med  d.s


I fall nån är intresserad..

så har jag skiitont i magen!! Och det är ju egentligen väldigt onödig.  Så nu tar jag natten!! Nu strejkar jag!

En Torsdag fram till 20.17

Är sååå trött i skallen! Alva har haft en såkallad inge-bra-dag! Inget värre men ändå ganska olikt henne. Kanske bara trött efter en tuff dag på dagis. Torsdagarna på hennes dagis ganska stökiga.  Hon sover nu i vår säng. Fick somna där ikväll.

Tidigare idag så har jag & Freja vart på babyrytmik och  fikat med Mia, Sandra och alla våra småskruttar på RITZ ( skräll). Fick även träffa Deras vän Fia :) som tydligen gör snygga kändisnaglar,  å de ä ju bra att veta om mina egna naglar får för sig att bli jättefula. Vi hade jättetrevligt  och tjötade om allt och ingenting. 

Va även och fixade lite kläder till Freja. Hon har växt ur alla sina bodysar så det var bara att köpa nya. SÅÅÅ mycket vårsnyggt hade dom fått in på name it.  Få ta nästa barnbidrag och köpa lite fina vårkläder.  Köpte även en ny scarf till Ola.  Ola = glad = galen i scarfes :)

Babyrytmik. Kolla in Fejas lår dom har hon ärvt av sin far  hahaha

Underbara färger :)

Baby-scarf från name it. Finns i jättemånga olika mönster och färger.  Skitsnygga och praktiska.

Gott om mycket inlägg..

är det ont om idag ;) Har inte vart hemma på hela dagen nästan.

Ska fixa till det snart, måste bara laga middag och fixa lite.

Puss och kram så länge

Tack!

Jag har haft en helt underbar dag. Hade Mia och hennes syster och deras barn här på besök. Jättetrevligt. Jag är så glad. Längtar tills Lisen inte jobbar så hon åxå får träffa dom :)   Även om jag har Olas familj här nere som betyder så galet mycket för mig & barnen så är känslan av att träffa folk som inte tillhör familjen helt underbar! Mina  Vänner!!! Man har inte så många här nere. Ganska ensam egentligen när jag tänker efter.  Så TACK Mia igen för att du skrev till mig och tack till mig själv för att jag hängde med ut på fika förra veckan.

NU tar vi natten. Pussen å kramen!

Förlovningspresent

Glömt att visa vår jättefina förlovningspresent från Olas föräldrar. Ett helt underbart ljusfat från SIA. Tack snälla!!
Ska köpa blockljus att ha på den i morgon.  :)) Nu fick det bli vaniljljus från IKEA, det enda jag hade hemma.


Råkade köpa en ny väska ;)

Hoppsan Kerstin va tokigt det blev.  ....  Följde med Lisen igår in i en affär här i stan och där hängde den!!! Väskan. Den skrek...

-maaaalin..I Want to go home!! BY MEEE!!  Kortet liksom flög ur plånboken och in i deras kortmaskin och vipps så va väskan min!!

så här är den, min nya skötväska. Sa till Ola att det var en skötväska så att han skulle tycka att det var ett jättebra köp ;))  En stor snygg skötväska måste jag ju ha.

Klepp dig å skaff dig ett jöbb!

Dita von Teese vägrar tydligen sluta strippa.
Nu avslöjar hon att två pojkvänner dumpat henne på grund jobbet.

Men är det så konstigt!!! Dom tror nog kanske att  dom fixar att deras  flickvän är en slampig strippa, men när dom på riktigt inser att deras flickvän är en riktigt slampig strippa då är det nog inte så kul.
Jag fullkomligt hatar hela porrindustrin och strippor å allt annat skräp.  Tycker att deras "yrken" gör dagen syn på kvinnor ännu värre!!
mycket gör man för pengar!  Smutsiga slamppengar!! Äckligt!! BLÄÄKEN!




Alva hjärta kladdkaka

Alva studsade upp kl 8. Slängde på sig kläderna, städade sitt rum, bäddade sängen, fixade håret och gav alla 3 "hästarna" mat . Allt tog ganska exakt 5,45 minuter och se dess har jag fått den här frågan 4732 gånger! 

-kommer dom snart!!? 

med ett tålamod likt guld så har jag varje gång svarat ömt.

- jaaa älskade Alva. Dom kommer om en stund.  Börjar dock bli lite lätt tröttsamt nu någera timmar senare

Alva älskar kladdkaka och hon tycker att det är ett barns rättighet att  fira med kladdkaka minst 5 gånger i veckan.  Så när jag berättade att vi skulle få besök så självklart skulle det firas med kladdkaka  :)



En liten kvälltripp till Lisens jobb..

tog jag mig. Kände att hon behövde få lite "SäffleSällskap".  Få prata av sig lite om alla vackra kunder. ;)  När man står där inne  och ser alla kunder komma & gå så inser man vilket hav av baciller man attackeras av dagligen. Stackars kassörskor!! Stackars Lisen. Tro väl katten att hon alltid är småförkyld.  Tänk bara handtaget in i affären!!! Eller lånenyckeln till toan. Jag fan spyr!!! Det första jag gjord när jag kom hem var att sprita mig ren.  Jag ska köpa handskar till henne med inbyggda "spritduttar" som gör henne ren var femte minut. ÅÅÅ va ren hon ska bli :)

Alltid lika kul att kolla in skivorna på Statoil... wow vilka godbitar  hahaha


Fick även se att Anna Book vill dö i Spanien... jaha.. positivt tänkande, det gillar vi!!


I morgon ska Alva stanna hemma från dagis för vi får besök av en vacker Mia med hennes lika vackra små barn Vilda 3 och Viola 4 månader. Träffade Mia på babyrytmiken här i stan. Alva ska baka kladdkaka åt dom.  Hon har längtat och längtat och i morgon  är det äntligen Onsdag. Ska bli jättekul. 
Hjärtligt välkommna :))

Godnatt på er!

Grattis Sweden!!

Äntligen kan alla kungliga skvallertidningar världens över pusta ut. Nu kan det äntligen sluta spekuleras om ett eventuellt bröllop.  Nu kan Dannepanne skratta sig lycklig heeela vägen till banken.  Nu äntligen kan svenska staten börja lägga undan alla miljoner som detta bröllop kommer att kosta :)))

Grattis Viktoria och Daniel, hurra för att kärleken inte har några gränser!




kungen = "jaja... hostahosta.. kunde vart värre"
Viktoria = "jaaaaaaaaaa"
Daniel =  "moneymoneymoney"
Drottningen =  "Snygg ä han ju i allafall, eller??"

VÅÅÅÅRen är kommen :))

Idag är det vår på riktigt! Solen är jättevarm och grönt har börjar komma upp i rabatten. Helt underbart. Nu mamma är det snart dags att dra fram husbilen :) 


Alva hälsar Puss &  Kram till alla


Sölvesborg- Säffle 1-1

Jag och vacker qvinna satt med söt och väluppfostrad bebis i lugnan ro och mös på favvostället förut och hejsan hoppsan så fick vi besök.  Besök är kul. Dessutom när man inser att Sölvesborg är precis som lilla ljuvliga Säffle.  Denne besökare stod i det allmänna besöksrummet så oskyldig och lugn.  Precis så lugn som besökaren vill att alla andra besökare vill uppfatta besökaren.. 

Underbart! Tack käre besökare, nu känner jag mig som hemma :)))

Sölvesborg - Säffle ETT - ETT

WHY!!!???!!!

Vad kommer det sig att de som pyntade värst och först till jul fortfarande har skiten kvar???




Trött i hövve!!

Har fixat å donat som en galning idag. mammaträff, vägning & vaccination av Frejaskrutten , Kompisar med hem, Mellanmål till en hel armé, storhandlat och även dagens stora problem ...SWEDBANK!!  Jag fullkomligt hatar vårt bankkontor som har gett sig fan på att vi inte ska få köpa hus. Vi har inte en räkning som ligger någonstans & eftersläpar . Vi har ingen kredit på något kort och handlar aldrig på avbetalning.  Vi äger allt vi har. Vill vi ha något så sparar vi.  Vi äger 2 bilar med ett sammalagt värde av 30 000!!! Men mr bankgubbe tycker inte vi är tillräckligt mogna att äga ett hus. HM.. vi har 3 barn & en mycket bra ekonomi !! + att vi skulle sänka vår boendekostnad med 4000 i månaden!!  Har pratat med flera som säger direkt :
- BYT BANK!!!
- BYT BANK!!
jag säger LÄTT ATT JAG GÖR!!

Så nu idag har vi ansökt om lånelöfte hos en annan bank! Tyvärr så börjar tiden ta slut för huset vi vill ha har redan kommit upp i utgångspriset och jag är rädd för att köpet inte är långt borta.  pratade med mäklaren förut som sa att tiden va knapp nu för säljaren vill bli av med det NU!!

- VÄÄÄÄNTA PÅ OSS!!

Alldels strax ska jag bänka mig i soffan , behöver få varva ner och bara va.  Ska bara kolla in era inlägg först.
  1. Design: Simon & Tomas
  2. CSI NY
  3. Sanningen bakom size zero
Sötnos Freja tog sig en dusch :)



8.35

Vanligt kaffe i koppen! 


Önskar er alla en Jättetrevlig Måndag. Vi hörs senare, som sagt har massor att fixa idag.  Berättar om allt sen.
Kan man strejka??  Bara undrar..

.




Måndag 08.22

Jag ger upp. Min lattemaskin har sagt NEJ, stopp, vägrar, vill inte.... slängt in megahandduken!!! Det vill inte ånga!!! Skitåxå.  Som jag skrev till min käre bloggvän E så ska jag nu trots Lattekulturen i Sverige genom att bara dricka vanligt hederligt bryggkaffe med kall mjölk! JÄTTEOFTA OCH JÄTTELÄNGE!! Inte en endaste RITZlatte ska få komma i närheten av min värmländska strupe. Det med basta, punkt slut!!

- om jag är arg? , lite lätt irriterad bara!! 






Snart Måndag

och då har jag häcken full!! Ska fixa det å det å det å det å det å det och så måste vi åka och storhandla.  Som sagt full rulle hela dagen i morgon. Tror inte ens att jag hinner med en kaffe ute :(   Mitt lattemaskin är inte som den ska va heller och det gör mig ruggigt arg!  men innan jag tar itu med allt i morgon + evetuell sönderhoppning av lattemaskin så ska det sovas. 
Godnatt alla JÄTTEmånga smygkikare av denna blogg :) Ni är guld värda. 

Puss i pannan

HIttade en gammal bild på Alva & keiren. Den här tog jag i Laholm i nov-07 Första turen ner med barnen till Ola. Kolla in Alva vad liiiiiten ... ååå mina älskade små


En frisk helg :))

Den här helgen som gick var den första helgen på 1 månad som inte nån av oss låg i magsjukan!!!  HURRA!!!!!!!!!!!!!!!!

BarnaROV DeluX!!

satte i halsen i morse när jag läste fredagens bilaga om Linda Rosing Karlar!! men ursäkta..  Karl. Detta är barnarov. Va fan ska hon med en kille på 19 år!!   Hur tänker man då. Linda 35. pojkvän 19 och Lindas 2 barn. Hennes stora dotter är ju jämngammal med honom.!!  GUUUUUUD så pinsamt!!!!  WHY!!! WHY!!!! Varför måste hon va så korkad! Man blir ju så trött!
Kolla in svaret på frågan om hans idealtjej.. hahaha någon som vart med om mycket och har god erfarenhet. ööö jo, tack!

Keirens rum..

Är fyllt av lego.  Han har verkligen hur mycket som helst nu. kul! Lego är nyttiga leksaker.  Allt som han byggt klart samlar han i bla. den här hyllan. Resten ligger i en stor låda. Men Min stora fråga är  om man som förälder ska bli orolig när man ser annat konstigt i legolyllan.. hm..

massa gubbar & drakar, skepp, flygplan &  slott å  ...ÖÖÖÖ vad står det i hyllan???


En liten minivinflaska!!!!

Onödigt vetande :)

Men eftersom jag fick utmaningen av min Piik så kör jag självklart på :)


Tre saker jag gör när jag vaknar:
* kollar vad klockan är och myser 10 minuter till
* sätter på kaffe
* byter på Freja

Tre saker jag måste ha under dagen:
* kaffe
* femal balans
* citron vatten ( surt ska de va)

Tre personlighetsdrag på mig:
* sölig
* skrattig
* omtänksam

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
* fotar
* fikar
* bloggar

Tre saker jag är rädd för:
* döden
* ormar
* mörker

Något jag drömmer om:
* Ett hus
* sweden rock 2009
* ett långt lyckligt liv tillsammans med Ola och barnen

jag utmanar alla som vill.

Godnatt

Nya brallor!!!

Hämtade Lisen för en tur på stan. Va tvungen att köpa nya byxor då de andra blivit för stora :)) Hurra!!! fick köpa 1 storlek mindre än vad jag räknat med.  Tack gode gud va glad jag blev.  Det fick jag och Lisen fira med att äta en en riktigt stor kaka.  På fiket (som idag fick bli ett annat för Ritz var fullt ) satt vi och funderade på varför vi fortfarande inte har öppnat något eget!  FRUSTRERAD!  Varför gör alla andra när det är vi som skulle fixa det bäst hehehe. Jaja, vi är bara 26 ( !!!) än så vi har all tid i världen.  Här nere i söder´n så lever vi långsamt.  Riktigt långsamt.

Brallisar...Back to the 80- tal. Love it!


Man kan ju konstatera att inredning ligger detta café inte om hjärtat!! Köp gärna en boll och häng den jättefult!!
Idioter!


Mina älskade barn hemma hos Lisen. Helt sjukt när man tittar på korten och tänker att alla 3 har jag fött! Coolt. Och jag som bara skulle ha guldfiskar :)

Lördagskramar

Ska snart hoppa in i duschen å fixa till så jag blir granner och söter. Blir nog att ta mössa idag för det snöar idag igen. 
men först  några kramar.  Man kan ju inte krama alla så idag det får bli dom här.
  • Piik , för att hon har vart så ledsen den sista tiden. puss & kram
  • Lisen,  för att hon är Lisen
  • E , för att hennes blogg är så skönt avslappbnad
  • Mia, för att hon verkar va en skitgo tjej.
  • Mamma,  för att min mamma är en jättebäst  mamma
  • Mormor & morfar,  för att mormor kommit hem igen
  • Ida,   kom igen Ida, du fixar det!!
  • Åsa,   för att hon är min lillasyster


Nu måste jag verkligen gå och duscha för Alva headbangar till boten Anna på PERSISKA!!!  Vad gör jag för fel????? 

Till er alla från lilla mig :)


En Fredag i bilder ..

Åkte till farmor och sa hejdå. Hon flög till Johanna I Gävle idag.  Fick besök av lilla Eskil. Jag som inte gillar hundar ( kolla in va tuff jag är) vill helt plödsligt adoptera en liten hund. En Eskil. Han var så snäll, liten å söt!

Bestämde oss efter vårt Britt-besök för att ta med oss barnen till Andy´s lekhus.  Duktigt av oss att välja en sportlovsfredag=  tryck gärna in alldeles för mycket folk!! Lättade som tur va på sig efter en timme :)

Freja va lätt den coolaste bebisen med sin nya fina mössa!

mat  och fika måste man ha


Dagens aha-upplevelse!  Klä inte barnen i gröna tröjor. Fanns inte en chans att se dom.

 I väntan på studsmattan                        klubbpaus   


Nöjda barn framför Let´s dance.  Keiren har fått en ny Tv på sitt rum. En stor fin widescreen av supersnälla farmor & farfar. Han är så glad för den.

Blir väl sittandes här framför datorn nu ett tag för Ola fick sin nya mobil idag så mig lär han inte ha tid för.  Jag fick i allafall va som bakgrundsbild...än så länge ;)

Nu tar jag natten :)

Kolla in Freja hur lycklig blev när hon insåg att det var en Opeth-mössa som mamma köpt.

-ååå mamma vad du är snäll som tänker på mig! :)

Studsar av lycka precis som galen mor haha



Godnatt alla vackra!

Utmaning.

Fick en utmaning av mitha om 5 vidriga maträtter Hm..

  1. Vegetarian, så allt med kött
  2. äckliga ostar, gorgonzola och grönmögel å annat skräp ( minns när jag var med Kamilla på påskmiddag hos hennes mormor & morfar och dom bjöd på gamle ole. jösses.det stank!!! vi höll på att ramla av stolen haha)
  3. Hel portabellosvamp. Har verkligen försökt men inte min favorit
  4. Desserter med spritsmak
  5. kikärter (förutom när jag äter falafel) Kikärter i sallader ..fy fan!



Fikakaos, pulkor och Oboyorgie

Jag har haft en kanonbra Torsdag.  I morse var jag och Freja på babyrytmik och jag är så himla glad över att jag gick dit förra veckan för jag har träffat fölk :)  Följde med Mia, Sandra och Katrin till Ritz idag som även de har små bebisar. Vi satt och pratade i massa timmar över god latte som till slut blev iskall. Det var jättetrevligt. Alla skrattade nog gött åt vårt tjatter haha  Massa  kramar till Sandra som trodde jag var 26!!!! aaaaaaa.  Från & med NU är jag 26. Inte en dag äldre. Punk slut.  hahaha Ännu mera kramar till Mia som "hittade" min blogg :))

Vi har åkt pulka med. I en backe med snö. Jo men visst, snö på riktigt. Alva och Keiren åkte som galningar och jag frös som en IDIOT!!  Väl hemma så fixade jag varm oboy så vi fick upp värmen igen.  Nu är kl. 19.10 ska ta mig ett städryck. Sen blir det filt & tända ljus i soffan.

4 mammor & 4 bebisar = total kaos

Freja helt utslagen                                    :) fortfarande lycklig från igår
  
PÅ väg mot pulkbacken

FEL SKOR!!! Orutinerad 3-barnsmor!! Skärpning!

H&M shop online..

oj, va inte bra för ekonomin att det var såå billigt.  Men man behöver inte handla bara för att det är billigt...eller? ;)
http://shop.hm.com/se/deptstart?dept=HOME&shoptype=S

Lycklig, Lyckligare, Lyckligast!

Jag är så glad idag så jag nästan spricker.  Opeth var som ni säkert redan försått så  in i "censur" bra.  Vi stod längt fram på ena sidan så vi var sååååååå nära. Vi såg alla. Jag stod där helt parasyserad och bara njöt.  Detta är bland det bästa som hänt mig. Tack igen snälla Älskade Ola för biljetten och tack snälla Lisen som hängde på när Ola blev sjuk. Nu är det bara att vänta tills nästa gång.

Käkade på vinylbaren innan som låg vägg i vägg med KB. En sån skulle man öppna!! Vilken dröm :)


Elvis släng dig i väggen.. this is the real KING!!!  Mikael Åkerfeldt



Martin Mendez som visade sig skiiitliten. 

kolla vad mycket vackert långt tovigt hår...!! :))

Hej då.. snyftsnyft :)) See ya soon!


Köpte en mössa till Freja  och en t-shirt till mig såklart. ( det måste man )


Himmelriket..

fanns ikväll på KB i Malmö! Jag är så nöjd. Det var ruggigt bra.  Jag älskar dom..fullkomligt älskar!

Nu ska jag sova.  Ska på babyrytmik tidigt  i morgon med Freja. Sen ska jag fika på RITZ och efter det ska jag lägga in massa bilder på massa fula långhåriga skäggiga karlar . I kväll svävar jag på moln. Jag är kär i sex stycken ikväll.  Min älskade Ola och hela Opeth!! 

Godnatt och dröm inte sött. Dröm tungt och svart.  ;)

OH YES!

I´m done! Färdig som aldrig förr. Självklart så gör jag reklam för mina vänner i Draconian som ni redan vet är det överlägset bästa doom-bandet ;)
Väskan ä packad och biljetterna är med!.. puh! *integlömmainteglömma*
See ya!  Puss till världens bästa Piik :)

Opeth..Here I Come!!!

Nu ska jag göra mig iordning. Snart kommer Lisen och hämtar mig!!!  Dansar på moln :)
Ska lätt fota som en galning sen.  Klockan 21 står dom på scen!



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Jag är helt pirrig i hela kroppen!!! Hoppar runt, studsar som en galning. Kan inte äta, har nästan inte sovit. Detta är nog större än mina barns födelse för då kunde jag inte hoppa ;)
Blir nog en upplevelse utan dess like för Lisen som kommer att få se en helt galen Walla idag... hahahahahahahaha


Som plåster på såren för att inte Ola kan följa med så har jag köpt  biljetter till detta.  Big Comedy den 10/5 i Malmö. Ska bli jättekul. Peter Wahlbeck gillar jag inte men alla dom andra är ju underbara! 
vassegoood älskling! Älskar dig Massor!

Så va de dags igen :((

Nu är Ola sjuk! Jättesjuk!! Drog igång i natt. SKA det aldrig ta sluuuut???!!!! Kommer 2009 att vara ett sjukår för oss tro? Kärlekfull som jag är så frågade jag honom självklart hur han mådde.... NOT!!! det enda jag kunde tänka på var OPETH!  Så nu efter många om & men så tar jag med mig Lisen till Malmö istället för Ola.  Lisen ska bli av med sin progressiva death metal-oskuld.  Tycker att det är läge för det nu vid snart fyllda 33 år (hostahosta)
Tack snälla för att du hänger på!  Annars hade jag åkt själv.  Hade nog bara blivit mörkrädd på vägen hem. Gillar inte att köra i mörker :(

Lugn nu Farfar Noa, Ska ringa till dig  i morgon & kolla hur vi ska göra med allt ;) Men första ska du få sova.

Nu ska jag försöka mig på att spöa Keiren i Guitar Hero.  Alla andra sover som grisar. Gött. Har förrästen köpt ny välling till Freja. VÄRLDENS BÄSTA!! Hon somnar kl halv 8 och vaknar runt 5. Då lyfter jag bara upp henne från hennes säng och lägger henne brevid mig så somnar hon om igen och vaknar vid 7-8 helt sjukt! 
Godnattkram till alla!


Akuta bensjukan!!

Strålande sol, kvittrande fåglar, blå himmel & en Alva som tyvärr  fick den berömda bensjukan. Meningen var att vi skulle gå ner till hästarna som springer fritt nere i naturreservatet men vi kom inte ens 500 meter innan hon inte längre kunde gå.  Åh neeej skrek hon nu fick jag bensjukan å då kan jag inte gå!! orkade inte tjöta med henne så det blev lekparken istället. Men fint väder, de hade vi :)


maja följer alltid med oss när vi går någonstans.

kolla in snöfamiljen.. skiiitsöta!

 

Malin hjärta Opeth

I morgon åker jag & Ola till Malmö för att lyssna på helt fantastiska Opeth!  Tänk vilken känsla det är när man en dag råkar "springa" på en band.  Detta hände 2001 då svenska Opeth släppte sitt femte album, Blackwater Park  Av alla skivor de släppt så är  Blackwater Park, Deliverance och deras senaste Watershed mina absoluta  favoriter.  I morgon är det första gången jag ser dom live.  Detta är lika stort för mig som mina barn födelse..hahaha   Jag är helt stissig i hela kroppen!!


För er som vill testa på lite soft death metal så lyssna på hela den här. Det var den här låten som fick mig helt kär!  Dirge for November

Alla har vi lik In the closet...

Jag gillar INTE Rachel Ray. Hon är så gapig och alldeles för mycket USA.  Trots mitt mjuka qvinnohat mot präktiga tantiga Rachel så tittar jag på henne ibland. Okej, ska försöka ge henne en chans men neeeeeeeeeeeej! Hon får mig att må illa.  Det lustiga är att hennes mat ALLTID ÄR BRUN!!  Alltid alltid!! Idag fixade hon ihop äckliga pannkanor med bacon och nån lönnsiparpsgegga.... det va brunt!  När jag nu satt här för att hitta en bild på henne så ser jag även att hon är ju en liten slampa!!! Präktiga Rachel har vart/ är  en riktig slampa!!  + att hennes mat är BRUN!

som vi  är vana att se henne. Präktig å gapig                     En tvättäkta slampis ;) oj.. brunt! haha      

                            
             
 
 

Kärlek från oss till mormor å morfar å alla andra i Säffle


Vad har hänt idag då??

Jo men kan ni tänka er vi har faktiskt vart på RITZ. Kan tro att det blir tjatigt men nejnejnej!! Inte alls.  Vi borde ju få mängdrabatt snart, klippkort eller i allafall. VIP-kort. Så "våra" platser alltid töms när vi kommer. 

-bereden väg. Här kommer värmlänningarna.! :)

Hängde även på Lisen till Bromölla en sväng förut. Gött att ta sig en tur utan barn. Bara vara Malin och inte mamma. Vi kollade in möbelaffären där jag hittade en skitful malin&Ola matta.  Skulle passa perfekt i vårt galna hem. 5600 kr. som hittat. 


Tog oss även en tur till ICA Maxi för att köpa bla. banagröt till Frejisen.  Va tvungen att gå förbi ett kallt himmelrike. Men jag har en "bara-shake-vecka" så ingen glass.  Ben&Jerry´s is the SHIT


En vanlig dag in Sölvesborg så att säga. Så här lever vi. Drömmer om Ben&Jerry´s, dricker latte på RITZ. Försökte även idag ragga upp  en kille i ICA-kön åt Lisen. Han hade många guldiga kort i plånboken och en snygg dotter i Keirens ålder.  En svärmorsdröm/mardröm.  Här sliter en annan som en galning så ser hon honom inte ens. Inte ens hans feta plånbok.




IQ 14!!

-Malin... man BÖR inte lägga glaslock på en VARM platta!!!!!
-näääähääää

Och nu är det bara att vänta....

Det kändes som om det gick bra på banken. Men eftersom jag inte har fast jobb så kunde våran bankMan som var en Maggan inte ta ställning till detta nu!!! Hon skulle ringa oss under veckan men som sagt,  det kändes bra. Nu är det bara att hålla tummarna. Ringde även mäklaren som berättade att inga andra bud kommit in på objektet.  Positivt hos banken var att vi redan har ett privatlån där (trots min icke-fasta-jobb-sitiation) och att vi betalar nästan det dubbla i månaden nu jämfört vad vi skulle få betala sedan. 

forts. följer. Och tack för alla hållda tummar från er :))


Nervös i magen!!!

för kl. 12 ungefär ska vi vara på the bank..la banka!! åååå jag är skitnervös.  Men man kan inte så mycket mer än fråga om man får lån. Och svaret blir ju antingen ett sjungade dansande JA! Eller ett baseballracket rakt i pannan... NEEEEEEEJ!!!
Men först ska vi träffa Lisen över en kaffe som efter kaffet ska passa  2 av mina bihang. Känns så där att komma till banken med 3 barn. Lilal Freja får hänga med.  Hon kommer att lägga fram sötaste leende = bra bebis..jättebra bebis :)

Tänk på oss sen.

Wii och semlor

efter Alvas & Britts Skoutflykt så bjöd dom in oss på Wii och semlor.  Alva vispade grädde och spelade wii som aldrig förr och jag.. JAG VANN ÖVER OLA!!!!  Jag spöade honom i bowling.hehehe



lätt att jag ska ha en semla :)

VÅRSKOR :)

Britt hämtade Alva i morse för att åka & köpa skor till henne.  Hon tar med både Keiren & Alva varsin dag på hösten och våren och köper skor till dom. Jättegulligt.  Idag blev det ett par röda converse. Skitsnygga!! Tack snälla söta!


Söndag 10.35

Inga konstiga promenader i natt. ..puh! Jag sov & vaknade i min egen säng. Ingen kladdkakaorgie i smyg :)

Har precis badat. ALLDELES FÖR VARMT!! Jag mår nästan illa. WHY!! varför gjorde jag såhär. Nu blev mitt ljuvliga söndagsbad en mardröm.  Behöver en kall lång promenad nu. Ska bara blåsa håret torrt, ta på mig, byta på Freja,  sminka mig, ta på Alva, bädda, diska, städa, skaka mattor, frosta av frysen, hänga tvätten, mata maja, tapetsera köket och slakta grisen...  "hört av en sambo i hallen: MEN MALIN!!!! STRUNTA I DET NU!!" kooooooooom!


massa nya läsare :)

Vill artigt och väluppfostrat  hälsa alla nya läsare  välkommna.  Det har "rasat till" i besökarantalet.  Jättekul. ser ut som om ni stannar kvar åxå :))

en kaka till er :)



"ååååååå titta va möe snö"

Ola överraskade oss med en sällsynt pulkaåkning dag. Fixad varm oboy och mackor sen bar det iväg med värsta retropulkorna till "ryssberget" och pulkbacken vid vattentornet.  Letade som en galning efter vattentornet som visade sig vara i backen. nedgrävt i backen.. kan man då kalla det för torn? jaja. skitsamma en strålande dag var det. Barnen åkte & ola sprang upp och ner i backen. Själv satt jag och passade Freja i vagnen som sov.  men vi alla njöööt av snö och sol.

ååååååååå va möööe snöööö (hahaha)  jo..men visst hehehe

välbehövlig paus.






Ingen rosa snuttigullgullpulka här inte. Här snackar vi flumMetal, här snackar vi pulka inköpt sent 70-tal :))

Kladdkaka suprice!

Jag kan nu meddela svenska folket att jag numera tillhör den finfina skaran av sleepwalkers. Helt sjukt ..Slog upp mina ögon i natt och fick se något väldigt konstigt. Jag stod i köket med kladdkakka i munnen!!!???!!  Har inget minne av att jag ens satt mina fötter i trappen. Jag hörde Freja uppe så jag var säkert påväg att hämta välling till henne och passade samtidigt på att mumsa kladdkaka hahaha..

Kan även meddela att vissa qvinnodagar inte är att leka med medan andra är lika ljuviga som vanligt. Idag heter jag Malin igen. Igår var mitt namn  Baborska pms-så-de-ryker-om-det-som-nästan-hela-dagen-klarade-av-att-inte-visa-vackra-la-familia

Godmorgon!

En Fredag i bilder ..

Träffade Bianca och hennes mamma på RITZ. Dom öppnade dörren idag för solen var så varm.

Frejas & Alvas favoriter. Päronpuré och kladdkaka

Åkte sedan vidare hem till Bianca för att leka

Helgalna :)


Varmt i solen men kallt i bilen. Freja fick nya fina skor :)

När vi kom hem hade Alva fått post från Sanna :)

Det var ett jättefint alla hjärtansdag-kort och ett "kort" som var laddat med 50 kr från Mcdonald´s. Hon blev jätteglad!!!! Tack snälla!!!

Gjorde en god paj.  Cornfärs, paprika, svamp, purjolök och en helskottas massa paprikapulver + asmycket creme. f , toppad med ett kilo cheddarost! Slutade med att jag inte åt den.. ingen bra dag :((


sen har vi inte gjort nått mer.  Och  allt är bara skiiit-tråkigt nu.  blä!!!  ingen bra dag alls! i morgon vill jag vakna som mig själv igen. Godnatt suckers!

Lycka till alla....



Idag håller jag tummarna för alla nära, kära, snygga, fina, tjocka, smala, långa, korta.... 
Jag, Freja och Alva är riktiga bryyyds som tänker ta en fika med Bianca, Charlie och deras mamma Josefin på RITZ. Får hålla tummara att jag inte ramlar och river hela disken med alla bakverk.... Eller förrästen. Man kanske skulle köpa en tråkig trisslott, vem vet?!

Ska lätt lyssna på Amon Amarth i bilen så alla onda demoner flyr sin kos :)

Hustitteri

Vi, eller snarare jag har tittat på ett hus idag. Och det är faktiskt ett helt perfekt hus på 5 rum & kök.  Ett radhus. Vi skulle sänka våra boendekostnader med 4000 i månaden på att köpa det, så nu ska vi till banken i morgon eller på måndag och höra efter om vi får låna.  Ju mer jag tänker på det ju bättre känns det!

Blogg.se har tydligen bestämt att man inte ska lägga upp riktiga bilder nu så ni får nöja er med ett konstverk från självaste Walla ;)


Saker man blir glad av.

  1. Att träffa människor, människor som pratar, människor som inte ligger ner och spyr.
  2. att äta en macka utan att få äckelkänslor
  3. Att få en riktig latte av  fantastisk LatteKille :) 
  4. Titta på folk som ser förjävliga ut. (damer i strutbehå +  tant  i blått hår)
  5. Lisen
  6. Råka gå in i skoaffären och fynda ett par skor som man inte behövde betala...än... :)
Ett par via vai som kostat 995 kr.  Skitsnyggt att ha till ett par jeans :)






Snacka förrästen om att Blekinge har fått en snöchock.  Det roliga är att folk här nere vet inte hur de ska bete sig, Plogarna kör som idioter och fattar ingenting haha. Så här mycket snö är det aldrig!   Ungarna är verkligen överlyckliga.

På väg till dagis.


Keiren, Alva & deras kompis Yrsa



Allt som vanligt!!!.. PUH! :)

NU är vi friska som aldrig förr. Ska trotsa snöstormen och bege mig ut på stan för att fika och kolla in lite nya kläder med Lisen.  Men innan det dagislämning av Alva och babyrytmik... hm.. får se om jag gillar det.
Förlåt om jag vart dålig på att svara och läsa hos er andra men NU ÄR JAG MIG SJÄLV IGEN!! Hurra!
Puss och kram, vi ses sen :)

Ska även bli underbart att få börja träna igen efter sjukvilan.  Man kanske skulle se ut så här ...hahahahahhahha.. herregyyyyyyyd! 
- du tjejen på bilden.. du glömmer väl inte att sola hahaha

Hämtade posten!!!!


Och titta vad vi fick!!  Ett Grattis till förlovningen från Mamma och Per.  Tack snälla vi blev jätteglada! Ska ringa och tacka..NU!

5 stjärnor på HARD!!

Keiren börjar bli ruggigt duktig på Guitar Hero nu....
Skitunge! Hur ska jag ta igen det här ?????


Mamman står på benen..


kan glädja med att jag inte fått någon magsjuka men en duktig Influensa kom bokstavligen och käkade upp mig i går natt.  är uppe nu en sväng men känner att det blir sängläge idag med.  Läskigt för det känns som om jag ska svimma hela tiden.  Funderar över vart den här bacillen kom ifrån. För från våra väggar är den inte..hm..

Kan även berätta att under natten så har DET SNÖAT!!!  Har tom. hört plogar!!! det finns plogar även i Blekinge. Tittade ut och såg att det var snöschock deLux. Kul för barnen som äntligen kommer att få göra en snöboll.  (stackars krakar)
Det snöar fortfarande.. vackert :)  MajaBajaKattSkrälle studsade ut förut. Hon har sprungit ut och in hela morgonen.

Ska värma lite nyponsoppa nu och kolla vidare på The Voise på 5:an



ser ni... plogspår :)


mamma är sjuk

hej! mamma är sjuk så hon årkar inte blogga.

hälsningar keiren

våga hata blogg.se!!

Det bara krånglar ikväll så jag säger godnatt nu så får jag hälsa på hos er i morgon. Hoppas jag har mycket att läsa :)
Pussen å kramen till alla.



Min husgud i intervju :)


Fixat å donat



Underbara sol!
- Mamma., Dags att ställa på husbilen nu och bege er söder ut :)))

över 700 000 unika!?!?!

Läste igår att Blondinbella har över 700 000 UNIKA besökare på sin blogg VARJE VECKA!!! Det är ju helt galet!!!

Storstädning!!!

Har precis storstädat HELA huset. I varje vinkel och vrå. Älskar att städa! Det är så fint nu..eller ja, fönstren behöver sig en riktig tvätt- Får ta det någon dag under veckan.  Nu väntar ett Guitar Hero race med kidsen.  Lätt att jag kommer att vinna. hosthost över Alva för Keiren är överlägsen. Han drar låtarna på "Hard" utan problem.

Här bor det absolut ingen Walla ;)

OPETH på 4:an



Kan man vakna bättre :)



Musik i Nyhetsmorgon


Kommande artister i Nyhetsmorgon:

Måndag 9 februari: Opeth


HURRA!!!

det börjar bli mycket hurra och hålla tummarna nu....  Men även denna gång har vi klarat oss från magsjukan.. PUH! (håller tummarna supermegamaximycket!)  Keiren är hemma från skolan idag med. Han måste få käka upp sig lite. Han är helt matt och orkar ingenting. 

Som ni ser..frisk men mycket grå och matt.



Puss Å godnatt

Nu tar vi natten.. godnatt! Ser ni hur Freja medvetet gör en pussmun bakom nappen.. jag looovar ;)
De va då hmhmhmhm jag gör en pussmun.. inte put. haha vi gör pussmunnar så här i söder´n ;))

Barns fantasi :)

Gick in till Keiren förut och på golvet fick jag se hans senaste BionicleSkapelse... hahaha var tvungen att ta ett kort

Tack snälla...

alla som grattat oss.  Har sagt detta förut men ibland så behöver man påminna hela tjocka släkten & vänner ;)  Mitt, vårt liv med Ola här nere i Sölvesborg är något som vi alla drömde om. Ett liv i lugn & ro. Där barnen och jag själv kunde vakna en onsdag, tisdag eller lördag och ändå veta att man inte kommer att ha någon oro i kroppen.  Ingenting jobbigt kommer att hända. Ingenting kommer att få mamma att gråta.  Ingen oro, ångest! "Bara" ett ständigt lugn.
Hela vårt liv och hem är precis som det ska vara. Inga bråk eller andra tråkigheter bara en massa trygghet och värme. Vår kärlek till Ola är obeskrivlig. Han är verkligen mannen vi alla väntat på.
Alva sa i morse. -Ni är så kära nu eller hur, du & Mamma .. och du Ola kan aldrig springa ifrån oss nu. Nu är du vår Pappa på riktigt!  Så sött. Vi är verkligen lyckliga här nere. Tro aldrig något annat

VÅÅÅÅR!!

Solen strålar & fåglarna kvittar. Vilket underbart väder.  Är på väg ut igen.....  Hörs senare :)

Ola hjärta Malin 7/2-2009





Nyförlovade och kära men alldeles för långt ifrån varandra.  Jag vill va hos dig nu!!

Jag ä skiiitsuuur..

För i detta nu sitter hela familjen och har det jättekul hemma hos Olas föräldrar.  Kvar hemma är jag & Keiren.  Tråkigt ... vi som valde just den här dagen :((((
Keiren sover nu. Skönt. Hoppas han fortsätter med det. När man sover blir man frisker .  Själv har jag tillbringat hela dagen med att "sprita"  vårt hem.  Alla dörrhandtag, datorn, toaletten, mig, ALLT!  Ska få mat hemskickad sen :)  Tack snälla!  Hoppas Ola kommer med det under kvällen så jag slipper vänta tills dom åker hem.  Längtar tills dom kommer hem. Det var inte riktigt så här vi planerade den här dagen...



Grattis Moster Inger

Jättemånga grattiskramar ( utan kräkbaciller ;) till min moster Inger som idag fyller hostharkelhost50hosthost ;))
Hoppas du får en lika vacker och fina dag som oss.....  (hemlis)


Alla hälsar så gott :)

Läs & få er ett skratt!!

Vilken dåre..

(bilden är länkad)

Lägesrapport nr 4.... 05.57

Vart uppe hela natten. Jo men visst är det så!  Jag har en son som alltid får allt. Jag trodde seriöst att han hade klarar sig den här gången men BIG NO NO!!! I natt kom det. Kl.1 drog det igår och vår lilla Keiren som får alltid allt får även det alltid värst!! Helt galet värst. Katastrof.
Alva körde på en gång i halvtimmen..... haha tänkte Keirens arma skelett till kropp. Varför fjanta sig, Vi kör igång i 110 och kör på 1 var 10:de minut!!!  Han hinner ju knappt andas.

*CENSUR*  *en ramsa ni absolut inte vill höra*

Vem kommer idag då?? Jo, Johanna är på väg hem i detta nu. Ända från Gävle som hon flyttade till i slutet av nov.  Hon hennes sambo och deras skruttStella sitter just nu på tåget.  Fan va sur jag blir.  Jätteledsen för det kommer att sluta med att jag och Keiren får stanna hemma ikväll. Vi som skulle äta jättegod mat och hmhmhmhmhm. ( kan inte berätta, överraskning till Johanna & Mattias) Vi skulle ha de såååååååå kul.  Ola, Freja och Alva skulle kunna åka ändå ( om dom får) så får jag och Keiren helt enkelt stanna här.  Man kanske kan få lite mat hemskickad om man är snäll : (

JeansLycka!!!

Kan idag 55 minuter innan midnatt den 6/2-2009 meddela att jag kommer i ett par av mina gamla jeans. För någon månad sedan fick jag dom till knäna. Men nu... okej, dom sitter inte super men det spelar INGEN ROLL!! Saken är att jag får dom över låren. Kan knäppa knappen i midjan, dra upp gylfen och andas. Kan tom sitta i dom hahahahahah. Allt slit har gett resultat!! Fan va nöjd jag är över mig själv. 
Grattis Walla.. ett steg närmare dina "smaljeans"


Godnatt. Nu ska jag gå och lägga mig i mina jeans :))

En Fredag i bilder :))


På väg mor RITZ.. I nya Jackan :)                              Efterlängtad Latte
  
Ett självklart stopp på Leksaksaffären

Jag & alla barnen åkte hem till Bianca,  Alvas dagis kompis. Josefin, mamman är supertrevlig och har barnen Elliot 7, Bianca 4 och Charlie 8 månader. Perfekt ett barn för varje barn ;))

Freja & Charlie


Snodde Charlies plats i köket :)

Fick ett överraskningspaket på posten :) 


Tack älskade mormor!! Barnen blev superglada.  Men... hm.. vart är Alvas mössa, den är ju inte med på bilden...???

Superfin Mössa till Freja. Passar perfekt här nere i vårvärmen ;)


Puss och Kram alla. Om mindre än 2 timmar är det den 7/2-2009 :)))  Välkommen hem Johanna, Matte & Stella

HURRA!!!

Ingen av oss andra har blivit sjuk! INTE ENS KEIREN som alltid åker på allt man kan tänka sig.  Idag ska det firas rejält. Jag ska hämta en sak som jag visar i morgon. I morgon kommer även Olas syster Johanna hem. Ska bli jättekul att träffas. Vi saknar henne sååååååååå. 
Så hur firar man en Fredag i Sölvesborg... man åker självklart till RITZ!!!  Har inte vart där på hela veckan.  Alva längtar efter en kladdakaka och jag vill ha en riktig Latte. Guuud så gott. Nu drar vi.
Puss och kram


Tävling hos ÅZZY!!


Tävlingsdags! Vem vill INTE vinna den här gryma scarfen inhandlad i London....  jagvilljagvilljagvilljagvill


Tog mig en simtur..

även ikväll men isåg till min stora förvåning att ikväll var det jag som var den jobbiga i bassängen.....   Det var vuxenkväll men tända ljus i hela simhallen, Ingen lek eller skvätt från barn (eller söndersolade krålisar)  Allt var så lugnt, lugnt,lugnt!!!! Alldeles för lugnt! Segsimmande gamla damer & gubbar. Dom stod ju för tusan still. Jag höll på att bli galen. Jag fick simma i sicksack.  Förlåt alla :(((

Nu tar jag kvällen.. ska bänka mig framför dumburken. Gråta en skvätt blir det nog. Årets Kock.. grinar alltid när andra människor visar hur lyckliga dom är.

Halv åtta hos mig
Sveriges värsta bilförare
Årets kock


kolla in!! Freja har tofs :))



Åktur in Lady Bridget

Vi trotsar allt vad kräksjukor heter och gör något riktigt kul....   Vi ska åka bil!! HURRA!!!!! Vart vi ska? ingen aning? Vem vi ska träffa? Inte en enda  :(   Vi ska bara gör något. Så Lady Bridget hoppas du är fulltankad för nu kommer vi  yiiiipiiiiiiiiii

Till alla sölvesborgare: Ser ni dommahära... FLY!! Skenet bedrar ;)

Till min Mormor & Morfar

Min älskade mormor ligger på sjukhuset i Karlstad för hennes jättetrasiga rygg.  Hoppas hon piggnar till fort som attans.  Styrkekramar till älskade morfar som längtar tills hon kommer hem igen. 



Ljuvliga kräkfria morgon..

Peppar peppar igen!

Allt är fridens här. Alva har sovit hela natten utan några bakslag från igår.  Klorchocken eller just chocken av att jag faktiskt gick i badräkt på ett badhus med x antal Frejakilon kvar fick nog alla kräkbaciller att fly. 
 
När jag simmade igår kom det dit en kille som oftast  är nere på gymet på torsdagar och jag bara AVSKYR honom !  Han är en sån där kille som är alldeles för solad, för mycket klet i håret, för tränad, runt 40 vill va 21, alldeles för taita kläder....iiiiiuuuuu  en sån här:
Fruktansvärt!!!!  Han tror han är snygg åxå vilket han absoluuuut inte är!!!
Igår hoppade han i bassängen och när vi alla andra tog  harmoniska simtag och njöt av ett nedsläkt badhus började dåren kråla!!! Han simmade som en galning och det var svallvågor och en sjuhelsikes massa skvätt av vatten!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA vilken idiot!! Som Lisen säger:
- hata är ett starkt ord men den här... Han är värd att hatas!  Att han inte fattar att man tycker han är en stor fjant!  Blir så trött.

jaja... över till något roligare.  Eftersom  det gått  24 av 48 kritiska timmar så tänkte jag och Alva att vi skulle fira lite. Alva bestämde att Freja fick ta smällen. Hon fick bli en princessa :))) 
-lugn mamma, hon fick bara hålla i min mascara när vi tog korten ;))


Lägesrapport nr 3.... 20.30

Alva har slutat  kräkas..PUH!!! NU är det bara att hålla tummarna i 48 timmar!! 48 långa timmar. Gick till badhuset för att rensa ut baciller i kroppen. Simmade 2 km så fan ta kräksjukan om den är kvar.



Lägesrapport nr 2 13.14

Precis hämtat Keiren på skolan. Har varit en paus för Alva nu som lyckades sova en stund.  Stackars Alva har tittat i hinken sen kl. 03.00. Med 30 minuters mellanrum. Men som sagt nu har det vart lugn i 2 timmar!!! Peppar Peppar käka upp en hel skog



Snälla Freja bli inte smittad !!!

Lägesrapport.. 09.19

 
Har precis stoppat i mig vitpepparkorn och sköljt munnen som Katrin sa till mig.  Duschade även i ammoniak och borstade tänderna i lut.


03.50 VINTERKRÄKSJUKAN är här

Alva ligger i soffan med hink, vattenglas, filt & handduk.... Den fruktade VINTERKRÄKSJUKAN ÄR KOMMEN!!!! Jag sitter & vakar över henne som en hök. 1 gång i halvtimmen ungefär. Och stackars Keiren, han lär ju få detta med + jag+ alla. Den här slipper ingen undan  har jag hört.  Bacilusken vi hade för 2 veckor sedan var någon helt annan....   *censurcensurcensur*

Käre Gud, vad gör vi för fel. Bespara mig från detta elände. Skona mig från detta rena helvete!! 

Så här ser hon inte ut nu AlvaPalvisen... :((((


Förlåt älskade Lisen om du blir dålig!!! love us ändå!!!!  Och fan åxå jag skulle ju hämta dig sen så du kunde följa med mig hit :((((  Ringer dig..

Freja VS mor

Hahahahaha den här filmen är helt  galen. Vi har skrattat jag och Ola så vi har ont i magen.Det låter som om hon knockar mig totalt.
Nu tar vi natten..på riktigt. Sweet dreams igen :)

(lova att  ni inte lyssnar på mig när jag pratar)

ZZZzzzZZZZzzzZZzzzzzzZZZZZ


Kvällsmat a la bulla!

SnyggLisen kom på besök förut. Vi tömde frysen på bullar. Alva åt 5!!!  Kvällmaten idag blev säkerligen Alvas & Keirens bästa kvällsmat ever haha.

Nu sover dom... fulla av bullar och mjölk.
Nu ska jag ringa Piiken :))))

Hurra!!

Kan meddela att den eftertraktade skinnjackan är nu i vår ägo!!

AlvaPalvaskruttprutt är helnöjd.


Lyxgym a la Freja

Sätt en liten bebis i en ORANGE Tripp Trapp, ( ett måste ) fixa banangröt i en tallrik utom räckhåll och man får genast ett babygym. En studsande bebis är ett löfte.. hahaha

m

Tog oss ett bad :)

Hemkommen från badhuset. Jag gick i förväg hem för att fixa kvällsmat.  Blir omelett med stekta champinjoner & varm oboy. Ola & barnen lär behöva det efter allt bad. Och ...Nej!... jag badade inte. Jag visar mig inte frivilligt i baddräkt. Besparar Viktoriabadets simmare från det :)









Nu kom dom hem! 

KALLT!!!

Nu har istiden kommit till Blekinge. Det är så sjukt kallt.  Måndagar betyder alltid gå-ut-på-långpromenad med Freja och Alva men idag stannade vi här utanför. Vi klarade av 10 minuter sen höll vi på att frysa ihjäl!! Kollade termometern som visade +1,5 hahaha trodde det var -10 men det blåser svinkallt från havet. Östersjön är inte att leka med.

 Tidigare idag så tog vi oss en sväng till stan för att köpa skinnjackan till Alva som både hon och jag föll för. DOM VA SLUUUT!! Men som tur va så hade dom 1 kvar i Karlshamn och den var i hennes storlek. Snacka om att ha tur.  I morgon kan vi hämta den :))))))

brrrrrrr


Hämtning av 2 helgalna killar. haha Keiren & Dennis


Vi hade tråkigt förut så vi hälsade på våra rara grannar.
Princessorna Nova, Naomi och Alvapalva :)


:)) Novas klänning den röda är helt underbar!!!


Tack för kaffes kära grannar :) 
NU drar vi till badhuset! BYE!

Dag 1 igen :)

Idag kör jag på igen. Bara shakers.  Käkade ganska normalt förra veckan. Va tvungen att  fylla på med  lite krafter för en ny period.  Shakers + kaffe såklart för det klarar jag mig inte utan. 


För att piffa upp mitt liv så har även köpt de här. Dom är supergoda!! PÅ RIKTIGT!!


Pussen å Kramen :))

Retuschering.. Varför inte!!!

Vår kära svenska helhylle mamma.. harkelharkelhosthost!  Så naturlig och slät som bara hon kan va hahaha. Hon ser ju helt galen ut!!


Godnatt alla.  Vi hörs i morgon!!


ShoppingSöndag med Brittan :)

Drog först till Eko-hallen. Där hittade Alva ett träns hon va tvuuungen att ha för att överleva!!!!  Hon var förrästen asmegagnällig i affären. Fick bita mig i handen, benet, tungan å till slut hakan för att inte bli galen... det visade sig att hon hade ju feber!!! Hon var ju helt slut.


Detta gott folk är en tavla. En tavla som "rör sig". IN MED KONTAKTEN I VÄGGEN Å VIPPS SÅ HAR DU FEJKADE FULA VÅGOR PÅ VÄGGEN!!  Vem i hela friden köper SÅN HÄR SKIIIIIIT!!??Jag blir mörkrädd..


Sen bar det av till Bromölla möbelaffär. Skulle titta på lampor.
Alva var trött så hon hittade mjuk matta :)




Bevis på dålig design!!!  Ful lampa..JÄTTEFUL lampa!!!


 

Tack Frida & Timmie :)

Tack för god mat och trevlig kväll.  Vi lär komma snart igen för Keiren föll pladaskt för er källare  hahaha

Va söta.. Freja är alldeles klotrund hahaha, söt.



RSS 2.0