14.28,

Det var tiden då vi vinkade av Sanna & Frida på Hässleholms tågstation. Vi alla haft haft det jättekul de dagarna som de varit här & förgyllt vår tillvaro.Tyvärr så har både jag & Ola jobbat som vanligt men vad gör man... :(
Tack underbara ni för allt. Puss & Kram vi ses snart igen :)
Nu blir det heja på Amy i körslaget.

hejråååå




Pumpa a la MetalDeLux!!

Vi funderade ett tag jag & Rikard över hur pumpan skulle se ut. Det enda vi visste var att pumpan inte skulle va som alla andra..

Resultatet: Vi gick loss totalt med alla kockknivar vi hade!

Trevlig helg på er allaaaaaaaaaaaa.. buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Dag 2 med StorasystrarnaPersson :))

Alva vandrar på små rosafluffiga moln när Sanna & Frida är här.  Det räcker att man säger deras namn så får hon en sådan där... "åååålock" Det värsta är bara att fan flyger i henne. En snäll liten Alvadjävul kommer fram som skrattar och studsar runt som om hon vore en studsboll. Erkänner i smyg... liiiiitejobbigt... ;)

Ikväll hade vi ljusfest i stan. Klädde på oss ordentligt med kläder och begav oss ner till stan. Gick och strosade runt lite i affärerna som hade kvällöppet men ljusmyset fick ett slut då skoOdjuret i Alva kröp fram inne i affären!!!!

Hon prövade massa klackstövlar som hon ville ha och sen va det kört.  Med ett blodsockervärde på noll & sen kväll (19.30 ) så var motgången av att hon inte fick några klackstövlar droppen = hon började gråta för henne nya fina stövlar var så himla svettiga & så "klackade" dom ju inte när hon gick!!!!!!!!!!!  Mina barn uppför sig i affärer. Det har dom alltid gjort. Inget gnäll eller skrik. Men hallåååååååååååååå??

VAD HÄNDE!!! AHAAAAAAAAAAA  En stycke 5-åring!!!! 

Säger det igen.  Planera in att hoppa över 5-års perioden. Barn bör fylla 4 och sen 6.

Vi åkte hem, plockade med oss mat från jobbet & sen var hon tillbaka. Vår älskade lilla Alva strålade igen.
Tack gode gud!


Några vackra ord....

Tänk vad lustigt det är med detta bloggande. Man "träffar" människor över hela världen. Vissa fastnar man för & andra springer man bara förbi. Jag har många läsare över hela sverige som läser om mitt liv här i Sölvesborg & de flesta har jag aldrig träffat. Har ingen aning om vilka de är & att ni väljer att följa mitt liv tycker jag är helt undebart.  Många kommenterar aldrig men för mig spelar det absolut ingen roll. Jag ser ju att ni läser och det räcker. Idag fick jag en kommentar. Och hennes ord gjorde mig så himla glad. 

Tack snälla för din kommentar, jag blev alldeles tårögd av det jättefina du skrev.  Vem du nu än är så ååååååååååå vad glad du gjorde mig nu. Nu kommer jag sova skitttgott

Kram å godnatt


Postat av: Gizze

Hej!

Jag har läst din blogg länge-halkade in här för en tid sedan...
Läser om Dig/din familj, vardag som fest - tycker du verkar vara en enastående-fantastisk människa- som tar hand om alla dina barn & tar till dig de extra barn som "hör till"!!!
Precis som det ska vara- fast det så sällan är så här i världen- en eloge till Dig!
Kram Gizze

2009-10-29 @ 21:08:35



2 st Storasystrar på plats!

Nu är äntligen Sanna & Frida på plats!  Vi bäddar & fixar å donar. Alva & Keiren har hamnat i ett konstigt att-vara-läge. Detta att-vara-läge kan nog kallas lycka. Helgalen lycka. Ska göra allt som en mor ska göra om en liten stund för att få ner dom på jorden igen.  Gode gud ge mig styrka ;)

Frida insåg att vi hade badkar så hon tappar i detta nu upp ett varmt bad. 

Hej så länge!


HEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

I morgon händer det något riktigt stort i ALVAS LIV!!!!!!!!!!!!! I vårt med såklart :))

Alvas båda storasystrar Frida & Sanna kommer med tåget  från Säffle. Dom ska stanna tills på Söndag! Jättekul!!
Berättade det för henne förut & hon blev alldeles generad av lycka.


VÄLKOMNA TILL SÖLVESBORG!!!


Hej alla...

hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej


Äntligen lite egentid framför datorn :)

GAAAAAAAAA vad jag gick loss i Alvas garderob förut. Hittade allt vi letat efter.... tänk att kläderna som varit borta låg där de skulle. Helt fantastiskt!  packat ner i massa olika kartonger så vi kan plocka fram allt när Frejisen kan ha det.  Freja har ett lyckligt klädliv framför sig. Himmel va mycket snyggt= bra uppfostrad mor ;)

Förövrigt så har det varot en mörk regnig dag i Blekinge. Precis så här som det varit idag är vintern här nere. Lite för varmt bara + 11. Men annars; mörkt, grått & regn.  Här nere behöver ( finns inte ) man inga snöplogar, inga insnöade vägar , inga vinterkläder. Här i Söder´n räcker det att köpa regnställ & paraplyer.  Minns i vintras när Ola skrek..gaaaaaaaaa shit de är ju helt vitt ute = stackars söderkille vet inte hur det ska se ut..haha



Nu ska jag sova men innan det så måste jag bara berätta:

En försäljare ringde och erbjöd sig att bjuda mig på en laptop på avbetalning förut!!!!???? Bjuda mig på en avbetalning!!! hahahaha de var nog det roligaste jag hört på länge..

Gonatt Svärje!

Hurra för BakisSöndag :))

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vilken kul fest det var igår. Har inte haft så himla kul på länge. Rockade skiten ur mig på dansgolvet & njöt av att vara helgalna Cindy Lauper. Himla trevlig tjej ;)
Temat på maskeraden var artist och det var som att gå på en grammisgala. Röda mattan, Skrikande Autografjägare, fotografer, prisutdelning, MTV m.m.m.m. Shit va kul!  Träffade Sid & Nancy i går + Lena PH, madonna, KIZZ, Robert Broberg, Lasse kronér, Ozzy, Marilyn M, Spice Girls, + många många fler. Vilken Gala! Helt underbart!

Jag är en självklar gäst nästa år!

Handen på hjärtat. Lite risig har jag varit idag....


En posebild på en sunkig toa hahaha

momohahahahahahahaha





Ziggy före...

Ziggy efter...En lite lätt sliten Ziggy..... ;))


nu = ZZZZzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZ





Trevlig helg alla!!

Full rulle i mitt liv. Jobbar å sliter å fixar med maskeraden, barn, sambo, hem, kök ..ALLT!! Lovar att lägga upp en massa bilder från festen i morgon på söndag. men innan dess får ni klara er. Hinner inte mer än så här.

Vi stänger om 45 minuter. Sen blir det mys & IDOL för hela slanten. Självklart kommer jag ha min messorgie med Piik när jag tittar. Man ska hålla på traditioner :D 

Jättekramar till alla!



HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


lilla walla syr så öga blööör

På Lördag ska jag & Ola på maskerad!!!! Temat är artist. och alla som anmäler sig anmäler även artisten de ska vara så ingen är den andra lik.

Jag ska va Cindy Lauper. Massa rött hår & helgalna kläder :)))


Bye bye ... symaskinen kallar!!!

Godnatt :D

Bläken å allt annat tråkigt!!

* Vi faller för ett hus...
* Vi fixar ett lånelöfte...
* Vi lägger in ett första bud..
* Säljaren säger: NO WAY!! Alldeles för lågt!
* Vi säger Okej...
* Vi får av banken ett okej som höjer vårt lånelöfte
* Vi erbjuder säljaren det minsta hon kan tänka sig = utgångspriset
* Vi väntar...
* Vi väntar...
* Mäklaren ringer & säger att säljaren ångrat sig. Det är alldeles för lite pengar.
* Säljaren har fått ett bud som hon ville ha men efter låååång tid helt enkel kommit på att utgångspriset är för lågt!!!!!! Kommer man inte på det lite tidigare. Varför komma på det när man fått ett bud som säljaren själv sagt är okej. Varför ånga sig när budet är lagt! Ingen annan har lagt något bud tills nu så varför skulle det helt plödsligt komma massa köpare på samma hus fast ännu dyrare???   Det rimmar liksom inte. Riktigt dålig stil!

nu är jag ledsen.....

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Förlåt alla för att jag varit dålig på att skriva, det händer alldeles för mycket i vårt liv just nu!!!! Hänger inte med själv. Känner mig stressad över vårt husköp och det har tyvärr satt sig på skallen nu. Har en helt fruktansvärd huvudvärk som aldrig ger efter. Ena stunden är allt himmel & andra stunden pannkaka. Ena stunden är det bara vi som vill ha huset & andra stunden vill alla ha det. GAAAAAAAAAAAA jag blir fan galen!!!


-Ursäkta..


-Tillbaka. Freja vaknade.

Som sagt vi vill ha ett slut på detta nu. Vi vill ha huset. GE OSS DET NUUUUUUUUUUU. Kan säljaren inte bara bestämma sig för att låta oss köpa det. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Skulle vilja visa er hur jättefint det är men vill inte blotta mig med det nu. Inte förrän vi ( om vi får ) köpt det.

Ska lägga mig i soffan nu & kolla lite på TV. Lär nog somna på 2,4 sek

ZZZzzzzzzzzzZZZZZzzzzZZZZzz


Morgonstund har guld i mun...

Idag har jag en mycket bra dag!! Bjuder på lite musik.  Detta är en mina absoluta favoriter av Opeth! Släpp loss, sitt inte där & tryck. Upp ur stolen framför datorn nu and shake your head, rekommenderar dock att du gör det i en åtta om du inte är van.  Det brukar jag & Piiken få göra när vi gått loss alldeles för mycket. haha

Snart drar vi till Andy´s lekland! SEE YA!!


Idag har jag/vi:

1. vaknat tidigt!!! En stycke bebis ville inte sova så en stycke mamma blev tvingad att gå upp då en stycka pappa  sov som en stock!

2. Fika med Mia, Chrille och Viola på RITZ

3. Jobbat lite. När jag &  Alva var klara med fikeriet så kollade vi in läget på jobbet & där blev en stycke chef
glad när en stycke pigg Walla frågade om han ville ha hjälp = mycket att göra!

4. Åkt rollerblades med Alva.

5. Kört in till Kristianstad & MAX på kvällskvisten för att ta en uppiggande kaffe. Barnen blev mätta å vi blev pigga.

6. Hejat på Amy Diamond i körslaget = hejat på order av en stycke dotter!!!

7. Inge mer....





Här är Yrsa,  vi gillar inte henne längre. Vi ÄLSKAR henne!!




Dröm sött alla ute i väla :D

Trevlig helg önskar vi er alla!!!!!!!!!!!

Så här kul har vi det en fredagkväll :)))


Trött mor & kär cool son.


öööö som vanligt så händer det alltid något hahahahaha

Freja in action :)

sanningen svider....

Bara att inse fakta..


Godnatt Swärje..

Alvas födelsedag i bilder

Först vill vi tacka för alla fina hälsningar, presenter & kramar. Hon hade en toppendag och var jättenöjd med allt!

Hennes dröm om att få princesstårta som frukost gick i uppfyllelse.
Snacka om STORA ögon..haha



På väg till dagis i nya stövlar och....


ny mössa!!


Vackert mottagande på dagisdörren :))


På dagis fick hon sitta på den stora fina tronen.


Hon ville inte ha någon tårta så vi åkte till RITZ där hon valde olika till oss alla.


Alva dukade så inget kaffe för oss..


Bästa presenten!


En mycket nöjd & trött Alva som sekunden senare somnade brevid mig i soffan.






HURRA för Alva som idag fyller 5 år!!

Självklart har vi väckt henne med födelsedagskopp, ljus, tårta & Paket!

Älskar dig Alva helt vansinnigt mycket!



MIAAAAAAAAA!!

Detta är min vän Mia. Hon är snygg, söt, snäll och fantastisk rik på vänner & familj som älskar henne precis som hon är... Finns bara ett fel!!!

Vi träffas numera alldeles för sällan. I går började hon plugga & jag jobbar ju så nu lär det bli ännu sämre med det!   Inge kul alls :(  Tror inte att jag accepterar detta.


Hej hej hemskt mycket hej!!

1. Häcken full..
2. Inget kaffe i kroppen än = inge bra!
3. Freja & Alva tar dagiskort idag = Alva posar så vi blir sena.
hört i en hall:
- jag måste se hur jag ska se ut, mamma
- Men Snälla Alva.. kom nu vi blir seeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
- Men mamma.. jag måste , hur ska jag annars få den snyggaste killen!
- Jag fyller faktiskt 5 å då ska man ha
massa killar!  Massa killar med massa pengar....

4. OVER & OUT


Back in the SölveHood!

Lovley.. sovit som en gris. Freja likaså.  Alva är lycklig & Keiren är äckelsjuk. Precis som det ska va med andra ord. Tillbaka till vardagen.

Igår hade vi en trevlig familjekväll med bad & annat kul.





Nu kör vi!

Drar nu om några minuter. Vädret ser tråkigt ut men det regnar inte som det gjorde när vi åkte upp.
Molningt & grått.

Önskar all en SuperSöndag!

Hej då Säffle vi ses till JUL :))

Älskade Piik, jag ringer dig om några timmar. Vill inte väcka dig :)


KalasDags!!

På Onsdag fyller Alva 5 år. Det stora 5, femma, The big five! Självklart ska vi gratta henne så hon ramlar baklänges :) Vi ska även samtidigt gratta SnyggAdde & ÄktamakePeter som redan har fyllt år.
I detta nu sitter jag & Alexander, Åsas son, Freja & myser i köket. Alla andra sover. Vi ska fixa frukost, kaffe och så ska jag börja förbereda för middagen som blir ThaiThaiMat. En Gryta med kokosmjölk, chili, limeblad, kyckling Å massa annat. Min blir samma fast med cornfilé. Corn is the shit!!  Ska även slänga ihop mina berömda nudlar.

- YRSAAAAAAAA Kom hit nu vankas det nudlar ;)

Nä, nu har jag inte tid med er.. måste börja fixa.

Pussen å kramen

liiiten Alva 2,5 år

En himla massa bilder

Ola längtade efter oss så mycket så han skickade paket till barnen.  Godis, kort och leksaker

Jag tyckte att Freja skulle ha öronmuffar ...det tyckte inte Freja  hahaha











Mitt öga är nästan lagat nu :)))


HEEEEEEEEEEJ så länge!





Börjar lätta på sig nu...

positivt = har inte solglasögonen på mig i mörkret längre

negativt = -3 grader ute & JÄTTEKALLT!!!!!!!!!!

Blind....!!!

Här sitter jag med solglasögonen på i mörkret! Jag har så jävla ont i mitt öga + att jag är så ljuskänslig så det är helt galet. Nu är det synd om mig på riktigt.  Tänk om grannarna ser mig genom fönstert nu..
hm..
kvinna 33
solglasögon
tid: 06.31
nedvinklad bildskärm så hon inte ser vad som skrivs


Finns inte en chans att kah kan köra någonstans idag. Och på Söndag ska jag köra 50 mil!!
Går INGE bra för mitt lag nu.


Skolbesök :)

Idag har vi hälsat på i Keirens gamla klass. Alla blev jätteglada och Ingrid hans fröken bjöd på bullar & saft. Hon är överlägset den goaste fröken som finns!!




Jag försöker se normal ut.... går inge bra tyvärr!  Luggen är ihopkrullad av all värmlandsfukt och ögat....inga kommentarer  :((


Glömde :

Barn är ibland inte barn utan djuriska djävulsdjur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Om ni har en fundering på att skaffa dessa varelser... Hoppa då över åldern 5 år, speciellet om du planerar en dotter!!  En 5-åring är nämligen något fasansfullt minst 485 ggr om dagen. Utöver de 485 ggr om dagen så är 5 -åringen alldeles underbar & om man har tur så springen man på 5-åringen när den är underbar..  Om inte.... RUN!!!

Shopping a la Alva

Idag fick Alva 500 som hon fick köpa vad hon ville för av min mormor & morfar. Självklart ville hon ha kläder!!!!!
Vi tog med oss syster Åsa & hennes Adam & självklart gick vi åxå till kafferepet och svullade ostmacka och kaffe.


Hon köpte:

Tofs med löshår på
Klänning
punkiga leggins
Linne med nitar
Läppglans
Nagelklistermärken som hon har som örhängen
mat till hennes hamster Diamond




Värmlandsförkylning och ONT I fina ögat!!

Värsta ögoninflammationen!! Är detta tacken för att man kör upp 50 mil till kylan & rusket.


Vi hjärta Piik & Arvid!!

Varit i Arvid & Piiks nya lägenhet idag... HURRAAAAAAAAAA va nice!!!  Sandradarlingen hade bakat kaka till oss och vi åt massa. Pratat ikapp oss lite nu. På torsdag är hon ledig så då fortsätter vi där vi slutade :))

Klart dom har svart salt!!!



Liiiten Freja i nya soffan :)


Älskar!




Tack alla för idag. Träffat jättemånga, Tuppengänget, Lotta, Jessika. R, Ulle m.m
Nu tar jag natten..

ZZZzzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzz

Min mamma är dagmamma...

& det betyder att huset är fullpackat av ungar! Alla dagbarnen + blekinge(värmlands)kids betyder ÄNNU mera ungar.
Men kul det har vi :))




Vi älskar dig Ola!!



Sweet dreams!!


Idag har jag :

1.  Kollat på ishockey i Grums. Alexander spelade med sitt lag skiten ur grumsera, vann med 12-0.
2.  Lagat middag till la familia: Pasta carbonara och pasta med goooood tomatsås
3. Träffat Ida & Marie & haft kanelbullensdag-kalas
4. Träffat Åsa med familj
5. Glömt dricka upp mitt kaffe 3 ggr.
6. njutit av all helgalen värmländska runt omkring mig. hahahahahaha = Syster Ida säger " vet du" efter typ allt.
7. Lämnat över min & Olas fotobok som vi gjort från Åsas & Peter bröllop.
8. Ätit 4 tekakor med smör & honung till detta ljuvliga nyttiga har jag druckit kammomilte
9. Inte träffat Piik... ska dock det i morgon!  :))
10. inge mer...

Har självklart dokumenterat allt i bilder:









tagen på bar gärning!!!






Framme

VILKET VÄDER!!! Totalt livsfarligt ute på vägarna.  Var framme hos mamma vid 3. Hon hade fixat våffelkalas.


Puss och kram




Veckaflyttar till Säffle :))

Kommer självklart att blogga så alla vet vad vi gör. Och självklart ringer jag när vi kommit fram. Självklart kör jag lugnt & försiktigt för tyvärr ska det bli pissigravenVäder.

Stackars Ola får ett tyst hus. Vi älskar dig MEST!!

Vi ses i morgon alla säffleliter :D


Tack älskade Lisen!!

Kolla vad jag fick förut. Och hon har så rätt. Vad spelar det för roll om huset ligger i Ysane ( segmon ;)
Jag lever mitt liv med en man som jag älskar så in i hmhm mycket. Det spelar ingen roll vart huset ligger. Det ligger 5 km utanför stan. Tar 5 minuter att köra och får jag köra några extra turer i veckan när barnen blir större SO WHAT!! Jag fullkomligt älskar huset och har gjort det från första stund. Keiren sa till oss när vi körde dit igår på visningen. Vadå, ligger det så nära. Vi har ju redan flyttat 50 mil från mormor & morfar så det här är väl ingenting :)))) 
Men som sagt, Ola måste tycka om det lika mycket som jag så jag håller tummarna att han åxå vill!!!!!
inga bud lagda än :(


'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Postat av: Lizzi

Tack för morgonstunden idag hjärtat!! Kan inte minnas när vi satt själva o pratade öppet om precis hur man känner o så:o) Kvalitetstid!! Jag har funderat o visst är det såhär att hittar man det perfekta huset för ens familj, till ytan o uteseendet så får det väl ligga i Ysane då! Står man utanför detta huset o ser sig omkring så kunde vi lika gärna stått på en gata i falkvik. Avsåndet är ju ingen big deal...man tar ju bilen överallt ändå:o)

2009-10-01 @ 20:23:28
URL: http://lizzibitch.blogg.se/

Jag är så glad som har dig Lisen!!  Fram för mer kvalitetstid!!!





RSS 2.0