All my love...


YATZY är ett roooligt spel ;)

kör snart ner till stan, ska på Kalas till Olas kusin Frida och hennes hjärta Timmie.  Vi har köpt en flaska Gin och en jättefin kakburk i present. Hoppas dom tycker om det.  Alva har satt på sig nyårsstassen, hon glittrar och glimmar som aldrig förr.  :))  Innan vi åker på kalas så ska jag köpa en trisslott för tidigare idag spelade vi YATZYoch jag fick  YATZY flera gånger!!! Allt gick så himla bra så det är nog min turdag.  Till slut avr det ingen som ville spela med mig hehehe.
Nu drar vi. Fotar självklart kalaset så ni får se sen :))







22.49 piiip!

Att jag fortfarande är vaken är för mig en gåta. Jag är så trött efter gårdagens sömnlösa natt som i sin tur gav min värsta   huvudvärken hela dagen!!.  Behöver sova jättemycket.  Tar natten nu. Godnatt till alla.  Får nog sluta skriva nu för jag ser dubbelt!


BullBak

Alva har blivit sjukt duktig på att baka bullar.  Jag blev snopen när jag insåg att Alvas bullar så likadana ut som mina. 











Sen MÅSTE det frysas in annars åker den ner i magen :))

Byta TV..yes please!

Älskade Lisen ringde och sa till oss att komma förbi henne (André) & ta en liten kaffe innan jag skulle hämta Keiren. Självklart så lydde jag hennes order & bokstavligen slängde in de 2 små i bilen haha.  Väl där fick Alva köttbullemacka och jag kaffe. gott!  Nu är vi hemma igen. Keiren är hos en kompis och leker & jag & Alva har dragit igåg med bullbakeri.
Nu jäser degen för fullt. Så  välkommen Lisen & André på bullkalas på Söndag kanske?  :)

André äger en TV....  -de ä dags att byta TV  nu mamma sa Alva..haha . Ska ta en litet snack med banken = Ola ;)

 Freja gillade soffan


KnådaKnåda

09.13

Dagen första kaffekopp. Blev en jättestark sådan men det är nog bara bra för jag har har en fruktansvärd natt. Nästan inte sovit någonting. Haft flera mardrömmar om barnen, speciellt Freja och vaknat alldeles kallsvettig och tårögd!..puh!!  Vet varför:

Satt igår kväll och "minglade" runt på blogg.se.  Kom in på en sida där det var flera bilder på små nyfödda bebisar. Alla var bilder från sjukhusmiljö. Dom var så söta när dom låg där med sina föräldrar. Ett av barnen var faktiskt ruggigt lika Freja tänkte jag och log. Nästa bild var jättekonstig och bilden efter det ännu konstigare. Då inser jag. Alla barnen var döda.  Jag hade ingen aning om det. Dom var så fina allihop och deras föräldrar låg intill dem på flera av korten och höll om dom så hårt.  Jag blev panikslagen och kunde inte sluta gråta. Så min natt har var helt förjävlig & jag känner nu efter alla mardrömmar att detta kommer att fortsätta för jag kan inte sluta tänka det. Kan inte sluta tänka på bilderna på barnen som var precis så där perfekta som bebisar ska va.  Fy fan!!!  Och så tänker jag på dig E & din sambo som förlorat 2 barn. Herregud.  Jag är så rädd för döden och jag beundrar er så mycket.  Skit åxå. Finner inga ord. Det enda jag känner är att jag är så välsingnad. 

FrejaKavalkad :)

En massa bilder & film med Frejisen. Tyckte det var dags nu. En massa sött till Mamma, Åsa, Ida, Piik, Johanna och alla andra vackra stjälar ute i landet :) Så ni som inte gillar bebisar.  TA SKYDD!!!

 










Puss och kram & godnatt!! Älskar er såååå!

Hittat Alvas vårjacka!!!!

Alva bara MÅSTE ha den här skinnjackan.....   To die for!!!!


kramen!


Torsdagsbilder innan 14.28 :)

Väckte barnen med paket från NK. Ola vet hur man ska handla :)) Paket från NK blir man alltid glad av.





sen vart det såklart RITZ med förälskad Lisen. 


Frida, Ritz härskarinna överraskade mig & Lisen  med semlor!!  Tack snälla, supergoda såklart :)



Fika med Lizzi!

Drar snart ner till stan för en efterlängtad fika med Lisen.   Jag kan höra hur kaffebönorna skriker våra namn.... ljuvligt!



Love you to death - Kamelot



Kaos i Valjeviken!!

Son gråter HEJDLÖST , stor dotter tröstar tårögt tårögd storebror .  Mamman gör allt för lugna både stor son och stor dotter. Lilldottern hänger snorig på höften. 

det stora problemet:

En  familjemedlem (helt uppenbart den viktigaste)  har varit bortrest och åkte på firmatripp i går morse. Allt blev kaos, mamman duger inte.  Alla barnen är eniga ......   
-PAPPA KOM HEEEEEEEEEEEEM!!!



Alva har börjat dansa.

Idag var Alvas första danslektion.  Hennes tränare & nya Idol heter Emma. Det var helt ljuvligt att se henne tassa runt i salen som en fjäril.  v. 21 är den stora vårshowen som alla dansgrupper tränar till.  Temat för den showen är godis.  :))
Hon blev helt överlycklig när hon insåg att dom faktiskt ska uppträda på en stoooor scen.  Nu är det bara att åka och köpa riktiga danskläder. Hon vill åxå va en dansprincessa som de andra barnen men som sagt Alva är lite skadat av sin mor....

- Jag  vill inte vara så himla rosa, jag blir yr av för mycker rosa!!  Jag vill ha en svart klänning med nitar & röda prickar . Kanske rosa sandaler... Nej jag vill ha röda sandaler! Och microfon & läppstift.

Så det är väl bara för lilla mig att försöka hitta något som passar fröken. Klart hon ska ha en svart ballerinaklänning. Ska göra mitt bästa.




Kamelot nojja DELUX

Eftersom jag är så himla lycklig över att Kamelot kommer till sommaren så har jag fått totalt Kamelotfnatt.  Är alltid väldigt mycket doom och death i vårt hem ( Ola bara njuuuuuter ;)  så nu passar det väl utmärkt med lite power metal.

Lyssna och njut!



09.46

Jag skrattar ur mitt morgonkaffe ur koppen när jag tittar på bilderna jag la in igår kväll.   Jag skrattar så tårarna sprutar. Äh, nu måste jag ringa mamma...

den här är bäst hahahahaha... kolla in de andra & få er ett gott skratt :)

JA JÄVLAR I HAVET!!!!!!!!!!!

KAMELOT kommer till Sweden Rock!!!!!!!!!!!!!!!! jag är så glad att jag grinar! Lätt att jag kommer att hänga i backstageBaren den kvällen!!!

det finns en gud!! Jag fan dör!! Äntligen får jag se mina juveler igen!  Jag fullkomligt älskar kamelot. Senast jag såg dom var i Gbg-2006.



Bara de bästa banden har överlevt power metal-vågens fall, och Kamelot från Tampa är ett av de allra bästa. Så har de också en stor och trogen publik bland publiken på SRF, som de senast besökte 2006. För den som inte redan känner till det är Kamelots sound storslaget om inte rentav symfoniskt, och de har hittills släppt åtta studioalbum, däribland moderna klassiker som "Epica" (2003), "The Black Halo" (2005) och senast "Ghost Opera" (2007). Bandets huvudfigurer är gitarristen och grundaren Thomas Youngblood, och sedan 1998 norske sångaren Roy Khan (ex-Conception). Ett av melodisk metals bästa låtskrivarteam, som dessutom bara tycks bli bättre med åren - missa dem inte på årets enda Sverigespelning.  NÄJ!! DET SKA JAG INTE!!  Vilka minnen detta kommer dra upp....
    Official Website    MySpace   

Nu måste jag lägga mig!

Till mitt livs kärlek 57.7 mil bort..




Sov så gott, vi ses i morgon.

Satte i halsen...

förut när jag lite småsnyggt placerat min ända i soffan tillsammans med pläd, knäckemacka å varmt Te. Det var bröst överallt.  Vår alldeles för stora TV var fylld av långa, tjocka, platta, små, stora bröst!! Ett program om amning. Om mammor som ammar sina barn. Stora som små barn. Mina barn eller dina barn det spelar ingen roll, komsi barnet å snutta på tutte!! 


-URSÄKTA!!! näpp! Me don´t like!  När barnen börjar bli stora så tycker jag att det ser ruggigt konstigt/udda/nasty ut när dom ligger i mammans famn och ammas. För att inte tala på en annans mammas famn!!!!! .......   Programmet avslutades med att programledaren serverade jordgubbar & grädde till ett gäng snoffsiga, stroppiga britter. Grädden var bröstmjölk hahaha. Helt galet. 

satt & letade efter en rolig bild att lägg in här och hittade en hel serie av bilder.  skratta så jag har ont i magen... ni kommer att förstå mig sen hahaha











hahahahaha

19.50

oj, vilken dag. Jag har rensat garderoben å fixat å donat med precis ALLT!!!  Känner mig jätteduktig.  Tänk vad mycket skräp man klarar av att samla på sig! Nu är det borta..puts väck! :)
Det blev skot förut. 2 par till mig. 1 par till Keiren och en väska till Alva.  Det var 70% rea i skoaffären= jätteutrepat så jag köpte 2  par festivaljpjux.  :) Men festivalsdojjor får vara fula. Dom kostade nästan ingenting & det är bra eftersom dom kommer att slängas sen.

väska




Saknar förrästen min ola i köket.  Saknar honom så mycket så jag var tvungen att köpa en present till honom förut.. :)


det blev en sån här, C702

 :)))

GRÄSÄNKLING!!!

NU dansar råttorna på bordet!! Nu blir det Doom-festival i köket, nu ska det städas och tömmas konton som aldrig förr....;))  Ola har precis åkt iväg till flyget som ska ta han och hans kollega Alex till Stockholm. Dom är inbjudna till Scandic Anglais där det ska vara premiär för yourwallpaper.  Kolla in länken.  Och ska han på premiär så ska jag ha nya skor!!!!  Jajjemensan. Att jag köpte nya häromdagen spelar ingen roll.. hehehe jag vill ha ett par till!!  Rättvist ska det va!
- Eller hur




Bästste Brittan!!!

Har fixat håret idag med juuue!! Världens bästa Britt ringde i mrose & frågde om hon fick testa en ny färg på mig!!! Hurra sa jag och slänge in barnen i bilen och stack iväg. Blev en varmare, rödare färg. Inte lika mycket morot som jag brukar ha. Är jättenöjd. Tack snälla!!!!




Extramamman Alva :))

Sjukstugan fortsätter...

Lagom till att Keiren är frisk. Så tycker väl herr gud att vi likaväl kan ta lite mer sjukdom. Dags för Freja .  Freja är ultraförkyld & har feber är även rädd för att Alva säckar ihop sen. Just nu är hon med Viktoria till stallet men när jag tänker efter så har hon vart otroligt gnällig hela dagen... ajajajajaj.  håller tummarna.  Va på Apoteket förut och tömde hela kontot på alvedon, näsdroppar m.m.m.m.m.m.

NU SÄGER JAG STOPP!!!  Vad har jag gjort för ont??
Lisen var här förut och tog en fika. Hoppas vi inte slängde över några sjukbaciller med henne.  Tummhålleri även för henne!  Vi bjöd henne på nybakad banankaka. Keiren fick bestämma vad han ville ha för att tjocka till sig. Stackarn har tappat 4 kilo sen förra veckan. Nu väger han bara 26!! Hela han är ett stort grått streck.  Klart han skulle ha banankaka.  Nu är han hungrig (hurra!) så nu tänker jag laga massa fet mat.

Fika, reklam & kokböcker :)

RITZ!!

Förra veckan var jag och Ola och fixade lite på stan. Det var askallt så vi hoppade in på RITZ för att värma oss.  RITZ är seriöst världens trevligaste och bästa café för när vi skulle gå så fick vi detta med oss hem.  Frida som en av ägarna heter tyckte att vi skulle få prova på lite av allt det goda.  Hon kanske såg dregglet i mina mungipor nu när jag i stort sett lever på Nutrilett..haha.  TACK SNÄLLA OCH GISSA OM VI NJÖT!!!!


Vaknat med the VOICE!




Fick gå upp tidigt i morse för ÄlsklingsFreja var jättesnuvig i näsan :(  Tog med henne upp, fixade snoken på henne, gav henne välling, på med kläder, drog i gång tvättmaskinen, plockade i köket, fixade vardagsrummet, kaffe och sen satte vi oss i soffan med massa tända ljus på bordet.....  Varför sova när man kan fixa hemmet kl. 05.30 på morgonen , helt onödigt ;)

Satte på dumburken kl 6 för att titta  " VAKNA MED THE VOICE"  . Gillar inte alls musiken men fullkomligt älskar programmet.

Datanörd!!

Här planerar man att mysa till det med kär sambo efter att barnen har somnat och tjoffatjoffa så inser man att man somnat tillsammans MED barnen... gör så väldigt ofta..  grrr. Och nu är jag så trött att jag måste lägga mig.  Det lustiga är att nu sitter jag här så sjukt trött med ögonlocken hängandes ner vid knäna bara för att jag måste göra ett inlägg på bloggen!!!  Det kallas beroende... välkommen till bloggberoendet fröken walla!

-GRATTIS Walla, Du har just blivit en datanörd!


Godnatt!

En helg i bilder

Huset va inte alls som vi tänkt oss. Tråkigt,  men vi har inte bråttom så vi väntar på att det bästa möjliga huset ska komma ut på marknaden i allafall inom 5 år..... hm...  *kom nuuu*

Farmor & farfars diskho blev ett badkar :)



 Husvisning.... Dom gillade vass ägarna. Vass överallt!!


Alva cool.                                             Mor  & dotter Lugg


vuxenmat och barnmat & en vacker ny hårdvara i köket :)))))))


Men guuud kl. är ju halv 6 måste ta en paus.... ska hämta Alva hos sin kompis Ines.. Mera kommer sen

utmaning igen :)

Bild nummer 4 i mapp 4 .


Nybadade små kids för 1,5 år sedan. Detta är taget i radhuset i Säffle. Vi väntar på att Ola ska komma från Sölvesborg och hälsa på. Han åkte alltid kl. 16 .00, direkt efter jobbet på fredagen och var hos oss runt 23.  Sen åkte han hem på Söndagen. Många mil att köra helg efter helg efter helg.  Keiren & Alva är så trötta här men dom skulla vara vakna.  Kolla in vad små dom är.  Underbara minnen.

Sweet dreams!

Vill önska er alla en godnatt. Nu ska vi krama kudde! I morgon är det dags för husvisning. kl. 11!! HÅLL TUMMARNA!!!
Puss och kram

Saknar min Piik! Snart kommer jag hem igen och bjuder på frukost ;)

Jag blev utmanad!

Ska berätta 7 personliga sanningar om mig själv...  åkäj.. here we go :)

  1. Jag har dödsångest. Och så fort någon börjar prata om döden så får jag panik och börjar gråta.
  2. Bland det godaste jag vet är pannkakor med kaviar
  3. Jag har städnoja och städar ALLTID!
  4. Jag är livrädd för att flyga och åka färja... kan nog koppla ihop det med ettan.
  5. Jag älskar att äta godis och kakor till frukost
  6. Jag högsta önskan är att få operera brösten så det fanns en liten A-kupa kvar
  7. När folk äter kycklingvingar så vill jag bara spy!! (haha senast igår haha)



Sjukhusbesök!

Var tvungen att sätta oss i bilen och köra till Karlshamn.  Finns inget sjukhus i Sölvesborg på helgerna!! Puts väck!! *arg* Tur var det att vi åkte för Keiren hade fruktansvärt ont i halsen och visst var det halsfluss.  Tjohooo! Snälla låt oss slippa halsflussen i allafall. SNÄLLA!!!


HUR på en skala....  känns det när man läser det här och en läkare kommer in som verkar ha IQ 13 varav 11 har rymt??


I väntan på provsvaret. Och jag som ibland kan köpa en drick yoghurt för att det känns mer nyttigare, mer okej.. vilket skämt!!! och kräm... Vanlig tråkig kräm. 44 sockerbitar på 1 liter.  Helt sjukt. Alva frågade nu i veckan om hon fick ta en sockerbit och ja sa självklart  NEJ!! men hallå.  Kräm kan jag stoppa i henne.  NU jävlar är superMetalbullmamman Walla förbannad!!

Handlat nästan... i smyg ;)

En liten Betsey är ett måste!


Skoletter i svart lack från Logo 69.

Nära döden upplevelse!!

 Magsjukan är ingen lek!!!!!!!!!! Har piggnat till nu. Uttmattad & trött  men jag överlevde detta med.  Tyvärr så fick detta mig att missa mina supercoola vänners spelning i Carlshamn..  Svor och fräste som en galning igår. Och jag som slutat amma.  Kolla in deras hemsida:  thegoddamned. Superhärliga livsnjutare med massor av skägg ;)

Fototävling

Jag är med och tävlar i Arandurs fototävlingen där man kan vinna ett presentkort hos tvspelsweb.se. Vill du också vara med? Klicka här.

grattis FREJA på namnsdagen!!

Hurra för Freja som idag har namnsdag och som dagen till ära väger 6910g  är hela 61 cm lång.. hahaha hon är rund som en boll. Så sjukt söt och rund!  Nästan uppe i Keirens "bebissize" nu.   Tack alla som redan grattat henne :))


Grattis även till mig som idag har tappat 5 kilo!!!   Nästa vecka går jag ner till 3 påsar om dagen och slänger in en liten lunch :)

Fridens liljor än så länge...

Jag mår askonstigt! Mår illa fast det händer inget mer. Mår som man gör typ 1 timme innan smällen kommer, när man känner att NU är det något på G. Skitjobbigt. Ska det komma så KOM NU! Jaja, vi få la se.

Nu säger jag godnatt å Lisen... I DID IT!!!! *superhemlis*




Oj....

Vad skrev jag förut!! Om alla dagar kunde börja så här bra!!!!

Jag mår illa...... 
  min stund är nog kommen nu..

100% Total njutning

En halvtimma innan "name it" öppnade var jag nere i stan. Tänkte att det  va bäst att va där tidigt så man kunde roffa till sig det bästa. Chockad blev jag när jag fick se att jag var ensam. Hann tom in en snabbis och för en  Latte som inte alls smakade lika himmelsk som vår Ritzlatte.:(   När dom väl öppnade var jag fortfarande ensam!!!! Har hela Sölvesborg missat att det är 75% rabatt??? Gick där inne och handlade i lugn & ro och fick EXAKT det jag ville ha :))Var färdig efter 20 minuter och Då rasade det in folk.  Notan slutade på 2700 kr och 75% på det är bara... 675 kr!!! Helt underbart!! Gick även till MQ och köpte upp mitt presentkort. Hittade ett linne och en top. Tänk om alla dagar började så här bra. 

1 st sådär latte

"Hästtorget"


Läste Sölvesborgstidningen lika tråkig som Säffletidningen. Men man måste läsa den ändå ;)


 Alva. 5 långärmade tröjor och 1 tjockiströja


Keiren.  2 par jeans, 1 par byxor, 1 vår"jacka", 1 t-shirt & 1 scarf


mitt!!! Bara mitt!!


Ola




1 st Jättenöjd Keiren. Fortfarande febrig :(

75%



I morgon är det äntligen 75% rabatt på kläderna på "name it" Jag har väntat & väntat & väntat. Finns inget som är så kul som att handla till barnen då!!  Jag ska fjäska och pussa på min Ola hur mycket som helst nu..... ;)


Jag är så löjligt sugen på ...



Tänker drömma om semlor... massa semlor med mycket gegga i. Ett helt hav av semlor. Ett hav av gegga och grädde.

KOLLA vad vi har fått!!!

Vi har inte bara konstiga, nakna, dumma och nyfikna grannar. Vi har även ursöta trevlioga grannar.  Ellinor och Jimmy med barnen Naomi & Nova. Ellinor kom över med kläder, gåstol och en baby björn förut.  TACK SNÄLLA SÖTA!!!

Perfekt när jag ska ta alla barnen på tåget till Säffle.



Nu ska vi GÅ med vår nya Baby Björn till dagis & hämta helgalen storasyster.

En galen Alva i ett dagisfönster :)



Vaken, glad å kär :)

Vaknade på ett strålande humör och insåg även denna dag att gyyyyd så förälskad jag är :))  


Så här ligger det till gott folk.  :)

Dagens stora tips...!

Om man går på superdiet och är inne på dag 9 (eller va de 10)  så kan det hända att något viktigt inte hänger med...

  • man bör sätta i filter i kaffebryggaren
  • man bör säga hej till grannen om grannen hälsar
  • Man BÖR ha med sig plånboken om man åker och handlar +  i kanten åxå om visakortet ligger i !!!!
Trött blir man...

Min kväll

När barn är sjuka finns inte så mycket att göra.. blir Tv-kväll



Freja in action! Banangröt

Men älskade lilla rika spjuver!!

Trots sjukt mycket talang, snygg flickvän, stort hus och ett onödigt fett bankkonto så är botten nådd för även denne lille kille... harkelharkel.. menade Karlakarl


KLIPP DIG för helvete  ZLATAN!!!


ISOLERING in the Valjevik

Inte så många inlägg idag tror jag för nu är det kört ..igen, bötten ä nödd, handduken ä slängd, fabriken ä stängd..sluta läs Mitha...


Keiren ligger i megahögfeber och kräks......... 


Snälla snälla vackra "du där uppe eller du där nere" låt oss slippa denna totalt  onödiga smitta. Jag har fött 3 barn, gett mitt allt till moder jord,   Låt resten av oss slippa detta elände!!!

Stackars lilla Keiren. Har åker ALLTID på det här.  En blomma till min stora skrutt.

21.14

Alla barnen sover som änglar. Alva slocknade som en stock efter allt lekt hos sin vän Amanda. Inget gnäll eller tjat om att hon inte ville sova. Tack! Behövde det idag.  Som sagt hon är helt underbar men jösses hon kan spela ut mig & Ola mot varandra ibland så vi blir alldeles galna..i smyg ;)  Precis som Kamilla sa förut: Barn med talets gåva kan vara en pina!!
- TRO MIG!!

Har inte hänt så mycket idag faktiskt. Plockat & pillat i vårt hem. Rensat Frejas garderob. Plockat bort alla "56" kläder nu.  EN HEL SÄCK!!! Tänkte tidigare idag att man får nog uppdatera hennes garderob snart och tjoffapoffa när jag hämtade Alva förut så fick vi en ny säck från Amandas mamma med kläder från Alice, Amandas lillasyster. Massa jättefina Esprit och polarn&pyret kläder.  Blev jätteglad.  Vad ska jag köpa nu då? :(((   ;)

I säcken fanns det även ett par helt nya "päls"-uggs . URSÖTA!



Nu tar vi natten. Kram & Godnatt!

16.10

NU äntligen är jag hemma. Alva är hos en kompis som heter Amanda.  Som visade sig bo i ett av de nybyggda husen som jag suktar efter!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ WHY!! Skoja att det var snyggt där inne!!! Jag höll på att dö.  Flera meter i takhöjd, öppna ytor, badrummet nere (den lilla) skulle jag kunna sitta och äta middag i.  Köket   jag blir gaaalenb!!.. och vardagsrummet med braskamin som man ser från alla vinklar.  Herrejösses vad fint det var men absolut inte stelt. Barnen var "överallt" och lekte som vanligt och mitt på golvet stod ett megabord där man kunde rita, måla m.m.  Glad blir man av att Amandas mamma är jättego och supersnäll och inte alls fin i kanten.. puh ;) 


Längtar tills Söndag då vi ska gå på husvisning.  Vill ha ett hus nuuuuuuuuuuuu. Vi betalar väldigt mycket pengar där vi bor nu och det skulle kännas mycket bättre att lägga de pengarna på ett boende som man "äger".  KL. 11 på söndag ska vi dit. *håller tummarna*

Nu ska jag laga middag.  Hos restaurang Walla serveras idag:

Ola    = Morotsbiffar, potatis & timjansås
Barn  = Stekt korv, potatis & timjansås
Bebis = potatis & morotsmos, smörklick och bröstmjölk
Walla = chockladshake

På Alvas begärgan:  Puss och kram till alla hon känner :)

I bland vill man bara försvinna

Älskade AlvaPalva är så galet rolig, snäll, söt, cool, duktig men wow ibland är hon bara STÖNIG!!!!  Hon är född med talets gåva och ibland får hon mig att känna mig......  haha inga kommentarer!





Nu drar vi ut på stan, MÅSTE UUT!!

Måndag...

Sitter och läser dagens nyheter på aftonbladet & sätte alldeles nyss kaffet i halsen när jag fick se det här. . 72 år. Fan va snygg hon är!!!!!!!!
Så nu vet vi alla från och med nu att det är aldrig för sent att börja träna ;) 

kolla in länken:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article4208764.ab

lite bilder från igår:

Kladdkakebak






dag 8 idag för mig och Åzzy...heja heja heja.

08.47

Det här är så galet vackert!

Söndag...19.02

Haft kär Svärmor på middag ikväll. Och jag åt åxå :)) Det var helt ljuvligt att få tugga. Det blev en miniportion av spagetti med ädelostsås.  När Lisen hade slutat kom även hon & André ner på kaffe & kladdkaka. Haft det jättetrevligt.  Är supertrött nu. Lite ont i magen åxå. Tur att jag tog en minitallrik och inte svullade till. I morgon är det tillbaka till min diet igen.  Dag 8... hjärtligt välkommen!

Har vart dålig på att läsa och kommentera & svara under helgen. Ska ta mig i kragen i morgon.
Nu vankas det bada barn och sen är det kudde som gäller. Är jättetrött.

Godnatt på er :)


GodFu...ngMorning!!



Yes!! Jag vaknade på ett hejdundrande humör. Slängde mina orakade ben ur sängen, hoppade i mina mysbyxor, sprang ner för trappan, trycker på kaffebryggaren, ( Doften av kaffe som de senaste dagarna har intagits med mjölk är helt underbar) tar  fram min shake, (Idag blir det hallon, skogsbär = KRÄKVARNING!!)  sätter mig vid datorn och njuter. Tyst och lugnt i hela huset.  Funderar på vad vi ska göra idag. Kanske skulle ut & skotta lite snö.....


Ola reaktion när han vaknar &  tittar ut.. hahahahahah helt vitt hahaha de syns ju knappt!!

monster Walla..

 Känner mig som ett monster!!! . Skitjobbigt.  Får lägga mig nu, lugna ner alla demoner i mig & hoppas jag vaknar som mig själv i morgon.  Jag klär inte i surhet.
Bion va förrästen bra. Både Alva & Keiren gillade den.   Godnatt alla vackra!!


Dag 6

Så länge allt känns okej och att man inte slarvar med mängden vatten så kör jag på. Jag mår toppen. :)))

Hade bestämt oss för att svulla till det lite lätt med en falafel men ångrade mig och tar med de stora på bio istället.  Men innan det ska det dammsugas och fixas middag.

Trevlig lördag på er alla!!!

Piiken..  känns som om det börjar bli dags för en golvträff på kött golv nu ;) hahahahaha

Glad lycklig Alva hälsar till alla!!



Ligga på mage...no no no!

Freja har vänt sig några få enstaka gånger. Hon har legat på ryggen och sprattlat istället.  Överskattad tänker hon säkert för nu sitter hon istället.  Varför ligga där och kravla med näsan i golvet när man kan se vida världen från högre höjd.


Mina tankar..

Mina tankar går till Kamilla och hennes syster Katrin med familjer, till alla släktingar, till alla vänner & till min älskade mamma som idag kommer att ta farväl av Pia. 



ljuvliga graciösa Spiderman :))


Dag 5 -3.2



Dag 5 kommen & jag är helnöjd efter första veckan. Har man bara passerat 3 dagar så går det så mycket lättare. 3,2 kilo mindre än i måndags!!  Ska käka lunch med Ola i morgon. Ska åka till Carlshamn och köpa världens bästa falafel.
Heja mig Heja oss!! Min Kära pulvershakekollega Åzzy.. hur känns det? En falafel kanske ;)

FREDAG= BELÖNINGSDAG!!!

I morgon ska jag belöna mig med en latte.  Men först är det vågen som gäller.  Håll tummarna.  Nu är det även bestämt när min älskade syster ska stå brud.  Det kommer bli den 1 aug-2009. Och Ola har lovat mig en Betsey Johnson klänning. Det får kosta max 5000 så jag sa ÅKÄÄÄÄJ!!!! ;)   Vad längtar jag efetr mest?... att min Åsa står brud eller klänningen hahaha.  nääärååå, Åsas dag är självklart viktigast ;))
Godnatt :)))

The QUEEN!!!!!



Sweet dreams alla!

Mannepanne skitmekaniker!

Lämnade in Olas bil till verksta´n i dag. Kört fram & tillbaka för att lämna och hämta och nu ikväll när vi skulle hämta den var den inte färdig!! Men vadå... den skulle vara klar halv 6 i dag och dom hade glömt bort den!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAA nu blir det till att gå upp snortidigt & köra Älskad sambo till jobbet!! Skruttprutt verkstad!!

by the way.... snart 4 dagen avklarad. Jag är så smaler och granner. Ska ställa mig på vågen i morgon för å se hur mycket jag tappat.  Det är ju vätska man tappar i början. Efter dag 5 går man in och plockar från the fett!! HuRRA!!! Nu ska Frejafettet bort.  pussen å kramen

Freja studerar farsans macka på Ritz....  Och neeej. Jag tog ingen latte!! Jag drack LOKA :(( Livet ä tufft.

VÅREN ÄR KOMMEN!!!

Vi har haft "vår" här i Sölvesborg idag. Klarblå himmel, blått och jag gick ut och satte mig i bilen utan jacka :)) ( hade värmen på max ...men ändå ;)

Dag 4

Hurra! dag 4 är kommen och idag hoppade jag ur sängen.  Man vänjer sig!! Fanstasktisk bra mening som nu får mig att tänka på min gamle polare Thomas Jäger. Han har det tatuerat på underarmen... Man vänjer sig. haha helt underbart! skitsnyggt!

hej så länge :)




Godnatt alla.

Dålig rotation här ute i kväll. Alla sitter nog och svullar godis, pizza & Chips med dipp.

  Winnerbäck är mystik.... coolt!! En helt underbar timme tillsammans med honom :)



Så här granner kan han va....  minns att jag & Lisen höll på att dö när vi fick den förbeställda skivan i brevlådan haha
Please mr. Winnerbäck put your mössa on!!

Godnatt!

Min kväll..

Rädd för hajar

Mirakel före födseln

Solen i ögonen - en film ...

WOW!! Nu är kl. 17. Dags för maaaaaaaaaaaaaat!!


Fixar, donar å surar..

Fortfarande ingen kladdkaka i magen... jaaaaaaaaaaaaaa jag kan , jag har karaktär!!!!  (kvällen är inte slut än)  :D

Keiren hade haft det jättekul på Kreativum och kört bil, flugit bland stjärnor, hoppat på månen m.m.m.m.m.m Hahaha. Efter skolan följde  Viktoria med oss hem som hjälpte till med att göra kladdkakan mindre.  Har även rotat fram min ljuskrona. Hängde den i köket och den passar ju skiiitbra där. Var på väg att göra mig av med den när jag flyttade ner men puh... jag behöll den :)

Ola jobbar över idag.  Just de ja!!!! Han ringde förut och frågade om det var okej att gå på fest den 27 jan.
-jaaa vartdå?
-i Stockholm!!!!  Hallåååååååå. Jag vill åxå med. Får inte det tyvärr då det är nån realesefest för ett hotell som Önskefoto har gjort massa tapeter åt.  Så Ola och några arbetskompisar blev bjudna dit.  *lätt avundsjuk*  GRISAR!!!!  SnällaTa med en uttråkad hemma"fru" med lugg och gör henne glad..
nähä..inte det...  ingen fest för Walla. Hittar inte ens nått kul på MQ-rean. Allt snygga är borta & jag som har kvar på mitt presentkort! GRRR!
Nu är det illa,  Men ser att det snart är dags för påse 3! HURRAHURRAHURRA!!!




I väntan på påse nr 2


Har rensat, städat, rensat, städat. Flyttat runt blommor.  Krånglat i köket. Inte nog med det. Om man vill terrorisera sig ännu mer så varför inte baka en ljuvlig kladdkaka!! Nu står den där i köket och väntar på att bli uppäten. Denna underbara kladdkaka.......  denna vackra uppenbarelse doftar himmelskt.  Vad gör man inte för de små.  *censur*


Dag 3

Tjohooo. Efter en stressande morgon med massa barn som skulle köras ÖVERALLT, nappflaskor, blöjor, bebis, napp, barnvagn, Nutrilett och kaffe visade det sig att jag inte behövde köra till Carlshamn. Flera av barnen var sjuka och keiren fick plats i en av de andra bilarna.  Funderade en sekund på att åka med ändå men la ner det direkt. Freja är megaförkyld och har hostat i natt så hon kräkts flera gånger.  Lätt att jag stannade hemma. :)

Dag 3 i dag alltså. Håller fullständigt med Åzzy att även om det är över webben så känns det skitbra att man kör samtidigt. Så var har vi på menyn idag då... hm...

  1. Påse 1 med smak av ljuvlig chocklad kl. 11
  2. Påse 2 med smak av ljuvlig chocklad kl. 14
  3. Påse 3 med smak av ljuvlig ckocklad kl. 17
  4. påse 4 med smak av ljuvlig chocklad kl. 19
  5. påse 5 med smak av ljuvlig chocklad kl. 22
+ en sjuhelskottas massa vatten !!!

Känner mig kanon idag. Ser nästan hur revbenen börjar skymta och hur midjan dragit ihop sig massa dm.. ;))
Nä, jag mår bra. Så bra man kan må på massa vatten och 555 kalorier om dagen!

Trevlig Onsdag :)


Sweet dreams!

Säger godnatt nu.  Och passar på att säga godmorgon med för den delen. Hinner inte göra något inlägg i morgon förrän seeent., ska hjälpa till att köra Keiren klass till Kreativum. Ett ascoolt ställe i Carlshamn som ligger 3 mil härifrån. (gottgottigottogott ;) Så innan vi drar har jag tusen saker att fixa.  Viktiga saker som att fixa HÅRET!! Jag måste ju platta håret och fixa till mig juuee.

Kolla in Kreativum här...  http://www.kreativum.se/

Ska fota Keiren i alla vinklar och vrår så ni får se hur deras dag var. Vill inte få arga föräldrar efter mig om jag lägger ut deras barn.

Önskar er alla en underbar natt med dunfluff i kudden :)

Freja sötskruttunge skickar massa kärlek till Piik, mormor, Ida & Åsa :)) Love you sooo!

Min kväll!

Shear genius

Såld på hus

Sex and the city

+ 2 st shaker!  en kl 19 och en runt 22. Måste vara mätt när man går och lägger sig annars blir man galen!!!!

Synd att man inte gillar chips!!! Eller förrästen...man kanske skulle prova.. nångång ;))


Trevlig middag på er :)

GRATTIS PEEEEEEEEER!!

Idag fyller vår älskade bästaste Per år. Han blir hela 44!!!  Hurra för dig. Vi älskar dig så!! Vi är så lyckliga över att du finns i våra Liv!!  Pussen å kramen från oss alla!



Åzzy å ja... dag 2

Dag 2 på vår "shake-vecka"  Går ganska bra för min del. Fuskade dock med 1 sked grönsaker igår kväll... va tvungen att tugga på något!!!! Hon kör Cambridge och jag Nutrilett. Insåg igår att det bara är 111 kalorier i varje påse!!  jag har trott att det varit 180.. jag käkar 5 om dagen= 555 kalorier. OBS!!!  FREJA ÄTER VÄLLING!!!  Hon får äta av mig på natten bara för saken skull. Det tar ju ett tag innan mjölken sinar.
Hur går det för dig Åzzy?


09.42

Hemkommen från gymet. Trött, svettig & ruggigt sällskapssjuk. Hade vart underbart om nån endaste liten son, dotter eller sambo hade velat stanna hemma hos mig idag.   Lisen vågar jag inte ringa än. Hon lär sova som en stock för hon var här igår och tjötade över en kopp kaffe och vi hade så mycket att prata om så hon blev kvar till nästan midnatt.


Tack snälla för alla snälla kommentarer om min nya frisyr. Jag är så nöjd verkligen!!


med dessa ord i tankarna kanske man skulle passa på att ta ett lugnt bad när man ändå kan :))

Oh yes!!!!!!!!!!

Brittan hon kan hon!! Den klart bästa klippningen jag någonsin fått!! Tack snälla!!!


Då vare dags för LUGG!

Idag vankas det luggklipperi ;) Tråkigt bara för Alva ligger i feber.( snälla Alva orka gå upp så morsan får gå till frissan)
Nervös....?

-JA!

Eller vadå? varför ska jag vara nervös. Allt klär en skönhet haha ja menade allt klär en rödhårig! ;)) 
lovar att visa resultatet. Ska även läsa och kommentera andras bloggar. Har ju inte hunnit med nått under helgen.


tänkte väga mig idag med..... hm....    Godmorgon på er förrästen!!!!

Varning för VÄLDIGT mycket barn!!

Ni som inte gillar kort på barn sluta läs mitt inlägg denna kväll... NU!!  Har order om att lägga in massa bilder på kidsen. Och ...ja, vad gör man. Jag är ju ruggigt väluppfostrad så here it comes. (självklart kan man göra de små bilderna större :)





































Godnatt älskade Johanna. Bästaste gudmor, vän, syster, faster!!!

Puss & Kram

händer inte mycket här idag. Haft häcken full med allt :)  Snart kommer Svärmor & svärfar och äter middag.  Uppdatering kommer senare.

Älskar mamma, Per, Ida, Åsa, Sandra å alla andra som känner sig träffade

Måste bara lägga ut den här bilden på mina kära vänner. Den är det vackraste jag sett på länge.  3 av killarna i Draconian. Som för övrigt är världens överlägset bästa Doom band. 
Fredrik, Johan och Arvid. Fan va snygga dom är!!!!!!  Och världens vackraste hjärtan!! (lånade bilden hoppas det inte gjorde något)


ha de så länge!

Guitar Hero!!!

Varken jag eller Ola har tid att blogga ikväll för vi har en Guitar Hero kväll.  Så sjukt kul!!! Man blir helt galen, frustrerad, lycklig, hoppig, glad, ledsen...det är alldeles underbart!!!! En galen rocker som man är är ju detta drömmen.  När jag kom hem igår kväll stod Ola helt själv, svettig, galen  och spelade.  hahaha

hm.. det blev visst lite "bloggeri" ändå ;))

BYE och Godnatt :)

09.57 å massa kaffe

Vi hade en helt underbar kväll igår.  Lisen & André kom kl. 19 sen käkade vi och drack gott. Själv började jag koka i kroppen av 2 klunkar rödvin..hahaha svetten rann i pannan på mig.  Alla 3 barnen var på toppenhumör & sjukt nyfikna på Lisens nya "kompis".   Keiren föll pladaskt , Alva tyckte han va skitsnygg & Freja satt å mös i hans knä.

Betyg: MVG!! ;))

Är så galet glad för vår älskade Lisens skull.  Ni skulle se henne. Hon fullkomligt strålar.  Jaha, nu kommer tårarna för det, skit åxå och jag som nyss sminkat mig!!  Tro mig, dom är skitsnygga och passar perfekt ihop. Hurra för kärleken!!






Finns bara en sak att säga :
Välkommen André till SäffleKlanen ;)

Middagsgäster

Vi ska bjuda på middag ikväll.  Några goda vänner som kommer. Jättetrevligt och jag tror minsann att lilla Walla ska mer än lukta på vinet ikväll!!!!!!!!!!!!!! Hurra!!  Ska åka & handla nu. Trevlig Fredag på er alla!!


En liten Fredagsfilm :)

Tyvärr lite för mörk film men dock en liten film till alla från oss.


Jösses vad illa jag låter hahahahaha


Men älskade lilla äckliga gubbe!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4144523.ab

Hur i hela friden kan man leva så här??? Stackars äckliga farbrorn.

Ont om mycket snö är det Gott om..

Igår fick Hela Blekinge panik... herreguuuuud det snöar!!!!  Keirens skola fick även de ett halleluljamoment och drog igång på första skoldagen med att Boka bussar till hela skolan, skicka ut lappar om utflykt till oss föräldrar samt ändra skolmaten till medhavd korv & bröd. Hela skolan skulle minsann åka upp till Ryssberget och åka pulka som aldrig förr!!
- NU SKA VI ÅKA PULKA!!!!!!!!!
Men som sagt. Det finns ett skäl till varför varje Blekingebo har minst 5 paraplyer per hushåll & det är just för att det regnar. Kunde inte hålla mig för skratt när jag vaknade i morse, inte en gnutta snö ligger kvar


Bara en dröm för oss i söder´n


Ljuvlig Fredag kära släkt & vänner



Godnatt alla, Nu tar vi kvällen

Min mage är helt trasig. Inge bra för wallisen nu.....  Ska krama kudden nu. Han ska få sig en rejäl omgång = megamaxitrött


En mindre gran..

Dagen stora AHA!!

Man bör inte trycka ut en stor gran "mothårs" genom altandörren. Det är fel!!  Om du ändå slutför ditt projekt,  stor risk för träningsverk..

Före utkastning

Efter utkastning


svindyra Mr Santa stannar dock kvar. 365 dagar om året :)

Middag..

Äter man inte kött så får det ibland bli så här :)  Skitgott! Kryddar med en deluxSoya som man köper i Thailändska affärer.  Överlägset bästa soyan!

VÅRT hus!!

Nu har det kommit!!! Ett hus som det nästan står vårt namn på. 5 rok. Rätt område. Rätt prisklass. Granne med skola & kompisar. Konstig trädgård på framsidan bara men det är ju bara att fixa till. Har anmält oss till visningen!!  ÅÅÅÅ detta är helt perfekt!!! Vi behöver inte mer än så här. Jätteplus att det bara är att fixa till inomhus med tapeter, färg m.m
Gick inte att spara bilden men kolla in!

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/341931


Nu ska jag drömma om Nabbavägen :)
vad ska ni göra idag...?


10.04

Har totalt rasat ihop. Är jätteförkyld, ont i halsen & Freja är jäteroslig i halsen. Hon hostar och jag hör att det är mycket geggaäckel i henne. Jobbigt. Ingen feber än så länge & hoppas den inte kommer!  Hon tog flaskan igår förrästen. Något positivt i allt elände! Hon tittade konstigt på mig i 5 minuter sen åt hon upp all välling.  Tänkte försöka vänja av så att hon äter välling på dagarna och från mig på natten i några månader.  Men sen får det va stopp. Börjar bli ruggigt trött på att vara en vandrande mjölkKo. Saken är åxå den att Hon är så grymt mammig.

Freja håller koll på datorn :)

En liten svacka...

Jag har kommit in i en liten svacka... :((  Så fort jag får minsta lilla motgång eller kritik så mår jag skitdåligt! Känner mig totalkass och börjar nästan gråta. Inget duger.  Allt med mig känns fel. Jag gör fel.  Hm....

 What  is going on????

Jättekonstigt. Det här måste fixas till, så tidigare idag messade jag till frisör Svärmor och bad henne hjälpa mig!!!!!  Jag måste ta mig ur detta negativa elände. Kan ju börja med håret tänkte jag. Jag vill ha lugg! lugglugg!
Vet dock inte hur men .....

jättesnygga!!


fast innerst inne vill jag ha en Betty Page lugg. 


Ska sova nu och drömma vackra fina drömmar om mig själv!
- Malin, du duger som du är!!!

Godnatt :) :(


Tjena mittbena!!!

MEN URSÄKTA!!!

  • ååååå kan inte din bebis vända sig!! det kan min Embla..  -Jo det kan hon faktiskt hon vill inte ...blä!!!
  • jaha, du vill sluta amma!? varför då?    -Jag ska sluta snart för jag ska på Opeth,  ett detah metal band och då vill jag va full!!!
  • hur mycket gick du upp??  - men skit i det duuuuuuuuuu så lever du längre!!!!
  • ååå vilken lätt förlossning jag hade. Det tog bara 3 timmar.  - min tog 14 MINUTER!! så håll käften!!
  • jaha...vad söt hon är!    - vadå jaha... alla våra barn  är dösnygga!!! däääååå
  • min make/sambo han städar å lagar mat hela tiden. han är så snäll. Min sambo/make..bla bla bla   - jahadu!! Det är väl därför ditt arsle är stort som ett hus för att du aldrig gör något.
 WHY!!! WHY!!! WHY!!! WHY!!! WHY!!! WHY!!! WHY!!! WHY!!!

Jag orkade inte stanna och dricka kaffe. Istället så åkte jag  hem och hämtade Keiren för en lunch på stan.  Jag tillhör inte deras släkte.  Jag hade nog satt kaffet i halsen av ilska.  När vi sedan kom hem från stan så hade Keiren äntligen fått sin "på-vift-julklapp-som-legat-i-Oslo-över-julen" Ett portabelt PS2 med lego batman spel.  Snacka om att han blev lycklig. Det kom från hans pappa Darren. Alva fick åxå en julklapp. Hela Simpson serien :)) Hon älsklar simpson. 
-tack snälla!

Kräftmacka a la RITZ!!




Hej så länge!

Babymassage



Snacka om att Ola var trött i morse!!! Började jobba idag efter nästan 3 veckors ledighet.  Han grymtade och suckade som aldrig förr.  Puss och kram hjärtat!

10.30 idag ska jag & Freja på babymassage. Mysigt. Får se om hon lyckas vara vaken för just vid den tiden är hon TRÖTT och sover som en stock. Brukar inte gå på "mamma-baby träffar".  Gillar det inte. Hatar tävlingen som pågår mellan alla mammor.
  • kan din bebis vända sig?
  • Hur många barn har du.... jag har faktiskt 14! Och alla är såååå snälla
  • hur bra har ni det du och pappan?
  • När har dina barn börjat gå, krypa ?
  • Jag köper bara pampers!
  • Vart köper du dina kläder? Jag köper bara polarn & pyret kläder. Handlar aldrig på rea!! ( varför inte idiot!!)
  • Jag gick upp såååå mycket eller jag gick upp sååååå lite
  • bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla
Hatar det!!!! Blir så irriterad för när blev föräldrarskapet & barn en tävling!! Idioter!!  Barn är barn och alla är vi Olika! Och YES!! REA is the shit!!! Rea är bland det bästa som finns.  Och Hurra för blöjor som funkar skitbra men som bara kostar hälften som alla andra! 

I´m Off! Ni lär få information om träffen senare :)

Länge leve SRF-09

Har bestämt att jag "tänker" tillbringa SRF-09 på campingen tillsammans med alla min MetaldeLuxpolare från Säffle.  Jag kommer att jobba på festivalen även i år och gör det dagarna innan det drar igång ordentligt.  Skitnice för jag får då ett backstagepass "som betalning".  Inte kan man ha tillgång till hela festivalen och sen åka hem på kvällen!!! Nä, där går droppen. Jag tänker fjäska för sambo, farfar, farmor, gittan, Åke, Simba, Zappa, dumma grannar, tråkiga grannar. Alla kommer att få kakor, pajer å annat mumms för att detta ska gå att fixa till.  Ola kommer att få så mycket kärlek så de är löjligt!  Snälla jag vill så det värker.  Har bokat upp mig på campingen nu i allafall och jag kommer att göra allt som står i min makt för att det ska lösas!

här hör jag hemma... här vill jag bo





Lilla söta Anarki

Var med Viktoria och hennes mamma Hanneh och red idag. Både Keiren & Alva fick rida. Jag hjälpte även Alva att hoppa lite. Liten men tuff tjej. Hindret var 30 cm högt.  Det var jättekul men kallt. Inte alls så många minusgrader här idag men det blåser från kalla Havet och kallt är bara förnamnet. Ska spela mig varm med Guitar Hero nu.  SÅ KUL OCH JAG ÄR JU GRYM!!!!!



På väg ut i kylan.

Har precis lunchat & ska bege oss ut i det ISKALLA vädret!!! tom. vi hade -10 i morse. Igår vid midnatt var det -15!!! Vi ska till ridhuset & kolla när Viktoria rider. Som tur är så finns det ett varmt fikarum så man inte fryser ihjäl

Frustrerad morgontrött dotter har lugnat ner sig nu ;)

Upp & hoppa


Studsade ur sängen 06.30. Fixade mig & Freja sen väckte jag resten va familjen. Ola grymtade, Keiren åade och Alva blev totalt rasande!! Vilket morgonhumör denna lilla flicka har. Man får ta det mycket varsamt och säga godmorgon med rosor, blommor och kramar i minst 30 minuter. I morse funkade inget av det så det fick bli muta av bullfrukost! När jag ställde henne frågan om hur många bullar hon skulle äta till frukost hoppade hon ur och skrek

-TREEEEE!!! 3 mamma jag vill ha 3 jag orkar 3 jag vill ha 3 hurra mamma hurra mamma jag vill ha 3 jag vill ha 3 keiren får bara 2 ...puh!!
-Snälla barn andas haha

Så fick det alltså bli, varma bullar med iskall mjölk.   Ikväll blir det sova kl 20. Precis som det ska va. Tillbaka till verkligheten!


UT me juleljus...

Har just tillsammans med min käre E njutit av några bloggar. Speciellt en blogg. Ska inte nämna något namn eller nått men jösses, vart kommer alla människor ifrån. Hur orkar dom och HUR ORKAR JENNIE ;)

I flera veckor nu har vi sovit till 10 hela familjen. Legat och grisat oss med sovmornar å allt  men nu är friden slut!! I morgon ska jag väcka hela familjen snortidigt.  Ola börjar jobba på Onsdag och keiren & Alva har dagis & skola på Torsdag = NU ska det vändas på dygn. Nu kommer morsan in & styr upp skiten, ingen lek och snuttigull längre. Den fruktade bullmamman Malinska är på G.  Inget spädbarn, sambo, katt,  stor son, sjusovande dotter kommer att komma undan!!

 När julen åker ut är friden slut!!

Godnatt så in i Norden!

Vuxenkaffe, Bitch å mjölk

Behövde en Lisendos och en inte-vara-hemma-dos så jag tog Freja och stack till The LatteBitch ;)
Blev dock ingen latte utan vanligt vuxet kaffe me mjölk i mugg. Suttit och pratat om allt mellan himmel och jord och jag njuter av att se henne. Hon är tillbaka. The Bitch is back!!! Big time!

vinkavinkavinkavinkavinkavinka haha


En ruggigt snygg julkula ...haha

Ibland lyckas man..

att fånga bilden..

En liten filmsnutt :)

Jag vet att det är åt fel håll ...hur F.n ändrar man.. klarar inte av att rotera den.. ÅZZY..HJÄLP :) 
Ska inte hålla luren så här igen!!




NUUUUU!!

Titta så fint det blev. NU ser vi alla.. hurra!  Lätt att min kropp ska få en stor kopp kaffe nu.
Puss och kram.  Ses snart igen :)

SER NI???

På min dator ser jag inte den nya designen. Men går jag in på min blogg på Olas dator så kommer den upp!!??? Vad i hela friden är det som händer???

Ser ni den nya eller gamla???

Ny design :)

Fixat ny design till bloggen.  Hoppas ni kommer att gilla den.   Tar tydligen ett tag innan den läggs upp ikväll bara! grrr!   Tråkigt för jag vill se den NUUU!!
Sweet dreams alla!

Underbar höstbild på Alva sep-08

hm....

1 styck  "matkasse"


Gegga                                                         Fin VÄLarbetad deg


titta!!! Wallisen har fixat bullar.




Har frusit in så kär hjärtevän med nuvunnen vän ska komma & fika nån dag :D

Vinterpromenad

Satan i gatan va kallt det har varit här idag. Vitt på backen och kallt. Ljuvligt tycker jag.... fruktansvärt tycker Ola. Stackarn fryser.

titta..vi har snööööö



jättefrusen sambo

hittade vackert klotter

Stolt Alva

öööö köp gärna ett hus och klipp varje buske till en ful boll haha




Vilken underbar morgon!!

Hej alla älskade läsare. Idag är jag så sjukt glad. Glad för att en viss person ler, skrattar och mår fan så bra.  Jag är så glad så tårarna fyllde en hink :)

Ut med er alla latmaskar haha sitt inte framför datorn & säcka ihop. På med kläder i massor & Ut och promenera. Släpp ut håret och sätt på (för att även hedra min Piik)  Children Of Bodom - "In Your Face" den är ruggigt bra!

Godmorgon som fan!


Sockerdrömmar till er alla..

Keiren, Alva, Freja och sockersöt Viktoria.

Sov gott alla där ute

IKEA

Vi har haft en alldeles underbar dag på IKEA. Shoppat lampor, tavelramar, tallrikar, tallriksunderlägg, blommor, Matta, barnstol, gardintyger, soffkuddar och självklart sjukt mycket ljus och MYCKET servetter som är ett måste om man är på IKEA :)) Var även ute efter 2 kontorsstolar men vi kunde inte riktigt enas om vilka så vi får åka tillbaka snart igen när vi bestämt oss. 
När vi lämnade Sölvesborg i morse var det bara kallt och när vi kom fram till Älmhult började det snöa som busen. Kul att få uppleva snö även i år. Det var en jättevackert vinterlandskap vi mötte efter vår shoppingrunda som tyvärr övergick till regn när vi var hemma. Blekingevinter är helt enkelt regn. Här Åzzy skulle du bo ;)





mat måste man ha.  kikärtsgryta och lax i nån äppelgegga.


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kom precis på!!!! Jag köpte ingen MOROTSKAKA!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅ nu blev jag skiiiitsuuur. Hur i hela friden kunde jag glömma detta!!!!! 

fortsätter dock ändå ...

lite av våra fynd                                  mycket snö :)


blommor..

IKEA


Nu ska det kramas kudde till max för i morgon slänger vi in de stora 2 till farmor & farfar och drar till IKEA.  Till IKEAs hjärta, Älmhult. Fick presentkort på 15 000 i julklapp av min älskade mor och snyggoPappaPer. Ska bli askul, jättemycket jag vill ha. Ska lätt köpa morotskaka med..guuud va gott!!! I LÖV MOROTSKAKA.

sov gott alla & godnatt

info. 1 =  Alvas docka har gjort nummer 2
info. 2 =  såg ut som det skulle.....

ÅTTAHUNDRAKRONOR!!!

Bestämde oss idag för att göra stan. Fyndade skitsnygga kläder på MQ. Träffade vacker lisen och fikade med henne. Kom även en nyvunnen vän och sa hej!

- hej!


Sen till den stora händelsen i vårt liv denna dag. Jag, Malin Wall är extremt emot vissa saker som kostar alldeles för mycket. INKL. dockor som kan skita, sitta, stå, äta, kissa, rapa, prata, skratta m.m  Och speciellt om dockan kostar mer än 7 veckors ranson av vår underbara RITZlatte!  Jag tog med Alva in i leksaksaffären idag så hon skulle få välja en julklapp för pengarna hon fick av sin pappa. Och självklart väljer hon en docka som kan precis allt! 800 svenska rikdaler!! Den kan allt. skita, sitta, stå, äta, kissa, rapa, prata, skratta hoppas den även kan betala räkningar, baka, storstäda och tvätta till det priset.  haha
Yes, nu har Alva sin vackra docka och hon är hur lycklig som helst!


NU tar jag natten..

MEN INNAN JAG SOMNAR SKA JAG LÄSA SKVALLER I MÄNGDER :))

Godnatt :)

Grattis älskade Ida & Niklas

Kan härmed meddela hela svenska folket att min lillasyster Ida & hennes sambo Niklas har förlovat sig!

HURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRA!!!



NyårsdagsPromenad

Tog en stärkande promenad med Freja och insåg att fan va kallt det även är i södre delen av Svärje.



1 Januari-2009

Och vilket väder!!! Strålande sol & liiite rimfrost om man tittar noga ;)  Håller tummarna för att detta år börjar jättebra. Ska köpa mig en trisslott sen och vinna lite miljoner tänkte jag. Funderar på att vinna 50 000 i månaden. För då skulle jag öppna något eget. Ett ställe där man kunde sitta & mysa i timmar till alldeles för tung musik ;) käka gott & onyttigt.  ååååååå shit vad jag vill!!!! Eller ska jag säga shit vad VI vill ;) Ja, vi säger nog så. Jag tar en sån lott!

Kvällen igår var lugn och trevlig. Vi käkade massa god mat och drack jättemycket julmust! Det är nog inte bara Alva som har ett julmust begär nu, illa illa.  Nytt år, Nya tag. Nät vi hade käkat färdigt igår så åkte jag & Freja och hämtade Lisen som följde med och skålade in det nya året. Satt sen och pratade om allt möjligt över en kopp kaffe.  kl 01.30 åkte vi hem.  Keiren & Alva var vakna hela kvällen.

  dukning                           förrätt                         varmrätt
 

& dessert. mummsfillibabba!!


Världens bästa farmor & farfar, son & bebis :) ( tyyypiskt Noa haha)


1 st normal                                           1 st. galen



JAG VANN!!

Jag vann Vårt cafés jultävling!!!  Vår alldeles egna lattekille ringde mig när vi var uppe i Säffle och berättade att jag vunnit och jösses vad glad jag blev. Ola trodde jag vunnit minst 1 miljon hahaha.  Va och hämtade ut den i går och köpte massa bullar. Ritz bullar är som ni redan hört något helt galet goda! Dom är så goda så man blir galen! VILL BARA HA MEEER!

RSS 2.0