Ensam walla framför datorn

Ola har lagt sig. Han fick sig vaccination idag. Stackarn han har ont i hela kroppen!!!!  Ja.. inget kärleksmys i soffan alltså, fick hitta på mitt eget mys & myset blev leta julklappar på nätet.
Med andra ord: Det blir dyrt om qvinnan i huset sitter & shoppar alldeles själv. Smällar man får ta om man går & lägger sig före kl. 22

I morgon ska vår V70 få 4 nya vinterdäck. Trevligt, nödvändigt & dyrt!


NJUTER!!!!!!!!!!!

Ensam på jobbet, då bestämmer  JAG vilken musik som spelas. Nu ska de lagas mat till Amorphis!!!

Lovar att sänka när det kommer gäster ;))

Jag drömmer..

om allt & alla! Varje natt drömmer jag en massa konstiga saker som natten till Fredagen förra veckan.
Johan Edfeldt!!! I KNOW!!!!!  Hur jävla galet är inte det!! Han drömde jag om. Kommer inte riktigt ihåg vad han gjorde han va bara där. En säfflekille som jag inte pratat med på säkert mer än 15 år!! Fattade ingeting. Har inte ens honom som vän på facebook..hahahahha. Undrar om han vill mig något..hm.. Han kanske sitter & har något jätteviktig att berätta?
Hela jag var formad som ett frågetecken när jag vaknade, sen började jag skratta! Johan Edfeldt, hahahahaha

Kolla in magen!!!

& allt annat ..hahahhahha  Här sitter vi och käkar, brevid mig har jag underbara Gita. ( puss)

Min vän Fran som bor i Spanien taggade mig på FB. Året var 2008!! Hettan på Sweden Rock festivalen det året var sinnessjuk. Jag höll på att svimma flera gånger. Men på FESTIVAL i v.32 det skulle jag!!!!!!! Glömde berätta att innan festivalen öppnade så jobbade jag där åxå.  Klart Walla skulle göra det åxå = JAG ÄR INTE SJUUUK, JAG ÄR GRAVID!!!!

Frejas allra första festival, jag blir alldeles tårögd :)


Titta vad jag fyndat :)

Har lyckats vinna kanonbra & efterlängtade saker till Freja på tradera den senaste veckan. Är sååå nöjd med allt.
Shit vad glad man blir när man gör bra affärer!!!


Addidas skor,  helt perfekta
summa: 32 kr


Tretorn varmfodrade stövlar stl 19
summa: 11 kr


polarn & pyret reflexväst
summa: 1 kr


Här i Sölvesborg har vi även en second hand som heter Brokiga boden.  Helt vansinnigt billiga kläder, prylar m.m.
Hon har en liten bod i sin trädgård. kläder ÖVERALLT Det är lätt det billigaste stället jag någonsin handlat på & letar man noga bland allt så hittar man massa kul.  Hittills har jag köpt.
3 Munkjackor
4 kjolar
2 tröjor
2 vantar
1 par överdragsbyxor
Ett par gortex-vantar till Freja  ( i affär: 299kr) jag betalade 4 kr!!!!!!!!
Senast hittade jag även en Julklänning till Freja för 12 kr. Bedårande söt. En klänning som kostar mellan 3-400 kr som ny.  Såg helt orörd ut.

Har varit där och fyndat kläder 3 gånger nu & har betalat 82 kr totalt. Vansinne, eller hur. Men smart för det är en sån rullians på sakerna så annars får hon nog inte plats för allt. 

Nu tar jag natten.

Kramen å pussen till alla snälla

Jag pyntar å fixar....

Oj vad jag krånglar å fixar å donar. Det blir så grannert grannert i stugan.  Ola fick det stora hedersuppdraget i år..:D
Inhandla dörrkrans!!


Det blev en sån här


Tidigare idag slängde jag in Keiren i bilen och körde mot Bromölla. Vi skulle inhandla blockljus till adventsljusstaken Å lite annat smått å gott.

Mot SherwoodSkogen

vi var hungriga & stannade vid värsta vidriga lortiga haket. Varför måste det se ut så här. Snuskigt golv & megaskitiga bord. Trots att det bara var vi där & personalen stod å hängde!!!! BLÄÄÄÄ!! Aldrig mer!

På IcaMaxi köpte vi dyra men oemotståndliga kalendrar.



Hej så länge!



GRATTIS världens bästa BRITT!!

Grattis älskade bästaste finaste snyggaste coolaste snällaste Britt, Farmor, Svärmor.
Vi älskar dig megamaxiMYCKET och självklart kommer vi med paket :)

Tillbaka :D

Sorry, inga inlägg igår. Jobbade som en galning. Trevliga gäster hela dagen lång. Jag & Rikard sprang säkert till Köpenhamn igår. Ingen som behöver gå till nått svettigt gym här inte. Här tränar man på jobbet!
Snart ser vi ut så här:


Idag är jag ledig. Skulle egentligen behöva göra massor men jag, Keiren & Freja vaccinerade oss igår så jag har inte sovit mer än nån timme inatt. Freja fick feber & både jag & Keiren hade censurONT i armen.  Känns mycket bättre idag vilket är tur för i morgon ska de jobbas igen.
Nu blir det frukost & massa kaffe bjuder men först  Lite bilder från dagarna som gått.
På name it får alla barn som ritar ett hjärta till deras skyltfönster ett mjukisdjur. Jättegulligt.
Alvas gräslök. Planterat juni-09. Ser liiite ledsna ut men dom ska INTE slängas!!!
Fina STORA stjärnan sitter uppe. Utanför typiskt Blekingevinter. Grönt & grått & svinkallt!!! (+10)
Nu kom Yrsa :))  Välkommen Yrsa!

Mer Liv...

Brevid mitt jobb så ligger det en inredningsaffär. Liv interiör. Jättefint & jag hittar alltid något jag verkligen vill ha. Idag vad Madde som äger affären inne & käkade lunch. Hon berättade då att hennes webshop var klar så nu kan alla handla hos henne. hurraaaaaaaa!!
Skitsnygg hemsida & Underbara bilder som är tagna av en kanonduktig fotograf, Linda Rydkvist kolla in henne här

Grattis alla inblandade!!

Vad väntar du på??? In & handla!!!  (klicka på bilden)

Har själv handlat massa fint där idag.



ses i morgon



Älskade älskade JUL

När det lyser adventsljusstakar & stjärnor i allas fönster SÅ blir jag lycklig. Det är så vackert & det betyder så mycket. Är likt min älskade Piik stormkär i julen. Älskar allt & vill helst bara springa runt & leta passande julklappar till alla jag känner.  Jag & Ola har lyckats samla på oss gamla riktigt fula & coola adventsljusstakar. Vill ha dom klassiska, gärna från 50-talet. Om du lyckas springa på nån glöm inte att byta ut sladdarna m.m :)

Godafton i stugan!

är helt slut i kötte...
Dagen stora fråga:
Om man har problem med ryggen och har framför sig ett JÄTTetugnt fat som ska flyttas, vad gör man?
1. Är smart & väntar tills någon kommer & hjälper
2. Struntar i skiten! Låter fatet stå
3. Lyfter fatet men släpper det då man inser att detta är ruggigt korkat!
4. Är fullkomligt IDIOTISK  & bär fatet själv. JÄTTELÅNGT & JÄTTELÄNGE.
Jag = En IDIOT med massa pain..
Fått massa gjort på jobbet, gött! Har lagat mat & firat Chef.  Av mig fick han mig själv.  Gratis arbetskraft en dag så han kan umgås med sin kära familj i lugn & ro.  Han har allt utom ledig tid. Vassegooooooo :)
Nu ska jag lägga mig i soffan & invänta Grey´s.  Men först lite bilder.

Detta gott folk är det godaste jag vet.  Naketkorn heter det & idag fixade jag till på jobbet med dill, rödlök, tryffelolja & lite mer fast det är hemligt. Man kan inte avslöja recept..hehe
Naketkorn är ett obehandlat ekologiskt korn med sjukt mycket fibrer.
Perfekt för oss veggisar & för de som sitter mycket still på jobbet så magen hålls igång. OBS!!! bör dock inte ges till bebisar= kaos i tjosan hahaha

Vår vän Maddes alldeles underbara affär där finaste granen står.  VILL HA !!!!!!!
morgonmys i soffan
Freja kollar läget
Godnatt alla

Kudden skriker...

Oj vad vi jobbade idag. Lisen kom & slet med mig. Det var värmländska så det sjöng om det på restaurangen :D
Rikard, som för övrigt fyller år i morgon hade annat viktigt för sig så honom slängde vi ut.
Hunnit med massa idag med pga just det så är jag så trött så det berättar jag om i morgon. Nu måste jag sova.

Längtar efter många idag. Fällt lite tårar i smyg....

Älskar er!!!!




Sölvesborg 24/11 08.04 +9

Idag har alla elever & dagisbarn studiedag här i stan = alla underbara pedagoger ska äta mat = mycket folk på jobbet. Jag & Rikard the samuray förberedde en himla massa mat igår så strax bär det av till jobbet för att fixa. Hjärtligt välkomna!!
9
Eftersom dagiset är stängt idag så kommer Älskade farmor  och passar barnen idag. Alva hoppade högt av glädje och ligger redan i soffan & väntar på att hon ska komma.
NÄ, nu har inte jag tid med er, måste sätta på mig ansiktet & lite kläder.

Over & Out

Vilket ska jag köpa???

Jag tycker inte så jättemycket om te. Dricker det ibland just för att det ser så gott ut.  Jag hittar aldrig de där goda smakerna som alla andra har. Mina är tråkiga & smakar gammal halm..  (hm..)
Har gjort en kopp te nu & även idag smakade det skit!

Min lilla hörna :)

Så här ser min lilla myshörna i köket ut. Jaja...sladdarna är grymt osexiga men vad gör man. Ska gömma dom i nån snygg påse eller nåt.  Vet precis hur den ska se ut & jag har INTE hittat den än.

Här sitter jag oftast med tända ljus och slappnar av. Inte ett ljud, inget syskontjat, ingenting. Bara jag & bra musik i lurarna. NEJ!!! jag röker inte, tändaren har jag tänt ljusen med. Ser ju ruggigt illa ut..hahaha



Kramen Å godnatt!

Glömde berätta att den berömda 5-åringen med massa trots & djävulstyg var på besök förut. Hon hälsade på i c:a 15 minuter & dessa 15 minuter får vilken människa som helst att vilja fly med stora steg. Den här gången fick 5-åringens mamma med rött hår att se SVART men mamman bet av en bit av tungan, spottade och log....

Godnatt igen

Mys in the Valjehood...

Jag, Freja, Yrsa & Alva har det jättemysigt :)




Bästa vänner!!

Alva & Bianca... det är en fröjd att se dom tillsammans. Dom skrattar & fnissar HELA tiden.  Igår var det sista träningen på dansen inför stora julshowen. När de var färdiga med sin dansträning kom dom ut med varsin godispåse. Godis en söndag.. gissa om dom var nöjda :))




11.16

Oj, vad jag har sovit. Nästan för länge. Huset är tomt så jag har passat på att bada i lugn & ro. Ska snart göra mig i ordning & ta en promenad till mina svärföräldrar där la familia befinner sig.


Pussen å kramen

Söndag = SOVMORGON!!!

YES!! I morgon får jag sova.. &  shit i gatan vad jag ska sova. Inte ett endaste litet Frejaskratt kommer få mig att gå ur sängen. I morgon är det min morgon.

ANNARS!!!!!



Lördag 8.19

Jag & Freja smög oss upp för en stund sedan. Alla andra i klanen Svensson sover som grisar. Gött.  Har inte heller denna natt ramlar ner på något vattenglas = gaaaaaa jag har haft svinont & lovar på heder & samvete att aldrig någonsin ställa ett STORT vattenglad på golvet.
Vi äter mysfrukost nu jag & Freja. Hon smaskar på rostad bröd med lite sylt på. Jag blir bjuden hela tiden på tuggade bitar så än så länge nöjer jag mig med min varma oboy :)
Vet inte riktigt vad vi ska pyssla med idag. Tar dagen som den kommer. En sak vet jag & det är att jag har nog en av de klokaste livskamraterna....EVER!!
Hört i ett vardagsrum en sen fredag:

Qvinnan     -  Vi MÅSTE köpa nya lampor. Minst 4.
Mannen      - Vi kanske skulla åka till Ullared & handla lite.....

YEAH!!

Fredag.. ut & gör nått kul :))


WHY..WALLA... WHY???

Igår natt ramlade jag ur sängen....

landade på mitt vattenglas.....

inga kommentarer......



GOdnatt..

Hilfe Hilfe!!

Vi äter middag kära vänner.  Middag idag denna torsdag betyder tydligen fullständigt KAOS!!!  Herrejösses vart har jag hamnat.
Nu säger jag upp mig som mamma i 1 timme & 20 minuter.
OLAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Godmorgon!!

I morse när jag kollade in mitt repotage om bloggen  i tidningen fick jag se en helt vansinnigt dum/rolig kommentar.

En Agnes har skrivit:
"Och vem bryr sig
Är vi på väg mot ett land som snart inte har tid för sina barn för vi måste läsa alla andras blogg som heller inte har tid...osv...osv..Och vem bryr sig om familjen mer än familjen???"

Men kära lilla Agnes tänkte jag.  Det är ju precis vad vi alla gör, bryr oss.  Jag & barnen å alla mina läsare som idag är flera hundra unika varje dag från hela Sverige bryr sig faktiskt.  Mina barn älskar att visa allt som händer i deras liv för tex. sin mormor. Givetvis så skickar vi brev & ringer men som det stod i tidningen så  är Bloggen "en livlina" En snabb livlina.  Tänk att det finns sådana bittra människor som  Agnes som måste skriva i ord & visa hur arg & bitter man är på samhället. Man behöver inte följa en blogg. Man har faktiskt en val att inte läsa eller titta alls. Hon är garanterat en person som gnäller och klagar över allt. Stackars lilla hon. Hon behöver en hjärtekram som driver ut allt gnäll.

En kärlekfull puss & kram till Agnes så hon blir gladare :))



NU till något ännu roligare:


Idag får vi ny frys/kyl/torktumlare å massa annat smått å gott. 







En stycke Elisabet!!!

När jag studerade i Karlstad på Nobelgymnasiet för en himla massa år sedan så hade jag många superfina klasskompisar. Men det fanns 1 som jag kom allra närmast. Hon hette Elisabet & vi satt nästan ihop. En helt underbar människa med massa brunt långt hår, hål i näsan & jaaaa vi var nästan kära så bra vänner var vi. Sen slutade jag i skolan & på den vägen så blev det inget mer. Jag har tänkt många många gånger på henne & försökt att hitta henne. Har googlat & sökt på facebook m.m utan resultat. Ett år så fick jag tag på en adress i Karlstad, skickade ett brev men fick tillbaka det.
Idag addade hon mig på FB!!!  Jag höll på att ramla baklänges. Shit vad glad jag blev... glad jag är!!  Fick åxå se att jag stavat hennes namn fel när jag har sökt henne det var väl därför jag inte lyckades hitta henne.
Så här minns jag henne... fin va!!

OM DET BLÅSER???!!!???

JAAAAAAAA!!!!! Det blåser så in I  !!!  När vi körde hem förut så flög det hushållssopor & kartonger i hela stan!!!

07.25

Uppe med Tuppen. Sitter & smaskar frukost med Keiren, läser aftonbladet & diskuterar livets riktigt stora frågor. Ska strax skicka iväg honom till skolan. Idag blir det reflexväst på för det är mörkt & grått ute. Snart kommer Mia in på frukostkaffe...

Godnatt från Sölvesborg!

Tror jag får krypa ner i sängen ensam idag.... Ola har somnat brevid Alva.

Har i min ensamhet tittat igenom alla bilder jag har i lager & hittat 3 av mina absoluta favoritbilder...

Vad vore livet utan dessa 3.... 







Läkarbesök med Frejisen

Idag väntade läkare & barnmorska på en lite mer "musklig" Freja. Sist vi var på läkarkontroll var hon pytteliten & lite "slapp". Hon behövde lägga på sig lite muskler sa farbror Dr.  Om vi har tränat??
-Men JAAAAAAAA!!!
Idag 3 månader senare så är Freja värsta atleten. Hon går, rumpgår och är överallt hela dagarna.
Hon har växt!!! Hurraaaaaa. Nu är hon 15 månader ung &
47 cm runt huvudet
74 cm lång
9300 gr rent fläsk, muskler & blod

Hon är precis så där löjligt perfekt som man vill att bebisar ska vara.
Barnmorska nöjd.... CHECK!
Farbror Dr nöjd ... CHECK!
Mamma & Pappa nöjda.. Alltid!

11.27

Hur tänker chefen när man en dag som denna inte välkomnar sin fantastiska Malin med massa RITZ-bullar?? hehehe
Hm.... Jag som vill ha bullar till frukost.

trots bristen på bullar så är vi  redo för dagens gäster. Vi har jobbat som galningar så nu är disken fullproppad med massa mat!!!! 

HEEEEJ & Välkomna

rikardentrappaner.se


Äntligen!!

Nu har jag kommit över att ex.  Kolla!

Saknas dock pappor å svärföräldrar å massa andra i familj :))
Freja rev självklart sönder tidningen.. köpa ny :)
Nu drar jag till jobbet. HEJ!!

I dag är lilla jag i tidningen.

Hej hej Å Godmorgon!! Nyss ringde min kära svärmor Britt och skrek som en galning i telefonen.
-AAAAAAAAAA vilka bilder!!! AAAAAAAAA va bra det är.
Nu blev jag ju jättepirrig för jag har inte tidningen framför mig än. Har läst artikeln på nätet och den är verkligen jättebra. Självklart så ska jag visa er här på bloggen sen. Trevlig Tisdag på er :)
Ni får nöja er med den på nätet så länge.
http://www.sydostran.se/index.80600---1.html
Nu blir det kaffe i kopp & bebis i bad.

Ett måste innan välling & säng

TELETUBBIES!!!! Gärna 15 gånger på raken. Freja klappar & studsar av glädje. Ola ler men ser  stelopererad ut....

Godnatt alla.
ZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzz


En Måndag ...

I går lovade jag Alva att vi skulle åka ner till leksaksaffären. Hon önskade sig klistermärken utan klister som i sin tur visade sig att det var bokmärken. Hon hittade barbiebokmärken med en sjuhelsikes massa glitter. Åkte hem med en mycket nöjd Alvapalva.

Hon försökte som vanligt hitta på nya anledningar för att få sig ett par nya skor. 


Jag försökte som vanligt komma på nåt konto som vi glömt bort att vi hade massa pengar på... *skit åxå*
I LOVE JUL!! Ge mig massa pengar, massa massa, massa pengar som jag kan bränna på fula tomtar & renar & allt annat som man absolut INTE behöver med bara måste haaaaaaaa!


ööööö .. hoppsan. Alva sa något fantastiskt klokt när vi stod där & drömde oss bort bland skor & tomtar. " man måste faktiskt unna sig något gott om man känner sig lite ledsen" ... eller hur mamma??? Mamma, eller , eller hur!!


.......



Godmorgon!

Satte på datorn & fick se detta. ÅÅÅÅ vad jag älskar mitt liv!

närmare & närmare

& närmare & närmare & närmare...

Dom kommer hoppandes sakta men säkert alla man INTE vill bli vän med på facebook!!!!  Hur i hela friden ska jag klara mig!!!!!!!!!!!!!

Hugaligen.... jag får tom. gåshud på knäna.....


Söndag 11.48

Idag åker Johanna hem till Gävle. Hon kom i Torsdags Johanna är Olas lillasyster som träffade 1 st. Matte på nätet ungefär samma tid som jag träffade 1 st. Ola på nätet. Och när jag flyttade ner så flyttade hon upp. När hon flyttade så grät jag som ett spädbarn i flera timmar. Hon var ju en av de få som jag kände här nere då & innerst inne så ville jag att Matte skulle flytta hit. OBS!! det här sa jag inte högt utan jag viskade detta bara i smyg ;))
Om ett tag så ska vi ta oss en promenad hem till Brittus med bihang där åxå fina Johanna finns. Där ska vi mysa till det en stund innan hon åker hem.
Måste visa min nya jacka åxå. Helt otroligt, den är INTE svart. Skitnice!! Fick pengar av mina lovley svärföräldrar & för de vackra sedlarna köpte jag min 1 stycke ny jacka. HURRAAAAAA!!

Tack för en underbar dag!!!

ÅÅÅÅÅ vilken dag. Massa grattis från er alla. Blombud till jobbet. Morgonsång, bullar, massa presenter  Å sist men inte minst ett superjobb. Jättekul. Jag, Rikard & Lisen har jobbat aset av oss & gett våra 180 partyglada Bromöllagäster en superkväll. Shiiiit va vi va bäst!! 

Självklart har jag fotat min födelsedag!

Detta serverade vi idag på jobbet.


Fick paket på jobbet av Lisen, Johan å deras 3 håriga bebisar

Kolla.. coola!!

Mamma & Per skickade blommor.. ända från Säffle. Tänk va de kan nu för tiden..


Vi stängde restaurangen kl. 16 & efter det packade vi bilarna fulla med massa mat & dryck. Slutstationen var folkets hus i Bromölla där det skulle bli storkalas.

Lite smaskigt innan maten

Finfin salami, bärkapris, soltorkade tomater & Kalamats oliver.

Lisen in action. Här visar hon sin berömda jeansrumpa  :)

Dags för MAT!! Dukade upp 2 bord med Grön Pesto kyckling, Röd pesto kotlett, sesambakad Lax med citronkräm, fransk potatissallad, Pastasallad, potatissallad med citrus/ört vinegrette & Foccacia. Oj vad de åt & alla var jättenöjda.


Kakbordet. Supergod chockladkaka med flingsalt.

En bild säger mer än 1000 ord!!  hahahahhaha


Tack för allt igen & GODNATT!!!

Grattis lilla långa jag!

Ja då sitter jag här. 34 ÅR !! Trodde jag skulle vakna som ett ras men tvärtom. Jag skiner som en sol.
När jag gick mot speglen så såg jag den 34 åriga förändringen. Håret fladdrade så där perfekt som man bara ser i hollywood. Min make var snyggare än någonsin. Jag har tom. växt 4 cm är hela 166,5 nu!!!  Helt fantastiskt..på bara en natt!  Jag är nu helt enkel en 34-årig renlevnadsmamma med böljande lockar och alldeles för långa ben. va kul :)


pga. mitt Jäv*a skitSjögrenSyndrom så fick de bli mjölk i födelsedagskoppen. :(




Fick även finbesök på dörren!!! Underbara Fam. Lundborg kom med present. Och vilken present!!!!!!!
JAG ÄLSKAR DEN SÅ DE SVIIIIR I ÖGA!!!!!
EN DÖSKALLE LJUSLYCKTA FRÅN kosta boda!!!



Fredag den 13 November!!

Dagen D. Mycket händer. Jobbar hela dagen från tidig morgon till säkert elva på kvällen. Jättekul. Men det stora som händer är att detta är min Födelsedag... födelsedag nummer 34!! Herrgud, 34. Tycker det låter vansinnigt mycket.
Har ju dock faktiskt fått ganska mycket gjort dessa 34 år;

*Fött 3 underbara barn;
barn nummer 1 tog 36 timmar, nr 2 tog 12 timmar & lilla Freja hela 4 minuter
*Flyttat 37 gånger!!!!!!
*Bränt upp mig totalt i en skidbacke i Zell Am see ( mycket champange )
*Fått en sup av en mycket "glad-i-hågen" Arne Weise
*Gjort bort mig 345 523 ggr
*Tappat lammkotletter i "den-viktiga-gästens" väska. Sa inget *hostahosta*
*Tappat bort mig själv minst 14 ggr
*Massa som ingen får veta ;)


Ola frågade mig vad jag önskade mig & jag hoppas att jag får vad jag vill.  En barnfri resa till Karlshamn för att svulla falafel :))))

Va snälla mot mig alla ni där ute... & skulle ni ha vägarna förbi Rikard en trappa ner där jag står och slavar så JAAAAAAAAAAA, jag vill ha en smörbulle :)






jul jul jul..



När man bor 50 mil bort från familj så måste man planera in i minsta detalj när det gäller jul m.m.  En sak som jag hade som "krav" om jag & barnen skulle flytta var att Julen ÄR HELIG & Julen kommer jag att fira i Säffle. Julen hemma hos mamma är jätteviktig.  Ola sa självklart: JAAAAAA!
Så nu är vi här. Julen-09 kommer som sagt att firas i Säffle tillsammans med hela min galna familj.
Jul i Höla & nyårsafton i Sölvesborg. Tyvärr kommer inte Keiren fira nyår med oss för hans biologiska pappa kommer & hämtar honom hemma hos mamma den 28 dec. Han kommer att stanna hos honom i en vecka.

Hej hej hej




Sov sött!!

Ska bädda ner mig nu. Trött som attans. Ser fram emot morgondagen då jag får finbesök kl. 9.00 av en Tidning :))))
Efter det blir det skynda skynda till dagis & bokstavligen slänga in de små lite snyggt så jag hinner till jobbet i tid.  Lisen kommer & jobbar med mig & Rikard i morgon. Vi har en Stor catering på Fredag i Bromölla. c:a 180 pers. Massa mat ska lagas & förberedas. Därför kommer kära Lisen till oss så vi hinner med allt. Hurra va nice!

Nu = bosta tänder
Sen = ZZZzzzzzZZZzzzzzz

Jag & Keiren hade utvecklingssamtal med fröken idag & TÄNK vilken väluppfostrad kille vi har = Nöjd & Stolt!!
Snygg ä han med ;)

Jag lagar...

UGNSPANNKAKA!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SÅ HIMLA GOTT!!!


Godmorgon!!

Hujeeeedamig vilken ljuvlig morgon. !!!!!!!!

WallisKändis :))

På Torsdag kommer det en journalist & fotograf hem till mig för att göra ett repotage.  Ämnet är hemligt för er än så länge. Tänk om nån annan tidning skulle kolla bloggen och sno Idén ;)Ska bli jättekul!  Hugaligen man kanske skulle städa lite då, men å andra sidan. Städar det gör jag ju jämt.



09.14

Grått, Regn, Mörkt, + 6 , Tisdag..... Vart uppe sen JÄTTETIDIGT. Ska alldeles strax lämna de små på dagis för att sedan bege mig ner till jobbet.


Hurra för alla mammor!!

Jag & Alva har följt "ensam mamma söker" stenhårt den här gången & vi höll tummarna för vilka som skulle bli par. Tänk att alla gjorde rätt. Att Helena valde Oskar..hallå!!! SHIT vilket par & vilken Oskar!! Och Ulrika & Lasse..ååååååå som små tonåringar sen Madelene.. vi kunde inte klura ut henne. Kände inte att riktigt nån passade henne & titta, hon valde ju ingen. BRA VAL!!

Jag & Alva är så nöjda & vi har båda suttit & torkat tårar som galningar i soffan.

Måste kolla in avsnittet på tv3/play nu..

godnatt å sov så gott :))


titta på dom.... önskar dom precis ALLT!!

hahahahahahahahahahahaha


jaja.. kiss & bajs humor men I LOVE IT!!






GRATTIS PÅ FARS DAG!!!

Hurra för alla pappor ute i världen.  Men speciallt då min Pappa Lars-Erik, min Pappa Per & Ola får åxå en hälsning från Keiren Alva & Freja. HURRAAAA!! Hoppas ni får en massa god mat & tårta idag. Från mig får ni:
Fina blommor:
Lyxig hydda i Thailand
ny bil
Puss & Kram

MAT!!??!!

Ska åka ner till affären & handla lite. Det stora frågan är bara vad vi ska äta!! Har ingen aning & känt efter i över en timme nu vad jag är sugen på & jag är sugen på....

ingenting!! Har ingen aning om vad jag är sugen på... tråkigt.  FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT!!

en vegetarisk buffé.. tänk om nån liten vänlig  själ kunde knacka på dörren med en hel buffé.




FRÄDA!!

Och det har jag firat med en "vägamigmorgon". Äntligen har jag tappat allt som jag skulle. 21 kilo skulle bort. 21 kilo är borta!!!! ALDRIG mer ska detta graviditetshänget komma tillbaka. 3 barn räcker. INGA MER BEBISAR FÅR gegga till min arma qvinnokropp. punkt slut! Efter första så var det bara lite jobbigt. Efter barn nummer 2 var det JOBBIGT & efter barn nummer 3 : men far åt tjosan va jag har slitit. Det märks att man inte är 24 längre.
Dessa 21 flottiga Frejakilon är borta så det ska vi fira med... hm...... Oliver, rödlök, ostar å vitt bröd!!
-Grattis Walla!!!!!
-fina blommor till mig!!! aaaaaaaaaa va snällt!!!


Trevlig helg på er!!!

Idag har jag/vi:

Rensat vidare i alla garderober. Insåg att Frejas "garderob" eventuellt åxå behöver rensas...


Varit ute & promenerat i höstskogen. Maja följer oss vart vi än går.


Skrattat ikapp med Frejisen som varit totalt galet av lycka.


Roat mig med min mobil... hahahahhahahahaha Jag har skrattat så jag har ont i magen!


Kolla in!!

Sitter här framför datorn & försöker göra mig tröttare så jag ska kunna sova.  Har kollat in massa tatueringar. Snygga, fina, söta, asfula, bedrövliga och så den här...:

Den är ju helt vansinnigt äcklig!! Fast ganska cool.. men ändå äcklig!



Har förrästen varit höstmarknad i stan idag. Tyvärr så har det även varit BLEKINGEKALLT!!!!!!!!!! Blåst invindar från havet så in i! Det går inte beskriva i ord hur ont det gör i kroppen. Spelar ingen roll vad man tar på sig. Och detta ska man leva med till våren kommer.

Nu känner jag.... nu ÄR jag trött. :)

godnatt!



www.rikardentrappaner.se

De senaste 2 dagarna har jag krånglat å donat med hemsidan till mitt jobb. Nu äntligen tror jag att vi är nöjda. Välkomna in på ett besök :)
www.rikardentrappaner.se

En liten Frejakavalkad

Som mamma sover man ibland inte. Eller man sover med ena öget öppet. Och när man gör det så blir man i längden VÄLDIGT trött! Vilken tur att man har en glad & PIGG Freja som får en att vakna till liv.





Trevlig Tisdag på er!


Lägesrapport!!

Keiren har någon form av Influensa. Vilket sort är bara frågan. Och vilken kommer vi förmodligen inte få veta.. Om man inte insjuknar ordentligt så görs det inga prover. Har läst mycket idag om "den fruktade" & insett att många gånger är den tom. lindrigare än de flesta som kommer & slår ut svenska folket varje år. Onödig hysteri anser jag. Men självklart håller jag extra kolla på honom. Han ligger i sin säng på sitt rum och är som tur är nöjd med det.  Han har feber, huvudvärk & ont i halsen. Gav honom en värktablett förut & då sa han sen att han ville ha Pizza = Hurra!! Första riktiga maten sen i fredags.

Om det är SvinInfluensan så är vårt Svin en väldigt snäll gris :D 





Keiren ligger...

i väldigt hög feber.... :((


RSS 2.0