Jag har hittat en dator!!!!

Jag ar sa lycklig, jag ser definitivt slutet pa denna mardrom!!!

Idag är en bra dag!!!!! VI HAR FÅTT EL!! V...

Idag är en bra dag!!!!! VI HAR FÅTT EL!! Vi ser! Att ta sig igenom nätterna i allt oväder och inte se någonting har varit det värsta. Igår ramlade taket in på en bungalow mittemot. Det gjorde ju saken mycket bättre.... Not! Det har inte regnat på länge, har promenerat på stranden i 3 timmar. När man nu kan gå längs stranden för första gången sen i måndags så ser jag hur lyckligt lottade vi varit. Det är bara vårt hotel och ett annat som klarat sig. Flera andra är totalt sönder. Rasat sönder, kluvna i 2 delar. Pooler och strandmöbler som man bara ser lite av för resten är begravda i sand. Många är skadade. När vi fick veta att vågor skulle bli riktigt höga och att man satt in thailändsk militär för evakuering insåg man.... Jag har gråtit kära vänner, aldrig någonsin har jag varit så rädd i hela mitt liv. Och när jag idag ser hur ILLA det är med dom andra hotellen så har nog Gud besvarat mina böner. :) All heder till befolkningen. Nästa år hade vi tänkt resa till Kenya. Vi har ångrat oss vi kommer åka tillbaka hit med barnen för att visa vår tacksamhet. Älskar er alla nära och kära!


VI ÄR OKEJ!! Läget på ön är totalkatastrof...

VI ÄR OKEJ!! Läget på ön är totalkatastrof! Pratas om evakuering, men igen vi är okej. Vi får vatten, mat av hotellet. Tyvärr fortfarande ingen el och vatten. Vattennivån har sjunkit betydligt. När det stod som högst så var det 180 cm högt. Ni behöver inte vara oroliga, vi är okej! Att se den thailändska befolkningen kämpa för vår skull är hjärtskärande och säger än en gång ingen kommer komma ur detta oberörd. Älskar er !!!!!! Pusspusspusspuss till Keiren, Alva och Freja.


Läget är bättre, hotellet ger oss mat och ...

Läget är bättre, hotellet ger oss mat och vatten, vi får hämta vatten från stuprännorna så vi kan spola på toaletten! Nu spelar det ingen roll hur mycket pengar man än har, alla tar hand om varandra och gör det bästa av allt! Keiren ditt kors har jag i handen HELA tiden. Detta är nog mitt sista inlägg, batteri = slut. Puss och kram till er alla! Älskar och längtar efter mina små såklart!


Godmorgon alla! Jag vill bara säga att om ...

Godmorgon alla! Jag vill bara säga att om ni hör något på nyheterna så är vi okej. Jag är helt knäckt av längtan efter mina barn men åxå av allt stormen gjort. Tycker så synd om alla som bor på ön. Jag ska aldrig aldrig klaga över något!! Efter att ha varit med om detta så kommer jag se på allt med helt andra ögon. Nu handlar det inte om att det är lite taskigt väder på semestern. Nu handlar det om allt annat! Att se Thailändarna frakta mat till oss turister på en tillfällig flod med ett djup på över 1,5 meter får mig att gråta. Jaja, allt är bra med oss så va inte oroliga! Älskar er!!! Puss Freja, Alva och Keiren mamma älskar er


Appropå vatten... Du glömmer väl inte bort...

Appropå vatten... Du glömmer väl inte bort att vattna blommorna och Maja kära Keiren :)


idag är det inge kul. Det går en flod geno...

idag är det inge kul. Det går en flod genom hela chaweng. Och floden som egentligen kunde ha varit vacker är istället det värsta jag sett för floden är på vår gata. Alla restauranger och affärer är översvämmade av en flod på nästan 1 meter djup. Jag ligger med händerna knäpta och ber till Gud att det ska sluta regna! Vår bungalow ligger högt så med oss är det ingen fara. Vi har hamnat mitt i en naturkatastrof och det finns bara på en plats jag vill vara nu och det är i min soffa tillsammans med mina barn. Jag längtar efter er så det gör ont!! Älskar dig Keiren, Älskar dig Alva , Älskar dig Freja.


Godmorgon!

Alla stackars Thailandare och turister ar i total chock.  I mars manad kommer det inte regn...  Hahahahahahahha detta ar ju helt fantastiskt. Tur att man inte grater over lite regn. For mig ar det himmelriket.....
Jag ar inte overhettad
Vi ar nojda
vi ar glada
drinkarna ar stora
palmerna ar manga
thailandarna ar sma
min japanska arm ar alskad
en brezzer kostar 10 kr
jag AR LANG

Sol :))

Pluggat i solen men inget bad i havet. Flaggat rott sen vi kom, fast det racker att ga vid stranden & fa vagorna pa benen for att vara nojd. Igar nar vi gick hem fran stan sa tog vi standvagen. Det va nog 25 vakter med lampor som lyste ut over havet. Haromdagen drunknade 2 gaster. Varfor gar man ut i natten och badar nar det flaggas ROTT !!! Det gar jattestora vagor & undervattenstrommarna ar inte att leka med. Klart det ar tragiskt men varfor...
Nu blir det YATZY

Chaweng beach :)

Godmorgon alla! Det ar fortfarande sadaaaar bra vader . Regnet kommer & gar hela tiden. For min del sa ar det helt okej, det ar fortfarande VALDIGT varmt och sa lange man kan sitta och njuta vid stranden sa ar jag nojd & glad.
I morse var jag och handlade frukost. Kopte En hel pase med mat, kakor a massa annat gott for 131 Bath = 25 kronor.  Allt ar jattebra!
Jag lyckas inte fa in nagra bilder till datorn pa hotellet, men hitade dom har som visar hur det ser ut. Kramen fran mig till er!

Det regnar idag och om ni tror att det reg...

Det regnar idag och om ni tror att det regnar så tror ni rätt!! Shit detta är lätt det vackraste och största regnskur jag sett! Tyvärr så blir det inga bilder, har stängt av MMS. Ska försöka och visa er nån dag. Det är helt makalöst vackert vilket paradis! Allt är sådär löjligt perfekt, havet, stränderna allt, tror tom. dom som inte är tjejer men försöker va det är perfekta.. Ha ha ha. Idag har jag köpt skor till Alva:))) värsta skorna dom kostade 40 kr. Puss och kram


Nu är klockan 17 här i Bangkok. Planet til...

Nu är klockan 17 här i Bangkok. Planet till Koh Samui går om kl 18. Över Uralbergen och en liten bit över Indien va det dock INGE kul. Har hållt i Keirens kors så vad kan gå fel då :) Det första jag ska göra när jag kommer fram till vår bungalow är att lägga mig och sova. Puss och kram så länge. Superpuss till Alva, Keiren och Freja


Med betoning på stort glas... Ha ha ha

Med betoning på stort glas... Ha ha ha


Jag är helt okej :) stoooort glas vin, lit...

img_4842 (MMS)

Jag är helt okej :) stoooort glas vin, lite mat sittandes framför ett likörer plan. Jag är modig!


På väg

img_2175 (MMS)

På väg


puss & godmorgon i stugan
Allt är i sin ordning. Om en halvtimme går...

img_5204 (MMS)

Allt är i sin ordning. Om en halvtimme går tåget från Göteborg. Alvan är nöjd och glad som vanligt, mamman är shoppingsugen


Här sitter vi ihoptryckta i mittgången av ...

img_8390 (MMS)

Här sitter vi ihoptryckta i mittgången av en buss. Alla tåg är inställda från Sölvesborg till Hässleholm! Vi har haft jättetur som fick plats på golvet. Tåget från Hässleholm ska avgå kl. 11 och jag tror att vi hinner med det!! Tur att vi är små och kan bli ännu mindre:) TACKAR ÄVEN GUD FÖR ATT ÅKSJUKETUGGUMMI ÄR SÅÅÅ BRA!!


JAG ÄLSKAR MINA BARN SÅ JAG BLIR GALEN!!!

JAG ÄLSKAR MINA BARN SÅ JAG BLIR GALEN!!!


Lite dåligt med bloggandet

blir det från Onsdag kväll & inte blir det bättre förrän den 6 april.  I morgon åker nämligen jag & Alva med tåget upp till Säffle.  Vi ska vara framme strax efter 17.00 & efter det blir det middag med mor & alla andra. På Onsdag kväll flyger jag & mitt resesällskap med direktflyg från Köpenhamn till Bangkok och sedan vidare till en liten ö på Thailändska östkusten, Koh Samui. Väskorna är packade. Jag är fullproppad i vaccin, bungalown väntar.
GodnattkramarYES!
Sitter och inväntar 18.00


Taggad i köket med lurarna och mikrofonen klar. Man blir ju helg knäckt av detta, minns inte att jag va så nervös inför prov när jag gick i skolan. Jag brydde mig nog inte på samma sätt som jag gör nu.

Lycka till Malin :D

Sol och värme :)

img_0512 (MMS)

Sol och värme :)


Frukost, en trippel latte. Nu ska det PLUG...

img_7160 (MMS)

Frukost, en trippel latte. Nu ska det PLUGGAS. Muntlig examen kl 18.00


Middag idag blir oxfärsbiffar i dragongräd...

img_9181 (MMS)

Middag idag blir oxfärsbiffar i dragongräddsås med gelé ... MMMMM


Ha ha ha ha ha

img_4763 (MMS)

Ha ha ha ha ha


NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! FEEEEEEEEEEL!!

Detta måste va det mest osexigaste plagg EVER!!! Bedrövligt! JAG FÖRSTÅR INTE...jag förstår verkligen INTE!
Om jag ser någon i detta live så vet jag inte hur jag kommer hantera det.

GRATTIS MICKE & FRIDA!!

RITZ blev årets företagare.

Jag tycker synd om er som INTE har fått uppleva deras SMÖRBULLE !!! Jösses! GIVE IT TO MEEEE!
once you go smörbulle you never go back ;D
Kaffebröd, wienerbröd bakat med riktigt smör

Här sitter hela RITZ- gänget å myser

img_7569 (MMS)

Här sitter hela RITZ- gänget ( som jag åxå tillhör nuförtiden :) Dom sitter här och gottar sig med bubbel och är på väg till SölvesborgsGalan. Micke och Frida är nominerade till årets företagare och jag önskar dom lycka till!! Håller alla tummar för er!


Lördagafika med jättemånga men jättemånga ...

img_5290 (MMS)

Lördagafika med jättemånga men jättemånga vill inte va med på bild :)


Vårsolen fullkomligt strålar in!!

img_5674 (MMS)

Jag förlåter dig moder jord för ALLT!! Godmorgon alla!


3 dagar kvar....

Ska skriva ett "schema" till alla så ni känner er trygga med livet :D kan samtidigt lugna er alla med att Keiren har koll på det mesta.

Jag har nog aldrig varit så värd en flaska...

img_2363 (MMS)

Jag har nog aldrig varit så värd en flaska skumpa som jag är nu. Sitter i soffan med huvudet proppat med konstiga ekvationer, har kört Alva och Keiren land och rike runt hela dagen till kompisar där dom ska sova inatt. Freja har knaprat sig proppmätt på revbenspjäll och slocknar snart. Jag sitter uppe ett tag till. Ska njuta av mitt lyxbubbel och tystnaden. Kram till alla


Lycklig Freja lycklig mor

img_8008 (MMS)

Lycklig Freja lycklig mor


Liiiiiite snö är alldeles  För mycket :(

img_6588 (MMS)

Liiiiiite snö är alldeles  För mycket :(


Tänk va älskad man blir när man fixat pann...

img_1427 (MMS)

Tänk va älskad man blir när man fixat pannkakor till kvällsmat


Ut med gråa & in med det vackra

Eftersom dom sopar gatorna här i stan idag så är det väl dags för att ta in våren.

Hedrande Japanska körsbärsblommor. Vad kan vara mer passande

tryck F5

erkännande..

Jag har jättesvårt att prata om döden.  I mitt sista uppdrag i Etik & livsfrågor skulle jag göra en fördjupning om just döden. Att dö värdigt, vad är viktigt för mig. Vad är rätt & fel.

Jösses vad jag har fått ta mig i kragen för att ta mig igenom detta.  Nu är det gjort och jag har fällt X antal tårar bara att för att få ner det på papper. 


PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!! over and out

img_8224 (MMS)

PLUGGA!!!!!!!!!!!!!!!!! over and out


Jag skrattar så jag har ont i magen!!!!

img_0308 (MMS)

Jag skrattar så jag har ont i magen!!!!


I dag händer det!!!

Idag är det dagen som jag längtat efter sååååå länge
Fyrverkerier, skumpa och 5 paket tårservetter!!! Nu äntligen är det dags igen! Mitt liv är åter 100%.
KLOCKAN NIO, 21, NINE...

Jag sitter och tittar, jag erkänner!!!!! H...

img_8056 (MMS)

Jag sitter och tittar, jag erkänner!!!!! Har man börjat så måste man ju titta, Skrutt åxå :D


Ett stycke cafébiträde

img_6978 (MMS)

Ett stycke cafébiträde


GRATTIS MAMMA!!!


Du är lätt den snyggaste mamman som finns! Vi älskar dig jättemycket!!! Hoppas du får en bra födelsedag! Finpaket får du av oss nästa vecka :)
Tusen rosor för att du är bäst!!Hos oss är programmet " familjen annorlund...

img_4616 (MMS)

Hos oss är programmet " familjen annorlunda" heligt. Nu sitter alla 3 knäppt tysta i varsin saccosäck och njuter.  Efter detta ska vi sova. Ses i morgon :)


Till min hjärtevän P

Saknar dig jättemycket men är glad för jag vet att du mår bra. Det ser jag.  Den här låten är till dig för jag vet att den gör dig glad.
Att du har funnit det du funnit gör mig helt överlycklig.
Måste nog lägga in lite tyngre åxå för annars tror ju folk att vi tappat greppet totalt hahahahah


Äntligen!!

Nu myser vi med nybakade frallor som har alldeles för mycket smör :))

Måndag 10.10

Helgen har varit händelsefull och tack snälla alla som hjälpt mig med allt från fotbollscup till plugg å allt annat. Har givetvis kollat på melodifestivalen där Danny skulle ha vunnit. Tackar gud för att han besvarade mina böner och inte skicka iväg "oh my god" eller "spring för livet".  Idag kommer Frejahjärtat hem. Hämtar henne efter kl 16 och vad jag har hört så är hon frisk som en nötkärna....YEAH!!!!!
Nu fortsätter jag och plugga, rasten är över.  Kl. 11 börjar jag jobba.
Kram å hejhalsningar/Liebe34.gif


I morgon = skriva om dörren :))

img_2842 (MMS)

I morgon = skriva om dörren :))


Snart fyller min mamma år

eller snarare hon fyller år på Tisdag :)
Sitter och funderar på vad vi ska skicka upp till henne.
En tårta kanske
eller en resa:
Väskor älskar hon, hm..... en LV , nererfull skulle passa. I den rymms allt & man hittar lätt ;D
Hade jag varit miljonär skulle jag köpa allt och slänga in en liten bil att glida i
Ja lilla mor detta tål att tänkas på.
Nu = rast slut = slutprov på G

2 kilo entrecote med slagen bea och rostad...

img_3497 (MMS)

2 kilo entrecote med slagen bea och rostad potatis. Länge leve melodifestivalen :)


Matte & Fotboll

Har kört Keiren till Kristianstad nu på morgonen. Hans SGIF spelar Cup idag. Heja heja heja heja!!!!! Ola & Freja är där nu. Själv MÅSTE jag plugga matte men håller givetvis alla tummar jag har för att dot spelar aset av alla!! Keiren va supertaggad och studsade upp i morse.
Lycka till och knäck allt motstånd!!

Mitt absoluta favoritvin. Ett ekologiskt a...

img_2086 (MMS)

Mitt absoluta favoritvin. Ett ekologiskt amerikanskt rödvin. Himmelriket i en flaska. 138 :- flaskan


Från hjärtat

img_0328 (MMS)

Från hjärtat


FrukostSmörgåskonst

img_6044 (MMS)

FrukostSmörgåskonst


Varning för barn är ju bästa programmet på...

img_1957 (MMS)

Varning för barn är ju bästa programmet på länge.. Skrattat till mig lite magrutor nu, va snyggt!  Godnatt svärje


Våga Ge Liv...

img_1263 (MMS)

På mitt sista prov inom Etik & Livsfrågor så handlade en fråga om organdonation. För mig är det en självklarhet att donera till någon som behöver. Att ge liv betyder allt! Insåg då åxå att jag faktiskt inte anmält att jag vill. Hade en lapp i min plånbok förr men den försvann. Nu äntligen har jag gjort det och jag tycker att DU också ska göra det, om du vill donera eller inte donera. På så sätt så slipper våra nära och kära ta det beslutet åt oss. Att hjälpa är också ett sätt att visa kärlek till livet! Här är adressen: https://app.socialstyrelsen.se/Donation/anmaldon.aspx


GODMORNING My friends

img_8008 (MMS)

GODMORNING My friends


Ett ljus

Jag har läst dina ord, tankar & känslor under många år. Då du väl skrev insåg man hur du kämpade. Det gör ont i mig & även om jag inte kände dig personligen så är det detta som är så fantastiskt med att blogga. Som läsare så lär man känna personen bakom på sitt eget sätt.  På en blogg vågar man skriva sånt man kanske inte skulle skriva eller berätta om. Man delar med sig av sina innersta tankar till främmande människor som väljer att stanna kvar & läsa eller att bara gå förbi. Tänder givetvis ett ljus för dig ikväll och tror nog att du har det väldigt bra nu..
Tänker på alla nära, tänker på S

RESPEKT!! Glenn Hyséns son Anton har kommi...

img_0339 (MMS)

RESPEKT!! Glenn Hyséns son Anton har kommit ut dom gay idag. Grattis fotbollsSverige!! Snygg som attans är han med: D snacka om modig kille.


Ligger och lagar rygg. Hårt golv  + Plugga...

img_4015 (MMS)

Ligger och lagar rygg. Hårt golv  + Plugga matte + skitsvårt= IQ 12


Jag ber till gud att inget händer inatt. N...

img_0032 (MMS)

Jag ber till gud att inget händer inatt. Nu är barnen friska. Freja ska till dagis i morgon och jag ska jobba på RITZ. Inga mer sjukdomar nu tack!!!!  Har spring i benen, det gör ont. Kan inte slappna för att det spänner så. Sååå jobbigt!!!  Onödigt vetande ja vet....


Lycka

img_2968 (MMS)

Lycka


:))

img_3720 (MMS)

:))


VA!!!... är det Semeldagen idag :))

TACK Gizzie för den viktiga informationen som helt plödsligt gjorde det okej att svulla semla idag..YEAH!!!!

Idag mår vi lite bättre, hittade Tummens r...

img_2289 (MMS)

Idag mår vi lite bättre, hittade Tummens resa i leklådan :)


Varför gör man program om flygolyckor!!!! ...

img_8932 (MMS)

Varför gör man program om flygolyckor!!!! Och varför råkade jag trycka över ....


Godmorgon alla! Idag får jag plugghjälp av...

img_5568 (MMS)

Godmorgon alla! Idag får jag plugghjälp av Freja. Hon hostar jättemycket fortfarande. Så hon får stanna hemma Idag. Inhämtat medicin nu så blir det snart bättre. Nu blir det kaffe i min CAFFITALY , Frejisen njuter av en isglass perfekt till en öm hostande 10-kilos kropp


Freja är här... wiiiiiii!!!

Varje gång hon inte är med mig och när hon kommit tillbaka så tycker jag hon växt 1 dm.  Lilla hjärtat , jösses va söt & underbar hon är. Med vår verklighet så måste jag säga att jag är stolt över att Ola är Fejas pappa. Bättre pappa kan hon inte ha.


Sweet

img_6953 (MMS)

Sweet


En liten saga

Tror minsann att en någonstans skulle sitta gött.
Upp och hoppa din 
där kan du inte sitta och  !!!
inte, se framåt och tänk istället
ja jädrar i min lilla låda va  det är att leva!!
Ta en sipp på kaffet, på med  och sug in vad livet har att ge.
SE SÅ.... borsta gaddarna och 
Idag är det Söndag och då ska alla vara 
ALRIGHT! I´m Off!!
Sverige är ett sketet pissland

Sverige är ett sketet pissland


SnakeEye...

img_1883 (MMS)

Givetvis kollar vi på melodifestivalen sen. Loreen är överlägsen!! Hon är the snakeeye To night. En låt som jag är fullkomligt förälskad i. Loreen är även en snygg kopia av vår Säffle-Lisa Nilsson. och det ska Loreen vara ruggigt stolt över ;D


Shit va bra hon är!!

img_1882 (MMS)

och jag vill fortfarande ut och parta i hennes röda top!!


RÖSTA alla vackra, RÖSTA på lisen!!

Det finn en kvinna som uppfann all stress som finns i världen. Hon heter Lisen och hon är min superhjärtevän. Hon ligger i topp för att vinna en stor matkasse men för att hon ska vinna den så måste man hjälpa henne.
klicka vidare på bilden så hamnar ni rätt :)))

10 grader, solen strålar, folk rensar i tr...

img_1847 (MMS)

10 grader, solen strålar, folk rensar i trädgården, nu har våren kommit!!


Som en skänk från ovan sitter jag med en m...

img_9750 (MMS)

Som en skänk från ovan sitter jag med en macka och tror minsann att osten smakar ost!!


Jag somnade och så hostade jag mig vaken!!...

img_1841 (MMS)

Jag somnade och så hostade jag mig vaken!!! Lungorna ligger i hallen och nu ska jag Plugga mig trött


Fruktstund

img_1843 (MMS)

Fruktstund


I onsdags skulle ett prov vara inne samtid...

img_1839 (MMS)

I onsdags skulle ett prov vara inne samtidigt som jag legat i HÖG feber och hosta å allt annat. Kämpat aset av mig för att jag skulle klara av att få in uppgiften och titta!!!! Idag gick jag tillbaka det. MVG- att det är ett sketet minus bakom struntar jag fullständigt i. Det är nog det vackraste minus jag fått i hela mitt liv!


Pluggar

img_1838 (MMS)

Pluggar


Onödigt vetande, på TV3 kl 22 går Det ett ...

Onödigt vetande, på TV3 kl 22 går Det ett program om extrema samlare. Sigmund Frued sa att extrema samlare har anala-problem, problem med pottäningen som barn. Därav deras extrema samlarbeteende. Det här har Mia lärt mig, Mia kan mycket om konstiga saker ;D


KakTjockis

har nu gått från


till


Tänkte att smakar inte maten så kan jag lika gärna äka kakor.... och in med kakorna, ett helt  paket!!!
Men hallå hur friskt är det???

Godnatt


Orkar inte äta... inget smakar nått!!
Vill ha en blodig biff med hemslagen bea!!! GE MIG SMAK!!! Mera smak åt svenska folket!!LOVE


Sjuk


Äntligen!! Boxer is in My LIFE !!! Projekt...

img_1835 (MMS)

Äntligen!! Boxer is in My LIFE !!! Projekt runway, gamla program men det struntar jag fullständigt i.   Tänk att man kan bli så lycklig av en animerad Robert :)


OM JAG ÄR FÖRKYLD... och jag hostar upp al...

img_4733 (MMS)

OM JAG ÄR FÖRKYLD... och jag hostar upp allt innehåll i hela min kropp hela tiden! Börjar bli tröttsamt att lägga allt tillrätta nu


Man upptäcker mycket bilder när liten Frej...

img_1780 (MMS)

Man upptäcker mycket bilder när liten Freja lyckats smita iväg med min Iphone.  Den dagen Freja lyckas med ett klart foto ja, då ska jag köpa henne något riktigt fint:) tills dess får vi alla försöka lista ut vad det är.


Köpt nya vår/sommarskor till flickorna

Till Freja
Jättefina skor **Missa inte**
Tror hon kommer älska dom :)
Alva
MIA Kids' Lil Hipster Tod/Pre Sandal
Keiren tar jag med till affären, annars blir det inge bra :D
--------------------------------------------------------------------------------
Förövrigt så är jag dötrött. Har tyvärr tvättid och kan inte lägga mig än... om jag önskar mig en tvättmaskin!!?? Hur kunde du veta det :D

Herr Sjögren väljer som vanligt att göra e...

img_1827 (MMS)

Herr Sjögren väljer som vanligt att göra en jumboattac i mitt högeröga! Man tackar...


BOXER

NEJ ingen hmhm Hund utan jag har beställt TV-kanaler. ett måste. Vi har bara kanal 1 2 & 4!!! men ja veeeeeeeet. Sen i början på december så har vi klarat oss från riktigt TV-mys i soffan. Vi älskar konstiga serier & dokusåpor på 3:an & 5:an.  Nu blir det ändring på det. 200 :- i månaden får det vara värt.  JAG VILL ÅXÅ SE underbart VIDRIGA BIG BROTHER :))))komsikomsi lilla paketet på posten så vi får dela vårt liv med dig :D

10.01

img_1822 (MMS)

10.01


RSS 2.0