Tack snälla alla!!

Tack för alla goooa kommentarer. Har sprungit 5 mil idag känns det som. Jag är helt slut. Det var varit jättemycket folk och herrejösses va denne Malmöbo kan laga mat! Allt är så snyggt och perfekt å vilken personal han har ;)
Visar bilder från idag i morrn. Nu måste jag sova.

-om jag längat efter Freja idag!!!???!!! Självklart så har jag längtat efter alla men Freja har jag inte varit ifrån mer än någon timme sedan hon föddes. Frejabebisskruttispruttis.



Godnatt alla vackra. Läser hos er alla i morgon :)) NU ska jag krama kudde, barn å sambo

in action

MMS

in action


Rikard, en trappa ner

Så heter Restaurangen :)  Har vart där hela kvällen och fixat å donat. Det är så snyggt och allt känns helt underbart! All mat som finns där kommer man kunna "stå" för till 100 % och det är sååååå skönt!! Han är en jävel på mat helt enkel. Inget krångel, inget halvfabrikat allt är bakat eller lagat från grunden tom kaffet är kravodlat :) Vissa ställen man jobbat på under alla år inom restaurang så har man  varit nervös över att maten som kom från köket inte skulle va okej.

Öppnar kl. 11 i morgon. På kvällen kommer vi bjuda på löksoppa och nybakat bröd.

Hjärtligt Välkomna!

Klicka = större bild




Har huvudvärk gånger 100 så nu tar jag natten!
Kram å godnatt

jobb

MMS

jobb


Alva hjärta hamster del 2

berättade förut och tro inte på f-n att jag började gråta. jag var så rädd för att Alva skulle börja gråta så ja... lilla mamman var den som blev tröstad istället haha.

-lilla mamma hon är i himlen nu Amy. Det går bra.

Frågade om hon ville se Amy men det ville hon inte. Vi ska begrava henne sen. Och självklart ska vi ha begravningskaffe.

Nu ska jag till mitt JOBB!! hurra!! va kul, mitt jobb..haha det låter ju helt sjukt bra! I morgon börjar jag jobba på MITT JOBB. :D :D



Amy är död :(

Lilla Amy sitter död i sin bur. Såg ut som om hon sov först men när jag skulle ta upp henne och kolla hur hon mådde så var hon helt stel. Vad ska jag göra nu!!!???? Hjälp mig! Hur berättar jag detta för Alva. Ska jag bara åka och köpa en ny?? HJÄLP!!!!!!!!!!!

Lilla Amy vila i frid

Sweet dreams!

Mia, träning i möra??

En värmländsk översminkad qvinna har gegga att bli av med ..... ;)


Godnatt alla!!

Amy är hemma igen :)

Berättade för Alva att Amy förmodligen inte kunde stanna kvar hos oss. Hon hade ju fått megamaxisuperdäng!

(jaja, försökte vara rolig )  BIG NONO!!....En mamma kan ska inte försöka vara rolig om det varit en hamsterfight i huset. Då ska en mamma tydligen sätta sig ner å hålla käften. Alva bröt nämligen ihop och sa åt mig lugnt & sansat att
- mamma, nu är du faktiskt orättvis... nu är det du som inte tar mitt bebis ifrån mig...  !!!??? ööööööö
Vad säger man då???  Tror Alva kommer bli den nya Oprah!

Jag fick helt enkelt ta lilla Amy i lådan och åka till Macke i djuraffären så han fick kolla på henne. Han sa att Amy behövde några dagar i lugn & ro + druvsockervatten. Så nu har Alva sina 2 barn hemma. 2 hamstrar i varsin bur. Eller ja, Amy får en bur på lördag. Hon får klara sig i Frejas leklåda sålänge.


En komplett familj vi nu är igen!

True love!!

MMS

 


Blommor och bin...

Hurra!  Idag har jag köpt blommor & blader. Ska plantera det sen och då ska ni får se va grant det blivit i krukorna hos oss :)

NU ska jag tyvärr åka tillbaka med Amy till djuraffären, Alvas ena bebis. Dom jättebråkar och det går ju inte. Jättetråkigt.
Dumma skithamster...måtte hon brinna


Godnatt

Nu tar jag natten! Är jättetrött och hungrig. Börjat på en enbart shakevecka idag. De 3-4 första dagarna är djävulska. Har 5 kilo kvar tills jag är nöjd. 5 sketna kilon!! Och fan vad dom sitter. 37 dagar kvar tills festivalen och det har hela tiden varit dagen D.  Så nu erkände jag det så nu kan jag ju verkligen inte fuska med det här.  Fuska är förbjudet säger Alva!  Då åker man i finkan.

Dag 1 är över...

Over and out!

Mamma Alva

Hon är superförälskad i sina bebisar. Och hon är jätteduktig. Tyvärr bara att dom började slåss idag... :(   DET SKULLE DOM JU INTE GÖRA JUUU!!  Lilla Amy är jättebiten i rumpan, blodig i pälsen å allt.  Ska åka tillbaka med henne till  djuraffären i morgon..  måste kolla vad vi ska göra nu. 




Till b

Vart är din blogg…??? Ledsen i ögat!???

Jag.. en livlina :)

Jag är gärna en livlina. Jag är mer än gärna ett stöd när stödet behövs. Det är därför man har vänner. Riktiga vänner är en underbar gåva


Måndag 10.24

Efter många om och men så står det nu ett parasoll i vår trädgård. Fick bli ett blått efter att jag insett att det var nog mest praktiskt. Jätteskönt för nu kan man sitta ute utan att få solsting! Tänkte ta barnen ner till affären; Pella & Görans blommor.  En familj som har hur mycket blommor som helst i enorma växthus. Brukar alltid köpa mina blommor där för att de faktiskt är ett litet familjeföretag.   Deras händer är så gröna att det växer pelagoner ur öronen på dom, haha
Vi får se vad det blir i år. 


Alva är pigg som en mört. Måtte vi andra klara oss, men å andra sidan varför skulle vi göra det..... NOPP! Positivt tänkande.  Klart vi klarar oss. Och om vi inte gör det ååååå va kul det ska bli med lite magsjuka



ZZZzzzzzZZZZweetDreamszzzzZZ


Mr kiss

Var det bara jag som reagerade över hur galet länge och hur galet mycket  Billing pissade i Robinson igår kväll??  Herreguuud. Jag höll på att skratta ihjäl mig och sen när han hade kissat i typ 2 minuter så slutade han i några sekunder för att sen fortsätta hahahahaha.

Vilken dåre!


38

38 jobbiga dagar kvar tills årets SRF!!!  jag längtar så jag blir galen. Att få träffa alla kompisar igen, Piiken..

-ööö, sätt gärna på dig ett par jeans & gå ut..... hahahaha 


Alva är pigg nu... puh!

Jag blir galen!!!

Alva sov jättedåligt i natt. Sprang fram & tillbaka mellan vårt & hennes rum. Upp och ur sängen. Hm......
Mycket riktigt.... magsjuk....!!!

Så härmed ber jag alla om ursäkt som vi träffat under helgen.  Snälla förlåt om någon blir sjuk.  Noa, va glad över att Alva var snål med pussarna igår :)

Så nu finns ju bara en sak att säga...

Here we go again


Grillmiddagen va helt underbar!!!!

Tack snälla söta Britt & Noa för en megagod grillmiddag. Jag åt så jag sprack. Och rabarberpaj med vaniljkräm...eller ja menar vaniljsås. Noa, min kära svärfar gillar tydligen tjock vaniljsås. Dagens tips: Fixa inte såsen till kakan om du har rom i glaset hehehehe

Nu är jag dödstrött. Alla barnen sover, skönt för Alva har haft 14 diagnoser idag av allt godis och dricka och hamsterköp. Herreguuuud va hon har härjat!!  Hon har tjoffat förbi mig som en vindpus, gapat & skrikigt å aaaaaaaaaaaaaaaaa herreguuuuuuuuuuuuuud!!! Av ren lycka dock. Lycka över hennes små bebisar och godisskålen. 

I morgon ska vi äta frukost med Lisen & Johan. Hoppas verkligen att det är RITZ tur att ha öppet. Alla fik i stan turas om på söndagarna.  Alla andra fik ä bara skit!

Puss och godnatt
   

Nyplockad rabarber från Brittans trädgård blev världens godaste paj!!!! SÅ GOTT!!!


på väg till grillmiddag

MMS

på väg till grillmiddag


Nu har Alva blivit mamma :))

Hon blev tom. 2-barnsmor :)) Det blev 2 dvärghamstar. Sjukt söta!!  Det var helt okej att ha 2 st. om de var honor så välkommen hem Amy & Diamond. Välkommen  to the Metalcenter in the Valjevik. Vi ska lära er allt vi kan.

På väg för att hämta Lisen



   

   



   




Syns det att Alva är lycklig.... hon vandrar på moln.

Lördag = Lions

Har precis messat älskade Lisen för att eventulllt få med henne till Lions. Hon sover nog, drömmer massa söta drömmar om eget företag, och romantiska picknickar på Sandvikens strand. 

Idag ska vi även köpa Alvas efterlängtade hamster. Tror vi har bestämt oss för 1 nu för nästan alla säger att dom bråkar jätteofta om dom är 2, bråkar på liv & död!!! ÅKÄÄÄJ,  vi tar 1 st hamster tack. I vår familj vill vi inte att det ska mördas hamstar. Vi har även döpt vår hamster. Den ska heta Truls.   Än så länge. Vägen från ett tilltänkt namn till ett faktiskt namn är lååång. 

vår  to do lista idag:


  • Sätta på mig ansiket.
  • Lions med eller utan Lisen
  • Tvätta kockrock i hopp om att den krymper, jag är bara 162,5
  • Köpa hamster i en ICKE ormfri djuraffär!! Hur i hela friden!!!!??? Lisen räddar mig..puh!
  • Hämta min förlovningsring som ligger i Tobbes gym :(
  • Träffa svärföräldrar ( om det går vill säga )

Tårtor med stort T

Jag tror att alla människor föds med en gåva. En gåva som gör att just den personen kan något extra bra.  En person som absolut har hittat sin gåva är Tårtkonstnären Gunilla Wall. MMM vilket vackert efternamn ;)  Jag är helt besatt av hennes hemsida. Hennes tårtor är så (ursäkta) inihelskottasjävlaasbra så ja... de är helt sjukt. Jag är så extremt imponerad av henne.  Lova att ni kollar in hennes tårtor. Man blir helt chockad att allt är ärbart. 

   


hm..  Vilken är min gåva??? Och vilken är din???
Godnatt alla lätt att jag ska drömma om tårtor i natt

En fredag i bilder ...

Började dagen med storstäd & sedan fick vi finbesök av Viola med mor


tog sedan en tur till Olas jobb för att prata festivalsjobb med en kille som jobbar där. Alva följde med och fotade lite
   



Keiren va på disco idag. tråkigt tyckte han.  Dom som fixade discot hade lovat, godiregn, lekar, tävlingar och massa olika priser. Kostade 25 kr i inträde och det var säkert 150 st där. Inget av de som utlovades blev av!!!! Lär ringa dit på måndag för jag tycker inte att det var okej.... ajsingbajsing. Alla var jättebesvikna.


Har även varit och fikat hos princessan Tyra :)


Tyras jättecoola rum. Lisen skulle älska det här huset. Precis hennes stil överallt :)


Jättefina köket


efter allt kaffe så storhandlade jag och Alva på exakt 22 minuter!!! Gissa om vi sprang bland hyllorna.  Keiren skulle hämtas 19.30 och vi gick in i affären 19.08. VI hann :)


I morgon är det redan lördag .... Lions Lisen??? :)


alva the poser

MMS

alva the poser


Sommar å sol

Klarblå himmel, varmt och löning..Kan det bli bättre :)  Ska bege mig ut på stan sen men först ska jag städa. Fredagsstädning med Amon Amarth i högtalarna. Ljuvligt!!




Vi är kära och lyckliga...

men åååå va tråkigt det är idag. Sitter framför varsin dator och gör bara en massa skit!!! Bläken gånger 1000!!

Älskar dig Ola och alla dina pokermiljoner ;)



Godnattkram från mig till dig

Mera bil...

Vår "hamsterburtur" va jättetrevlig & Wow vilken fin bur och i priset slängde de även med massa olika hus, vattenflaskor, gångbrädor och allt man kan tänka sig att en hamster INTE behöver hahahahaha  Jag och Alva provkörde även en till bil när vi ändå "råkade" åka förbi en massa bilhandlare.. Hittade the car. Den avr supercool. Stod nästan Lady Bridget på den.  Alva skrek rakt ut när vi körde iväg med bilen.
- mammaaaaaaaaaaaaaaaa här bak finns det ritz-fika-bord :))  Den här måste vi ha!!!!!

Citroën Xsara Picasso 1,8 Exclusiv

en helt sjukt kul bil. Men det var dyrare än Volvon  :)  hm....  Ju fler bilar  man tittar på ju värre blir det. Får nog ge mig snart. men ursäkta hur kul är det inte att testköra en massa bilar..hehehehe




Hamsterbur deLux :)

När Ola kommer hem om en stund så drar jag och Alva direkt till Kristianstad. Vi har hittat en jättestor & fin bur med massa våningar och tunnlar till våra blivande familjemedlemmar.  Sen drar vi nog vidare till en djuraffär som är 100% reptilfritt = ett måste!!!!!  Där ska Alva få välja ut herr & herr hamster eller fru & fru hamster. Inget tjoffatjoffa i våran bur. Vill inte ha massa håriga bebisar.  För många år sedan hade jag 2 ökenråttor. Adam & Evert hette dom...... Sen fick Evert barn som Adam förövrigt käkade upp!!!  Efter det fick det bli Adam & Ewa.


tränat kickboxing med nya handskar

MMS

tränat kickboxing med nya handskar. . .


Ska lägga mig och får se världens....

MMS

sötaste små fötter. Man kan inte göra annat än att le och sen försöka lägga sig ner utan att vara i vägen, vill inte väcka henne.  Lilla Freja om du visste vad du är älskad.


GRATTIS Mattepatte!

Har inte ringt å grattat idag.... sorry från hjärtat!  Grattis kära Matte på 30-årsdagen. Grattiskramar från oss alla :)

Välkommen till klubben, 30, trettio, TREA NÖLLA!! Nu börjar livet på riktigt


Hej hej alla :)

Vi har gjort en mssa kul idag:

  • vaknat i tid
  • fikat på RITZ med en massa trevliga vänner
  • slappat, ingen träning= TRÄNINGSVÄRK!!
  • Va hos Tobbe och fikade med  han och Mia. Keiren fick massa glass och Freja välte ut typ allt som går allt vältas ut.
  • Alva har dansat, vårshowen närmar sig där temat är godis och de minsta barnen ska vara utklädda till en kexchocklad...  hm.... brunt och gult....  vart hittar man sånna kläder??
  • Keirens golfträning började idag. Jättekul!
  • Lisen va med oss till golfbanan...ännu roligare.
  • DET BÄSTA AV ALLT!!! Vi har provkört bilen. Underbar!!!  En fröjd att köra. Ola instämmer så nu är det bara banken kvar :)
10 min kvar tills Grey´s. HURRA!! Me love Grey´s. 






DICK ÖSTLUND!!

Nu drar jag till stan för en efterlängtad RITZ-fika! Har inte vart där på över en månad. Ska möta Mia och sen kommer även en annan kompis, Josefin med supercoola Charlie. En mamma-bebisfika med andra ord. 

Min mammas hjärta tyckte bilen jag visade igår va dyr... :((   Så Dick, hjälp mig!!!! Är den det? kolla in den här länken ..SNÄLLA!!!!

www.folkesson.se



En massa tulpaner till alla vackra och snälla!

Walla will ha

Jag har bestämt mig jättemycket! Jag  vill jättegärna ha den. ... Ola vill åxå... snart :)  Ska bara bearbeta honom lite.
Säger Godnatt nu.  Känns som om jag sprungit rakt in i en vägg.



Vi SKA byta bil!!!

Vi har bestämt oss för att byta bil. Vi har helt enkel vuxit ur vår Bridget...   Den stora frågan är bara vad ska vi köpa??

Hittade en Volvo :)  Har man 3 barn så har man 

V70 -99  14.500 mil. 69 000 kr




frejamagen ska bort. .

MMS

frejamagen ska bort. .


Alva hjärta hamster!

I går överraskade Ola Alva med ett litet paket. I paketet fanns en ritad hamster.  Sen berättade han för henne att hon om hon ville så fick hon köpa en hamster (eller 2,  för jag tycker inte dom ska vara själva ) Hon blev sjävklart överlycklig så idag blir det inget dagis.  Idag blir det först träning med Mia och sen kolla upp med bur å annat som man behöver. Måste träffa Lisen åxå :)  - call me !!

Vi har ett helt zoo här snart, vilken tur att Ola HAR allergitabletter & en städgalen livskamrat ;)



MIN SÄNG!!

Min säng, min säng min säng MIN SÄNG MIN SÄÄÄÄÄNG!!!!!!!!

Tröttast i världen.

MMS

 Har däckat på golvet i köket. Orkar inte ens gå upp och lägga mig. Läser och Bloggar ikapp i morgon. Kram och godnatt

 


paus

MMS

paus


Godnatt Å godmorgon

Säger både godnatt och Godmorgon för i morgon hinner jag inte med något "bloggeri". Har bestämt oss för att köra kl. 9.
Ska bara stanna och tanka upp bilen & ta en köpp med Ida på Statoil i Tösse innan vi drar.  Tack alla för denna gång. Vi älskar er så!!!


Söndag

I morgon bär det av hemåt. Vi har haft en kanonvecka med alla nära & kära. Tack alla men nu har vi fått nog!! Säffledosen är nu fylld till max. Nu vill vi andas frisk havsluft igen. Längtar tom. efter Grannarna Grill & deras äckliga flitasteksdoft. Det är så skönt att känna så här.  Det är då man inser vilket lyckligt liv man lever.
 Va hos Piiken i  morse och lyssnade på RUGGiGT bra musik och där på golvet i hennes vardagsrum insåg vi att nästa gång vi ses så är det festival!!! HURRA!!! Vi satt där med gåshud över hela kroppen och log. 

Pepsi, Piik och cool Freja




Pepsi sliter för att komma upp i soffan



Åkte till Fam. Östlund  på kaffe. Tilde ritade oss. Keiren fick inte plats tyvärr.
Observera min kroppsstorlek ... hahaha Walla the big Jätte


Söta Tilde och nästan prickfri Frejis




Allé is the shit!!

Fick köpa med mat hem till Keiren och mig. Finns ingen tid att laga mat när man är så här dagen innan man ska åka hem. Köpte köttbullar & mos till Keiren och mos med sallad, lök, citronpeppar & dill till mig. Allékioskens mos är mosernas mos.  Det smakar himmelskt.  Skulle aldrig fresta mig att köpa pulvermos hem. Men detta är  M M M :)

Tyvärr ingen bild för jag åt upp allt med en tugga utan att tugga ;)

Nu drar vi vidare på kaffe hos en familj som pratar mest värmländska i hela världen ;)))))


Idas fest! :)

Kom hem för en stund sedan. Jättetrevligt har vi haft det. Skrattat så jag har ont i magen. Vi har käkat god mat och massa tårta.  Keiren har samlat pant, Alva har showat och Freja har skrattat hela kvällen. Förstår inte att Freja orkade vara vaken så länge.  Nu sover dom alla 3 som grisar... på tal om grisar. En  liten sketen bonde bestämde sig för att "fixa till" ett fält alldeles i närheten där vi satt och hade mysigt..

De luktade aaaaaaaaaas!!
- aha, sa AnnsiPannsi.. detta är ju SvinUrin!!!..   hahaha  Svinurin..hur äckligt låt inte det på en skala... Jag höll fan på att   spy!

Stanken la sig lite efter en stund..PUH!

Jag är TRÖTT med stort T,  det blir ett sånt himla väsen när vi alla träffas, man skrattar ju hysteriskt typ hela tiden = hönshus!!!  Nu är jag helt färdig!
 
GODNATT!

Min, Olas och barnens present till Ida. Ett silverhalsband från VildaViola. Hon blev jätteglad! 


Hade även med Present till Adam, min syster Åsas minsting som fyller 1 om ett par dagar :)  Basketskor från name it


Mingelkort... lillasyster Sandra & Keiren


Mingelkort


Världens vackraste mamma


från vänster: Åsa, mamma, Annsipannsi, Alex och Marie. Anns Niklas i bakgrunden


Paketöppning.


massa vin och glada gäster

MMS

massa vin i glasen och glada gäster:)


kalasdags

MMS

kalasdags


GRATTIS IDA 30 ÅR!!!!

I dag fyller min syster Ida 30 år!! Många grattiskramar från oss alla som älskar dig!!



Blir nog inte så mycket bloggande idag.  kan kanske bli lite bloggande från mobilen. Tråkigt bara för texten blir så konstig då.  Jaja, ni får ta det :)

Ola, nu är det bara 2 dagar kvar tills vi får kramas igen.  Jag är verkligen halverad utan dig!!  Du är allt!!

Fredag

Jag har haft en jättetrevlig dag även idag.  Träffat alla som jag velat träffa. Underbara Piiken, du är helt underbar. Vad vore livet utan dig!!  Jag har skrattat som en galning..hahahahahaha

Började dagen i solen..  Hm.. där va visst byggsatsen ;)


Gudmor Piik och jättelyckliga Freja... haha


Slog på stort & fikade på finfiket i stan...  På finfiket har man finaste porslinet och lyxighaste muggarna...ööööö  Men munken va god!!  Freja fick glass :)


HIGH FIVE!!!


Sandra skulle på fest... inte jag..... :(((((((((((((((((


hej hej alla och fortfarande INGEN godispåse... den ä borta med vinden!

Dagens STORA Händelse!!!

Per fick äran att handla godis till barnen.... han handlade, betalade med fick det inte med sig hem! Barnen är eniga!!
Total katastrof, världen går under, tårarna sprutar!

byggsats

MMS

byggsats


MetalTown

Senaste bandet till MetalTown i gbg... Opeth + Children of Bodom . Börjar bli jobbigt nu :((((
Jag jobbar och kan inte ta ledigt så .. ledsen i ögat är jag!

Där fick jag för att jag har en hemlighet!


Gomörra från skogen

Underbart väder, kaffe i mugg, bebis som sover & en mor som säger: sätt dig vid datorn nu. Jag ska städa!!  Himmelriket. Här i mitt barndomshem kan man ställa saker överallt och i nästa sekund är det bortplockat. Det är alltid städat och fixat. Precis så här är jag hemma. Städar & plockar hela tiden.  Men jag tycker inte det är jobbigt. Jag gör det av ren vana.  Jag skulle bli galen annars :)

Vad händer idag då?


1. Bara slappa

2. Ner till stan för att träffa en vän

3. Till Tuppen för att träffa älskad Piik

4. Prata med Piiken om allt det hemliga ( hehe ) och självklart om festivalen!

5. Njuta av Piikens sällskap

6. Börja bli ledsen över att daten med piiken snart är slut.

7. Hämta älsklingsAlva

8. Grilla hos mamma

9. Natten

hittade en bild på mig och Freja... En Freja som då va en Blixten för Freja VAR en kille:)) Här är jag i v. 39










         






Glömde ju berätta...

att jag är så himla glad över en sak idag... men jag kan inte säga ett skit!!!! ÄN!!  HUrra hurra hurra!!!

Om de är någon som är nyfiken, säg till hahahahahhahaha

Yxi kaxxi !!

Torsdag

Mina inlägg från Säffle får bli i bilder...  

Började dagen med ett besök hos min lillasyster Ida. Till familjen tillhör även sambo Niklas och en dotter vid namn Marie. Marie har ett änglahumör...aldrig arg och slänger sig aldrig på marken i ren protest  hahahahhahaha


I Tösse fick vi bra fika som mamma köpt med :)


Åkte sen och hälsade på mitt gamla jobb, Galna Tuppen.  Här, i detta kök har jag lagat mycket mat :)
Blev jättesugen på att slänga på mig rocken å sätta igång & jobba. Kändes som om det var igår jag stod där och svettades. Ankan, Kristina, Gunnila me bebis i magen jobbade.


Här är baren.. Här Lisen har vi blandat X antal drinkar.  


Freja in action :)


Väl hemma hos mormor blev det kvällmat. Hon är så mycket piggare nu Freja...skönt!


Kvällen har vi tillbringat framför TV.  Kollat in japansk Tv-show. Anna Book är garanterat den löjligaste personen EVER!!!  BLÄÄKEN!!  Alva sover hos sin pappa i natt. Tomt utan henne. Hennes storasyster Frida ska ha kalas där i morgon så självklart ska hon vara där.  Mamma älskar dig mest i heeela världen!!!!
Strax ska jag ringa till Ola..  måste säga godnatt.
Vi ses i morgon :))  Godnatt Alla.


Testar dator i Tösse :)

ÅÅÅÅ en sån här vill jag ha Ola!! Jag vill jag vill jag vill jag vill jag vill!!!  Den är jättefin och svart.


Puss å kram!!!!

Friska ljuvliga Säffleluft!!

Sovit jättebra inatt. Freja har i flera veckor vaknat flera ggr på natt pga. av förkyning, feber och nu senast Vattkopporna. I natt vaknade hon bara 1 gång och var hungrig. Helt underbart. Nu är det snart tillbaka till det vanliga.  Nätter fyllda med massa sömn.


Alltid lika kul att lägga in bilder hemma hos mamma, finns så många kort på Keiren och Alva när de var små.
Kolla in Alva. Här är hon 2 år :))


Kramar i massor till alla nära & kära i Sölvesborg!

-Ola..fick du sova något?

Trött och går snart & kramar kudde

Men först bilder från idag. Lämnade Sölvesborg 7.30. Stannade bara 1 gång under hela resan. Helt galet vilka snälla barn jag har. Tyvärr drog det ju ut på tiden pga  olyckan i Gbg. Stod stilla i nästan 1 timme! Men sen flöt det på :) Tänk hur kul det kan vara att titta på folk i andra bilar. Peta näsan eller ska man säga GRÄVA???? Är det okej??? hahahaha.

I morgon bär det av till IdaPida-snart-30 på 11-kaffe. 

Herreguuuud. Måste ringa Piiken, har ju inte gjort det än.. :(( sorry baby!

Tack så mycket :)


 Här har jag gett min mor och bonuspappa många gråa hårstrån.. hostahostahosta


Infiltat Frejis :)


Här är min mammas älskling... Husbilen!


SnyggMamman.. aha.. Nu vet jag vart jag fått mina lååånga ben ifrån ;))


Prickigt kvällsbad...hahaha Alva, jösses va gooo hon är. Strålar som alltid, hon gör mig så glad!  ( nästan ;)


Godnatt alla!

Älskar dig Ola!!









Snälla alla våga åka med Walla!!

Nej nej nej nej det är inte jag som fotar när jag kör!!!!   :)))) Har en paparazziSon i bilen som fotar/filmar allt!


framme

MMS

framme


en olycka. Långa, långa köer

MMS

en olycka. Långa, långa köer


kaffepåfyllning

MMS

kaffepåfyllning


SWOOOSCHA!!

SWOOOSCHA är ett ljud som jag ofta får höra när jag är ute och kör.   Folk kör om mig som galningar för jag följer alltid hastigheten. Är det 30 så är det och är det 70 så är det!!!!  Så i morgon när jag kommer att köra mina 50 mil mot Säffle lär det bli en massa omkörningar som vanligt. Skrämmande hur folk stressar i trafiken. Jag är en snigel som inte stressar, följer hastigheten och tar det lilla lugna. 



Sweet dreams alla!





Syster Idas kalas....????



Hm... hur blir det med Idas 30-års kalas på lördag??? Kanske inte jag och Freja kan komma? :(((

FÄRDIG!!

NU har jag packat, tvättat, städat inne, städat bilen och gjort allt som behöver göras innan vi drar i morgon. Har även redan nu dragit ned persiennerna i vardagsrummet och ställt in vissa utsatta blommor i duschen..  (som alltid få uppleva en nära-döden-upplevelse när jag är borta)   Min älskade Ola har en förmåga att glömma bort blommorna.. så NU ska dom klara sig.   Nu får han glömma dom. Eller snarare... GLÖM DOM!!! VATTNA INTE!!!! DRÄNK DOM INTE!!

Jackficka Suprice! :)

Nyss kommit hem från ett svettigt träningspass! Jätteskönt. Mindre skönt är dock att jag sitter med en sjukt god Riesenkola i munnen. Ola ringde nämligen och berättade att han hade en överraskning till mig som låg i hans jackficka.  Tack älskade den är jättegod och var precis vad jag behövde. En liten Riesen är aldrig fel!

Nu sover Freja, hon är lite piggare nu. Mia har konstaterat att Freja ser ut som i alla läkarböcker där de visar hur ILLA det kan se ut...  lilla Frejsingen, kan inte va lätt att vara en del av familjen sjukdom.  Ska ta mig ett röj här hemma sen packa bilen, hämta barn & hm.... känns som om jag har tusen saker att fixa!!! aaaaaaa måste till banken med!!!!!!!!

OVER & OUT!!

Sweet dreams!!!

Nu ska jag lägga mitt arma qvinnohuvud på kudde och drömma  mig bort till ett land där man kan äta hur mycket man vill utan att lägga på sig ett gram. Där man kan vräka i sig kladdkakor a la Fia , RITZbullar, mördegskakor,  och ändå va sååå slimmad!! Ett land där tiden står stilla och kravlös kärlek & miljoner på kontot är en självklarhet. Ett land där allt pekat uppåt ;)

Sweet Dreams!! Nu drar jag .....

Åker på Onsdag!

Freja mår så dåligt av sina vattkoppor så jag ger henne en dag extra innan vi åker. Finns idag nu inte många vattkoppsrena fläckar på hennes superlilla bebiskropp. Det gör ont i hela mig när jag tittar på henne. Hon har hög feber och jättebesvärad :(  I natt hade det även exploderat på benen och ansiktet :((
Meningen var att vi skulle åka tåg ( bortkastade pengar ) men vi tar lady Bridget istället, bilen alltså. Kan inte sätta Freja på tåget för folk kommer tro att hon har drabbats av digerdöden och fly i ren panik.

Nä, Bilen blir det och kl. 07.00 på Onsdag vrider jag om nycklen och beger oss än en gång mot de djuupa Värmländska skogarna.


Några bilder från påsken :)
















Tack alla nära & kära för en jättetrevlig påsk.  Och Fia... din kladdkaka is numera The kladdkaka ;) Piiken du skulle explodera om du åt den!! hm.. måste fixa detta någongång :))




Tror Freja möjligtvis kan ha....

lite prickar...   kan va så att jag har fel... ;) :(



PåskFEST!

hemma hos Mia blir det idag.  Har just bakat färdigt mitt bröd & fixat dippen. M M M.  Ska bli jättekul. Huset vi ska till har ALLT man behöver + ALLT man önskar att man hade = YTOR, biograf, gym, bubbelbad,  42 tums plattTV i varje rum.  Barnen är i himmelriket och jag tror nog att både Alva & Keiren vill flytta dit nu. ;)  Vi ska äta ( påskSvulla ) som galningar. Efter det så ramlar vi nog i säng.

Ska självklart ta massa kort!


Vi ses sen, blir nog en bildkavalkad om jag känner mig rätt :)



Febrig men GLAD

MMS

en febrig men glad freja vill absolut inte sova.


en latte i väntan på mia och alva.

MMS

en latte i väntan på mia och alva. Alva har sovit över hos mia och vilda i natt. Första gången hos en kompis. Efter latten blir det gymet och efter det middag hos britt och noa. En Ljuvlig påskafton med andra ord. Glad påsk till alla som jag älskar.


Tack för en underbar dag!


Grannarna Grill har vaknat!

Nu är det försommar på riktigt! Solen har gassat på sjukt mycket. Sommar & badkläderna sitter på i nästan varje trädgård. Våra grannar åxå kallade grannarna Grill  har även grillat för första gången i år. I somras grillade dom sina äckliga köttiga stekar & kotletter så det rök om det....minst 5 ggr i veckan!!  Nu är dom förlåtna för det... som vi har väntat på sommarkänslorna här nere in the Valjevik. Nu är dom här :))  Hjärtligt välkommna!


bästisar

MMS

bästisar


Hjälp, jag är med i en.....


Hjälp, jag är med i en japansk TV-show var det roligaste jag sett på länge!!!  Barnen sktrattade så dom hade ont i magen, jag och Ola kunde inte heller hålla oss. ja, vet bedrövlig underhållning men tyvärr jag föll och det är bara att konstatera att:
  • Gynning är så förbaskat snygg!!
  • Gynning är så förbaskat gapig!!
  • Det ÄR kul att se folk i kycklingkostymer stå och prata taktik på de mest allvarliga sätt.
  • Det ÄR kul att se folk slå sig.
  • Det ÄR kul att se Anna Book gör bort sig!
  • öööö..domaren...inga kommentarer

jaha....

för en liten stund sedan upptäkte jag att Freja är full av VATTKOPPOR!!!!!????  Vad i hela friden hade hon för 3 veckor sedan....hm...  Sjukstugan fortsätter!!


åååkääääääj!!!

Vad ska man annars betala med...... 


Nedan står det att man kan använda sitt presentkort på 75 kr på restaurang Romantica = blääää = kan det möjligtvis vara samma ägare!

Pyssel å påskflickor

Började dagen med ett citybesök för att försöka fixa till ett möte med min blivande chef, tyvärr va han inte på plats så jag mötte Mia för en kaffe på RITZ. Vi satt ute i sofforna på uteserveringen... 20 grader!!!  Helt underbart! Lisen nu får du komma hem!!
Efter vår kaffestund fick vi se att det var påskpyssel:
bara att åka hem å hämta barn. Fick med mig Alva, Keiren tyckte de va för småungar.... med facit i hand..rätt!


Söta påsktanter
        


Dom fixade påsktanter och kycklingar på löpande band. Kokade ägg åxå :) Lyssnade även på en saga. Alva & Vilda va helnöjda. Jag & Mia va totalt slut!!
         

GLAD PÅSK!!

Som alla andra så ska jag självklart önska er alla en riktigt trevlig påsk!  Ät nu inte godis så ni spricker.... eller förrästen GÖR DET!! är det någongång det är okej att äta GODIS så är det antingen påsk  eller jul eller måndagar, lördagar, förmiddagar, söndagar, när man går på stan, sitter i solen  , ligger i sängen,  på kvällen, på jobbet.....  ;))

Glad påsk på er alla från Mig :)

på bilden: Påsktant Britt, Påskgubbe Keiren, Påsktant Matte, Påskitant Johanna,
 Konstig påskSambo, Påsktjej Alva &   Påsktant farfar




Tack för idag!

En underbar dag som slutade sådär när jag alldeles nyss insåg att Grey´s utgår för det är ju hockey!!!!  jaja, Det är ju Färjestad som spelar. Får ta en CSI-kväll med Ola istället.  Vi kan stanna uppe och kolla hela natten om vi vill för han är ledig i morgon & då kan ju han gå upp så jag får sovmorgon... han är ju ändå van att stiga upp halv 7 en Torsdag....hehehehehehehehehehehehe

Alva hälsar jättemycket till alla hon känner :)


Sweet dreams!

Livet är helt underbart!!

MMS

3 friska barn som jag välsignat vår värld med.. :)  En sambo som älskar mig galet mycket. Ett jobb och vinsten på Opeths hemsida!!!, Lisen & och Mia & barnen å brittan å Noa å ja hela Sölvesborg är så bäst!  Herregud, jag är så lycklig att jag kokar. Är det någon som känner sig lite depp idag så se till å träffa mig för min glädje smittar! Snart ska vi ju även få smitta ner hela Säffle med Wallaglädje åxå..  :)) Längtar efter alla nu! Precis nu vill jag att alla ska va här och fika... inkl. E ;)

Nu drar vi ut i regnet.... Sweet!!


JAG FAN DÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!

JAG VANN JAG VANN JAG VANN!!!!  I går jobb och nu det här!!! Fatta att jag fick en chock när jag gick in på Opeth fanclubsida för en stund sedan & fick se det här!!

 


 



  

  • |






Här är vinnarna! Tävlingen avgjord!


Här under står nu namnen på Er som vunnit något!

Jag har skrivit era namn och därefter ett urklipp ur era mail till tävlingen inom citationstecken.

Prylarna börjar sändas hem till er snart...

Malin Wall: ”Min minsta, Freja 7 månader, kom till världen när ”The Lotus eater dånade i förlossningsrummet. Ljuvligt!”  Vad kan man säga?? Kan man få en bättre start i livet?? Lyckliga Freja! Värt en hel massa saker! Malin och Freja får välkomstkit, signerat kort, klistermärken, tygmärke och en metalbrosch.

Kaj Wallin: ”…Opeth är det bästa som hänt musikvärlden någonsin.Mitt liv var helt enkelt en dimension mindre” ger ett Välkomst-kit

Erik Norbeck: ”Bättre harmoni med dynamik, tyngd samt ren jävla känsla finns inte på detta klot!” är värt en CD-box från Japan!

Nathalie Appadu: ”Jag skulle vilja ha den mindre bandaffischen som är signerad, för ingen annan vägg än min vägg skulle kunna bära upp affischen och framkalla den storhet som bilden innefattar.  För mig skulle den betyda mer än bara en affisch, utan även en symbol som skulle få mig att sträva mot att uppnå Mikael Åkerfeldts utopiska höjder.”  Nathalie! Affischen är din!

Fredrik Johansson: ”Min kärlek till denna pryl började redan vid fanmeetet den 17 december, när Herr Mikael Åkerfeldt började packa upp de saker han tänkt ge fancluben. Måmga saker fick mig att le, men det  var just en sak som fastnade i mitt huvud. Nothäftet. När föremålet visades kände jag direkt: Jag MÅSTE ha det!  Och vidare… ”..varje gång är det en ny resa med nya upplevelser, för jag upptäcker alltid nåt nytt!”  Fredrik, du har nothäftet!

Patrik Larsson: ”…Mikael är en låtskrivare av yppersta klass, det som sticker ut med Opeth är att de har en närmast hypnotisk kvalitet som väldigt få andra artister besitter. Man dras helt enkelt in i musiken och den släpper inte sitt tag…”  En DVD till Patrik!

Patrik Skoglöw: ”Jag behöver Opethprylar för att övertyga min sambo och mina barn att ett utav Sveriges bästa band är just Opeth. … Kanske en visuell upplevelse i form av en DVD kan råda bot på detta?”  Det hoppas vi! DVD:n kommer!

Linus Bohman:  ”Det är all musik jag tycker är bra, som slängts i en mixer och sen blivit ett snäpp bättre. Den ultimata musiken helt enkelt.”  DVD till Linus!


Linn Köpsell: ”Det finns inget band i världen som kan mäta sig med dessa killar. Mikael Åkerfeldt är Jesus på jorden.” Linn får sitt önskade tygmärke.


Jag har fått jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herrejävlar (sorry) vad lyckliga jag är. jag studsar runt som en liten galning här hemma för jag har faktiskt idag fått jobb!!  Vår granne och vän ( yes, vi har bra garnnar åxå ) öppnar en ny restaurang här i stan om 1 månad och han frågade mig för ett tag sedan om jag ville ha jobbet!!!!

- men jaaaaaaaaaaaaa, sa jag och i nästa stund kom jag på att hm... jag är ju mammaledig.

idag blev allt klart. Ola kommer att vara pappaledig från sitt jobb från 11-14 varje dag. Så här blir vårt familjeschema fram tills september månad :)

07.00   Ola börjar jobba
10.45   Jag hämtar Ola på jobbet som kör mig till restaurangen.
11.00   Jag börjar jobba
11.00 - 14.00 MallaWalla jobbajobba
14.07   Ola hämtar mig på jobbet och jag kör honom till sitt jobb.
14.15 - 16.00 Olapola jobbajobba
16.15   Ola kommer hem
16.30    Jag börjar jobba
16.30 - 20.00  Mallawalla jobbajobba

Dagen slut, pengarna börjar rulla in!!!  Det gör mig verkligen ingenting att det blir lite "hattigt" för att jag får ett jobb är helt otroligt.  Jag är så lycklig. Pussas med kär sambo får man göra när man blir gammal ;);)

Ska dit och kolla nån dag. HURRA!!!


Opeth hjärta mig!

Ursäkta men vem har snyggast dojjor nu då!!!????!!!????

momomomohahahahaa... bara miiina :)



Kolla Piiken tulpanerna som jag fick av dig! Jag har haft dom ute hela tiden och dom står sig än! Jättevackra!




Grattis Ida!

Till de 10 tappade kilona!!!  Dutti tös :))))

Du har idag gått ner en fälg :)



Cirkus..

Min vän Kamilla ska på cirkus ikväll, dom har vunnit biljetter..hurra hurra hurra!!  Detta får mig att tänka på när jag och Keiren var på cirkus för några år sedan. Vi hade första parkett & helt plödsligt från ingenstans får Keiren qvinnodelar upptryckta i ansiktet . Vi satt längst fram & hon vände sig och hon körde upp hela röven i trynet på han.  tom. Keiren  satt och gapade som då var nyss fyllda 6 år.......... Udda!

Behöver jag säga att jag inte gillar att gå på cirkus.


Vi är tillbaka!!!

Helt underbart att vakna nu när vi alla är istort sett friska. Att jag är döförkyld spelar ingen roll. Bara barnen är pigga. Att vakna upp med en liten Freja som är så lycklig att hon exploderar av skratt bara för att man säger hej till henne, känslan är obeskrivbar. 
NU ska vi va friska LÄÄÄÄÄÄÄNGE!!!

Skickar alla snälla en kaffe :)


Godnatt å vassegoooooo

en latte till Mia.. en sån här ville du ha va :)) drick å njut!

Piiken får en varm chocklad :)


Och Lisen får en helt nymöblerat vardagsrum & kalas till pappsen  ;) ;) ;)


Godnatt alla!

Glassbilen kom ...

- Mammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa får vi glass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad gör man... klart ungarna ska ha glass :) Säger till Alva efter att hon ser att jag köpt ett paket med MASSOR av glassar + en klasiker, Glassbåtar. Ett glassvärde av alldeles för mycket kronor.

- Nu ska inte ni gå & äta glassar hur som helst!!! Är det förstått!! Lovar ni.
- Jaaaaaa, mamma. Vi ska spara tills i morgon åxå.....







en blomma till den gamla damen som

MMS

gav mig en utskällning utan dess like för att jag av misstag gick före henne i kön på apoteket i bromölla. Som sagt det är på egen risk man lämnar vackra Blekinge för att åka och handla i Skåne. . .


Ni som känner mig ....

vet om hur mycket jag inte älskar solen när det blir för varm!!! Ni som känner mig vet om hur jag hatar när kläderna ska av, när man ska behöva blotta kroppen för att inte svettas ihjäl. Jag hatar att svettas och det gör jag nu...!!!

Jag mår som allra bäst när det ser ut så här :))

hahahahahhaa..jag tror jag dööör!!!!



Godnatt igen :)

Söndag 21.38

Vilken annorlunda dag vi haft idag jag & Ola. Vi är inte vana att vara själva så vad skulle vi hitta på??? Vi gick ner till stan och käkade pizza :)

Först så hämtade Britt Keiren för att ta med honom ut på golfbanan. Där fick han även ett par nya golfskor & ny handske & efter det tog hon med honom till salongen och fixade en ny frisyr. Han blev supersnygg!!
Tack snälla Britt & Noa för allt!! :))

Alva lämnade vi av vid 12 ungefär. Hon har tillbringat hela dagen & kvällen med Mia, Vilda Viola och deras vän Tobbe i hans hus som man för övrigt springer vilse i.  Där har dom lek hela dagen, käkat godis i massor, kollat på film, käkat gott. Myst hela dagen. Mia släppte av henne halv 9 nu på kvällen och 3,5 minut efter hon lagt sitt vackra Alvahuvud på kudden snarkade hon som aldrig förr.
Tack Mia och Tobbe för att Alva haft en så sjukt lycklig söndag i ert sällskap, hon sken som en sol när hon kom hem.

Strax ska jag hoppa i tvätten. Man blir trött och smutsig av att inte göra någonting hahaha
Vi ses i morgon!


Vissa blir aldrig nöjda!

Kolla in det här... haha   http://www.destination.se/article4771502.ab

Vissa måste helt enkelt klaga.. suck.. 


på promenad:)

MMS

på promenad:)


Nästan barn"lediga" :))

Keiren är med farmor & spelar golf, Alva ska med Mia och barnen  till en som heter Tobbe. Där ska dom mysa hela dagen med godis och film. Han har ett hus på hur många rum som helst så där kommer dom att leka som galningar.  Jag & Ola har nästan aldrig tid för oss själv så vi ska ta Freja i vagnen och mysa iväg på promenad. Tack alla för att ni är så söta.

Kramar till er!!!


Glada saker VS astråkiga saker

Vilken underbar dag det varit idag. Folk har sprungit i sommarkläder. Grannar har spenderat eftermiddagen i bikiniöverdel, tom.Ola gick ner till stan med barnvagnen UTAN jacka OCH DÅÅÅÅ!! är det varmt. Ola= jättefysighelatiden ;)  Själv har jag bara haft panik över att sommarhetten sakta men säkert kommer närmare.  Har hittat parasoll som vi ska köpa på oss inför sommaren. SKA HA DET!! Överdrivet stort och rött :) 
Tog oss även idag en långpromenad med Mia, Vilda & Viola. Alva lär Vilda att posa! Så dom posade överallt.

Mitt blivande parasoll.. fast rött :))


   


   

   




Å nu till det tråkiga!!

En liten fråga:

Får man hata grannar så hårt att det knakar i tänderna!!!??!!   Jag har blivit en sån där grannhatare. Men faktim är att våra närmaste grannar är gräsliga på alla tänkbara sätt. Familjen består av:

  • Vuxen av manlig sort, hörs ibland tilltalas Pappa. 172 hög, grisögon, ständigt-nerbajsad-gång, kobent & har alltid på sig en asful keps med töntiga flames. Skriker alltid till barnen hur dumma i huvudet dom är!!!
  • Vuxen av qvinnlig sort 155 hög, evetuellt en mamma. Skriker städigt. Påflugen, bläää.  Detta är möjligtvis en riktig gris.
  • Barn 1 = dotter 6 år. Skäller alltid på Alva!!!  Otrevlig så in i hel...e!!
  • Barn 2 = liten ännu otrevigare son. Skriker bajskorv till alla han ser. Vuxna, barn, gamla söta tanter! ÅÅÅ våga hata!!!
Dom är för mycket av allting!!!! Tycker så illa...  Längtar tills vi sätter spaden någonstans i marken å bygger vårt hus så vi kommer härifrån!!!!! Hur ska vi stå ut!!



somnade som en stock och vaknade i

MMS

Afrika? !  :) Godmorgon på er. Gud i himmel vad jag längtar efter freja . . .


Hej då..nu drar vi!!

I natt ska jag & Alva sova hos Britt & Noa.  Måste få sova så jag kan bli lite mer Malin.

Förlåt mig älskade Freja, mamma vet att du kommer att vara ledsen och nu blir jag ledsen bara för att jag vet det men du förstår lilla hjärtat. Mamma måste sova. Älskar dig Frejabebis.



Godnatt, vi ses i morgon...

the poser

MMS

the poser


Grattis till hela mysprickFamiljen!!

Ett litet underverk är fött. Grattis familjen mys :))


Vad jag har krånglat!!!

Ber igen om ursäkt över att jag krånglat till det som en galning. Allt bara körde ihop sig totalt och jag fattade verkligen ingenting. NU är det äntligen fixat.

Pussen å kramen å godnatt, ska sova nu..  Lisen har hämtat de stora och Freja sover.

ZZZzzzzZZZzzzZZzzzZzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZzzzzzZZZ

Sorry om jag bytt igen ...

Men va i hela friden tänkte jag med med en lite blek-beige-rosa färg som bakgrundfärg... hahaha . Så grått får det bli!

Trevlig Fredag på er alla!

Jättekram till min mormor och morfar! Här får ni en blomma :)

08.40 & nästan dööööööd

Inga mer utslag på Freja.. PUH! 



Vaknade 03.45 i morse av att Freja hostade som en galning. Har suttit uppe sedan dess. Hon somnade igen vid 6-tiden men då var det likabra för mig att inte somna för annars hade jag ALDRIG fått Keiren iväg till skolan.  Funderar skarp på att fråga om jag och Alva kanske får sova över hos Britt & Noa i natt så jag får sova. För det här funkar inte. Freja lär vara vaken om jag inte är hemma hos henne men jag struntar i det. Har inte sovit mer än några få timmar varje natt på över en vecka. Så sorry Ola, men nu slänger jag in handduken!!! Nu får du över för annars har du ingen hel Malin kvar. :((

Keiren är i skolan idag. Hans hosta är bättre & han har lovat att inte springa och leka som en galning. Doktorns order är att vara LUGN!!  Dom ska ha en pysseldag i skolan idag, nästa vecka är det påsklov här nere så han ville verkligen gå idag.

Nu känner jag doften av färskt kaffe... hej så länge!



Några bilder från igår..

Det här är min kära vän Mia och hennes lilla Viola. Visst ä hon snygg ;)







Bästa vänner :)

20.48

 De stora ligger strax & sover. Ola är i duschen, jag sitter här med Freja som har fått en massa konstiga utslag. Vi trodde först att det var nässelfeber men det har inte förvärrats på några timmar så vi tar det lugnt. Vår granne är sjuksköterska och jobbar nu på rådgivningen så hon har kollat på henne flera gånger under eftermiddagen. 
Har en massa mysiga bilder att visa från idag när Mia och barnen var här och fikade men det får bli i morgon. Har fortfarande en massa timmar sömn att ta iegn så för mig blir det krama kudde väldigt tidigt. Måste hålla koll på Frejas utslag åxå....

Lätt att jag ska köpa X antal trisslotter i morgon för någon tur måste vi väl ända få med all denna skit som ständigt ligger och vakar över oss. Den där coop-tantens förbannelse vilar tungt!


yes please!


vi ses i morgon!

Min älskade Keiren är BÄST!!

WOW!! I natt har jag sovit. Sov från 4 till 9 :))) Hurra hurra. Gick och la oss efter att Freja lekt av sig några timmar i natt. Hon börjar pigga till nu så hon har väl en massa lek att få ut sig.

Och min älskade bästaste finaste Keiren. Herregud vad han är snäll.  Strax efter att jag hade vaknat så stod han brevid sängen med frukost på en bricka.  Jag blev alldeles tårögd när han säger att det här ska du ha för jag älskar dig så mycket mamma!!
åååååååååååå Keiren. Jag är så stolt över att du är min son. Och vilken svärmorsdröm han kommer bli!! haha

Nu sover Freja och jag SKA lägga mig i soffan och slötitta på TV. Jag lovar att jag ska göra det.

- Malin....GÅ NER Å LÄGG DIG!!!



Titta hon ler!!!

Vi mammor behöver inte sova... tydligen...

Ingen aning vad det står på lappen men det känns som om det skulle kunna stå det jag tänker/känner!  Har just insett att en utarbetad 3-barnsmor som sovit max 15 timmar på 5 dygn inte kan se sömn som en rättighet... om man inte jobbar så behöver man inte sova!!  punkt slut! 



Önska mig gärna en trevlig uppesittarkväll!!

Har nog gått i "väggen"

Jag är helt färdig som människa, mamma. Efter alla sjukdomar vi haft den senaste tiden som i sin tur har gjort att jag inte klarar av att sova ordentligt har fått mig att tappa kontrollen totalt. Jag sovar typ aldrig. Klarar aldrig av att slappna av. Och när väl Freja sover så ligger jag & lyssnar på henne så hon andas ordentligt efetrsom hon är så snorig och tätt. FY CENCUR!! Jag måste denna gång erkänna att jag inte orkar längre! Jag är så trött i köttet... I morgon lovar jag på heder & samvete att jag ska lägga mig ner och vila/sova när Freja sover. Keire & Alva får sköta sig själva.

I detta trötthet och sjukkaos som vi vandrar i så har vi ändå varit ute nästan hela dagen. Det har varit jättevarmt idag. Satt och solade mig med kaffekoppen på baksidan förut och det var närmare 20 grader. Helt underbart. Lisen kom med en tröstande RITZ-fika. Kaffe & bulle.

- kan inte du komma till RITZ så får RITZ komma till dig :)))  Hon kan hon. Tack snälla! 


Vi har även plockat påskris & pyntat det & när Ola kom hem åkte jag iväg några timmar för stärkade kaffe hos Mia & Viola.  Tar kvällen nu. Helt slut.

Ola, jag älskar dig enomt!


Ett nästan färdigt påskris

Häcken börjar bli grön :)


Godnatt!

Inget The voise utan Jacob!!

Hm.. sitter & funderar om det verkligen är sant att Jacob fått sparken från The Voise efter sitt "rövviseri" för ledningen igår. Eller om det faktiskt är ett första april-skämt för att ge igen. Vore helt galet tråkigt för vad händer med Rap Attack å allt annat som han håller i :((( Jag blir jätteledsen om det är så att han har fått sparken på riktigt!




April April.....

Hur lurad ska man bli idag tro?? Hugaligen...vågar man gå ut!??


RSS 2.0