Pizza med banan är ett måste!!

Nu ska vi mysa. Har tänt ljus i hela huset. Ola och Alva är nere i stan & hämtar pizza & köper godis. Keiren är på halloweenDisco (slutar kl. 22.00!!!!!) så Alva fick bestämma precis vad och hur  hon ville ha.
Så på order har jag fixat:
  • Ljus i heeela huset
  • pizza med curry, banan, ananas & räkor... räkor UTAN ÖGON
  • Iskallt vatten
  • dukning vid finbordet
Nu kom dom :)))) mummsfillibabba


PAKET PÅ POSTEN!!!!!

Idag när vi hämtade posten så låg det ett stort paket där.  Det var till Alva från sina supersöta storasystrar I Säffle,  Sanna och Frida.  Alva blev överlycklig och sprang som en galning in så hon kunde slita upp det.
I paketet fanns en kjol, en kort "kofta", ett par leggings i silver, en tunika med silverskärp och ett par hårspännen med horn. Alva blev supernöjd och slängde av sig kläderna på stört.






Tusen Tack snälla Sanna, Frida & Ingela.  Hur gulligt som helst!!

Mr Ljungberg bor i garderoben!!

Har alltid trott att denne  karl är gay. Tror det fortfarande trots alla rykten med Natalie Imbruglia.  Jag är såååå säker på att han ä gay. Det syns ju på hela han. Det står ju i pannan på han. Go Freddie Go Freddie Go Freddie!!!


http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3649920.ab


12.13

Får inget vettigt gjort idag.  Måste piggna till.  Är sååååååååååååååå seeeeeeeeeeeeeeeeg!  Alva däremot har vart vaken tidigt idag. Uppe med tuppen och fotograferat.  Fotat mig och Freja i sängen.  Jag är ruggigt snygg när jag sover måste jag säga...  Nej, jag visar inte alla kort hahaha




godnatt alla vackra!


 Nu intas liggläge deLux  framför 3:an.

  1. Du är vad du äter
  2. Nytt läge
  3. Hell´s Kitchen!!!!!! yeah!!!
Avslutar min dag för er med fantastiska Katatonia

Onödiga saker 4

vidare i den fantastiskt smaklösa serien med just namnet SMAK.

pepparot ...smakar NADA!!




Medda

Även om vi är sjuka så måste ju Restaurang Walla hålla öppet. Fixade värsta soppan fylld med nyttigheter så vi blir friska fort.



så här ser det ut när Alva skalat potatis :) dutti tös :)

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jahaja.... nu svettas jag som en dåre!!!! Nu har jag feber!!!!  åååååååååå skruttprutt åxå. ( inga fula ord för då måste jag ge Keiren pengar)

Frejas Kyrka

Den här kyrkan kommer freja att döpas i.  Jättefin :)


Regnig Torsdag...

Så var det min tur att bli snorig + att jag tappat hela rösten (nästan) klarade inte av att få ut en ljud i morse. Jag skulle säga godmorgon på bebisspråk till Freja och det kom en rosslit pip. Har gurglat upp mig några toner så nu känns det lite bättre.  Har inte alls tid med att var dålig idag för jag har tuuusen saker att fixa. 

Torsdag betyder även läsa-säffletidning-dag tillsammans med  en jättestor kaffe.  Har bestämt mig för att byta till en betydligt mindre kopp då tidingen blir utläst på ungefär 3 minuter haha men läsa den DET måste jag :)

Nä nu måste jag dra igång med alla projekt så jag hinner innan kl. blir 18 nöll nöll.

kramen till er alla!



Alvas absolut största skräck... RÄKOR MED ÖGON!!!! 


Ledsen i hjärtat

Måste tyvärr inse att vi inte kommer att åka upp till Säffle den här gången.  Freja  har feber och är  megaförkyld.  Alva har fått ögoninflamation och ont i halsen &  Keiren hostar och snorar.  Det enda som gör att det känns okej är att flera av er som jag längtar efter kommer faktiskt ner om 2 veckor.  Mycket klarar jag av. Men att sätta 3 barn i bilen och köra 50 mil när 2 av dem inte alls mår bra känns inte som ett bra val. Jag är ledsen alla vacka vänner och släktingar men jag åker inte.

Låt mig presentera Mr. Santa

Minns ni hjorten vi hade i hallen? Den som var superCerise med guldhorn..?? Ja, nu vill jag presentera nästa udda sak i vårt hem. Mr Santa, Herr Tomte. Denna dyrgrip är även en pall och som Ola köpte av någon känd designer för några år sedan.  Jag fullkomligt hatar tomtar men har lärt mig att även älska denna. (läs NOT!!) 
Obs! detta är inte en tomte som man ställer undan. Denna tomte står ståtligt i vardagsrummer året om.

titta och njut


är det någon som vill kommentera.. hahahahaha

En vanlig spegel...

är ju tråkig tyckte Alva och jag så nu är den jättefin!!






Lite stuff

Nu har jag städat och fixat med lite av det nya jag köpte i Ullared. Köpte en stoooor limegrön badrumsmatta. 149 kr. Helt sjukt billigt! Massa träningskläder till mig och kläder till barnen. Ljus och julsaker och resten är hemligt :)

Tomte





supersmå tofflisar till Freja


mer kan jag inte visa för då blir det ju fel på julafton :)

Hade en dotter...

men någonting hände..


Nu blir det kaffe & soffan med snoriga näsor. Ska visa vad jag köpte igår sen.
Puss och kram så länge

Frejas Ullared

På väg till en kö


i en kö


vädra rumpa             mys
 



Ullared ToR

Godmorgon alla! Vilken underbar tur det blev till slut. Var jättenervös för Freja har åkt på en jätteförkylning och var för första gången riktigt gnällig kvällen innan. Gjorde ändå ett försök och hon skötte sig perfekt.  I dag är det dock värre för febern har kommit :(. Även Alva börjar se riktigt hängig ut och jag är rädd för att hon ska få öroninflamation. Hon har klagat över värk i öronen hela natten. hm...  Får se hur hon mår idag. Börjar bli lite orolig över att vi inte ska kunna åka upp till Säffle som vi planerat. Har åkt de 50 milen en gång med sjuka barn och det lovade jag mig att aldrig göra igen. 

tillbaka till Ullared..

Vi åkte kl. 9 (Det är 22 mil härifrån.) & var framme strax innan 12. Hann åxå med ett tittut i Laholm där Lisen i panik fick besöka apoteket. Dit måste vi åka någongång. Vilken otroligt fin stad. Mysiga fik överallt. hm..
- Vadå fikar mycket ;) OBS!! fika mycket = livsstil, lära sig de små hur man lever ett fikliv = inte svulla bullar = bara bullar ibland ;););)   Har visat sig att Alva är född till ett liv i lattens tecken.

fors.

Väl framme i Ullared visade det sig att det var kö och sjukt svårt att hitta en parkering.  Det ordnade sig till slut och vi fick perkering deLux.  Fick bädda in Freja så gott det gick & väl inne så var det shoppa shoppa shoppa. MYCKET folk men tar man det bara lugnt så... 

Lisen me snygg mössa             




Helt sjukt att man får stå i kö för att komma IN.  Man kan skymta  en del av kön på andra bilden.....lååångt borta.



Tog inte så lång tid som tur va.  forts. följer..

Snyggt ska re va

Godmorgon! Läst lite nyheter tillsammans med kaffe och plattång. Ska man till Ullared så måste man va granner. Plattången får min röda hårsvall att glänsa :)  Vi ses senare ikväll. Ska redogöra för er alla hur många pengar jag gjort av med...hehehehehe


ULLARED!!

I morgon drar jag, Lisen och Frejisen till Ullared. Vi ska shoppa julklappar och en massa onödigt billiga saker.  Säger godnatt nu. Har inte hänt ett skit idag. Tråkig regnig söndag :(
Men i morgon hurra vad kul vi ska ha det.


regnig söndag




Regnar som bara den idag.  Har precis kört iväg Keiren och hans kompis på ännu ett kalas. Många kalas blir det. Jättekul :)
Det är hans klasskompis Andreas som fyller 8 år denna gång. 
Nu har jag inte tid med er för  jag och Alva ska laga fisksoppa , jättenyttig soppa med krossade tomater och grönsaker. Mumma. Får väl piffa till det med vitlöksbröd till de andra som inte är livrädd för alla extra kalorier på en söndag. 

ses snart igen!

Lördag i bilder

Haft häcken full idag. Flängt runt överallt som en galning känns det som. Avslutade kvällen med att bjuda Britt, Noah och Johanna på middag.  Fixade rotfruktsgratäng med lax  och egen glass som är en kopia av Ben & Jerrys strewberry cheesecake. Så sjukt god! Dom har alldeles nyligen åkt hem och nu är jag supertrött.  Säger Godnatt till er alla med en "Fredag i bilder"

Kan man vakna bättre än så här. Vilken underbar utsikt.


Träffade Faster Johanna på Ritz för fika :))


Kladdkaka först &  fralla sen


Snyggfaster som i denna stund är fullproppad med wallamat ;)


Keiren har varit på halloweenfest hos kompisen Elliot i kväll. En DracUlla det blev ;)


iiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Middag. Lätt att jag MÅSTE ha en ny mobil, asdåliga kort i mörker. grrrr


mat i ugn                            glass, snart i mage
 

söt Freja                                           söt Alva vid söt staty.. ööööö harkel ;)
 

Sov gött & vakna inte blött

After Work

Drar snart till Altona på After Work med Ola och hans arbetskamrater. Alla 3 barnen ska  vara hos farmor & farfar. Har försökt att pumpa ut men Freja har tömt mig totalt.  Hon sover nu och lär göra det ett bra tag till. Dom får ringa till mig när hon är hungrig istället.  heeeej råååå så länge :)



Headbangers Ball

Vi tog som vanligt vår fredagsfika med Lisen idag.  Med var även Lisen fd. arbetskamrat  Emmie som är supertrevlig.  Alva fikade på glass och fanta och körde stenhårt sin Rockmoves :) Jag  blev jättenöjd och insåg att barn nr 2 liksom barn nr 1 har valt sin genre efter omsorg   (finns det något val) hehe


Frejas upptäcksresa. Igår var det armen idag var det mitt hår.  AJ!!

En hyllning 2


En hyllning...




JAAAAAAaaaa!!

Har precis avslutat mitt samtal med Föräkringskassan SOM erkände sitt jättemisstag och jag kommer att ha resten av pengarna PÅ MÅNDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Herrejösses vilket dygn.  Jag är så lättad.  Nu behöver vi inte oroa oss med allt som vi har planerat. Och LÄTT att vi ska på After Work sen med Olas jobb....  får väl fira med en fanta.Kanske man kan piffa till det med en liten limeskiva & en påse gelatinfritt godis.


Fan ta försäkringskassan

Hur tror FK att man ska klara sig på en mammapenning som aldrig BLIR UTBETEALD!!!!!!!!!!!!!!!!  Hon är 2 månader nu och dom lovade att jag skulle få ersättning för över 2 månader nu i oktober. Jahaja, trodde jag. Kollade kontot idag och fick se att dom hade satt in 3200!! Ursäkta det fattas nästan 14000 kr. Vilka idioter. Hur detta går vet jag inte nu med allt som är planerat.

1 Frejas dop 15/11
2 SÄFFLE-resa till veckan
3 Ullared på måndag för att köpa vinterkläder till barnen
4 IKEA 6/11 för att köpa allt till dopet
5 min födelsedag 13/11

Blir så sjuk ledsen när dom gör så här. Ska ringa till dom imorgon för att ta reda på ALL FAKTA I VÄRLDEN!!!

en kul sak har jag att meddela i allafall & det är att Freja idag har hittat sin arm. 





Puss och godnatt.  Nu ska jag bara sitta i min underbara fåtölj och kolla TV ( & tycka synd om mig själv)

Drugs online

Undrar hur många som kollat in denna reklamen med avsikt för att köpa. Man ser reklamen överallt. Senast igår på en helsida i bla. aftonbladet.  Tryck på länken!
http://crimemedicine.com/

10.07

nyduschad och nöjd satte jag mig i vår nya fåtölj och njöt av en stooor latte :)




SÅ NOAH

Nu kan du sova gott :))  Jättemycket att läsa och titta på :)))))

Picasa2-träsket

Har fastnat i redigeringsträsket.  Skulle sitta i timmar och fixa och dona. Skit åxå att man har 3-barn som ska sova å matas.. näääärååååå. 

Idag händse något otroligt kul. Jag har hämtat vår fåtölj som fått sig en riktig make over. Vi lämnade in den hos vår tapetserare i stan som från början sa att den skulle vara färdig till jul.  Saken var den att vi lämnde in den innan Freja var född och visste inte då att det skulle ta en sådan lång tid.  När hon då några veckor efter sa att den skulle bli färdig till jul så började jag skratta högt och tydligt och sa:
- hahahahaha VA! till jul. åååkäääj !
Men som sagt idag fick jag hämta den.  Ska fota den i morgon så ni får se den. Tro mig ett jättefynd. Och den blev skitsnygg.

Nu ska vi lägga barn.  Får se om jag gör något mer inlägg idag annars säger jag godnatt härt & nu.
Puss och godnatt!

 

Keiren i sin ascoola hatt.






Tre ostar IS the shit!!



Den här frukosten kostar mer än en lunch men ååå jösses vad den är värd det.  Vet att en brutta på the Danagate håller med ;)

Älskar de små sååå

alldeles strax ska jag ner till stan för att inta supergod frukost med snygg Lisen.

Älskade Keiren


Älskade Alva


Picasa2 världens bästa redigeringsprogram!!

ses sen!

Walla hjärta bebisfot


min krans

glömde ju visa kransen jag köpte idag.  Supernice och duktigt mycket vuxenpoäng :))


godnatt från oss

tar natten nu. Måste lägga barn i tid och sen blir det soffan med snygg sambo och supersöt bebis :)

sweet dreams!



http://wallaz.blogg.se/fotoblogg

Anarki

Han är störtskön och supersnäll.

godafton alla

dagen avklarad, puh! jag har hunnit med allt som jag skulle göra. Tryckte även in en pannkakskalas till Alva, Keiren & hans kompis Elliot. Alva körde däremot socker med pannkaka....YES! ni har rätt hon hade en sockerkick efteråt.


Till min moster :)

klart vi ska ses. Jag tar mig alltid en tur till mormor och morfar.  Jättekul! hör av mig när jag är uppe i Säffle.

onödiga saker 3

Ola älskar vitlöksflyftor. Överaskade honom med denna.  Vitlöksklyftor i örtmarinat från märket SMAK, dom smakade inte ett skit!!!!!!  ingenting.   hahaha..  vilka dårar. smaklösa varor från företaget Smak

dålig bild... Vill ha ny telefoooooooon me bra kamera


Pigg som en mört!

Idag mår jag sjukt bra. vet inte vad som hände igår. Konstigt, allt känns som borta.  Det finns en gud after all. Som 3-barnsmor så har man inte riktigt tid med att vara sjuk.  Det ska fixas å donas å hämtas å köras. Missförså mig inte nu jag fixar, kör och donar mer än gärna för det visar bara på att barnen anpassat sig till ett liv här i Blekinge. Underbart när kompisar ringer & vill leka eller när dom blir bjudna på kalas.  Keiren fick en inbjudan igår till ett kalas på söndag.  Hurra hurra skrek han.

hur ser dagen ut idag då? Jag ska träffa min personlige tränare idag. Yes! jag har en personlig tränare. (fint ska de va ;) han ska få fixa till mig på nolltid.  Har bestämt mig för att inte väga mig mer då muskler väger mer än fett. Bort med vågen.. Puts väck!!   Sen ska jag upp til olas jobb, Önskefoto.  Hade även tänkt att Slita ut Lisen på en frukost men fan jag hinner nog inte. hm.. får se. hm.. 
Sen är det hämtning av Keiren kl. 13 och alva kl. 14..puh! efter det ska vi till vår lilla prutthäst så Alva får rida en stund.  SEN är det nog inget mer idag.

Nu är Freja JÄTTEhungrig så I´m off. Läser hos er alla senare idag. Ha en bra dag!

P&K


Har ju glömt att visa vad jag fick an Svärmor Britt i söndags!!!  hurra hurra en Riktig asbra toppen plattång! Tack snälla älskade Brittan :)

sjukdomsvägg

Har gått in i en vägg. Ont i kroppen, huvudet, överallt!!! Min vackra qvinnokropp med graviditetsskavanker överallt är helt trasig. Tror jag rasar samman.  Tyck synd om mig för då blir det kanske bättre.  Alva ska till dagis i morgon som tur är så jag kan ligga i soffan och bara känna mig dööööööd.  Vårt A-barn åxå kallad  Freja sover ju bara hela tiden ändå.

Tänk om jag ändå hade fått en enda liten sketen kantarell eller tänk om mr Khan kunde sjunga en godnattsång för mig ... :(


jaja, man kan inte få allt hät i livet.
godnatt alla!

kantarellF.n!!

så här ser tydligen kantareller ut!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr  finns inga sånna här i söder´n!!!  dom ä slut.
xcsldxzxczyyxxwxzvudxz= jättecencur


Det ska börjas i tid...

INGEN är för liten för att blogga :)


hejsan svejsan i lingonskogen

I dag ska vi hitta svamp!!! Jag vill ha svamp, kantareller å karl johan i mängder!  Idag ska jag ha nyplockad svamp i min mage. Annars..grrrrrrrrr

*lugn Malin Lugn.. puh...andas andas*

Min morgon i denna stund är precis som den ska va. Kaffe i muggen och The Voice i radion.  Paul, Jacob & Josefin är så överlägset bäst. Synd bara att musiken ä rena rama skiten.  Ingen metal så långt örat nåååååår :( 



Min blogg....

 är min pappa och hans fru Annikas teve :))  Va kul!   Min blogg ä en Tv i Självaste Rom :))  Puss & Kram Å godnatt


En Söndag

Har haft en fullspikad söndag med en massa löööve :) Lisen har vart här åxå och haft en Mary kay klass. Vi har fixat till oss med deras helt underbara produkter.  Köpte på mig lite idag. Min hud är som en bebisrumpa nu, jätteskönt. 

Har bestämt oss för att åka till Säffle nu. Pratade med mammsingen förut och förberedde henne på en massa väsen  v 44.  Vilken dag vet jag inte riktigt än tis eller onsdag. Jag och Lisen ska nämligen till Ullared på måndagen och det kan bli lite jobbigt att köra så mycket på 2 dagar.  hm...    

Lite bilder från idag. Fler finns på fotobloggen som vanligt för er som vill.

öööööö, inga kommentarer hahaha


Mary kay -klass alldeles strax :)


snygg som få ä hon :)


nyttigt godis
 

http://wallaz.blogg.se/fotoblogg

22.42 puss & godnatt

Nu är det tomt i knoppen. Inget mer jag vill berätta om nu.... hm... *tänker*  Näpp, snäpp. Tomt i bollen. Jag tar natten nu.
just de ja, Keiren har bränt sig på handen. Ligger detta fenomen i familjen tro.  Stackarn. Han skulle ställa in Smörgåsgrillen direkt efter att han fixat sig en macka. Och YES!! han brände sig som tusan. Fick stå under vatten jättelänge. Hur illa det blir får vi se i morgon.

Den här ska jag somna till ikväll!


http://wallaz.blogg.se/fotoblogg

Svettigt värre

Det var så sjukt mycket folk på Andys idag. Mycket folk= onormal ljudnivå. Man är helt slut efter 3 timmar.  Alva & Keiren har lekt som galningar. Dom har nog sprungit av sig "spring i benen" för 4 veckor framöver.  Dom hade höjt inträdet åxå. Nu kostar det 100 kr per barn. Som tur är så kostar det inget för oss vuxna.

Klätterställningar, rutchkanor och bollhav från golv till tak.


den blå kanan är 90 grader!!! och MÅNGA meter hög Helt sjukt äcklig!




http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/


Nu drar vi till Andys lekland

Vi har bestämt att vi ska tillbringa lördagen på Andyk lekland. Ett galet ställe med allt du kan tänka dig i lekväg. Helt sjukt kul för de små. 



http://www.andyslekland.se/kristianstad/

Lyckliga Walla!!

Jag har vaknat på ett jättehumör idag. Jag är väl egentligen alltid glad men idag är det superkul. Hoppade upp ur sängen tog en promenad på några km i smyg.  Alla sov som grisar utom jag & Alva.  Sa till Alva att kolla på film. När jag kom tillbaka sov dom och tro de eller ej men sover de gör dom fortfarande  Se, precis som jag sa: jag är en Qvinna som vågar ;)))  Har en riktigt snygg & smaldag idag åxå. Känner mig alldeles slimmad. En midja på 65 och min gravidbarm som normalt ligger på en dubbel-K-kupa har i natt förvandlats till en liten dubbel D
HURRA!!!

Nu ska de firas med kaffe och pulvershake a la walla. 

En vacker blomma till mina bloggvänner och alla andra vackra jag känner


Älskar dig mamma!

Firar med kaffe!

Äntligen får hon faktiskt betala för att hennes sätt att vara är just helt fel!  Jag har aldrig gillat henne just för den saken att hon skulle vara en av de som vill va  "den nya kvinnan som vågar & skiter i om det låter fruktansvärt ". Men saker är den att vara stark kvinna som vågar idag betyder inte att man ska vara otrevlig och smutskaskta allt & alla. Att hon skulle vara cool är helt bizzart.  En stark kvinna som vågar.... det är ju jag det!!!! ;)
Tycker att media har gjort ett skitbra jobb under veckan för nu har hon faktiskt fått sparken.  Hurra!

Jag är så ledsen att meddela lilla Kartin but........... YOU`RE FIRED!!

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/idol2008/article3567517.ab


Men Hallå!!

Vem i hela friden har bestämt att den utröstade idolen ska sjunga.  Men hallå!!! Hur ska det funka, tårarna bara sprutade på den lille.  Dåligt och ursäkta!!! vilken låt väljer man!  Jag höll på att svimma för att det var så pinsamt och illa gjort.

Lär inte vara dom här som bestämt det.  För Då skulle Nallebjörnen Anders sagt , aldrig & det med basta :)


Godnatt alla fisrockers.

Allan & Lorden

När vi fått tillräckligt med kort på Keiren fick han gå hem.  Jag och Alva gick vidare till Valje halvö. Ett naturreservat där Allan & Lorden går fria. Fria och fria. man får gå över en liten stentrappa bara. Fatta vilken dröm att få gå så fritt som de 2 hästarna gör.







http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Fotosession i skogen

Det blev inga snäckor. Vi gick till skogen istället och fotade som galningar. Här är några av korten vi tog.











fler bilder för de som vill :
http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Hittat huset!

måste visa detta innan vi går ut.  Jag har hittat huset med stort H. Detta vill vi haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Eller jag vill ha ;)








NU drar vi ut! :)) ses sen.

Varje morgon...

gör jag så här. Jag lovar!!!!



nu drar vi ut i solen, ska plocka snäckor och skicka till mormor :))  Men de ä ju en hemlis ju

Barkbröd de lux recept!!

Vassegoooo alla, recept på världens godaste bröd!!!

3 dl vetemjöl
3 dl grahamsmjöl
1/2 dl vetekli
1/2 dl krossade eller hela Linfrön
1 tsk bikarbonat
1/2 dl russin
1/2 dl solrosfrön
1 dl sirap
3 dl filmjölk

Jag byter alltid bort vetemjölet och tar 6 dl grahamsmjöl men det här är orginalreceptet.  Om du inte gillar solrosfrön så ta bara bort dom.

180 grader
50 min

Blanda allt, blir en kletig gegga. Smörj en avlång sockerkaksform. In i ugnen. Vänd på brödet när det är 10 minuter kvar på gräddningen. Klart!! MUMMA!!!!



Gita & Sandra

2 av mina allra bästa vänner. Vi ses inte ofta alls men det spelar ingen roll. Är man vänner för livet så är man :)  Men vi ses snart i allafall :)) På Frejas dop!  Skitkul att träffas igen. Sandra till höger är Frejas blivande Fadder :) och Gita är lätt Frejas bonusMoster. Älskar er båda så.  Nä, NU säger jag godnatt!

Spysjukan över ..peppar peppar

Ingen mer trevlig händelse.  Skönt. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag och Ola klarar oss. Det finns inget värre. Nära döden upplevelse. 

NU ska jag fortsätta att göra ingenting.  Alva sover, Keiren spelar Tv-spel och jag gör ingenting i väntan på Lyxfällan och Underbart vidrige Gordon.  Mannen som kan göra vem som helst knäsvag.  Knäsvag & livrädd.

Sweet dreams!!



http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Bark DE LUX

Slängde Freja i bilen och åkte ner till City för att köpa filmjölk. Hade så tråkigt att jag var tvungen att baka bröd.  Detta bröd kan du slå ihjäl folk med SÅ nyttigt är det.  Barkbröd som Ola kallar det men saken är den att det är bara massa nyttigheter iden och magen blir jätteglad.
Idag har jag bakat Barkbrödet utan russin så Ola ska minsann få äta nu! Han hatar russin.

1 st. Freja


1 st. Barkbröd



http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Ny kran

Har en ny kran i köket & det är ju rätt kul.....


Hej alla kära!

Oj vad tråkig denna dag är! Keiren är ganska okej ändå, skönt! Det är nog ingen otäck magsjuka...puh!!  En liten släng av nån snäll magsjukebacilusk.  JAG VILL INTE HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! (panik, ångest, hoppar,studsar) Har tryckt i mig en massa citronvatten och vitpepparkorn.

Klockan är redan 1 och jag har inte gjort ett enda vettigt idag. Bara suttit och jäst i soffan. BLÄ! Får ta en promenad sen så man kan äta lunch utan att ha dåligt samvete.

Freja stor nu :) 2 månader på söndag.


är det ett oväder på G.. hm..

vill vi veta mer....

Vill vi verkligen veta mer om .....  känns som det räcker!!!

Jösses!!!  http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3548008.ab

Välkommen efterlängtade SPYSJUKA!!!

Jaha, då va det dags för höstens första spysjuka.  Keiren först ut som vanligt. Han sneddade häcken efter en seg start. Rundade hörnet och på raksträckan upp till mål framför morgontrötta grannar la han en tjosan.  Stackars liten. Han ligger i sängen nu och jag har JÄTTEdåligt samvete som gjorde allt för att få i honom lite frukost trots att han sa att han mådde konstigt.


rik, fattig eller bara ruggigt knäpp???



bilen i bakspegeln är säkert värd 7 gånger så mycket som min bil.  Och gubben som kommer ut ur bilen rotade i soperna.......  hm..   
-Sälj bilen då om du måste rota i soperna!!!!!!!!!!!!!

http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Keiren ä bäst!

Keiren och hans klass vann alla utom en match idag. keiren va superduktig i mål. Tyvärr så kunde jag inte va där och fota "in action" har ju faktiskt TRE barn!!!!  (försöker döva mitt dåliga samvete över att jag inte va där)

Fick ett kort , han står i den gröna t-shirten :))


http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

dagiskalas

Dom firade ju som sagt Alva på hennes dagis idag. Hon fick sitta på princess-tronen och blåsa ljusen på jordgubbstårtan ( I GIPS)


Ingen riktig tårta!!!  hm... men blåsa ljus det fick hon:)


mumma                                                 103 cm lång :))
 
under tiden Alva va på dagis åkte jag till Lisen som hade tänt ljus i heeela lägenheten.
   

http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/


Ola...........

JAG ÄLSKAR DIG!!









http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Onsdag 09.27

Har precis kört Alva till dagis. Ska snart dra vidare till Bokelundskolan här i stan. Alla barn i klass2 & 3 här i stan har handbollsturnering. Keiren är målvakt. En duktig sådan ( efter sin mor hehe). Ska dit och heja på hans klass snart.

När vi kom till dagis idag så hade dom satt upp en grattisskylt till Alva. Gissa om hon blev nöjd. Vi hade köpt med frukt åxå.  Ingen glass numera, nu gäller frukt. Börjar bli lite väl hysteriskt kan jag tycka. Om man har ett kalas i månaden med glass för de barn som fyllt år just den månaden .... skadar det verkligen sååååå mycket.  Sluta med all skräpmat och laga eget istället. grrrrrrrrrrrr   jaja, vad är en bal på slottet :))

på ingång med väskan fulla av frukt      hurra hurra hurra!!
  

Kaffetarmen skriker !!!!!!!!!!!!!!!!

http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Grattis kusinvitamin!

Grattis till kusinVitamin Tilde som åxå fyller år idag.  Bamsegrattiskramar från AlvaPalva




http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Tack alla!!

Tack alla snälla för alla grattiskramar & hälsningar till Alva. Hon är helnöjd med sin födelsedag. Vi har haft kalas på Ritz med Lisen. Utan henne fick Alva sjukt snygga kläder. Hon är hel salig för Lisen sa hon, hon kan hon hahaha.  Har åxå käkat middag hos Olas föräldrar.  Hon hade lagat janssons... och jaaaaaaaaaa vi är tokiga i janssons & lagar det året om :))
Sen fick vi hämta ett  stort paket på posten som kom från Säffle. I det var det massa paket från hela familjen. Kläder och godis och parfymen Clean till mig. Hurra!!!
Jättemysig dag och nu är jag helt slut. Ska krama kudde snart.  Tack alla igen.

Lisen bakelse. Keiren & Alva valde kladdkaka de lux


kladdkaka &                      Paket i massor :))
 


paketkalas


mer bilder:
http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Läppar de lux

ursäkta men nu har det väl gått lite väl långt !!!!!!   Linda Rosing, jösses va ful du gör dig!!




http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Fotoblogg!!!!

Har idag startat en fotoblogg. Kommer att lägga upp en massa bilder där så min kära familj kan se ännu mer :))
Lägger upp en länk från den här sidan. Hjärtligt välkomna!



http://wallaz.blogg.se/fotoblogg

Grattis älskade Alva 4 år idag.

Hurra hurra hurra hurra!!
Väckte Alva med pompa & står kl 06.15. Hon hoppade upp som en lärka och sa: vad jag har växt inatt, nu är jag faktiskt 4. Söt.
I vår familj har vi en tradition. Födelsedagskoppen. Den har vi andvänt så länge jag kan minnas och den får bara användas vid födelsedag, mors och farsdag. Den fylls gärna med varm oboy.  Mamma gav mig och mina syskon en varsin egen födelsekopp så vi kan föra traditionen vidare. 

The Kopp på brickan med ljus och "frukost" koppen är så ugly men  enastående betydelsefull!! 


Så här är vi vana att se Alva. Glad & heltokig :)


Grattis Alva på din födelsedag. Vi älskar dig alla så Mycket!!!

Dagen före dagen D

I morgon fyller älskade Alva 4 år. Kan knappt fatta att hon blivit så stor. Hon är verkligen världens sötaste lilla tjej. Alltid lika glad och snäll.  Klart att även hon kan ha dåliga dagar men oftast är hon superglad. Ska ut och fira henne med Lisen i morgon. Tänkte åka till "vårt" fik Ritz så hon får frossa i bakelser, bullar och glass. Sockerchocken lär inte va långt borta runt 15-snåret i morgon haha.  Men innan vi ska ut och fika så står det självklart en väckning på schemat. Ola börjar 7 så innan det får jag fixa brickan med födelsekoppen, paketen och mackan. Jättemysigt.

Tar faktiskt kvällen redan nu. Ska kolla in Simon & Thomas och Färjan.  Godnattkramar och passar även på att önska min kära bloggkompis thedevil.... en jättetrevlig resa :)

Freja snart 2 månader :)


kolla in kinderna ( på freja ;)                   Finaste keiren
 

Den berömda..

Guldvästen. Den Berömda Guldvästen! Tack farmor & farfar

Malin hjärta Doom

Draconian, Säffles, Sveriges Stolthet!!!

5 saker ni inte visste om mig!!


  1. Gömmer alltid pengar så bra att jag inte hittar dom!  Dock väldigt bra när dom väl kommer fram :)
  2. Jag har jobbat på Malmskillnadsgatan... hahaha på ett nattcafé. 
  3. Jag har festat  med Markolioo
  4. Jag har serverat Arne weise mat när han var JÄTTEFULL!!
  5. Jag har kaviar på mina pannkakor

Ovanstående är en utmaning, känner ni Er manade? go go go go go go!!!


V

Ny dag, nytt kaffe & nya nyheter :)))) Kan glädja alla som inte riktigt vågade titta på serien V att den kommer tillbaka.  Då vågade jag inte titta men NU!! NU vågar jag. 

Välkommen tillbaka Diana! iiiiuuuuu

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/tv/article3521295.ab

ont om mycket svamp fanns det gott om!!

Tog bilen ut för att plocka svamp! stannde i Valje men det enda vi hittade var löv!!

Godnattkramar till er alla.

Söndag 10.32

Kaffe i handen och sol i sinne. Sol i ögat i allafall. Kanonväder ute. Vi ska gå Sölvesborgsslingan idag. Den är ungefär en mil och sitter du och disskuterar om vi vågar låta Alva ta cykeln........ NOPP! Ingen cykel blev det. Tar med ståbrädan istället.

Idag ska de inte fällas en tår.   Hade en megamaxihormonsprutandeasjobbigdag igår. Var glad ena stunden & sen sprutade tårarna.  Att amma tar så sjukt mycket på krafterna+ att man blir så känslig. jaja, jag vet att jag alltid är känslosam och fäller tårar till boliobompa och triss-skrapet.  men igår var det helt galet.  *andas lugnt och tar nya krafter*

bädda rent i sängarna-dag


Kolla in vår 70-talskorg till Freja. kan de bli mer 70 :))


mitt jättefina blockljus är nästan slut,
glömde blåsa ut det igår kväll så det har brunnit hela natten!!! :((((



Tog en liten promenad...

innan kalaset. Alva höll på att tjata höl i hövve på oss så vi var tvungna att hitta på något.  Cykel och bebis i vagn blev det.
Vi gick igenom skogen som är ett naturreservat mot Valje-halvö.  Helt obeskrivligt vacker natur.




Ute på Valje-halvö går hästarna helt fria. Levande gräsklippare :)





Säger Godnatt nu.

Ses i morgon :)

Kalas i bilder..

Nu har alla gäster gått hem. Vi har haft det jättetrevligt & Alva har fått jättefina presenter. Hon fick det efterlängtade mikrofonstativet och guldsvästen.

kalasklädd


Spillevink                             


Paket :))
  

Tårta


Tack alla för att ni kom och för alla fina presenter :)



Alva-kalas kl. 16.00

För första gången sen vi flyttade ner så är jag ledsen på riktigt över att mamma mfl inte kan vara här idag.  Ångrar att jag inte åkte upp den här helgen.  Hade ett litet (läs stort) tårkalas i hemlighet i tvättstugan förut.

jaha.. nu blev det mer blött i ögat bara för att jag skrev det här

Älskar er!!!

BrittaTårta is the SHIT!! Och det...

ska det bakas i morgon till Alvas kalas fast UTAN mandelflan. I HATE Mandelflan. Kommer att kännas jättekonstigt att inte mamma & Per och mina syskon å alla andra kommer att vara här på kalaset men jag har fixat ihop vår fina familj här nere & 16.00 i morgon kommer vi att våldgästas av helgalna Blekingebor. *puh*  Lisen jobbar till kl. 18 i morgon och kanske så kommer hon ner en sväng och käkar lite.  LÄtt att Lizzi behöver lite tårta!!!

Säger godnatt nu. Ä astrött.


Jag, me, moi

Kär son ritade av mig.

 

 


En Fredag i bilder..


Storstädning va de ja :))  Nytvättade fönster ..hurra!


Sen bar det av till Pella & Görans där vi köpte Ljung.


Kladdkakemuffinsbak och jaaaaaaaaaa, jag åt smet!!!!!!


Färdigt



Discodags!!

Keiren & hans kompisar ska på disco idag.  Han har duschat, fixat håret och vandrat in i ett moln av Hugo Boss.  Det är hans första disco här i Stan så lite nervös är han.



Keiren, Dennis, Yrsa och lilla Alva som ser glad ut för att hon sa få godis på en fredag.  Nåt måste man ha för att man inte får gå på disco

Fredagsnöje = Städa

Ska storstäda idag. Städar som vanligt gör jag ju alltid annars ändå och för att  försöka lura mig själv att jag faktiskt har ett händelsefullt liv så blir det på fredagar Storstäd :))  Missförstå mig inte nu!  Mitt liv är alldeles jättehändelsefulltrikt. Jag ger ju Freja mat både i sängen, på golvet, i bilen, på café, på parkeringar, på kalas, framför datorn, från höger, från vänster. ( Snart kommer jag även att kunna lägga till Kyrkan till min samling då dopet är superspikat nu och kommer att bli den 15 nov. kl. 12.30)
En stark Qvinna jag är som inte alls känner sig som en vandrande Milkofabrik.  Nej, mina läppar är naturligt röda & fylliga.  Mitt hår är inte alls risigt efter alla hormonkrockar och mina kläder har inte alls ständiga spyfläckar över vänstra axel. Livet är bra underbart!!

Har inte tid med er nu!!! STORSTÄDNING va de ju!

Städmusik idag blir KRUX  


http://www.kruxdoom.se/

Tomten kom tidigt

Man ska gissa vem tomten är på Aftonbladet....   Ovanligt snygg Tomte eller ;)

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3501426.ab


Sov sött & vakna inte blött!

Så sa alltid min mormor till mig när jag sov över hos henne & morfar. Hon fixade även en gammal saftflaska i glas som hon hällde varmtvarmt vatten i. Sen la hon den vid fötterna under täcket. Det är ett av de starkaste och vackraste minnena jag har från min barndom.  Puss och kram till min mormor & morfar.

Sweet dreams till er alla

Räkbomb

Tog med mig Freja och handlade mat. Var sååå nära att jag köpte en räkbomb.  Hatar mig själv just nu för att jag ska vara så ruggigt duktig. VILL HA RÄKBOMB!!!!

Soffan skriker efter mig ä ju Lyxfällan och Hell´s Kitchen så godnatt och puss i pannan!



Köpte inte heller de här till Alvas tårta..... why!!!!!!!  *sur*

Indiska is the shit!!!!

jag drog med Lisen till Kristianstad idag igen.  Ja menar ; är man mammaledig och vill handla så är det väl bara att åka och handla ;))
Vi har självklart fikat på latte och macka. Hittat bästa stället åxå  & tro det eller ej men på detta café så kan vi inte hitta ett enda fel på tonfiskbaugetten.  Mycket ovanligt.
Vi har fixat alla presenter till Alva nu. Hittat en top till mig som jag kan ha på dopet. Hurra!   Åkte även in på Eko-hallen på vägen hem  och köpte en massa nappar till Freja. Många måste man ha.

Indiska


Vill ha allt!!!



Br-leksaker  öööö... hm.. hon är inte riktigt som alla andra ;)


Snart kommer Ola hem & då drar jag iväg till Bromölla tror jag. Ska byta ett par skor till Alva och sen helghandla.  ÅÅÅ måste ju köpa ljung åxå.  YES!! Love ljung!

Dexters äventyr

Dexter tog sig en resa till Stornsta´n idag....


hm.. kanske en glass..

Inplädad Walla

tar kvällen nu. Ska kolla på älskade Grey´s och sen kl. 22 måste jag se generation fett.  Riktigt tjocka damer som sätter sig på helidiotiska män. Jösses, det kan jag bara inte missa.

Puss och godnatt på er alla och bamsekram med massa kärlek, trygghet & värme till världens bästa Lisen.


kl. 22.00 PIP!!!



17.49, Välkommen Dexter

Inte lika upprörd längre, lugnat mig lite fast bara liiite ...grrrrrrrr

Dexter har flyttat in till oss.  Freja fick en underbar liten kompis på posten idag.  Tack snälla Åzzy för presenten.  Dexter är helt underbar!!!!!!!!!!!!

Freja hjärta Dexter


Dexter hjärta Freja

17.42

Lugnar ner mig med lite fina bilder från idag.   Jag och Alva har varit ute hela eftermiddagen, rensat i rabatterna och tömt alla krukor på bedrövliga pelagoner. I morgon ska jag & Lisen till kristiandstad och fixa lite. Ska passa på att köpa ljung på torget.

Haka 1,2 eller 3    Ekollon


helgalen dotter ;)                                     



onsdag 17.37

Freja sover. De stora sitter framför Tv,  Ola är och spelar poker eller nåt & jag sitter här helt ensam &  ÄR SÅ RUGGIGT ARG!! Sitter & är så fruktansvärt förbannad på en person som jag trodde var lugnet själv.  Denna person har bevisat att inget beteende är omöjligt!! Finner inga ord.  FINNER INGA ORD! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
Och NEJ!! Det är inte min älskade Ola :)) Inga missförstånd nu...


08.13



hej alla vackra! Nyvaken med en kaffekopp från Statoil är inte fel.  Har precis kommit hem, kört keiren &  Alva till dagis & skola.  NU är jag "barnfri" fram till kl. 14.00.Jag och Freja ska bara slappa. Va hos Lisen igår kväll och köpte på mig lite nytt skvaller = myyys i soffan.  Men först in i duschen.



just det, ska ragga telefon åxå. Vill ha en k 850i.  Den är klumpig och bra.  :)

Dr. Phil

Tittade på Dr. Phil idag.  Det handlade om en pappa, morfar som var pedofil. De varnade innan att programmet var mycket starkt och jag kan inget annat säga än att jag instämmer. Kunde inte titta på det ens.  Det var fruktansvärt och efter en sak som Dr. Phil frågade gubbfan om kan jag inte släppa.  Jag kan inte få det ur skallen och när jag tänker på det så börjar jag gråta. FY FAN jag finner inga ord. Jag klarar inte ens skriva det för det är fruktansvärt.Pedofiler borde kastreras och stängas in i ett berg och aldrig komma ut!  Tänk alla barn som far illa i världen.  näää nu gråter jag igen! Fy fan!

Måste försöka sova nu. Godnatt!


Dopet Ändrat!

Nu blir dopet den 15 november istället. 

15 november -2008 Sölvesborgs kyrka

Tjock??.. Vem ..jag ?



Älskade läsare av min lilla blogg...

Kan inte hålla mig för skratt när flera av er inte ser att han är alla i familjen. :))))
Skrolla ner och kolla skivomslaget igen.

Puss i planeten!


Välkommen hem Mormor & Morfar

Hälsar er välkommna med en vacker lugn låt ;)


okej... here we go!

för några år sedan så spelade han på en krog som jag jobbade på i Säffle. Lizzi min käre kollega bokade honom för att hans texter var så himla roliga. Fick även se att hans skivomslag va ascoolt åxå så vi såg verkligen fram emot att han skulle spela. Han kom, jag lagade mat, lizzi jobbade flitigt. Sen blev jag ledig, vi festade och som man brukar när det är en trubadur som spelar så pratade vi vid bordet, minglade lite. Vi hade det jättetrevligt. I pausen slängde han upp köksdörren, gick med stora steg, surade som fan & var helt galen. Han ville att alla skulle sitta lugnt och titta och lyssna på honom. Efter det så pratade vi. Satt vid baren och pratade om hans texter som jag fortfarande då tyckte va ascoola. Avklädda och ärliga låtar om hans familj. Efter ett tag så bad han få ge mig en present. Han skrev nåt i hans skiva som jag fick och la ena handen över mitt bröst och sa: jag gillar dig! Han tom kupade handen så där äckligt. hahahahahahah vilken dåre.  Så får man väl inte göra hahahahaha. blev så chockad att jag inte fick fram ett ord. Tyvärr så har jag inte skivan kvar. Och hans lyckliga familj ... lär ju inte ha varit den enda han så vackert la handen på :)
värre än så var det inte men fan vilken konstig människa!

puss och godnatt

jag döööööööööööööööööör!!



Minns ni att jag berättade om denne Karl. Satte i halsen förut för han var på TV!!! Herregud jag dog! Vad gör Peter Barlach eller vad han nu hette på TV.
Programmet: halv 8 hos mig

Husleteri avsnitt 2

På vägen hem från kristianstad åkte vi och kollade på hus igen.  Det finns så sjukt mycket nybyggda hus här i stan. Och jaaaaaaaaaaaaaaaaa kan tänka mig ett av dom här :)










Vart får alla pengar ifrån!!!!!!!!!!! Och igen, frågan är om jag skulle vara beredd att lägga så himla mycket  pengar i att bo?

Höst, Sol & Burger king

Helt underbart väder idag. Solen strålar.  Kristianstad är en jättetrevlig stad att gå i men människorna är lite vääääääääääl snorkiga bara.  Blä! Näsan upp i vädret och alla brudar är superpiffiga med alldeles för mycket puder. hahaha. Men gott kaffe på Burger king. Det har dom :) Köpte även ett par vantar och nya solbrillot på H&M. Kan vara bra att se något när man kör.




Shopping..

I ett hav av leksaker stod vi i förut. Det var dockor, hästar och smycken överallt. Alva gick förbi allt och stannade vid en Bratz sminkdocka för alldeles för mycket pengar.  Det var det enda hon ville ha. Det fullkomligt lyste i ögonen på henne. Så det fick jag köpa.  I smyg.  Hon kommer att frisera ihjäl sig på den. 


Egentligen så gillar inte jag Bratz så mycket men herregud vad gör man. :)) Ungen fyller ju år!!

Stackars kära mor å alla andra

som sitter fast på Cyperns flyplats och dricker en massa vin. Flyget är minst 5 timmar försenat :(((( 


vin ä ju gott om man har tråkigt :)

Presentshopping!!

Drar till Kristianstad idag för att köpa prersenter till Alva som fyller 4 år den 14 oktober.  Snuttiruttan är så stoooor nu.
Men som alla andra barn vill hon ha ALLT!! 



En hund ska jag köpa i allafall. För det vet jag att hon vill ha :))

just det.. nån som frågade....

Självklart så får du länka!!  Ser inte vem som frågat.  Godnatt!

21.04 + en kopp kaffe

Varför jag dricker kaffe nu? Lätt att jag inte ska sova inatt för vi har en gubbe som snokar runt i våra kvarter. han knackar dörr, tigger pengar och kollar även bilarna och husen. aaaaaaaaaaaaaaa fan ta han om han får för sig att han ska.... ajsingbajsing äckliga gubbe!!!  Har pratat ihop oss alla grannar att vi ska hålla koll. Jag går ju hemma hela dagarna så jag ska vara galet duktig på att " HÅLLA KOLL" .   Därför dricker jag kaffe för jag ska INTE sova! Tänker kolla på en massa nedladdade program i natt och mysa med massa kuddar.


Idag har vi:

Vart på golfavslutning, hm.. kul väder!


tankat bilen :((                 hm.....
         

Handlat                            Svullat
         

Nu tar jag natten.

Kramen till er alla!

i en hall 20.16

Här i mitt ljuvligt lugna hem sitter jag och kollar coola inredningssaker till mitt nya sovrum.  Jag ska ha ett sovrum med massa tyger, ljuslyktor vill även ha en himmelsäng. Jag har alltid velat ha det och NU SKA JAG DET!!!! Frågade kär vacker sambo( läs, hoppade,skrek:vill vill vill haaaaaaaa)  om jag fick det och han sa jajjemensan lilla walla ska du få det.  Så nu ska det fixas, målas, köpas och grejjas.  Jösses vad det ska mysas i den sängen. Kanske därför Han sa ja hahahahaha
Lätt att jag ska in till Indiska i morgon. har även hittat sängen. åååå fän va nice.





Tack för igår!

Tack bästigaste Svärmor & svärfar för en underbar middag!  Alltid lika trevlig att komma hem till er. Förrästen vi kommer snart igen. Ska bara göra mig  lite granner och få på mig lite kläder.  Ses snart :)

hoppas på en sån här när jag kommer.


Vill ha nybkade cupcakes åxå, ett helt berg!!  ;)

Heja Keiren!!

Golfavslutning idag. Dom skulle ut på korthåls-banan. Det lär ju flyga bollar över högt & lågt idag.   Stackare. Ola körde honom nyss och det var inte en glad son som satt i bilen.  Regn och värsta blåsten.  Lätt att jag ska hoppa upp i soffan med min varma nyponsoppa och tänka på honom nu...  ska man bli golfproffs så ska man ;))




vind i hår....

om ni tror att det blåser här så har ni RÄTT!!!!

hahaha

Lisen tog det här kortet på Freja igår.  Tror inte hon gillar latte haha.


kolla in storleken!!!

Kolla in den här kristallkronan. Den hänger på Biblioteket här i stan, den är många meter hög. Ascool! Vågade inte ställa mig under den, fatta om den skulle trilla ner.!!

Bästa bullen EVER!!

Sjävklart så blev det bullakalas.  Visade sig att Ritz hade de godaste bullarna jag någonsin käkat. åååååååå va goda dom var!!!    Efter vår bullorgie gick vi på en hälsomässa.  haha bra kombination haha Alva fick en ballong och en ansiktsmålning. Hon valde att bli en vacker fjäril.



Dom godaste Bullarna... sjuk goda!


Alva ville ha 2 bullar och självklart fick hon det ;)) de är ju lördag ju :)

BULLDAG!!

Lätt att det sak fikas på bullar idag. Den stora frågan är bara hur många & vilken sort. 


Freja säger HEJ! till tjocka släkten, Piik & Gitisen

Jag vill härmed meddela att jag kommer att döpas den 22 November kl. 12.30 i Sölvesborg kyrka.  Jag kommer att döpas till:

Åsa Tora Freja Josefin

mina blivande kära faddrar:

Sandra Hjälmgren & Johanna Svensson



lågkaloriFika :(

Fredagsfikat idag med Lizzi  blev idag ovanligt nyttig. Skulle köpa min 3 ostar macka. Men den dom hade idag var skitstor och svindyr så jag tog en fralla utan allt. God men lite torr. Tur att latten var stor och saftig annars hade det dammat i munnen på mig ;)





Efter vår fika åkte jag, Freja & Alva åkte till Kalling flyplats för att hämta faster Johannas pojkvän Matte. Han bor i Gävle och snart ska Johanna flytta till honom.  Dom träffades åxå på nätet. :)  Kommer att bli supertomt här utan Johanna och hennes hund Stella. :(((

Alva fick luncha i bilen = jättenöjd!




någon som några kanske känner igen??...

Kommer ni ihåg den här idioten. Han spelade på Tuppen för något år sedan. MYCKET KONSTIG MÄNNISKA!!
Kolla in skivomslaget hahahahaha. Tror skivan hette något med lustiga eller lyckliga  familjen eller nåt. Och jag kan meddela att han har inte rent mjöl i påsen om man säger så ...hm...
Han hade en spelning här i Sölvesborg förra helgen!! aaaaaaaaaaa han förföljer mig!! ;)


Kvällspromenad i bilder

Vi bor helt sjukt vackert! Tar bara några minuter att gå ner till havet.









:))



1,5 kilo mindre

Godmorgon alla vackra rockers :)  Vägde mig alldeles nyss. 1,5 kilo mindre än för 2 veckor sedan. hurra hurra!! Det finns en gud after all.  Min gud sitter på ett svart moln och lyssnar på Opeth och Amon amarth,  helikoptersnurrar det långa håret &  småsmuttar säkert på något konstigt grönt.   yes!, de ä min gud det ;)) min gud ä bra.

Om exakt 1 timme och 18 minuter sätter jag mig i bilen ( 1,5 kilo lättare hehe) och kör ner till stan för att ta en fredagsfika med Lizzi.  Prata lite skit och frossa i massa godsaker så att jag går upp 1,5 kilo igen......grrrrr.... En macka kan jag väl få ta ändå.

Nu måste jag duscha bort spy´t i håret på mig som ljuvliga Freja så snyggt placerade förut.  Bara för att man är nybliven 3-barnsmor så behöver man väl inte lukta som en. 

Ses sen ! Önskar alla en underbar Fredag med mycket metal :)

opeth


Amon amarth




Min vackra mage :)

Tog fram min gipsade mage igår. Vi ska göra nåt med den så vi kan sätta upp den på väggen i sovrummet.  Tänk att hon låg där inne och levde loppan.  Jag hade gått 7 månader när vi gjorde detta. 



Inte-hänt-nåt-alls-än-så-länge

Har slappat hela dagen. Guuuuuuuuuuud va skönt. Vi försov oss i morse och när det hände så kom jag på att jag inte orkade göra någonting idag. Freja har sovit & jag legat i soffan och jäst.  Nu är kl. 14.34 och jag har faktiskt duschat, satt på mig nya kläder och sminkat mig. Måste ju vara snygger när kär sambo kommer hem.

hej så länge!

Ny t-shirt

Tack å godnatt!

Ljusen är tända & jag sitter snart mysig i soffan och tittar på utröstningen av Idol. Tror att hon, vad hon nu heter åker idag. Hon sjöng Heaven tror jag. Skittråkig och alldeles blahablaha. 

Sweet dreams!!


för 1 år sedan....

Såg vi ut så här. :)) :((( . Keiren som fotat, inte dum han :)









Lilla Paris :)

I morse hämtade jag & Freja Lizzi för en förmiddag i Kristianstad. Vi har hunnit med att fika,  Shoppa på H&M, fixat skor och handlat mat på Willys. Jättekul.  Helt underbart när man faktiskt hittar nåt man verkligen gillar. Tänkte köpa byxor med men struntade i det. Fick bli några coola T-shits  å lite annat smått & gott. 
Känner mig skitnöjd nu :))))

men jaaaaaaaaaaaaaa tack!!!


Frukost. Latte & supergod tonfiskmacka


:))


Ett par stövlar till mig & ett par urcoola skor till keiren


sockar och jättestoor mössa hahahahaha


min nya mössa. I love orange!!!!!!!!


see ya!!!

RSS 2.0