Kläder & golf

Keiren hade det jättekul på sin Golfdag. Han hade dock fått rött kort 1 gång men kom inte ihåg varför han fick det. ajabajja!
Keirens lag kom 2 i tävlingen, hade spelat på kortbanan som har 9 hål. Han vann en tröja och lite annat som hör golfen till.


Det börjar med tröjor & sen kommer miljonerna :)))))


Glömde ju visa alla kläderna från shoppingturen igår.

Jackan & 3 par leggings till Alva.
2 pyjamas, brallisar och 1 body till Freja
En tröja till Keiren från Lisen. Tröjan hade "kortlekstryck" perfekt till pokerfantasten.

När jag skulle fota kläderna nu så tro inte på fan att jag hörde grannen med son komma cyklandes. Fick ju slänga mig in i köket för annars hade dom kommit och sagt hej. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ , helt stööörd!

Vi har en granne

Och denne granne går mig på nerverna. Han är så där övertrevlig och står alldeles för nära när man pratar med honom + att denne grannes son är fan själv! Han förstör vår Alvas saker.  stackars lilla Alva. När grannen närmar sig vårt hus försvinner jag ruggigt fort in eller stänger dörren.  uuuuu . Vi har samma dagis åxå. Och  häromdagen så hälsade jag på han när han var på väg bort från Dagiset och i nästa sekund så står han där jättenära.  uuuuuuuuuuuuu. Han säger åxå att han känner Ola men Ola känner inte honom, kommer inte ens ihåg han.  Som tur är så ska grannparet flytta. Och självklart så har dom köpt villan för flera miljoner som jag & Ola ville ha. Livet är bra orättvist.  Inte nog med att han är underlig han har pengar åxå!!!!!



Tack Lina!

Tack snälla för att du skickade bilden!


ÅÅÅÅ så fint!!!  haha Detta kunde man inte tro för ett år sedan. Hahaha. Livet är bra konstigt. Men säger det igen. Detta är det överlägset bästa jag någonsin gjort.  LÄNGE LEVE HAPPYPANCAKE.SE

Ska fylla på kaffet nu och sen fixa lite käk. Blir pasta idag.

Kramen

Lördagsturen till Lizzi

Igår när Ola och Keirne gick på bio drog jag, Alva och Freja till Karlshamn. Skulle hälsa på Lisen på hennes jobb Exit. Det visade sig lite senare bli en ganska lustig tur för på vägen dit körde jag feeeeeeeeel, väl framme efter klädinköp, modevisningar med Alva, fika och mys så hade den kära Lisenpisen glömt nyckeln till affären. Hon kunde inte låsa.  hahaha slutade med efter ganska mycket svett och lätt ångest att hennes kära Johan fick köra till Karlshamn.  Allt gick bra tills den vimsiga fröken walla skulle köra hem.
Jag längtade så efter Ola,  jag ringde och mitt i pratet missade jag infarten till motorvägen.  Hm... efter en mil insåg jag att .... VÄXJÖ..., 7.7 mil....,. väg 29 ,  Jag hade kört fel igen!!!!!!!!!!!!!! Tur att man har snälla ungar. Alva sa bara: men mamma va du är onödig!

Alva tagen på bar gärning med tummen



Äntligen Framme!!

Lisen fotar Alva & Freja och då passar jag åxå på att få henne på bild  hehe




Modevisning  Vi köpte den grå :)))) Superfin & Alva älskar den.



Slappt blev det..

Vi får sporta oss med vagnen lite senare.  Gittan & Åke , Olas moster med bihang som vi skulle gå till och visa upp vårt underverk för va inte hemma. Alva blev jätteglad för då kunde hon springa till Idolen Yrsa istället. 





Jättesnälla Yrsa & Alva framför datorn. Yrsa och Keiren går i samma klass. Hon flyttade in brevid oss i somras från Malmö. Så om  Alvas dialekt börjar att förändra sig enormt så är det hennes fel  hahahahaha

Vi får gå ut och gå sen.  Ska dricka en sån här nu.

Hallå!!

Har precis kört keiren till Golfbanan. Dom ska ha en träningsdag från morgon till kväll. Nu ska de bli ett golfproffs ;))
Vi andra ska ut och gå i sommarvädret.  Drar nog ner till stan och dricker massa  latte.
Foton och massa annat kommer sen.
By the way, Jag är så himla kär idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Puss i planeten till er alla vackra!



Till mamma :)


kolla under inlägget nu. Det står kommentar och en siffra bakom. Beroende på hur många det är som kommenterat.
Älskar dig! Hälsa alla på kalaset så mycket sen.

Lilla Freja i Säffletidningen

ååååå va fint det blev. Tyvärr ingen bild från tidningen med vi tog detta kortet.



med texten:

Välkommen Freja
Keiren & Alvas lillasyster
vår dotter

Malin & Ola
Sölvesborg 19/8-08

Ola, Keiren & Alva

Lite bilder från Ola, Keirens och Alvas utflykt.

Det går djur fritt på halvön.


Ibland syns det att han är fotograf :)



2 underbara ungar




Valje herrgård


Alva på väg hem

kalas i Valjeviken

har köpt sojakorvar, goda färska korvbröd, västkustsallad, godis, konstiga nötter och en massa chocklad!!!  Nu ska det firas att jag ska tappa 10 vackra Frejakilon.

Tio!!!!!!

Lovade ju att jag skulle kolla vikten!!! Gjorde det nu för och kolla om jag överhuvudtaget har mage att vara sugen på en massa kakor å annan skit!

TIO, 10 kilo ska bort. jajajajajajaja Det är väl bara att sätta igång! Lizzi kom hit med fika för helskotta innan jag döööör
!! ;))


Panodil, vatten och kakkalas..

Är så himla sugen på ett berg av kakor. Och det är jag bara för att jag inte ska. GRRRRRRRRR!!
Kakor, tårtor, muffins, pajer, ååååååååååååå



Jag har så himla ont i huvudet åxå. Funderar på om det är brist på nåt här. KAKBRIST! Får nog kolla upp det här. Med tanke på att man är veggis numera så får jag tänka extra noga. Fick göra det hela tiden när jag bar Freja, mitt hb var ändå hela tiden katastroft lågt. Käkade extra järn och c-vitamin så det sprutade ur öronen på mig. Och nu när jag ammar så tar det ju så sjukt mycket av ens energi. Pratade med barnmoskan om det. Ska ta lite prover så får vi se vart det leder. Hon tyckte att jag kanske skulle försöka gå tillbaka till att äta normalt, kyckling sa hon!! Men aldrig, har man bestämt sig för att inte äta kött & inte gjort det på väldigt länge så finns det inte en chans att börja äta kyckling.  Frågade om hon var galen. Jävla idiot.

Nu ligger Freja & sover, Ola tog med sig Keiren & Alva på äventyr ute på Valje halvö. Ett jättevackert naturreservat. Dom blir nog borta ett par timmar. Jätteskönt.

Självklart lite bilder så ni ser hur dagen än så länge sett ut :)


Så irriterande, dagen började med att mitt doftljus tog slut!! MEN VADÅ tog slut, mer än hälften är ju kvar!!!


Så här sitter jag nu c:a 30 timmar i veckan
 

Funkar dock om man har skvaller


Fixade till en tavla idag som vi fick av moster Lisen

Nu blir det soffan och filt!
P&K

Godmörra gomörra


ÅÅÅÅ vad jag vill ut & bränna pengar. Jag vill handla så ögonen blöder på mig.  Måste ha en jacka för min jacka kan jag inte knäppa över brösten. :(  En jacka eller en kofta eller nåt.  Vi får se. ÄlsklingsOla har lite pengar kvar på ett presentkort på MQ..hm... kanske man skulle hångla upp honom i brygga och be om det. hehehehehe.   han kanske tom slänger det till mig i ren pusslycka ;)) Sen måste jag ha nya brallor.  Både jeans och mjukisar. Kommer inte riktigt i mina byxor som jag hade innan Freja bestämde sig för att komma till oss.  Figuren fösvann med henne.  Men att den ska tillbaka!!!! Har inte vägt mig sen jag var i v. 30. Ska väga mig någondag nu tror jag så jag får se hur mycket jag måste gå ner. uuuuuuuuhuuuuuuuuuu. Om jag vågar vill säga.  Tillbaka till kläder;

En regnjacka måste jag åxå ha.. Kanske en röd
Blir skitnice tillsammans med mina  lacostekängor i svart. 
Pratade me just med Lizzi, som just i denna stund sitter i bilen på väg hem från Göteborg. Vi bestämde oss för att dra en shoppingdag i Kristianstad på tisdag.  DÅ MÅSTE JAG HITTA EN JACKA. Fryser ju "Frejas mat"  av mig annars. Och Freja ska ha den allra bästa maten ever :)

Nu vankas de dusch och sen tänkte vi ta en latte på stan innan de andra 2 små ska hämtas på skola & dagis. Kanske jag skulle väga mig med........





Kvällsmat och Hell´s kitchen

För det är väl det idag? hm..... vänta ska kolla...  Jaaaa. Man blir lite dagblind när man går hemma & det är ju faktiskt vetenskapligt bevisat att ammande mödrar inte riktigt hänger med.. hahahaha.  Jag är absolut en av de som har det lite kämpigt.
Minns en gång när jag var med Camilla Bruce till Tabor i Säffle. Alva var bara 2 veckor gammal. Och hon som höll i allt kom fram till mig och frågade vad detta lilla underverket hette?

- jaaaaaadu ööööööö ja du ingen aning... Wilma kanske!!!
camilla tittade på mig med stooora ögon

- men för helvete Malin hahahaha hon heter ju Alva
- just de ja. hahahahaha

Snacka om rörig. Men ett gott skratt fick vi oss.


Tillbaka till kvällsmaten med Gordon. Han är så farlig denna karl. Hugaligen och jobba för honom.  Love him!!! Han är
soooo fucked up!!


Torsdagskvällarna på dumburken är rena himmelriket
Helt underbart!!! Så den stora frågan är bara varför i hela friden sitter jag kvar här??!?

Godnattkramar till er alla!

Lyssna & njut!


Lyssna och njut!!


Önskefotobesök :))

Idag efter att vi lämnat Alva på dagis drog vi vidare till Olas jobb. Alla stod och hoppade när vi kom. Gissa om Han var stolt över att äntligen få visa upp sin lilla dotter.  Ola sken som en sol. Och alla arbetskamrater fick den stora bebissjukan.  vi fick paket åxå. Superfina kläder.


Paket!!! wiiiii





Lyckliga familjen drog sedan vidare till Ritz för att luncha.



Pajen var så god så vi han äta upp den innan kameran kom fram.
Våga vara glupsk ;)

Ska åka & hämta Alvisen nu.

see ya later!!

cornfilé med löksås

Sitter och väntar på att Ola ska komma hem. Fixat potatis, cornfilé, löksås och massa goa grönsaker.
Keiren & Alva sitter & äter framför cartoon. Självklart så får dom köttbullar & gräddsås i stället. 

Idag har vi handlat, tänkte åka till Bromölla & Ica Maxi men vi blev sittandes i soffan med Freja istället. Kollade på ett program som hette blabla nått. Han kunde i allafall prata med andar.  Det var så övedrivet amerikanskt så vi höll på att spy! Shit i gatan vad den karln gör sig pengar på det.

Är förrästen så här glad idag;
  
Häxan blev fälld!!!
Hyllar Max, Saga & deras föräldrar med alkoholfri cider idag!!

Jävla häxa!!!!!

Måste bara säga att ja, ni har rätt. En himla massa bebisbilder. Men ni får ta det. Måste ju visa alla Säfflisar :))




Äntligen tar hon nappen. Hon snuttar ihjäl sig på mig annars. Hurra!


Onsdagskramen från oss alla :)

Snälla Freja VAKNA!!

Har precis pratat i telefonen & fått min Lizzydos nu så nu kan hon åka på lite semester:) När man riktigt tänker efter så är det så himla galet att hon faktiskt åxå bor här.  Att det skulle falla sig så himla bra.  Hurra!! Prisat vere happypancake :)   Vad i hela friden vore jag utan henne! 




Freja vill inte vakna.  Och det gör mig galen för jag vill att hon ska ÄTA  nu!! Har asont!
Måste köpa mig en pump idag, hittar inte den som jag är ganska säker på att jag sparade. Letat överallt men ingen liten pump jag ser. Den är säkert svindyr bara för det.  Tänkte väcka henne nu så vi kan åka och handla.
NÄ, nu får hon inte sova mer.

Hörs sen.


Sweet dreams

Vill bara önska mina läsare en riktigt god natt :) Ni är närmare 50 st som dagligen läser min blogg nu. Skitkul! Många som inte kommenterar så jag undrar verkligen vilka ni är. Ska fortsätta göra ett bra jobb så ni stannar kvar :))

Puss & kram & godnatt till er alla


PAKET PÅ POSTEN!!!!!

Överraskning igen:)

Tack snälla fam. Kasten för den sjukt söta klänningen som vi idag fick på posten.  Jag blev så rörd, tack snälla underbara!!!




Superfin!

Tack igen!

Farmor Elin i Tosteberga

Olas Farmor Elin fyllde år häromdagen så vi tog oss en tur till Tosteberga.  Hon bor alldeles vid havet, på en udde  & herregud vad vackert det är.  Man får passa sig bara när man kör dit för det springer kaniner överallt. Sist jag körde dit mördade jag en liten kaninbebis.  UUU vad hemst det var.  Förlåt kära kaninmamma igen för att jag valde att köra över den istället för att köra i diket.



Keiren och Alva blev överlyckliga när dom fick se alla kakor.  Inte jag för jag vill bara äta äta äta äta men måste ju försöka hålla igen med tanke på att man nu sitter på x antal extrakilon som inte kommer att försvinna av sig själv :((  Fan att jag ska var ett sådant kakmonster!!




Alva var i himmelriket. Ser dock mindre inbjudande ut efter att vi hade suttit där :))


Fiskehamnen


Farmor Elin & Freja

Nu ska vi äta middag.  Soppa och bröd. Soppa is the shit!






hellluuu!!

Idag har vi bara myst. Behövde det för jag har nästan inte sovit alls inatt. Freja har sovit som en stock därav problemet. Herregud vad ont det gör när man är så full med mat. Hade glömt bort det totalt. försökte pumpa ur men tjoffatjoffa så var det tillbaka lika mycket igen. PAIN!!
Ola körde i allafall iväg både keiren och Alva till dagis och skola i morse. När han kom hem fixade han frukost med nybakat bröd från Ritz här i stan, kaffe & yoghurt med nyplockade smutron från vår trädgård!!! Det är fan kärlek det!! Jösses va gott det var.


Smultron från söder´n & nybakat bröd












Överraskning i duschen


När jag duschat färdigt fick jag se en vacker text i dimman. En nyförlöst, mjölkfylld 3-barnsmor behövde verkligen detta. Älskar dig Ola Så galet mycket.

Tog oss en tur med Freja och Alva

Till Kristianstad. Va tvungen att köpa en amningsbh och lite annat tjafs. Ola hittade sig en par coola brallisar.  Blev bara ruggigt irriterad för när vi väl var hemma och jag skulle få sätta på mig min supersexiga bh så var inte alarmet borttaget!!!!!!! MEN HUR DUM FÅR MNA BLI??  Superhormoniga Walla ringde pronto till Hennes och fick prata med en liten flicka som hette Sanja. Sa att jag har faktiskt fixat så nån kunde köra mig de 6 milen som det blir fram & tillbaka enbart för att köpa en amningbh hos er och vad får jag får det!!!!!  Den kommer att kosta mig hur mycket som helt nu!!
- ja, förlåt så mycket men säg att du pratat med mig så får du pengarna tillbaka när du kommer in nästa gång.  :))))))
 -Tack snälla sa jag då mycket väl uppfostrat.
HURRA


Somnade vid frukosten


Nu drar vi


Hittade en lila top som inte döljer magen alls. Men det fullkomligt skiter jag i. Jag födde en dotter i tisdags och nu tänker jag ha på mig en lila top för att jag vill det.  Hurra för modigt qvinnfölk ;)



HAN GÖR EN MALIN!!!

Mikael Åkerfeldt! Min husgud, sångaren i Opeth. mannen bakom så in i helvetes mycket bra musik GÖR EN MALIN!! Piik & Gita träffade honom efter dom spelat på Metal Fest i Lillhammer. Dom började prata med honom och sa sedan att vår kompis, ett utav era största fan ligger och föder nu. Därför kunde hon inte vara här.
-åå va synd för henne men ändå häftigt!!
-så nu undrar vi om du ville göra en Malin med oss åt henne!!

Jag förstår om en malin ser lite kinky ut & ja... tro mig de va inte så kinky när den kom till. Men blev dock en Malin hahaha

Tack älskade Sandra & Gita för att ni finns.



Säffle by night

I fredags kom ju min älskade mamma och käraste coolaste Pärlan hit. Det var så kul att se dom igen. Lustigt är åxå att när man väl träffas så känns det som om man sågs häromdagen. Man håller så mycket kontakt genom telefon m.m. Okej det är 50 mil men för oss som nu har vant sig vid de 50 milen så är det ingen big deal. 


Pärligaste Pärlan


vackraste mormor


Pappsen


Faster Johanna

På kvällen var vi bjudna på middag hos Olas föräldrar, Britt och Noa. Brittan hade fixat egen smörgådtårta och äppelpaj å massa vin. Tog en rejäj inandning av det röda....mumma. Vi hade det jättetrevligt och mysade oss som galningar. Lite jobbigt var det dock för Freja fick inte lugn & ro eftersom hon hoppade från famn till famn. Och varje gång hon vaknade till så ville hon ha mammas trygghet vid bröstet så jaaaaaaa idag är jag öm efter allt snuttande.
vi åkte hem ganska tidigt och slocknade som grisar.

Skål


Blev tyvärr bara kort på mamma & per :(

Nu har dom åkt hem. Var här för någon timme sedan och sa hej då. Bestämde med mamma att jag tar bilen eller tåget upp med Freja & Alva om några veckor. Blir nog bilen, lättast så. Då kan man styra resan helt själv. Måste ju träffa fam. Piiken, familjen Åsa, Familjen Ida. mormor & morfar å alla andra :))

Pussen & kramen

Linda Rosing släng dig i väggen...

I´m growing haha. Här behövs det ingen bh eller annat tjafs. Ola tycker det ser skiiitbra ut.. hahahahhaha






Milko har flyttat in...

Oh yes! nu är det igång på allvar.  Borta är the med-barn-bobisar.  DADADAAAAAAAA ... Hälsar numera Ge-mat-bobisar med storlek XXXL välkommna till Valjeviken.  Jag har blivit en ko. Kanonbra för Freja men mindre kul för mig innan kroppen hinner att anpassa sig efter hur mycket hon kommer att äta.  Smärtgränsen är nu uppnådd. 

Mycket får man ta som qvinna.
Nu säger vi Godnatt.

Sweet dreams!




Superlycklig mormor & mindre glad Freja hahahaha


Tack alla!!!

Sitter och fullkomligt dränker mig själv i tårar. Tack snälla alla ni för allt ni skriver. Blir så rörd. :)) Lätt att ni är värda en sån här.... vassegooo :))))


 Att börja blogga är ett av de bästa saker jag någonsin gjort.  För det första så är det precis som du skriver Åzzy att man kan lära känna en människa så här :)  wow! coolt! För det andra så är det perfekt nu för alla vänner , familj & kära som nu kan följa vårt nya liv i Blekinge.... Blekinge is the SHIT!!  Eller vad säger du på the Danagata ;)
Ja herrejösses vad bra allt blev.


Idag var vi ute på premiärturen med barnvagnen.  fan vad jag drog i högväxeln. Gick genom bokskogen så löven & sniglarna flög i luften. Har som sagt inte en enda ajaj i grejjen. Minns att jag knappt kunde gå på 2 veckor efter Alva så att jag kunde gå ut och gå som vanligt idag var helt underbart.  Solen sken bara lite för mycket.  Man blir ju lite lätt  varm när man ammar ( läs: MEGAMAXISVETTIG!!)

Mamma och Per kom idag. Mamma blev överlycklig som slapp åka Pers "leta-upp-nya-vägar-i-sverige-leken. Hon fick åka E6:an. Gick väl kanske inte så jättefort med en husbil men ändå.  det var helt underbart att träffa dom. Har inte setts sen v. 29. Hm.. det är ju bara 5 veckor. jaja, det känns som evigheter sen. Hon strålade som bara en nybliven mormor kan göra. Per var bara snygg och cool ;)

Puss och Kram till er alla



Några bilder från igår

Världens lyckligaste Farmor



Mys med pappa i soffan



NU är vi hemma!!!!!

Herregud va skönt det är att vara hemma. Och jösses vilken snygg bebis vi fixade till haha.  Och tänk att MetalBlixten var en Freja.  Skrattade när jag fick se att det var en flicka.  Känns helt overkligt när man är så säker att det är en kille.  Va verkligen så säker på det.  Allt tydde på en kille så nu kan verkligen alla historier om hjärtljud, sättet man bär på m.m.m.m slängas i väggen. 

Hemma är jag och jag njuter av allt.  Njuter av att sitta med benen i kors i en liten stol, njuter av att ligga på mage, njuter av att klara av att krama la familia framifrån.  Njuter av att jag inte alls är trasig i tjosan eftersom det lilla underverket skulle ut på några minuter.
Jag skriver självklart mer i morgon för även om jag är så glad så är jag så jävla trött och matt.

Har en hel hög med bilder som jag bara måste lägga upp.

I morgon kommer mamma och Per hit.  Stannar tills på söndag. Jättekul.

Puss & kram från oss alla


Älskade Freja.  Åsa Freja Josefin






Far & dotter i varsin säng.




Hon har hår!!!! hurra!!!! :))




Min underbara familj.  *finner inga ord*



Dagen D innebar ingen Dexter men väl en Freja! :)

Då Malin för tillfället ligger på självvården i Kristianstad fick jag i uppdrag att för er glada bloggläsare meddela att Vi idag har blivit föräldrar till en liten flicka med en vikt på 3740 och 51 cm lång kl 03.14 Tisdagen den 19 Augusti. Det hela började redan så smått i Måndags morse kl 10.00 med lättare värkar, mot kvällen blev de starkare och mer frekventa. När klockan började närma sig 01.30 bestämde vi oss för att bege oss in till Kristianstad. Efter att vi fått ett rum kontrollerade en barnmorska hur pass öppen Malin vart och uppskattade det till ca 1 cm, detta upprepades en halvtimme senare ungefär kl 03.00. och det hadde inte skett någon förändring. Vi fick då beskedet att det förmodligen skulle ta ett tag. För att dämpa smärtan en aning fick Malin Akupunktur (med reservation för stavfel), hon gick upp och gick en aning och sedan kl 03.05 vart det dags för blodprov. Fem minuter senare gick vattnet och efter ytterligare 4 minuter och tre krystvärkar  vart vi en familjemedlem rikare.

Kram alla från Ola, Malin, Alva, Keiren och Freja.

Shoppar med miljonerna som inte finns

I väntan på tätare värkar så har jag shoppat loss på nätet. Shoppat i fantasin för även om man träffat mannen med stort M så är det väl klart att han inte är miljonär...grrrr hehehehehe


Dom snyggaste av Michael kors. Skulle dö av lycka om jag fick de här... $375






Kyl och diskmaskin från Smeg

Hittade även en Sommarstuga med egen strand någon mil bort från där vi bor för X antal miljoner. Perfekt för släkt & vänner :))))



Fan åxå en timme till har gått och fan va han INTE vill uuuuuuuuut!!!



Dagisbesök i bilder :))


Stor tjej på väg till dagis

    
nervös stor tjej                    framme!


Inga-lill.  En av fröknarna.  Vilken otroligt snäll och perfekt dagismänniska. Alva föll pladaskt.
Jag med för den delen.


Maskeradrummet


målarrummet


Vilket konstverk. :)


Åkte ner till Tredenborgs camping & bokade husbilsplats åt mormor & morfar.
Dom kommer ner & stannar hela helgen för DÅ har bebisen kommit!!!!!! Puh!
Va tvunga att köpa glass åxå att svalka oss med.

See you later!

Grattis älskade Piik

Grattis på födelsedagen!!!  En bamsekram i luften kommer nuuuuuuuuuuu.  Saknar dig jättemycket och längtar tills den lille kommer ut så vi kan ses.

Puss och puss





Love ya!!

HM.....

 tror bestämt att jag sitter med riktiga värkar...... hm..... få se om det håller sig!!!
Please GUD, ge mig smärta som aldrig fö
rr


.

Inskolningdags

Om c:a 45 minuter ska vi göra entré på Alvas nya dagis. Hon är så lycklig och sitter just nu och surfar på nätet för hon behöver lugna ner sig sa hon ..hahahaha.  Det är tur att hon inte kan tala för sig ;)
Dagisbilder kommer sen.



Puss och kram till mormor & morfar :))

Glömde ju ...

att jag var hod Lisen med ;) Herregud!  Efter att fått reda på att jag kommer att vandra runt i v. 43 i några dagar till så var jag tvungen att få lite qvinnligt vuxensällskap.  Vi kollade på OS och pratade skit. Hur trevligt som helst.

På ingång

         
hennes nya dator               Ljusmys och OS


Hittade ett gammalt kort på Alva & Keiren. Herreguuuuud va små och söta!!
Alva är nog 5-6 månader där och keiren 4,5 år

Börjar nästan gråta ju.


Godnattkram Malinska ( Mikael Åkerfeldt..hahaha fatta!!!! wow!!!)

RSS 2.0