Vad har hänt idag då??

Jo men kan ni tänka er vi har faktiskt vart på RITZ. Kan tro att det blir tjatigt men nejnejnej!! Inte alls.  Vi borde ju få mängdrabatt snart, klippkort eller i allafall. VIP-kort. Så "våra" platser alltid töms när vi kommer. 

-bereden väg. Här kommer värmlänningarna.! :)

Hängde även på Lisen till Bromölla en sväng förut. Gött att ta sig en tur utan barn. Bara vara Malin och inte mamma. Vi kollade in möbelaffären där jag hittade en skitful malin&Ola matta.  Skulle passa perfekt i vårt galna hem. 5600 kr. som hittat. 


Tog oss även en tur till ICA Maxi för att köpa bla. banagröt till Frejisen.  Va tvungen att gå förbi ett kallt himmelrike. Men jag har en "bara-shake-vecka" så ingen glass.  Ben&Jerry´s is the SHIT


En vanlig dag in Sölvesborg så att säga. Så här lever vi. Drömmer om Ben&Jerry´s, dricker latte på RITZ. Försökte även idag ragga upp  en kille i ICA-kön åt Lisen. Han hade många guldiga kort i plånboken och en snygg dotter i Keirens ålder.  En svärmorsdröm/mardröm.  Här sliter en annan som en galning så ser hon honom inte ens. Inte ens hans feta plånbok.




Kommentarer
Postat av: Åzzy

Nu kanske vi ska det lite lugnt ett tag? ;)

2009-02-17 @ 07:38:21
URL: http://sloppyme.tumblr.com
Postat av: walla

hahahahahahahaha

2009-02-17 @ 09:00:05
URL: http://wallaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0