Sweet dreams...

img_1935 (MMS)

Jag är så trött! Att köra ensam de 55 milen från Stockolm va riktigt jobbigt idag. Jobbigt för att behöva åka ifrån Micke men lika jobbigt som det är att vara ifrån så är det underbart att få krama en liten Freja! Att vara särbos har sina prövningar. Men gör man inte saken till ett problem så blir det inte ett problem. Jag har skolan & M som ligger på stadiga 70 timmar i veckan så hade vi inte sett så mycket av varandra ändå.Det funkar & vi trivs. vi har 2 hem. Det bästa av det bästa så varför klaga!! Cypern har varit helt sjukt underbart!!! Vilket ställe. Har passerat den magiska 60 gränsen igen efter våra 10 dagar tillsammans så nu blir det att inte äta munkar till frukost, middag & kväll. Inte heller äta 24 ggr om dagen & avsluta med drinkar på 800 kalorinivå hahahaaha Vi låg i solen för att gå in och äta för att gå tillbaka ut i solen igen. I 7 dagar... hela dagarna, från morgon till kväll. Keiren & Alva gjorde samma fast deras ligga i solen var ligga i poolen och havet. Cypern är så vackert. Nästa resa blir Thailand, Mars-2012. Trivs med livet, tack Keiren, Alva, Markus & Micke för allt i veckan. KÄRLEK!!!


Kommentarer
Postat av: Gizze

Det är krut i dig vännen :) Och du är värd all kärlek!

Hahaha...skulle 60 va nåt va =)

Är ju helt underbart med munkar...och croissanter...och alla goa drycker då...Åhhh nu längta ja bort...blev frusen ikväll efter att ha suttit på bion (Såg Jag saknar dig) Somnade till i soffan och nu får det bli krama kudde...

Zzweet dreams :)

2011-10-02 @ 22:59:10
URL: http://gizzez.blogg.se/
Postat av: mike

tack själv hjärtat...vem behöver sol när man har dig.. Värme och ljus på samma gång.. Superkram till alla de små på landet..

2011-10-03 @ 19:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0