VEM GISSAR RÄTT??

Vad är detta mån tro?? Alla förslag är hjärtligt välkommna.


Hemma Å mätta

Tack för god mat och dryck lillasyster Ida :) Vi har haft  jättetrevliga timmar i Tösse (trodde jag inte för några år sedan haha) Vi var alla där. Bara en Ola som fattades. Du hade älskat smörgåstårtan.  Nu är vi mätta och belåtna.  Påminner er alla om att det är fika på kafferepet kl. 16 för den som kan och vill.

Lite bilder nedan från kalaset.

Puss och kram

Stina Alva och Niro                   Syster Sandra och Freja
 
Niro, Stinas älskade vovve. Galet liten å söt. Stina är min bror Addes bombnedslag ;)


Tösses klubblokal har lätt den snyggaste braskaminen a la 70-tal.  Vill haaaaa!


Tösses stoltheter ROY WILLS. underbart :))

Saknar dig!

Inte lätt att vara borta från den man älskar så innerligt!

Puss och Kram



Kalasdags för Marie

Hej alla kära! Idag fick vi sovmorgon. Jätteskönt att sova så läng man vill och sedan komma till ett dukat frukostbord med det första ljuset tänt. Herregud, tänk att det är första advent idag.  Helt galet vad tiden bara rinner iväg.


Snart ska vi åka till Tösse och gratta barnens kusin Marie som fyller 1 år i morgon. Då får vi träffa jättemånga som, Annsipansi, Elise, Frida m.m. Jättekul. Börjar bli hungrig åxå så lät att det ska svullas.  Ska fota och blogga sen :)
Ha de bäst! Vad ska ni göra idag? Kanske ut på skyltsöndagen och shoppa :)

Hipp Hurra för Marie!

Freja hjärta Pappa

å farmor å farfar å Stella å Johanna

Kafferepet 11.00

Träffade Sandra kl 11. fikade och pratade skit i 3,5 timme.  Helt underbart.



snyggaste bryydarna!!

frukost :)

sån här har inte vi hemma..:(((( Vi har inte Milko. Skittråkigt för jag älskar kokosyoughurt!!!

Lägesrapport!

Vi har det jättebra.  Snart ska jag köra ner till stan och träffa lovley Sandra (Frejas ena gudmor) på kafferepet. Pratade med Camilla igår och vi kom fram till att vi tar en fika ( även det på kafferepet) på måndag kl. 16. Så alla som vill och kan kom dit. Vi sitter där och trycker i ett hörn någonstans :)))  Puss och kram alla!

Mina tankar & hjärtekramar går härifrån till

Britt som var ledsen igår trots hennes födelsedag
Johanna som flyttade upp till Gävle igår
Lisen som fick nyckeln till lägenheten igår. 

Älskar er alla såå!

Och Ola, älskar dig meeeeed ;) Ät inte bara netto-pizza nu ;)


Walla a la Säffle



tjohoooo!! Resan igår gick super som vanligt. körde som planerat kl. 06.00. Bra väder å massa kaffe :) Väl framme i Göteborg så var det ju passande nog öpningsdags för IKEA..hehe. Hoppsan Kerstin och vipps så stod vi där alla fyra i entrén. Köpte gardiner, kuddar och en pläd till nya soffgruppen och lite julsaker. Kommer bli jättebra.  Vi stannade även i Tösse en snabbis ocvh hälsade på lillasyster Ida med familj.  Där fick vi mat som även jag kunde äta..hurra!!!  För jag var svulten!!

-Tack syster :)

Väl framme hos älskade mamma så fick vi sitta och mysa med tända ljus för det vart strömmavbrott. som tur va så kom den tillbaka till kl. 21. Hade lite lätt panik att jag skulle missa HH (puh)

Nu ska jag dra till stan och träffa lite folk. Ska även köra Alva till hennes storasystrar Sanna & Frida. Hon kommer att få det döööökuul!!!  Puss och kram :))

Vårt baksäte blir alltid en hydda när vi åker till Säffle, så även denna gång :)) Freja är bara snäll & söt


Ljuvliga gardiner till vårty orientaliska sovrum!!


Tösse :)

Strömavbrott i de värmländska skogarna  iiiiuuuuu



Kör i morgon 06.00

Tidigt som attans men skönt att komma iväg i tid.  Mitt bloggande kommer väl att vara lite sådär nu tills jag kommer hem igen. Puss och godnatt

Älskade Johanna!!!

Jag hatar att säga hejdå! Hatar sååååå. När vi är och hälsar på i Säffle och sen ska hem så är det alltid snabbt hej då och puss och kram å poff så är vi puts väck för annars blir det jobbigt.  Men idag brast det totalt. Jag grät som en dåre så nu har jag ont i huvve!! Olas syster ska flytta till sin kära Matte och Matte bor i Gävle. 75 mil!!!!!!!!! hallå sjuafemma!! Det är långt.  Hoppas du kommer att trivas lika bra där uppe som vi gör här nere.  Ta hand om dig älskade Johanna!! Puss och kram

Tycker den här bilden är jättefin!  Lite suddig men fotot säger så mycket.

Tack Lisen för att du bestämmer åt mig... :)

Jag har lite problem att ta beslut ibland (läs ofta) & det är så skönt när man har en hjärtevän som säger åt en vad man ska göra.  Så yes! Jag tar barnen och åker i morgon = har tuuuusen saker att fixa idag. HM... varför i hela friden sitter jag då här.

- IVÄG MED DIG WALLA!!! Puts väck!!!! åk me tunnelbanan :)

bobobido!

tröttast..

Är så trött men bloggskadad som jag är så MÅSTE jag bara berätta för er om hur trött jag faktiskt är. Jag är lugnt den tröttaste i världen just nu... lätt.

Godnatt på er alla. Krama kudde väl nu. :) Ses i morgon


PyntaPynta

fortsatte med vardagsrummet. 

se inte sladden högt upp, skitigt fönster.  Se däremot lite lätt panikslagen Maja som vill in :)


fyndade en 50-talare orginal på loppis i helgen. Betalade 30 kr för den !! Tänk köpa en eftersom det är mycket 50-tal hemma men den jag tänkt köpa kostade över 500!!! hurra för fynd.



Till min fotograf :)

Till Ola :)  Gör vad du vill :)) Älskar dig såååååååå


Jävla snö!

Det är ju fullkomlig kaos upp i Sverige. Här nere i botten av vårt vackra oskatteparadis (..) så har det inte kommit mer än de få flingorna som dalade igår.  Ber till han där ovan eller han där nere, ber till alla att vår resa till Säffle inte får ställas in ännu en gång. Sist så var vi sjuka allihopa. Och fan om man inte kan åka pga. vädret. Alva kommer slå ihjäl mig om hon inte får åka till Sanna och Frida snart!! ( hon ska hoppa, leka, äta godis, hoppa, hoppa, hoppa, äta godis ) Det är mycket mildare ute idag så jag tror allt att vi kommer iväg. Men som sagt det är en mycket dyrbar last man åker på. 3 ljuvliga små.

Håller tummarna.  I natt drömde jag att Nigel barker kom med frukost på sängen åt mig. Pratade om honom i går med min käre bloggvän. Och vipps så vart han i min dröm. Han va insmord i olja över hela kroppen och sa Miss Malin.... frukost!!  hahahahahahaha.

Puss och kram


YES,PLEASE!!!  Give me that bed dear Santa :))

Älskade lilla Frejisen

Freja fick vaccination idag. Hon fick 2 sprutor, ett i varje lår. Det är en ny som dom får nu...hm... kommer inte ihåg vad det var.. men bra var det i allafall :)  Stackars lilla Freja blev jätteledsen av den "nya" sprutan för den skulle tydligen göra riktigt ont.   Hoppas hon inte blir dålig av den för det skulle hon bli redan ikväll i såfall,  vi ska nämligen på föräldramöte på Alvas dagis kl. 18.

Idag kom det några flingor och dalade i luften. Jättevackert. Alva ville åka och köpa pulka på stuts. Ska bli kul och se skillnaden på Vämlands och Blekinge- vinter. Det brukar inte vara snö här. Och kommer det så ligger det nästan aldrig kvar.  Men blåser..TRO MIG!! DET GÖR DET!! Iskallt! 

Nu ska jag ge Freja mat. Kramar så länge :)

Spanar in första snöflingorna i väntan på att Keiren ska komma ut. Varför är han alltid sist ut från skolan!!!!????

Konstig händelse i hall

Om snäll snygg son har med sig 2  kompisar  hem och den ene kompisen börjar slåss så tandflisorna flyger i VÅR hallen med sin lillebror när han skulle hämtas... vad gör man då!!??? 

märkligt....

Men då så ;)

Grattis älskade  Camilla och Lenny till bebis i magen. Bebis nummer 5 :)
Är så glad för er skull!!



Kaffe & dopkort

sitter med dopkorten. Många många kort. Självklart vissa som är helt fruktansvärda där alla ser ut som om dom sett något som man inte vill se i en kyrkan & Prästen har JÄTTEMYCKET LYPSYL på alla korten hahahahaha.

-lilla präst du ser väldigt udda ut med lypsyl i heeela ansiktet!!

kanske borde jag skicka ett anonymt brev till henne. 

Snart ska jag få min efterlängtade latte... Lisen börjar 4 i dag Hurra! Ritz, here we come

vår lattespecialist :))

http://www.ritzsbg.se

litet smakprov

http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

Grattis skiiitmycket!!!

Vill härmed säga Grattis till en vacker brutta & duktig man. Vet inte om det är okej att berätta än så därför blir det så här & jag vet att du fattar. Puss och Kram



Sov sött alla :)

En söndag i bilder

Godkväll alla kära. Vi får köra en söndag i bilder.  De ä ju så sjukt kul att ta kort med nya telefonen!!!

Alva ville städa = bra dotter :)


Börjat advetspyssla... I LOVE ADVENT!!


Tjockisbebisfötter...ååååå


På väg till Farmor på kalas. 


Vi firade mig & Britt med en middag. Jag fick snygga glas av Johanna & Matte. Brittan fick en Sodastreamer :) Av Britt och Noa fick jag ett presenkort på MQ som jag redan handlat upp :)  Alva slog in Britts paket= tonvis av tejp


Johanna och Frejisen (johanna bakis hehehe)


Tack Britt för en underbar middag. Hon hade fixat jasminris med en gryta med kokosmjölk, paprika och massa mumms.  Alva och Keiren blev överlyckliga som fick kyckling, jag & Ola blev lyckliga som fick Cornfilé i vår :))
Efter maten fixade jag och barnen fruktsallad med kokos, russin & vaniljvisp. GOTT!!



Känns sådääär bra :(

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3838927.ab

Vi som ska köra 50 mil om några dagar :((

fjäskar?..jag?.. OH YES!

Hela huset är städat nu. Finns inte ett dammkorn så långt ögat ser. 
Fundering:
varför är alltod dammsugarpåsarna slut?? Nu vill ja ha en sån här!! Och det med basta!

Den här är en som man inte behöver påsar til..PERFEKT!!
Ola.... puss å puss å puss å fjäsk å fjäsk. 

SRF-09

JAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!  Lita Ford!! Amon Amarth och In Flames & Marillion (mr kött lär väl få komma och bli solbränd igen)!!  Med Amon på scen lär 3 brudar  stå och helikoptersnurra som galningar!! hehehe. Väntar dock på X antal band.  Jag och Piiken har redan betsämt vilka som MÅSTE komma nästa år.



Säger godnatt nu med en fundering:  vem ska Lita sjunga duett med för hon måste ju bara köra "close my eyes forever" och de lär ju inte bli ozzy...hm.....

vill haaaa!!

ifall någon funderar på att köpa något till mig bara för att jag är en sån sjukt fantastisk Qvinna. ;))





FORTS. BLOGGTRÄFF.

Jag menar självklart nästa vecka.... jag är ju inte i Säffle nu!  Skrev ju inlägget i torsdags och trodde att ni alla vackra små förstod att det ät nästa vecka. sorry om jag ställt till det!!! förlååååt!!


kaffeeeeeeeeeeeeeee

ööödöhmblä.. måste ha kaffe först


lizzi på besök!

Nu sitter vi här vid varsin dator och trycker! väntar på utslagingen. vem åker idag?

härmed förklarar jag krig mot TELENOR!!

Tog en tur till Ekohallen förut. Sugen på lite saker inför julen + att jag skulle köpa presenten till Svärmora som fyller år snart. Hittade en massa fina saker och den perfekta prersenten!! Skönt, nu kan man släppa det.  MEN TILL SAKEN!!! Betalar lite snyggt i kassan, fyller mina kassar, går så där coolt som jag alltid gör och blir stoppad av en liten skitunge som frågar:
- vilken operatör ringer damen med??

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa måtte han brinna.... !!! Jag fick värsta chocken och sa  till lillkillen:

- Dam?? VADÅ DAM! Ser jag ut som en dam till dig. Fan ta dig, jag är ingen dam och jag tänker aldrig byta till telenor nu!!!!
 Skrattade med gråten i halsen. Jag hade trots Mary Kay produkter, nyfärgat hår, snygg mössa och nitbälte ingen chans att lura killen.   Jag är 33 punkt slut!!


Byta bil!

Vi funderar skarp (eller jag haha) på att byta bil. är lite inne på en Ford galaxy...  Vi måste ha en större bil.  När vi åker upp till Säffle så är det TRÅNGT!!! Och har man barnvagnen i bilen så får ingenting mer plats. 


Näpp, nu ska de städas ( som vanligt)

BLOGGFIKAN HOTAD!!

Min Syster ida ringde alldeles nyss och sa:

- MEN MAAAAAALIN!!, de ä ju kalas söndag kl. 14.nöllnöll. 
-aha...:(((
Vad gör vi nu???

Kom med förslag!!!  det funkar ju på både måndag och tisdag. Lördag kunde inte Mitha och Lindaskrinda för då skulle dom till Ullared.  hm.. eller om vi kör tidigare på Söndag. Man kan ju faktiskt äta frukost.


OH YES!!

glömde visa!.. nu ÄR det kul att tanka :) 10.34


godnatt igen, vi ses i morgon :)

Bloggträff?

Åker upp Torsdag eller Fredag morgon. Åker hem Onsdag morgon.  kan vi inte försöka att träffas, en bloggträff på kafferepet? Hm.. Mitha, Anki, Camilla, pocca, lola, pappersdrake, Lindaskrinda, Kamilla.   Det är så många man vill träffa & jag fixar inte att åka runt. Det hinner jag inte med tyvärr.  När skulle passa bäst?  Söndag? kl 14 kanske.  En liten timme eller 2 kunde vi kanske offra, de vore jättekuuul!

Ska bli kul att komma upp nu. Det var ett tag sedan.


kollar in leksaker på Ica Maxi. Många tomteönskningar blev det!


Är man 4 och trött så är man


godnattkramar till er alla!

min kväll :)

Sen kommer Ola hem :)  Vi ska titta på hus åxå nån dag... kul å hurra!

Grattis till bra smak...

Kolla in det alldeles purfärska nybyggda huset. Det ligger precis här bakom oss med några små fjuttiga meter till havet.
så helt fantastiskt vackert!


Man är väl bara människa..

Insåg just att jag inte gjort något inlägg sen igår. Sanningen är att jag hade faktiskt glömt att (viskar) betala räkningen. Satt här igår kväll och tjoffa poffa så var det dött i datorn!!! Svor gjprde jag skitlänge och smutskastade Bredbandbolaget ganska rejält tills jag äntligen kom fram till kundtjänt där en manlig röst berättade för mig att dom inte fått betalt för nov- månad. hahahahaha tjoffa på näsan fick jag för den!! hahaha
Fixade allt med en gång så nu är det tillbaka som det ska vara.. puh! Fixade även autogiro så det aldrig händer igen!!

Nu alldeles strax ska jag och de 3 små åka till stan och köpa en present till Brittan som fyller år. Vi ska fira oss själv på söndag med middag och mys. Jag ska köpa en hmhmhm  och en hmhmhm. aaaaaa perfekt för hon pratar hela tiden om hmhmhm och hmhmhm ;) kommer bli perfekt.

Tidigare idag gick jag värsta långpromenaden. Blå himmel och frisk luft.  Sen innan Ola började jobba gick vi till banken och lånade pengar till ett hus........... NEJ tyvärr så gjorde vi INTE DET!! grrrrrrrr  Vi fixade om våra konton så nu har vi ett gemensamt lönekonto, sparkonto och så har alla barnen ett varsitt konto. Allt är precis som det ska vara. Hurra!

Nä, nu har jag inte tid med er lägre. Kollar in hos er alla senare.

långpromenad



15.22

Jag har hittat en panorama-funktion på min mobil!! hm.. riktigt dålig bild en dock en panorama.


Dagen så här länge har sett ut så här. Först ett kaffepaus med Lisen.  Trevligt som vanligt. Man behöver den där Lisen-Ritz dosen. Vårt andra hem. Hon beklagade sig över Sölvesborgshem som idag får dagens ris!!  riiiiiis!
Ola har åkt till jobbet och just nu ligger Freja i vaggan och sover, de stora latar sig (skulle lata men hör istället onödigt bråk) efter mellanmålet i soffan med TV och jag ska snart förbereda en tripp till Bromölla och Maxi Mat.  Måste handla för det är stort eko i kyl & frys. 

En stycke sambo & en stycke Lisen

                                                                   

Mössdags! denna är mossgrön & lovley       
   
En god husfru gör mat ;)
Mat = grönsakspytt med morotsbiffar
        

åååååååååååå hela tiden när jag suttit här så har Keiren & Alva bråkat där nere. Fan jag hatar när de ska retas!!!  Låter dom sköta det själva men snart är mitt tålamod SLUUUUUUUUUUUT!!   


 



         

bråttom bråttom...

men måste ändå önska er alla en underbar dag.  En bamsekram till min bloggvän som ligger nyopererad- ett gäng roligapiller kommer ..NU :)   Du får en jordgubbe åxå :)

Ingen Alva sover än...

Så jag sitter fortfarande framför datorn. ..hm.. nu har hon exakt 36 minuter på sig för sen börjar  Desperate housewives. Kom på att jag glömt bort att kolla in om julklappen till Ola fanns kvar på Inreda  Tyvärr så hittade jag det inte. SKIT ÅXÅ!! Det var fyra ögon man satte på väggen, en väggdekor. Assnygg och udda som allt annat i vårt hem ;)) Kollade även in Designtorget

Hittade istället en massa annat underbart! Titta & Njut

Pipparkaksformar från desigtorget


To die for lampor!

VILL HAAAAAAA!



Funderar seriöst på dom här! Åxå väggdekor. Helt underbara!!  Inte sååå dyra :)

Sweet dreams // Walla

Kvällpromenad

Tog oss en välbehövlig kvällspromenad. Det har blåst så in i tjosan och regnat ännu mer hela dagen. Har inte kunnat vara ute eller nått.  Men NU har vi luftat lungorna. Jätteskönt.

Freja på väg ut i kylan. Premiärprovade Overallen som hon fick av Lisen...den är fortfarande stor hahaha men skön!




tidigare idag fick jag med mig Ola på en fika på mitt och Lisens andra hem ;) Ritz såklart. Berättade för fel person att bebisen bara hade ett öga på doptårtan  = ingen rabatt eller nått :( Betalar man 700 kr för doptårta för 25 pers så tycker jag att man kan begära 2 ögon på bebisen... eller?

Ola lyxade till det med smörgåstårta, själv tog jag bara en latte :(



Ska strax göra varma mackor till barnen. Sen blir det bada & läggdags.  bänkar mig i soffan 19.30 och strötittar på några skitprogram innan  Desperate housewives kl. 21

puss och godnatt på er!!

OLAAAAAAAAAAAA kom hem ännu mer!!

Har insett att det är skittråkigt när Ola jobbar skift! Herreguuuud. Här går man å inte en enda Olakram får man. Inte förrän kl. 23.30.  Igår sa jag att va nice när du jobbar skift så man kan åka och fika under dagen. Eller bara ligga länge och dra sig framför några repriser på morgonen. Men ÅÅÅ vad jag tar tillbaka det! Jag vill att ahn ska jobba 7-16 och sen komma hem å ta hand om mig.  Stackars Alva tycker inte heller om det. Igår ritade hon en teckning till honom innan hon gick och la sig. jag hittade henne på golvet i sitt rum bokstaverandes.
- jag  ä l s k a r  d i g ..OLA! skrev hon.  

Du är så galet älskad Ola!!

hittade kortet som jag letat efter. Vår bricka efter att Freja ploppat ut. BubbelCider å allt. :)



08.45

Godmorgon alla vackra! Kaffe och tidning på nätet här:)  Funderar skarpt på att låna lite pengar idag och köpa en sån här.....................  wow!!.. Ont om mycket pengar är det många som inte har !!! 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article3742532.ab

Ola kom heeeeeeeem!

alla 3 små sover. Jag sitter ensam och tycker inte alls det är mysigt eller skönt.  Ola slutar inte förrän k. 23. :(
Alva är så himla duktig. För några veckor sedan så bestämde vi att ändra hennes nattrutiner. Jag har sedan hon var liten lagt mig brevid henne och gått därifrån efter att hon somnat.  Men sedan 3 veckor så har vi sagt godnatt och sedan satt oss ute i hallen utanför hennes rum., Vi har datorerna där. Första gången vi testade somnade hon på 5 minuter och så har det varit efter det. Kanonduktig.  Hon är jättestolt över att hon fixar det här. Jag är så stor nu säger hon ..sött!

kl. är bara 20.28.. PIP fortfarande en massa timmar kvar tills Ola kommer hem. jaja, vad är en bal på slottet.:(
ska lyssna på en "gammal" goding så länge.

godatt där ute!

PÅ BEGÄRAN :))

Det är den här :))  I.D Bare Esecentuals Buxom Lips



UPPENBARELSE!!!

Det finns Gud.. jag lovar. Och denne frälsaren finns i en flaska som heter De-Icer. Man sprutar bara på vindrutan och poff-puts-väck så är isen borta!!! Man behöver bara ta bort det med en fönsterskrapa.  På framrutan självklart vindrutetorkarna. Aldrig mer kommer man att behöva skrapa kalla rutor! Vilken sjukt bra produkt. Länge leve De-Icer!!!!


Min köpte jag på Statoil men hittade ingen bild på den. Den här måste vara nått liknande.

Läppar större?

Fick ett läppglans av mina kära syskon i present.  Det skulle göra läpparna större...hm... Jösses...jag ser ju ut som Rosing juuuuu hahahaha

steg 1                        steg 2                      woooallla!!

Tuffaste killarna !

det är väl typ så här idioterna tänker ..eller?? haha

Idag vill jag fira!!!!

Kan härmed meddela släkt och vänner att mina borttappade nycklar har kommit hem igen! Hurra!

Sovmorgon..

Ola jobbar skift nu inför julen. Börjar 14.30 idag. Tittade in i sovrummet nyss där låg Ola & Freja och sov som grisar... söta grisar :)

En stycke miniOla

08.53 GOMÖRRA

uuuuuuuuuu första frosten!!! Shit va kallt. Hela bilen är ju vit.  Inte nog med det. Kaffefiltren är slut.  *CENSUR!!* En svinkall morgon och utan kaffe. Hur kan detta ske.  får la ta toapapper....

bildbevis... klart att Arvid ska ha mååånga bebisar ;)))

Tog oss en tur...

till festivalsområdet. Var ju tvungen att visa hur SRF ser ut en vanlig höstdag i november :) Tyvärr så kom värsta regnovädret så vi kunde inte gå så långt.

Rockers på plats, tyvärr i ett nyktert tillstånd ;))


Gita är jättenöjd ändå

Metalfrukost deLUX!!

En frukost som den här önskar jag att vi hade varje dag :))  Tack snälla för att ni finns!




Världens bästa & vackraste faddrar :))


NU!!! kommer det "liiite" bilder :)

Herreguuuud vilken underbar helg vi har haft. Träffat alla underbara säfflisar och en lika underbar göteborgis. Freja var kanonduktig i kyrkan, tittade på prästen med stoora ögon. Hela släkten + faddrarna skötte sig otroligt bra ;)

På Fredagen fixade jag middag till alla. Gjore Lax med tomat, oliver, dill och massa annat jox. Supergott. Sen mös vi alla hela kvällen.  På lördagen hoppade jag upp tidigt för att fixa middagen, tårthämtningen och dukningen. Lisen-hjärtat hjälpte mig med att fixa till stugan. Det blev supernice med vårt hösttema :)
En hel jättemegamaxisuper helg tillsammans med alla man älskar.  Har inte hunnit lägga in själva korten från kyrkan än men lugn Åzzy..bara lugn..det kommer haha

Kramen på er. Slänger i ett gäng andra bilder

mina systar Ida och Åsa + Alva och käraste mamma på liten tripp i stan :)

På besök hos Lisens Statoil..hahah vilket värmlandskackel det var där inne. haha blablablablablablabla


Kl. 17 kom äntligen Sandra, Arvid och Gita!!! Fick present :))) TAAACK!! Fick även en resent av Arvid. Fyra flaskor vitt ; ) Är rejält sugen på dom nuuuuuuuu. Tack snälla :))


Världens bästa Sandra


Dukning och mat


Tårta nr 1  ett öga var borta :(
 
Tårta nr 2 bebis med 2 ögon :)




Gita och sandra :)))  Love you!


suddigt man ack så vackert ;)






:))))

lägesrapport!

vi har det supernice!!!!!  Hinner inte mer :))

Pussen å kramen


Våra nya soffor!!

Dålig bild med här är dom i allafall :))
Nu har vi bara vardagsrumsbord kvar att köpa på vår att-köpa-lista.  Va duktiga vi har varit . 


2589472

tack snälla igen för alla grattiskramar å allt annat mys :)  Idag ska jag vara på MQ när dom öppnar för jag fick ett presentkort av mina svärföräldrar i present och jag tänker göra slut på det på en gång!!!!! :)  HURRA!!! 

Senare någongång runt 15-16 tiden dundrar min familj in. Mamma, Per, Ida & Åsa. Första gången min systrar är här nere. Senare runt 17 så kommer 3 av mina käraste vänner. Gita, Sandra och Arvid.  Superkul. 

Nu måste jag väcka Keiren :)) 

SKÅÅÅÅÅÅL!

Puss och kram alla kära!!

Slänger in ett inlägg. Kollar på TV men måste bara visa hur snygga Keiren & Alva blev efter frisörbesöket i Kristianstad.
Tack snälla Farmor för att du är sååååå snäll!

Före bilder


Efter. Satan i gatan va snygger son jag har ;)


Alva the BIG poser!!! :))


Säger godnatt nu. Snart kryper Gordon in i mitt vardagsrum där det för övrigt står 2 URSNYGGA NYA SOFFOR!!!! Visar i morgon!  Puss och kram

Protest mot PROTESTEN!!

Det är lite bråk på Keirens skola.

Varför??

Kommunen drog in musiklärarens tjänst så barnen får ingen musikundervisning.  ååååkeeeejjjjj. jaja, tänkte jag. Så nu blir det inga julsånger för barnen, ingen julfest eller någonting för lärarna fullkomligt vägrar att sjunga julsånger med barnen.  Dom tänker inte ens göra det trots att vi i klassen sagt att vi fixar en julfest!!!!!!!!!!!!!   Och detta i protest... mot barnen eller???? För det är våra barn som får betala för det.  illa, riktigt illa!!




Grattis till mig!!!!!!!!!

Jaha.. då var dagen D kommen. Tack alla söta för era snälla inlägg.!

 Ola kunde inte hålla sig igår. Han börjar kl. 6 den här veckan så jag fick min present igår. En liten än så länge sa han.... hm... jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, han har KÖPT HUSET!!! eller kanske inte ;))  Fick en bok. Lemmys biografi.  Fick även varm nyponsoppa i födelsedagskoppen.



Även nu sitter jag med den OBLIGATORISKA koppen!! Den måste man ha. Njuter av mitt första 33-årskaffe. Ola hade laddat kaffebryggaren så det var bara för mig att trycka lite snyggt på knappen så....woooallla ...kaffe!  Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa om det hårda tuffa livet.

pussen å kramen


TandTips från en gammal :(

I morgon fyller jag år. Och för första gången så känns det inte okej att fylla år. Jag blir ärligt talat chockad över att jag fyller 33!! TREATREA TRETTIOTRE!! Jag ser mig inte som en 33-åring. Tycker inte jag ser ut som en 33-åring heller för den delen.  När jag och Lisen tog ett kort tillsammans för ett tag sedan så såg vi båda fortfarande ut som vi gjorde för 10 år sedan. Vart har tiden tagit vägen. Hm...   Jag ser mig fortfarande som hm... 27.  Min ungdom tar i morgon 5 steg framåt.  aaaaaaaaaaaaaaaaaa. 5 snabba steg (vilken tur att jag är en Mary Kay användare som lätt kommer att ha tagit 33 steg bakåt om några månader)  Om jag nu ändå måste se mig som en 33-åring så måste jag lära mig att se det positivt. Vad har hänt.
sammanfattning av de senaste 10 åren

  • censur
  • censur
  • födde Keiren hårlös och vcker
  • censur
  • CENSUR
  • Alva tittade fram även hon utan ett hårstrå
  • censur
  • Absoluut CENSUR
  • CENSUUUUUUUUUUUUUUUR
  • Träffade Ola & födde Freja med hur mycket hår som helst.
hahaah ja... hur ska man tolka det här nu då hahaha
S
 om ni ser så har man gjort en hel del.;))  Både bra och mindre bra saker. Men med facit i hand så är jag otroligt nöjd och stolt för allt som har hänt för det har  gjort mig till den jag är idag och ärligt talat...
I like walla ;)

Tandtrots rår inte på en blivande 33-åring.. haha satte Alva på axlarna och jösses vad hon borstade.


Godnatt!

på G i kväll.

Ska baka barkbröd & städa toaletterna. Sen blir dert Grey´s på TV.  I morgon får vi sofforna!!! Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska även ta en tur till Kristianstad där farmor ska fixa till de stora i håret.  Nu måste jag ge Freja mat. Pussen & kramen .

Freja nöjd efter lunch i bilen

Hej hej

Mörkt ute och jag är redan jättetrött trots att kl. bara är 16.44 pip! Sover så illa på nätterna, har sjukt ont i ryggen. Funderar tom på om jag ska sluta amma så jag slipper det här.  Hm.. men vet inte. Vill bara slippa den här extra tyngden :(

Idag har jag fått present av Lisen, hon kunde inte hålla sig till i morgon. En ascool present. Kolla in nedan.  Tack underbara!! 

vacker present


En nageltorkare.. hahaha helt underbar!!



SÅ!! :)

Nu äntligen ska jag lägga in dagens händelser. Shit i gatan vad jag har fått mycket gjort idag. Prästen och hittat ljuslyktor och servetter och bla bla bla bla + att jag och Alva har vart hos Hästen anarki och fixat med honom + att jag har stooooooorhandlat med Alva & Freja.. PUH! Lämnade huset kl. 09.00 i mors & kom hem 19.45.  Tacka Gud för attman har snälla ungar som inte skriker eller gnäller.  har självklart fotat min dag så här nedan kommer allt i bilder :)

Först ett stopp på Önskefoto hos Ola


Fick veta där av Caroline, Olas kollega att detta huset är till salu! Precis där jag vill bo!! Så sjukt fint är det och innomhus... aaaaaaaaaaaa my dear lord! 1 625 000 svenska rikstaler  hm....


Hämtade lite senare efter min date med prästen Lisen. Åkte & kollade tapeter :)  Hittade 2 Olatapeter  995 kr rullen..ååååkeeeejjjjjj


Sen bar det av till ett sunkit café i Bromölla


hade däremot riktigt god varm macka


Denna hära käkade Tacopaj :)


& denna hära var väluppfostrad som vanligt :)


Sen bar det av till vår lilla pålle. Där stod en annan pålle men bästisen på ryggen. Hästen som jag inte minns vad den heter vann nyligen SM i hoppning för 5-åringar. Kolla in alla rosetterna i bakgrunden. Felicia heter hon som äger & rider. En av sveriges bästa ryttare. Coolt! Hon är bara 16 år. Respekt!


Avslutar med en "vill ha" bild. Kolla in barnstolarna. men ååååååååååå vad jag ska ha den oranga :)


Godnatt alla nu ska jag pussa till mig ett hus på Höstvägen för ENKOMMASJUMILJONER

Puss & Kram

herreguuuuuuuud

hinner ingenting!! Får lägga in sen det är ju DH nu .... aaaaaaaaaaaaaaaaa

helluuuu

drar ut på tisdagens alla äventyr nu. Ska träffa prästen och shoppa loss med vacker Lisen. Ville bara vara snäll och säga hej innan jag drog.

I´m off..

hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå

ÅÅÅÅÅÅÅÅ

Fan va jobbigt det är när man INTE ska äta godis och onödiga saker. Man vill ju bara ha mer av de sakerna då!!!  Visst finns det ett preparat som gör att man tappar sockersuget... Om man nu får äta det när man ammar. Det är skitjobbigt! Har inte vart nån direkt godismänniska på väldigt länge men nu när Freja äter så mycket av mig och bokstavligen suger ur all energi så vill jag ha godis och kakor & tårtor  HELA TIDEN!!!!   HJÄLP MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Säger godnatt nu. Ska mysa till det lite (utan godis & tårta :(((( ) Ola börjar 6 i morgon så vi får lägga oss tidigt.
Undrar vad jag kommer drömma om i natt

Mary kay..hurra!!

Träffade lisen över en kaffe och fick mina Mary Kay produkter. jag har köpt ett Mirakelset av henne + en concealer som tar bort ALLT så man ser ut som bebis :))  Helt underbara krämer och smink! är totalsåld. Man känner skillnad på en gång.
Om någon månad ska jag köpa på mig både mascaran och Removern till ögonen. Värt varenda spänn!


http://wallaz.blogg.se/fotoblogg/

URSÄKTA...vad hände?

Hämtade barn, posten och bebis i bil. Min Hall var nystädad.  Vad hände?? aha.. 2 barn + kompisar kom hem. Hade inte ens hunnit ställa in dammsugaren..

2 AV 4

Blir alldeles tårögd när jag ser allt jag har idag.

Tokkär jag är!

Farsdag-middag

 Käkade farsdag-middag hos svärmor & svärfar igår.  Britt hade lagat supergod mat. Lax med en himla massa gojjs. Dill, sockerärter, paprika, oliver, vitlök och tomat, supergott . Alva hjälpte självklart till som alltid.

Nu ska det dukas & lagas mat :)






mat och efterätt


Matte, Johanna, Alva och en liten tjockis :))


Tack snälla för en underbar middag.




Kamelot i lurarna *njuter*

Försvinner in i dimman med ett av världens absolut bästa band. Kamelot,  Ghost Opera väcker så mycket minnen. Fullkomligt älskar den skivan. 




6. Love You To Death

When they met she was fifteen
Like a black rose blooming wild
And she already knew she was gonna die

"What's tomorrow without you?
Is this our last goodbye"

She got weaker every day
As the autumn leaves flew by
Until one day, she told him,
"This is when I die"

"What was summer like for you?"
She asked him with a smile
"What's tomorrow without you?"
He silently replied

She said,

"I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you, I love you to death"

But the sorrow went too deep
The mountain fell too steep
And the wounds would never heal
'Cause the pain of the loss
was more than he could feel

He said,

"I will always be with you
By the anchor of my sorrow
All I know, or ever knew,
Is I love you, I love you to death"

"What's tomorrow without you?
Is this our last goodbye?"

[Solo]

"I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you"

VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!

Väkte Ola i morse med kaffe och macka & paket. Han fick sova till 09.30 sen kunde dom inte vänta längre.  Innan vi gick upp hade Keiren & Alva värsta debatten om VEM som faktiskt hade störst rätt till att ge paketet. Slutade med att dom gick tätt tätt brevid varandra och höll ett stadigt tag om varsin ända. 


En lila scarf från MQ 


Vi älskar dig!!

URSÄKTA!!! MEN VA I HELA H.....E!!!!!

när man klickar på min bild så står det att jag är 33 år. Ursäkta men jag fyller faktiskt inte år förrän på TORSDAG!!! Nu är det krig!!


En Lördag i bilder..

Dagen började med en ridtur           Freja fokuserar


Läste MIN tidning.                             Nya skivan som jag INTE köpt än :((


Tankade. Kändes bra. 10.64 ..YES! 


Ny affär i stan som kör stenhårt med julsaker!!


Har även vart och köpt farsdag-present till Ola. Hans första "riktiga" farsdag :) Vi köpte en hmhmhmhmhm..supersnygg :)) Han kommer bli skitnöjd med den tror jag.
Nu går jag, Freja och Alva ut & går.
kram så länge :)

kaffet i land

Ola tog med sig Alva till affären & köpte kaffe. ..PUH!!  Snart så kan jag läsa Säffletidningen med gott i min "kopp".

Nära döden upplevelse...

kaffet är sluuuuuuuuuuuuuuuuut!! my coffee!!!!  OLAAAAAAAAAAAAA!!!! 

Massa godnatt



puss och kram till alla jag älskar!!

3 av 5

3 av 5 är ändå bättre än inget :)

Paus i Idol

paus så nu passar jag på att göra ett litet vackert inlägg.  Gillar fortfarande Killen Palm. Han är så "skitig" på rätt sätt.  Hm.. Tror att Båda Robin killarna och Anna kommer att hänga löst ikväll. Och tror att någon av De båda fjantarna Robin åker ut. Japp så får det bli!

Nu är det bara 1 veckan kvar tills NI alla kommer ner & hälsar på :)) mamma, Per, Åsa, Ida, Piik, Gita & Arvid. Ska bli helt underbart att få träffa er.  Har inte vart uppe i Säffle sen i mitten av september!! Har även bestämt att vi inte ska käka på Salvatores på Fredgskvällen. Näää jag bjuder på middag här hemma istället.  Hur kunde jag ens tänka något annat?? Fy skämmes Walla.  Ska fixa de nya sofforna innan Fredag så vi alla får plats under helgen. Hurra!!

Fin Alva med flätor




fredagsmys blev idag lördagsgodis :)

Frejas döskallar

Skötbordet . Perfekta färger för en liten.


Ljuvliga Fredag...

Redan nu innan kl. 9 å har jag torkat köksgolvet 2 gånger, dammsugat 1, badat bebis 2 gånger.  Älskade Alva har vaknat på en spillasida idag. Först tappade hon ut oboy över heeeeeeeeeela köksgolvet, glaset gick sönder. Efter det fixade jag flingor till henne istället = välte ut hela tallriken och stackars lilla Freja fick skiten över sig båda gångerna. Hon satt i sin babysitter en bra bit ifrån bordet men Alva hon kan skvätta hon. Hon har lärt sig att spilla som en kung. Tom men på ena väggen hittade jag mjölk och frostisflinga.  Förlåt kära Alva för att mamma blev lite lätt upprörd ;))

puh..

lite bilder från igår :D

på väg till BVC


nakenfiiis


5580 gram och 58 cm lång


lite lätt lycklig hahaha






Mina tankar..

går till Lisen & alla andra på Statoil här i stan. Tycker så fruktansvärt synd om tjejen som jobbade igår kväll när skiten blev rånat!! Tacka gud för att inte Lisen jobbade.

Godnatt till alla :)


I Love!!

Jajjemensan.. kär jag är i 2 nu. Ola & min mobil!! Fullkomligt älskar den. Har fotat lite med den idag.  En massa nytt man måste lära sig nu. 

Har flängt land & rike runt idag känns det som. Vart på BVC, fixat lokal, doptårta, kollat lägenhet med Lisen hämtat barn, lämnat barn, hämtat fler barn, lagat lunch på 2 minuter, middag på 20. Nu är jag helt slut.  Blev helt färdig efter lägenhetstitten för han som visade oss den tog all energi från alla människor på en mils radie. Herregud, han var helt bedrövlig.  Vi båda var helt slut. Vilken idiot.  Jag har nästan minnesluckor. 

Nu ska jag krypa upp i soffan och bara andas lugnt.




Testat kameran :)  Frejas burk, den pratar hon med dagligen


Alvas premiärfoto..suddigt men dock ett kort :)

jaaaaaaaaaaaaaaaa

Jag har fått en lokal!!och ni kommer att älska den!! Hur vackert som helst! Har verkligen fixat så ni får se hur vackert det är här nere. Vi ska va på ryssberget. I deras frilufsstuga.  Jag och Lisen tog oss en sväng & kollade in det förut. Wonderful!!

inga bilder hehe

puss och kram

Dagens...

Dagens mående: pigg som en mört
Dagens borde: lägga in tvätten
Dagens frisyr: skitsnyggt morotsröd
Dagens klädsel: Svarta byxor, top än så länge..
Dagens planer: lämna Alva på dagis, BVC med Freja, FIXA LOKAL TILL DOPET!!!!!
Dagens vill ha: En ny stor bil
Dagens längtan: mamma
Dagens fundering: vad ska jag ha på mig på dopet???
Dagens beroende: Kaffe
Dagens tråkigaste: om jag inte får hämta mobilen
Dagens låt: Iced Earth, Slave to the earth

Sweet dreams




Marknad och frisörbesök :)

Min ena frisör rinde mig i morse & frågade om inte hon fixk färga mitt hår idag....  men jaaaaaaaa sa jag, snäll som jag är :) Behövde verkligen få ny färg i det.  Måste ju se ut som jag ska.  Det blev skitbra så nu är jag lätt den med mest morotsröd färg i håret i hela Blekinge. 
Det har även varit marknad i stan idag. Efter att Johanna fixat mig i håret så drog jag, Lisen och alla barnen ut på stan. Blev självklart en Latte på Ritz åxå. Jättetrevlig dag förutom att jag inte fick min mobil idag. Måste vänta på ett brev från telia innan jag kan hämta ut den.  Där stod jag på Coop och såg min paket från netonnet med min alldeles egna mobil och jag fick inte hämta ut den. *tårar i de blå*

Tar natten nu, kollat Grey´s. I morgon drar måste jag fixa lokal. 

Johanna skulle åxå färgas & det fick jag fixa!


Freja söt som få :)


Love it!!! Tack snälla underbara Johanna!! Ser ut som Walla igen :)



ska bara...

fixa middag sen ska jag visa hur snygger jag är :))))

Operation ringa-lokaler

Ska gå med Alva till dagis snart. Sen är det bara för lilla Walla att ringa runt och ragga lokal. Fick inte tag på någon igår. Alvas dagiskompis mamma..(puh) gav det fantastiska förslaget att hyra slottet här nere. För det gjorde baskemejjen dom när minstingen döptes. Dom vara bara 40-50 pers och hade 3-rätters middag med personal och inhyrda kockar. Det var jäääääättebra sa hon. 

- MEN URSÄKTA!!! slott, dop, kockar, servringspersonal. Berätta gärna lite tydligare om hur mycket pegar ni har! Dom bor här nere vid havet i ett av de nybyggda megahusen.   Fann mig ganska snabbt och sa att:
- njjaaa, vet inte asså. Nästan hela min släkt kommer ju ner från Värmland och vi betalar ju både resan och boendet  så njaaa.... jag vet inte! hahahaha där fick hon så hon teg : Go walla Go walla.  Lagom kaxig kan hon va för jag vet att hon fortfarande har mammajeansen på sig för det har jag sett mohahamohahahmohahah och hennes lilla är 8 mån. momohahamohaha.

Kaffekoppen är tom och nu är det dags att gå.

hej så länge! 

en vacker blomma till mig som får en C902 idag!! hurra! (fortfarande löjligt lycklig)


min Ola

är det vackraste som finns. Han ser mig precis som jag är. Han älskar mig precis som jag är.  Han är det bästa & vackraste som någonsin hänt oss.  Tack snälla för att du kom in i vårt liv.



Puss och godnatt

ja döööööööööööör av lycka!!!

Ni som känner mig vet om att jag har gått igenom rejält mycket. Jag har kämpat & kämpat för att klara av att leva ett normalt liv. Ett normalt liv UTAN skulder och  efter sol&våreri m.m  Nu är mitt liv perfekt. Jag är så jävla glad för idag fick jag veta att jag fick köpa en mobil MED abonnemang!!!!  Jag herrejösses. Efter alla år som stämplad som en "dålig människa" så har jag äntligen klarat av det jag drömt om sååååååå länge.  Så nu har jag gjort det jag längtat efter! jag har köpt en C902 med ett Telia-abonnemang!!! Det är inte själva saken att inte få köpa utan saken att inte vara duglig.  Blää vad jag har tagit mycket skit i mitt liv & nu..... 9 år senare..... PUTS VÄCK !!!  Nu är jag vuxen ;)


En trött Alva

hämtade Alva på dagis.....

orkar inte gå...


jättetrött!!!


det fick bli så här :)


sen kunde vi gå hem.. glada lyckliga

Soffa säljes!

Lägger ut min soffa på blocket nu!

In med det nya UT med det gamla. Hur i hela friden tänkte man när man ville ha en marinblå soffa..hahaha

Kanonskön och mkt välvårdat men .....blå....

http://www.blocket.se/vi/18933867.htm?ca=22_s

Svettat färdigt



Kände mig så här snygger idag!!  Har även vart och kollat in lokalen där vi ska ha dopmiddagen i.

MEN URSÄKTA!! Vilket jävla grisställe. Luktade gammal urin och rök där inne. Måste ringa och prata med kär svärmor. skitskitskitskitskit!!

08.17

Dagen första kaffe. Gott. Köpt ett nytt. har Alltid tyckt bäst om Löfbergs lila men nu har jag hittat en ny favvis.
Detta kaffe är så ruggigt gott. *njuter*


vad händer idag då? Alva ska till dagis idag. Börjar kl. 9. Själv ska jag åka till gymet och ställa mig på en av maskinerna i en timme. Freja brukar sova så det funkar skitbra.

Våga hata vovve!!

Säger godnatt snart men innan det så måste jag bara berätta att jag fullkomligt HATAR hundar!!! Hatar dom sååå hårt. Hatar hussar/mattor eller va fan dom nu kallas som inte plockar upp deras äckliga vovveäckels prutt på backen så att lyckliga 3-barns mödrar med snygga skor kommer och trampar i äcklet!!

Så är det.... hundar hoppar, rivs och lägger äckliga pruttar.  Skämmes ta mig fan alla hundägare som inte ploclar upp skiten. Tvi vale.  Jajjemensan, lyckliga Walla KAN VARA ARG!!! Trots ljuvliga änglabarn, förminskat midjemått och ett kommande indiskt sovrum.  Jag KAN va skitarg och det ÄR JAG NU för efter att jag tidigare idag trampat i nån äcklig hundtrasas prutt så stinker fortfarande mina skor hundskit!

SÅ finns bara en sak att säga: VÅGA HATA VOVVE!


Godnatt

 

Yeah!!



så här nöjd va han idag när vi var färdiga med utvecklingsamtalet med hans fröken Ewa.  Det var inget negativt alls som hon hade att säga om honom. Bara en massa positiva saker. Han är kanonsmart, artig, snäll, omtänksam, hjälpsam och väldigt glad i tjejer. haha Keiren älskar tjejer speciellt blondiner.  Minns för några år sedan när han gick in på Lindex i Säffle och köpte med sina egna pengar en skitsnygg bh till Lisen.  Det var ett smycke på den som han tyckte var så vacker.  Den skulle ha köpa..punkt slut:) För att inte tala på ringar. Både Piiken och Lisen har fått sig en riktigt fin. Får ju inte glömma att han varit förlovad åxå. Med Linnéa Nordström. Dotter till en av "gubbarna" i Torgny Melins.  Tror att dom fortfarande är ett par & ringen ligger en vacker ask i säkert förvar :))

Keiren du är SÅ älskad!! Du gör mig så stolt!

18.36

har precis kommit hem från en lååång promenad. Alva cyklade och jag gick som en dåre runt halva Sölvesborg. Jätteskönt. Kul att Alva orkar cykla så långt.  Tog en liten paus hos farmor & farfar där hon ryckte med sig några pepparkakor i farten :)
Ska snart hoppa in i duschen snart sen ska jag fixa en kopp te och sätta mig i min underbara fåtölj.

vatten & pepparkakspaus

GO walla Go walla Go walla

10 cm mindre midja och 3 kilo lättare än för 1 månad sedan :)) Hurra hurra!!


Malin hjärta Piik

Var bara tvungen att sno detta kort. Helt galet fin bild på en ännu vackrare tjej.  Arvid, jösses vilket kap du gjort ;) Fan åxå att han med stort H skulle bo så sjuuuukt långt bort. Saknar våra frukostar jättemycket.


Avlutar kvällen med med ett helt fantastiskt kort!!!


Puss & Godnatt

Mamma, här är ditt hotell

Åkte in en sväng till Kristianstad när de byttes däck. Drog till ÖB en snabbis och hittade lite tjafs. Körde även förbi Hotellet som min familj ska bo på när Freja döps. Dom tog ett hotell i Kristianstad. Mamma ska bo bäst hon :) och det är inte alls långt till Sölvesborg.




Brittans Soffa (jaja Noas åxå;)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jösses vilken snygg soffgrupp dom hade köpt. Den var så himla snygger!!! Vilken ruggigt bra smak hon har denne vackre svärmora. Den va ju grå och den va ju i tyg och den va ju ...ALLT!! Det bästa av allt. Lisen hon kan hon, vart ska den "gamla" soffguppen ta vägen. Det är ju galet snygg den åxå och alldeles perfekt :))))))  Fan va lycklig jag är!!!!



de grå kuddarna lyckades hon få med i priset.  Tacka fan för det, dom kostade från början 595 kronor.STYCK!.. URSÄKTA!!! FEMHUNDRANITTIOFEMKRONOR FÖR EN VANLIG GRÅ KUDDE!!!!



Godmorgon alla kära!

Söndag betyder frukost på sängen. Fixade kaffe och mackor till Ola som fick vakna tidigt idag. Tidigt & tidigt kl. var 9.30.
  I dag ska det bytas däck. Jag bestämde att Noa och Ola skulle fixa det idag. jaha sa Noa hehehe. Näää jag skojade bara, jag frågade så snäll och uppfostrat. Så vackert att min mors ögon blivit tårfyllda av lycka.  ;)

Keiren ska på kalas idag igen!!! Han är på kalas jämt känns det som.  Jättekul för idag ska han till en kille som heter Dennis. Han ska ha kalas på Andys lekhus i Kristianstad. finfintkalas så det är bara att tacka å buga.  Ska köra dit honom vid 11.30  vi andra som inte ska på kalas eller kravla med vinterdäcken drar till Brittan och kollar in deras nya soffgrupp. Hon var i en möbelaffär igår och vipps & tjoff & poff så hade hon impulshandlat en ny soffgrupp.  Så enkelt var det och blir det som vi vill så blir även vi skiiiiiiitglada men det tar vi senare ;)

puss och kram så länge

2 smörgåsgrillar behövs hos oss.  En Grisgrill och 1 icke Grisgrill


jag däremot äter detta ljuvliga till frukost. men det ÄR på riktigt god.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ va snygg & åååååååå va goooood

Äntligen... she´s back!! :)))) Miss you like crazy!



Jösses va goooood!!! Plopp med lattesmak. tack... det finns en gud after all ;))


hej å puss till alla. Nu tar vi natten


Freja :))

Så här snygger är Freja nuförtiden. Detta är något helt nytt för mig för jag brukar inte få barn med hår.


The horrible Bitch


Sägs hon va.... undrar vart hon är det ;))


Våga hata Cooffe House

Jag, Lisen och Tog oss en kaffe på stans enda öppna halloweencafé.  Vårat underbara Ritz hade stängt!!.. WHY!!?  Fick offra oss till coffee house = katastrof som idag verkligen visade oss varför man inte SKA GÅ DIT!! Disk överallt och jag fick vänta i en evighet för att  få min latte. Observera att det är ett fik och inte en restaurang, illa. Man får även hämta kaffet själv vid kassan, dom har inte ens hyfs att gå till bordet 5 meter bort och servera  kaffet. Man får en liten dosa som piper när det är klart. En gång när jag & lisen var där vägrade jag ta dosan, till slut när dom insåg att dosan låg kvar vid kassan kom dom. Och den gången var det bara jag, Lisen och att annat par där.  Dålig service eller är det så att vi är sjukt yrkesskadade hahaha

Lite disk. Så här såg det ut överallt!!!



Freja älskar Piik

Freja hjärta Sandra! :))

Älskar min mormor!!!

Freja hjärta Mormor!

SVINASKallt i Söder´n

Vaknade för en stund sen och insåg att vinter är på väg ned stoora steg. Jag som trodde att vi flyttat till varmare breddgrader.  Gräsmattan är alleles frostig och Majabajja springer ut & in & kan inte bestämma sig för om hon ska trotsa kylan eller ej. I dag måste verkligen vinterdäcken på!! Inte vi kanske borde utan vi MÅSTE = Ola , för mina naglar har inte tid att förstöras ; )   Nu är kaffet klart!! 



Bokskogen är nästan tom på löv :(

RSS 2.0