I morgon är DAGEN D är kommen!!!!


I morgon drar vi igång, I morgon är dagen D kommen.  I morgon börjar jag arbeta på Festivalen.  Allt ska fixas med allt & alla in i det sista.   Jag välkomnar denna dagen så GALET mycket!!!!. AAAAAAA vad jag har längtat.  Denna veckan blir det inte mycket mamma Malin,  denna veckan blir det massa Metal Walla DeLux!!

Kommer jobba häcken av mig den här veckan men tro mig, det gör inget. Detta är den bästa veckan på året. Längtar så in i. Kl. 8.30  i morgon står jag åter igen på dammig, stekhet festivalsmark och njuter av att leva!  Här ska det fixas med knallar å el. Här ska det delas ut bilpass å annat mys.

Tack snälla älskade Ola för att du låter mig göra det här. Nästa år får vi göra det tillsammans.
Har fixat mobil så nu kan jag nås igen. Och självklart ska det mobilbloggas.  Men kommentarer och besök från wallaz får ni vänta med. Puss Å Kram till er alla!!

Piik för helvete...SKYNDA DIG NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!!!!


Till MIN mamma

Älskar dig massor!! Om några veckor ses vi :)))




Ingen MOBIL :(

Ledsen i ögat... till alla er som försökt att nå mig... går inte!! MIn älskade mobil har tagit semester, slängt in handduken, kapput sprutt. Ska skicka iväg den i morgon för lagning eller om jag får en ny. 


Mia, vi är hos Olas föräldrar och äter middag. 
Ringer dig senare.

Piiken!!... Snart är ni häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär!


Tack alla!!

Tack för alla fina presenter som Keiren fått  och tack för att denna dag snart är över.

JAG ÄR TRÖTT!! Jag är den tröttaste av dom trötta. Men andra ord jag är den tröttaste EVER! Jag är helt enkel bäst på att va trött.

Nu är det vila som gäller om jag ska orka titta på Robinson sen.



godisutdelning

MMS

godisutdelning


metalnegerbollar

MMS

metalnegerbollar


morgonshopping

MMS

morgonshopping


Grattis Keiren!!!!

Hurra hurra hurra hurra till vår bästaste finaste goaste snällaste Keiren som fyller år idag. Tänk att det är 9, NIO, NINE!!!! år sedan han berikade denna planet med sin existens.  Jag är så stolt över honom. Tidigt i morse väckte vi honom med paket, kaka, födelsedagskopp å sång.

Många GrattisKramar till dig från oss alla!!



Vackra Walla.. haha

Från och med i morgon måste jag ha håret i paket :) Gäller även alla andra vackra blivande kollegor som inte har rakad skalle. Mycket ska man få stå ut med. Äh, det är helt okej. Är man född rocker så är man ;D




Piiken å ja...

har pratat i telefonen. Man blir alldeles pirrig i hela kroppen när man vet att det är 1 vecka kvar tills man ligger i gassande sol och njuter av att leva! . Älskar dig så käraste Sandra :)

Festivalsmark :)

Ingen ko :(

Det blev ingen ko... Koskrället var megamaxidyr!!!!




Presenterna klara :)

det blev:

1 st DELUX vagn till sin golfbag. Nu slipper han bära bagen.
1 st coolaste t-shirt
1 st nytt nitbälte
1 st stor peng

Sånna här snygga tröjor får man bara om man har en wallamamma :D  Fick självklart fixa designen själv.. lär bara finna s1 av den här :)


Ola fyller år den 4 Juni. Hittat en ko.... skulle passa perfekt hemma i vårt helgalna hem... Kanske får kossakräket flytta in


Nu ska de kramas kudde :)


Hemma en sväng...

men åker snart iväg igen. Älskade Bästaste Tobbe har hämtat Keiren & Alva för att överraska dom med en tur till Kristianstads Gokarts-bana.  Dom har varit helt stissiga hela dagen sa Ola.

- Tack snälla Tobbe! Säger det igen... ett hjärta av guld du har.

När de stora är borta ska vi passa på att åka & köpa present till Keiren.   Det ÄR mycket nu, jobb, festivalsjobb, festival, barnkalas..puh!
Men även om man har mycket att göra så får man inte glömma att äta Pesto!!

Idag har jag tagit med grön pesto ååååååååååå, nu lever jag igen :)




Vill bara önska er...

En sjukt trevlig Onsdag! Nu drar jag till jobbet. Lisen Å Johan komme & käkar & efter lunch kommer FridaKusin och ska kolla in läget. Har fixat så hon har lite jobb... Tänk vad bra det blir allt trots att den ordinarie personalen krånglar till det med festivalsbesök å annan skit ;)

Glömde visa . . Ny klänning idag.

Iron First heter märket. döcool! Godnatt från toan på nedervåningen


Jag älskar....

min mamma jättemycket idag.  Jag älskar några få utvalda VÄLDIGT mycket. Sen älskar jag Grön Pesto och det har jag ingen hemma....  Det är jobbigt, riktigt jobbigt.  Men men livet går vidare.




åååååååå förlåt skitmycket!!!

Jag har så mycket i min lilla hjärna nu med jobb å festival å barnkalas å fan å hans moster så jag har glömt att tacka för Brevet från Ulrika med familj. Förra veckan fick vi ett brev på posten som var till min svärfar ( åxå kallad bihang jaaaa, Noa. Lyssnar man på dansband så är man faktiskt ett bihang hahaha)

I brevet så var det en signerad affisch till honom från självaste Torgny Melins, ett av Sveriges största dansband som åxå kommer ifrån Säffle. ( Keiren har även varit förlovad med trummisens dotter hahaha ja, Keiren är en tjejtjusare på hela 9 år haha) Svärfaren blev så lycklig!!!

-detta du Malin är bättre än din skitmusik!! Detta är riktig musik. Den här ska jag rama in och hänga på bästa ställe :)

Yes, Ulrika... han vart jättenöjd!

Tack snälla söta!



festivalsvädret är här

MMS

festivalsvädret är här


Godmorgon

MMS

Godmorgon


Inget sova...

för jag sitter och smyglyssnar på Amorphis nya skiva ... Mumma!! De släpps den 29 maj. Er som inte känner till dom kan jag bara säga :
skämmes ta mig fan! :D


Oj...råkade visst handla lite...

Efter att jag kommit på hur sjukt bra jag är så hoppade jag inom några klädaffärer innan jag tryckte in mitt braiga tryne på jobbet för lite städ. Men åjsan vad jag hittade.

En "klänning" med båthals. Me love båthals. Svart såklart. Kostade INTE gratis men Ola sa att jag fick handla hur mycket jag ville. ( han sa så, jag looooovar hostahosta )

Försökte ta kort men det blev inge bra.. :(

Sen köpte jag även en par korta jeansshorts :) + en till klänning me massa volanger.


Min överraskningspresent till min mormor & morfar är fortfarande inte färdig.. :(  Börjar bli suuur nu. Snart måste den komma.

Kram på er alla &

Titta vad jag fick idag!

Världens sötaste paket från Mia som hon köpt på sin lilla Göteborgstur.  Detta är ju alldeles för vackert för att ätas upp.



Tack snälla finaste du,  Jag blev jätteglad!

Jag är så sjukt bäst!!!!

Ifall ni inte visste vem det var som var bäst så kan jag idag meddela att det är helt enkel moi, jag, walla, Malinska.... It´s me!!

Jag är den bästa av dom som överhuvudtaget finns, jag är helt enkel bäst!!!! Jag är så bra så jag nästan slår över & blir knäpp


Vassegod, ett Diplom

Vi har suttit & planerat inför Keiren & Yrsas kalas nu ikväll.  Vi ska fixa en massa kul och en sak som jag fick i uppgift var ett diplom så hallå....  jag var ju bara tvungen att göra ett med en cool döskalle.



Nu tar vi natten


Ola sitter & ritar på datorn

Ascoolt!!

MMS

 


Keiren sa....

-  det är lite jobbigt att höra vad du säger mamma när du pratar utan punkt!!! 



Vi är inte som alla andra. .

 För vi har en väggklocka i GrafittiStyle med nitar & ögon MMS


 

 


Lite nytt å somrigt

Så kan det bli om man inte kan sova,.... Ny design alltså

Ola sitter brevid mig  så Natten stora fråga måste ju bli :

VEM FÅR SOVMORGON???

Min Lördag :)

Vaknade tidigt i morse av att en Freja som låg brevid mig undersökte mitt ena öga invändigt!!! Fick efter utpetat öga gå upp. Kom sen på att vi skulle åka ut och glida med fina bilen. De andra sov som grisar. Hamnade först hos Lisen på Statoil & åkte sedan vidare till Hällevik. Tråkigt väder men lika vackert ändå.


Musse Pigg-mossa

Lägga bud eller inte.....



Eftermiddagen spenderade vi i lekparken.....

Blev istället ett sandslott

NEJ!! Jag putar INTE med munen ...jag ger er en osminkad slängpuss. Och det med basta!!




Lördagsgodis har alla rätt till!!!


Lycklig Alva!

MMS

Lördagsgodisdags :)


Svensk inredning deLux

Sitter på nätet och kollar hus. Fina hus, fula hus, Lyxiga hus, snyggt inredda hus , taskigt inredda hus och sist med inte minst har vi de fruktansvärda husen. Husen där allt är fel!!!  Jag spyyyr.....

Godmorgon från hällevik

MMS

Godmorgon från hällevik


En Malin to go, tack :D

Jag & Rikard har krängt mat som galningar idag. Det har varit så sjukt mycket folk. Vi har sprungit häcken av oss så där av min sena frukost. Fattade noll & ett tag var jag nog på väg att packa in mig själv.  Nu har jag fyllt på magen med lite bönor som jag fick levererat till självaste dörren ( hahahahaha, Tack smurajens vackra fru )  Tar natten nu....'


eller ja, tog natten för en stund sedan för jag skriver i en sömndimma

Sweet Dreams  och kram till alla!


JAAAAAAAAAAA

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad lyckliga jag är nu!!

Mamma & Per har bokat campingplats under midsommarhelgen!!!  Satanigatan va kul.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ igen, nu blev jag verkligen jätteglad!


frukost 16.06

MMS

frukost 16.06


Till Piiken(kommer självklart) & Gita (bangar)

Dom sliter som djur ute på festivalsområdet nu... Bara 13 långa jobbiga dagar kvar till årets Sweden Rock Festival :)))
Ola har tagit semester den veckan. Min vecka kommer att bli helt galen! Jobba ute på festivalen från tidig morgon till sen kväll tis-tors och samtidigt jobba på restaurangen på lunchen. Men det får gå.  Allt för denna fantastiska festival. Jag njuter och längtar tills mina vackra långhåriga rockers kommer hit från min hemstad Säffle :D

Nu börjar det ta fart där ute :)


Min & Piikens pool.. hahahahaha


Mycket bilder idag men så får det bli.  Kramen å

Tjugonde&Tjugoförstamaj

Haft en jättemysig dag med långpromenader, glass, fanta, skratt, syskonbråk, syskonskratt å fish & chips. Jag åt faktiskt av paneringen från fisken!!! Vi är ju demi - veggisar jag & Ola men sen en tid tillbaka har jag bara vart Lakto-ovo i smyg. Nått har hänt i wallaz lilla hjärna :D

Nu kommer jag lägga in en massa fina bilder från igår & Idag.  Måste visa alla nära & kära :)

Redo för dans med massa pirr i magen






   






Love my life!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad glad jag blir !!!!.....

när jag fick veta att kanske kanske kanske kommer mamma och Per ner till midsommar. Det hade varit så himla kul!!! Jag vet att Åsa och Peter redan ska bort med Ida å Niklas då?? Vill dom kanske komma dom med :)




the glassbåt

MMS

the glassbåt


på glassbåten

MMS

på glassbåten


SOMMAAAAAAAAR!!

Jag siter ute om nån vill hälsa på. Tar bara 6 timmar att köra om nån Säffle/Tösse bo är sugen.

HJÄRTLIGT VÄLKOMMNA!! :D

Senare idag ska jag läsa ikapp hoser alla andra!!! Har ingen aning om vad ni pysslat med.

hej så länge.... nu ska jag bli brunare :)


Oj vad jag är trött!!!!

Stupar isäng. Alva var sååååååååååååå duktig på dansshowen :) Visar bilder i morgon. 

  1. Puss & Kram till Mia som är på hmhmRESA till Götet. Heja hejahejahejahejahejahejaheja...
  2. Tack snälla Tobbe som Fixade till Vad jag tror är Keirens absolut roligaste dag ever!!!  Så jag förstår om han va lite stissig hahaha   Han lyser när han pratar om dig!  Ren lycka!  Bamsekramar till dig!
  3. Tack Lisen för att jag fick se dig så jag fick uppdatering på ditt vackra ansikte.. ;)
Vi hörs i morgon! Jag sover redan ZZZzzzZZZzzzzZZZzzz

LÅT MIG SOOOOVAAAAAAA!!

snart börjar showen :*

MMS

snart börjar showen :*


till alla jag älskar. Nu drar jag

MMS

till alla jag älskar. Nu drar jag till jobbet


Godmorgon alla vackra!

Börjar dagen med ett stort oj!

hoppas verkligen att hon funnit sin rätta nu så hon slipper vara så sjukt pinsam i ALLT hon gör!!!  Som mamma tänker man ju på hennes barn.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5185134.ab


Ska även ringa dom här idag... eller ja, fancluben i allafall. Mitt vinstpaket va alldeles trasigt :((( Inte ens hälften va med :(

ZZzzzzZZzzz


gungpremiär

MMS

gungpremiär


familjemys i lekpark

MMS

familjemys i lekpark


Dagens stora fråga:

Varför är oliver beroendeframkallande? Jag kan inte få nog.  Oliver + Walla = jättebra!! Oliver + walla = jaaaaaaaaa!!
Och detta kom jag fram till för 3 månader sedan. Innan det så ratade jag det!!!

Hur smart var jag då??

Oj .....

Vad mycket folk det börjar bli nere på restaurangen. Skiitanice!!! Vi jobbar skiten ur oss på Lunchen. Jättekul. Ingen träning behövs numera. Nu blir det istället ett Låååååångt träningspass på X antal timmar på jobbet.
Va granne å smaler jag kommer bli. kanske tom. ett stycke bikini snart kommer att sitta på min arma 3-barnsmorsKropp..hm....

nääää.. nu får vi ta det lilla lugna! :D


Keiren 9 år... snart :)

Nu har jag suttit och krånglat med ett inbjudningskort till Keiren kalas.  Det blir ett dubbelkalas.... skiiitbra!!


Kram å Godnatt.

älsklingsskruttFreja

MMS

älsklingsskruttFreja


HEEEEJ å godmorgon :)

Vi har gjort en himla massa under helgen så mitt godmorgon till er alla får bli

"helgen i bilder"

fantastiskt granner biler :D



Jag & Yrsa ( The samurajChefs  väluppfostrade dotter) kollade in vårmodevisning i city


Yrsas mamma och Rikards fru va lätt den snyggaste!!


FESTIVALSMARK!!!!!! The road!



Lunch i bilen


Keiren hade 2 kalas att gå till.  Very nice!


Kl. 19 på lördagskvällen var det dags för middag på Salvatores. M M M



Dessert som vi fick skicka tillbaka. Kom ju på att det är gelatin i pannacottan :(  Servitören fick panik och bad tusen ggr om ursäkt sen fick vi glass :))


Jag älskar felskrivningar  haha             Kollade självklart på detta. Vad har hon gjort med hakan???

 

ÄlsklingsAlva kom hem i går lagom tills vi skulle åka på genrep för hennes dansuppvisning på Onsdag


Efter dans blev det gungkalas i solen hos farmor & farfar.


Måste även meddela alla att ALLA biljetter till Showen på onsdag är slut. Som tur var så hade jag förköpt 6 biljetter på order  till Mia, Vilda, Britt, Ola, Keiren och Mig såklart. Hade jag vetat detta så hade jag givetvis köpt fler eftersom jag vet att många fler vill komma. Kasst tycker jag för det var jättemånga som inte fick biljetter. :((

alva är hemma

MMS

alva är hemma


Älskar...

att va ÄLSKAD!!!! Och när man känner sig älskad på riktigt så är det mycket lättare att älska sig själv. Jag börjar bli rätt bra på det nu.  Just nu känner jag mig nöjd...


jättevackra vänner

MMS

jättevackra vänner


frukost med vackra vänner

MMS

frukost med vackra vänner


Godmorgon alla vackra!

Sovit c:a 42,5 minut i natt. Trots det så hoppade jag nyss upp ur sängen med en massa energi....hm... konstigt! Längtar tills affärerna öppnar för då börjar dagen.

Mitt schema denna sommardag:

  • Köra ut till festivalsområdet för att kolla hur långt de har kommit i allt stök.
  • Njuuuuuuta av luften på festivalsmark.
  • Headbanga i det tysta en låååång stund
  • Köpa present 1
  • köpa present 2
  • Träffa Mia och barnen..LÄNGTAR!!! Behöver prata!!
  • Kaffepåtår nr 4 åker i koppen
  • Keiren kalas 1    13-15
  • Fixa oss fiiiina för middag
  • Köra Freja till Farmor & Farfar
  • Keiren kalas 2    16-19
  • Farmor & Farfar hämtar Keiren från kalas 2 :)
  • 19.00 bokat bord på Salvatores. Där ska jag & Ola bara sitta & vara själva en stund. Bara vi 2. God mat, kanske ett glas vin och förhoppningsvis jättegod mat.

Puss och kram!


NU tar jag helgen!!

Är helt slut som människa idag. Trött i hela kroppen och i hjärtat. Tänkt mycket hela dagen idag eftersom Alva inte kommer att vara hemma igen förrän på Söndag.  Trotts allt tänk så känns det helt okej.  Självklart ska Alva träffa sin Pappa, jag är bara väldigt ovan.  Saknar henne redan såååå mycket. Och tårarna som redan vid lunch började komma utan att visa sig kan jag inte längre hålla tillbaka. Dom kommer nog för att det känns så konstigt att inte ha henne här. Alva är ju alltid med mig.

Önskar dom en riktigt trevlig helg. Nu ska vi äta.

Puss och kram!


aaaaaaaaaaa

Hjälp jag är med i en japansk tv-show är så galet!!!  Och Detta spektakel till männisch är nog säkert det mest patetiska som gått i ett par skor!! 


Pasta Pesto..

blir det till kvällsmat :)

Fantastiskt trevligt jobb man har!

I morgon kommer det att ske en jättesak.  Alvas biologiska pappa Håkan kommer och hämtar henne!!!  Han och Hans flickvän Sara och hennes äldsta flicka ska hälsa på släktingar i Hässleholm som ligger 7 mil härifrån. Han hämtar henne på eftermiddagen och kör henne tillbaka på söndag senast kl. 9.30 för kl. 10 är det genrep för hennes dansuppvisning.
Känns jättekonstigt att han kommer hit men självklart så är jag jätteglad för henns skull. 








Lika lycklig idag för att:

  • Snart står jag där på festivalsmark och sliter häcken av mig.  Sweet!!!!
  • Snart står dom livs levande framför mig, Piik & Gita!!! å alla andra helgalna skäggiga långhåriga rockers fårn Säffle :)
  • den 27 maj händer det något helt galet kul!!!!! Heja Mia Heja Mia Heja Mia
  • jag har så fina vänner! tack snälla söta alla för att ni gör mig glad :)
  • Mia har käkat massa mat hos mig idag ;) ( nyttig vällagad mat = bra mat )
  • Jag är älskad av mina barn
  • Jag är älskad av sambo som numera har gått å blivit trädgårdstokig...haha
  • bilen är så jä--a braaaaaa!
  • jag är jag!!
Till mormor och morfar.... överraskningen framflyttad till nästa vecka. Ibland blir det inte som man vill :((  men den som väntar på något gott :)

Hej så länge!!



Lady Bridget är hemma :)

Nu står hon här utanför vårt ljuvliga hem i pittoreska Valjeviken. Hon står där glänsade vacker och bara väntar på att bli körd.
Hon ropar på mig som ni vet i film.... som ett berättande eko:

-Malin....malin...malin, kom..kom...kom..

Ska med nöje starta henne om en stund för att bege mig ner till stan och stänga restaurangen with the SamurajBoss Rikardo.



Så hääääär lycklig jag är idag!

MMS

 Vi ska nämligen bli en familj med vägstatus, idag välkomnar vi vår nya lady Bridget  in i familjen. V70 . . Oh yes. Radio är dock fortfarande inte tillåtet. Bara doom och death är tillåtet ;)


Hjärtligt välkommna!!!!!

Alva har dansuppvisning. Alla som vill får komma.  Jag vill att heeeeeeeeela Sverige kommer sa hon = Lisen å Johan, Mia, Vilda, Viola, Farmor & Farfar, Tobbe å alla andra vi känner!!  Gittan & Frida kanske. :)



Ibland blir jag såååååå arg!!

RIKTIGT ARG!!!!!   WHY!!! Vissa får tydligen bete sig precis hur som helst och nu är jag sur på riktigt!!
ville bara säga det!!!


Godnatt suckers!!!



Idag är det Johannas dag :))

Olas syster, min svägerska, Keiren, Alva faster självklart då även Frejas faster men åxå hennes gudmor. Grattis jättemycket på din dag. Längtar tills du kommer ner. Paket å kramar finns då självklart till dig!!

Puss å kram från oss alla :)


en blomma till mormor

MMS

en blomma till mormor


ååååååååååå

vilket väder!! Strålande sol & snart kaffe i kopp tillsammans med Mia, Viola & Lisen.  Ska bara slänga iväg 2 stora barn till dagis & skola.

Så här fint är det här i Sölvesborg... ja loooooooooovar


godmorgon!

22.02

Nu sitter vi båda framför datorn och umgås sådär romantiskt igen... haha
Ola vid sin bärbara och jag vid min STORA jättefasta.  Här brukar vi sitta och bara va, fast vi njuter. Det är underbart att kunna sitta brevid någon utan att känna att man måste prata eller hitta på nått annat.  Här sitter vi och ibland så slänger man en blick åt varandra bara för att visa att jag finns här...  "jag tänker på dig ändå om jag inte säger något"  En blick kan säga så mycket. En blick eller ett leende.  Att älska någon så här mycket & veta att det är besvarat känns nästan overkligt. Så när jag har mina gråta-hejdlöst-pga-ett-täcke-dagar så tänker jag gråta. Jag tänker tillåta mig fylla 10-liters hinkar med wallatårar.  För det enda jag behöver göra när jag fyllt hinkarna färdigt är att sträcka ut handen,  jag vet ju nu att jag aldrig behöver vara ensam.

Tänk att jag fick allt detta för att jag en dag i sep-07 reggade mig på en helt okänd sida : happypancake.com och där..
poffatjoffa fanns han. Han som skrev att han fastnade för det röda håret :))))))







Godnatt alla!!

Till mormor Edith & morfar Alf

Tycker det är dags att ni får ett eget inlägg då jag vet att du morfar läser bloggen högt för mormor.  Tycker det är jättekul!!
Jag, Ola och barnen har fixat en överraskning till er som tack för kuvertet och för att ni är så söta.

Överraskningen kommer på posten om några dagar.

Puss och Kram till er båda från oss alla.

p.s fan( sorry ) ta oss om vi inte är friska nästa gång vi kommer upp. Och om vi skulle vara det ändå så får vi träffas i er trädgård så det inte blir några tråkiga nedsmittningar d.s


är hos glad mia och häller i mig

MMS

är hos glad mia och häller i mig kaffe. Drar snart tillbaka till jobbet ska bara vara lite polis åt en kär vän.


Linda Rosing = total panik!!

Jag försökte vara rolig & visade Alva Bilden på Rosing hahahahahahah hon bröt ihop totalt. så nu sitter hon och gråter hystreriskt på sitt rum framför sin spegel..  

- men Alva hur går det..??? Hur är det Alva???
- gråtagråtagråtagråtagråtagråtagråtagråtagråta
- Men älskade Alva, kom så får du en kram
- Flickan på bilden va ju skiiiitläskig!!!!! gråtagråtagråtagråtagråtagråtagråtagråtagråta

hahahahahahahhahahahahaha


Jag, en tråkig mamma!!!!

Alva är sååååååååååååååååååå uttråkad och jag försöker med allt. Tyvärr så är jag tydligen slut som lekkamrat. En mamma kan inte leka på riktigt....

Alva börjar bli stor, jag duger inte mer.....

Tänk om man ändå såg ut som Rosing...  då hade Alva nåt att skratta åt i allafall....



ööööööööö inga kommentarer


21.13

Nu har vi nattat alla barnen. Keiren ligger vaken än, tittar på TV. Hans klass ska på skolresa i morogn. Tror killen har lite pirr i magen. Jag ska köra Keiren och min chefs dotter Yrsa till tåget runt halv 9 i morgon. Har en känsla av att han kommer vara färdig kl.7 Dom ska ta tåget till mörrum. Kolla in de berömda laxarna Mörrumsån och en stor marknad.  Ska strax gå ner och fixa ihop matsäcken åt han. Han har beställt pastasallad så snäll mor som man är så får det självklart bli det.

Nu säger jag hejdå här. Kollar in hos er alla i morgon.  Nu ska de lagas mat, pratas i telefon med Mia och sen mys i soffan med solbränd sambo.

någar bilder lyckades jag rädda förut.

Hästhoppning på baksidan. Allt som ligger ner är hinder.


   

Varje kväll läser jag saga för Alva. Vi läser nu i en rimbok och frågan är hur man ibland tänker som författare...


godnattkramar till alla vi älskar

SKITSUR!!

jag tog en massa jättefina bilder ute idag. Från vår trevliga söndagspromenad & ute i trädgården. Råkade tyvärr radera alla korten!!!

gaaaaaaaaaaaaaaa, blir så trött!!!


sommardessert

MMS

sommardessert


sommarmiddag

MMS

sommarmiddag


är och handlar

MMS

är och handlar


Lyssna på njut!

Längtar tills Axel Rudi Pell kommer tillbaka till festivalen... älskar såååååååååååååå. Såg dom senast 2007. Jag må lyssna på mycket Doom och death med jag är även en sucker på ballader... big time!!






Men lilla Barbro Hägg, så va du inge snygger

Finn 1 rätt & vinn en blå hammock i valfri färg…

Vill hitta en riktigt snäll...

redig, händig, mysig, hjärtlig, omtänksam, kärlekfull, ärlig, rolig, skrattig, seriös, rak, gooo, kramig, vacker Karl  till min hjärtevän Mia.  Hon behöver faktiskt få sig lite kärlek nu!! 

Och som hon sa till mig igår;

-nu får du fan leta upp en vacker, mysig och rolig Kille åt mig.!!

Och eftersom jag är både väluppfostrad och sjukligt kär i kärleken så ska jag självklart  göra mitt bästa.
Undrar bara vart killen med stort K finns. 


Vi veggisar måste äta bönor ...

MMS

för att må bra och tänk , just det hade vi hemma. Bönsallad.
 Först äta sen Ekohallen å köpa nappar till Freja


LÖRDAAAAAAAG!!

Och jag är ledig! Jag har aldrig haft ett mån-fred jobb :)) Hm.. VUXENPOÄNG!!!  Solen tittar fram här idag så nu blir det mysa med familjen och njuta av en Lördag fylld med massa GODIS!!!

Tack alla för igår kväll.


lerkanin

MMS

lerkanin


Som sagt vi är hos Tobbe.

MMS

 Kollat bio, ätit massa mat från mitt jobb. Hade jättemycket folk i dag. Sålde slut på all mat. Jättekul. Nu dricker vi kaffe och leker med lera. Puss och godnatt


alva har badkalas

MMS

alva har badkalas


BIOKVÄLL!!! HURRA!!!

I morgon blir det nog jobba hela dagen. Och efter "jobba hela dagen" så blir det biokväll hos vår vän Tobbe.  Där ska vi svulla mat, godis å kolla på film i hans biosalong. . Keiren och Alva har tjatat om det HELA veckan.

- är det inte fredag snart!!! Vi vill till TOBBEEEEEEEEE!!

Berättade förut att i morgon så är det faktiskt Fredag. Gissa om dom blev glada.   Det blir Jag, Ola å the kids. Mia, Vilda & Viola, Lisen & så Tobbe såklart. Supertrevligt. Tror inte att Johan kommer  :(


lite tråkig info:
Vad har jag INTE har gjort idag.. :((((

  • Ringt Piik.. :(((  skit, hur kunde jag glömma :((
  • Vart på RITZ
  • Pussat på sambo = Han är dööösnorig
  • ringt mamma!! efter min tåraflod så hade jag nog behövt höra hennes röst = ska ringa i morgon
  • hämtat nya bilen....
  • betalat en räkning som jag glömt (öööö kanske skulle göra det nu med tanke på att jag sitter vid datorn och beklagar mig)
  • gått å lagt mig vid 22 som jag LOVADE mig själv!!!
Godnattkramar till alla där ute :))

jaha...

Alva vaknade nyss, gick in och la sig brevid Freja och så skriker hon..

- mamma, det luktar mormor & morfar i sängen!!!

Ska sminka om mig nu..

07.56 kaffe i kopp

Somnade till slut igår efter alla bedrövliga tårar av mitt absoluta favvoprogram Grey´s anatomi.  Inte nog med det. När jag sedan känslig som få skulle lägga mig i en renbäddad säng så börjar jag gråta igen.

TÄCKET LUKTADE MAMMA!!! DET LUKTADE JÄTTEMYCKET MAMMA TÄCKET LUKTADE TÄRNVÄGEN!!! ÅÅ shit jag bröt ihop. (Fick ett bäddset av henne när jag var hemma i Säffle sist)
Så innan jag somnade igår hade jag i tankarna köpt hus i Säffle , byggt ett hus åt Britt & Noa & Mia å barnen i trädgården och shoppat kontot tomt på nya svindyra designmöbler. 
Ibland blir det jobbigt ..... bara att erkänna


Ibland blir det jobbigt… bara att erkänna


Puts sprätt väck!!...

Har grinat mig rödögd till Grey´s ikväll. Och när jag börjar gtåta då tar det liksom aldrig slut. jag har grinat så hårt att jag fick kli i ögat av all mascara. Inte nog med det. Jag hade grinat bort min ena lins...udda!  HIttade den tillslut dubbelvikt på ett ställe som jag inte ens visste fanns i mitt öga... riktigt udda!!

Nu är linsen ute, tårarna har slutat forsa så nu äntligen kan jag ta natten.  Har även mitt upp i mitt klieri pratat Lisen till sömns... sov gott LisenPisen. Sov gott alla jag älskar :))


Alva unnade sig en glass kl. 09.30 i morse. En Daimstrut tom. Man ska unna sig saker när man varit duktig sa hon..hm.. undrar vart hon har hört det.  Så när vi va på en snabbfika hos Mia &  Viola i morse så åkte Daimstruten fram :))

Hemma å städar...

& det tycker jag om. Just nu får jag sitta still för jag har blöttorkat hela huset och tänk.... bloggare som man är så passar det ju sjukt bra at just bara sitta still ;)

Tandläkaren var 100% nöjd!!= Glad mamma!
Alva valde en ring i "tandläkarpresenthinken"  tog dock säkert 5 minuter innan hon bestämde sig. Jag höll på att bli galen.

- Alva kom igen nu!!!!!
- men mamma...
-Alvaaaaaaaaaaaaa
- men mamma....
- Alva för tusan du kan inte stå här längre!!!!
- men mamma, du har ju sagt att man ska välja noga!!
efter 5  minuter:
- Nu är jag färdig, en röd ring vill jag ha.

Varit Full rulle hela dagen idag. . Ska tillbaka till restaurangen vid halv 7 för att stänga med the boss som förövrigt köpt en snygg laptop idag = vill ha!!  Har även svullat på rabarberpaj med kanelcreme. Rikard hade fixat det idag på rabarber som jag plockade igår hos kär svärmor. Tack snälla Brittan!  Jösses va god pajen va.  Jag åt med omsorg :)



lycklig blir man.... :)


Tandläkartid!

Alva ska till tandläkaren idag..hurra hurra sa hon!!  Tänk om man kände samma lycka när man själv ska dit .




Ljuvliga Tisdag!!

Började dagen med en underbar lattefrukost på RITZ!! 
Stack sen till jobbet och serverade galet god mat lagad av samurajen Rikardo ;) Som förövrigt fick en DeLux kniv idag av några nära & kära som kom på besök från Malmö...eller var dom på besök i Malmö och bodde på Nya Zeeland.. hm..  hur som helst så när dom kom dit så berättade dom att dom hade varit inne här på wallaz. respekt!!  Dom hade googlat rikard, en trappaa ner och sen funnit mig.. jag blev så snopen.  Jättesnopen och glad :)

Har även superpussat på alla barnen sen jag kom hem. Är jätteovant att inte vara hemma med dom.  Lika ovant för mig att inte vara hemma som för alla hemma att INTE ha mig där.  Vilken känsla det är att komma hem till ett hus fyllt av glada barn och en sambo som möter mig med massa kärlek. Hurra vilket liv vi har :))))))


Alva fick ett jättefint smycke av finaste Mia, Vilda & Viola till hennes foppisar. Hon blev jätteglad å yes;  jag gillar inte foppisar med Alva har fått dom i present så vad sa jag säga :)


TjockisminiFreja & LigistViola som försöker dra sin bästis i örat..haha


Kvällmat i lugn & ro när barnen somnat = livskvalitet :)
Rikards beroendeframkallande Foccacia med rosmarin, grön pesto, Tzatsiki & oliver..aaaaaaaaaaaaaaaa så gott!!!


Romantik på hög nivå: Jag kollar på TV och Ola på datorn med hörlurar hahahahahha Men vi sitter brevid varandra i allafall ;))


Sweet dreams alla, nu blir det natta




syskonlove

MMS

syskonlove


RITZ here we come!!

Det var längesedan vi satt på RITZ en morgon. Har nu fixat alla barn, arbetskläder å allt annat man behöver för en ljuvlig frukost med mina bästaste vänner Mia & Lisen fattas dock en väldigt viktig person,  Piiiken.  Men du är med. Du sitter brevid mig med en kopp varm chocklad å diskuterar årets spelschema på festivalen ;)



Trevlig Tisdag på er!


Till Ola & Freja

Ett litet schema sitter nu på kylen så ni har koll på det viktigaste :))

Puss å Kram

MMS

(namnlöst)


nattmacka a la ola. . :(

MMS

nattmacka a la ola. . :(


15.23

I morse "bytte vi av" 10.45. Jag åkte ner till olas jobb, bytte bil och sen drog jag vidare ner till restaurangen. Det har varit jättemycket folk. Och redan många stammisar, jättekul.   Jag & Rikard jobbar kanonbra ihop. Allt funkar super, det är så genomtänkt och genomarbetat. Skål till det :)!

Nu är jag hemma en stund för att dra ner igen vid 16.45. Då åker bossen hem för att sedan komma tillbaka runt 18.30 för att hjälpa mig att stänga vid 19.

När jag kom hem förut så hade Ola fixat tvätten, middag och diskat. Han njuter att att gå här hemma å dona med ungarna å hemmet = bra val av karl ;))



Nu MÅSTE jag ringa min lilla mammsing.  Har inte pratat med henne sen förra veckan!!!!!!!!!!!!!!!!! URSÄKTA!!! det funkar ju INTE!!

Vi är i Trädgår´n

om det är någon som undrar :))  Gräver å påtar och fixar och donar med blommor, jord å allt annat bös.

ses i kväll :)


Gissa priset!!!!

Priset för denna skapelse som jag avböjde att köpa kostade $12 000 !!!!!!

Hallå!!! lätt att man valt fel branch haha

Gissa priset!!!!

Skullflower Sculpture
Pink Edition
24-Inch


Ola tyckte vi skulle köpa den här...kollade in priset.....  
Sa NEJ!!!, vänligt men bestämt ;)

Vad tror ni att den kostade  hahaha

Respekt!

Jag tycker Johan Palm är ascool!! Och den som signat honom vet precis vilken sorts musik han ska släppa!! Då bli jag glad!  Hur många miljoner flickhjärtan kommer denne kille att krossa..

Lördag :)

Träffade Linda Lisen & Johan på RITZ. Linda  fick träffa Freja live ;)


powerwalkat som en dåre idag. Fotade lite i farten i Bokskogen.. den är helt sagolik nu.


Lisen & Linda kom även förbi hemma.




Lisen hade med sig godispärlor, jättecoolt! Lätt att Alvas har de finaste godishalsbandet i stan

vackert

vackert


Sommar sommar sommar

Sorry för att det inte blev några inlägg igår  :(  Hade häcken full hela dagen. Gick upp tidigt i morse. Har städat, tvättat och ska alldeles strax bege oss ner till stan för att ta en fika med Lisen och SäffleLinda ( numera gbg)  som är på besök. Ska köpa en solhatt till Freja åxå. Det är högsommar värme ute redan så jag får inte glömma solkrämen.

Här nere får ni en massa nya bilder :))

Ses sen!


   

Lycka till från RITZ


All mat kostar 15 kr/ hg sen får man plocka precis som man vill.




Rikard the boss




   

Kramen

RSS 2.0