Grattis på födelsedagen!


Fortfarande Sjukstuga!!

Fick sjukanmäla mig till min helgalne men ack så trevlige chef i morse. Ola och Freja hmhm ikapp.  Fanns inte en chans att han skulle ha klarat att ta hand om 2 barn. Båda 2 är fortfarande riktigt dåliga.  Jag & Alva är pigga och krya..peppar peppar gånger 2345 ggr.  På Onsdag drar nämligen Killebom- festivalen igång här i stan & då kan jag inte vara sjuk. Hela staden exploderar med tält, marknad, tivoli & massa uppträdanden nätterna långa. Håller på hela veckan.  Jättekul om man är frisk vill säga.  Vi lär ha sjukt mycket att göra på jobbet så som sagt inga bacilusker få sätta sig på mig. Jag spritar mig på hela kroppen 2 ggr i halvtimmen ;)( underbart..luktar rent, kemikalierent :)

Keiren ringde förut och sa godnatt. Han har det jättbra & jag hör hur glad han är. Puh!



Lite kort från igår:

hahahahahahahahaha..  Alva kämpar för att få va med och mitt ben!..öööööööö hahahahahahaha

Klart att Alva skulle få ett par nya skor. Tror det är par nr. 24. Men har man väckt hennes intresse för skor så får man stå sitt kast ;) Känns som om detta intresse kommer bli dyrt.

Fick besöka toaletten med Alva som blev helt förälskat i kaklet och sa:
- åååå mamma va vackert det är, Här ska jag sitta länge!!


I morgon fyller Mia år.  Hurra hurra hurra!!!!


En film säger mer än tusen ord!!

Varning för känsliga tittare :)







Har pratat med Keiren 2 ggr. Han är jätteglad och allt har gått jättebra. Nu ska jag sova är helt färdig i min känslomässiga själ.

Dagen D är kommen!!!!!!!!!!!!!!!!

Vilken natt, Freja har inte fått behålla någonting. Hela natten, var 20 min. Stackars lilla älskade Freja.  Jag var uppe första halvan av natten & vid 3 väckte jag Ola så jag fick sova några timmar innan vi drar.?

- vadå drar!!??

-JOOOOOOOOOOOO, Idag flyger  Keiren till sin biologiska Pappa. Idag händer det. Herregud! Packade hans väska igår med glada, nervösa Wallahänder.  Keiren är bara lugn och ler.
Vi åker kl. 10.  Och i Kristianstad ska vi stanna & hämta Alva. Äntligen kommer hon hem. :))

Flyget till Oslo som först mellanlandar i Stockholm lyfter 16.30 från Malmö. Tänk på oss då! TÄNK PÅ OSS JÄTTEMYCKET!

Lilla Freja hoppas du inte smittat oss med dina vackra baciller!

Ljuvliga hetta!

Haft en helt underbar dag. Jag åkte till Sölvesborgs eget medelhav, Sandviken förut. Ensam!! Bara en väska med vatten, tuggummi och 4 skvallertidningar följde med. Jag njöt så länge att  jag fick ont i ryggen.  Min brassestol blev bortfestad på SRF så jag hade bara en liten filt med mig.

Har även varit på glassbåten med Britt & Noa, haft besök av en gammal vän till Ola som bor så långt upp i Sverige man kan komma, Gittan, Olas moster va här med present till Keiren.  Allt har varit kanon så varför inte avsluta denan lördag med en maginfluensa!!! Jo man tackar. så pass fint magbesök har vi fått. Lilla Freja är så himla dålig. Tittar i burken varje 20 min. 

HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!  Vår familj har alltid en så bra taiming med allt!

Kung Keiren!

Keiren sitter brevid mig & spelar en pokerturnering. Tänk om dom visste att det är en 9-årig kille som spelar skiten ur dom ..hahahahahaha. 
coolt!

Lite bilder från igår & Idag :)

Jag & Rikard har jobbat häcken av oss idag.  Och överdriver inte om vi båda nu är världsmästare i "jobba-i-svettig-kockrock".
Så varmt!! Rödrosiga kinder så det sjöng om det.  Vackert så det förslår :)

 Sorry alla att jag inte berättat att Alva skulle bort den här helgen. Men som sagt fick reda på det samma morgon hon blev hämtad & som sagt igen.. jag hänger inte med i svängarna själv.  Hinner varken andas, sitta, stå, ligga. Det är en massa pappor överallt. Vad är det som händer????  Känns som om jag hittat vad som orsakat min extrema rörighet. Pratade även med min pappa idag. Det händer inte allt för ofta men är alltid lika roligt. Måste försöka träffas snart, det vore jättekul om dom kom hit.

nedan en massa bilder.

Grattis åxå till lilla Tyra som idag fyller 1 år. Hann inte komma till hennes kalas. Men paket kan ju lämnas senare.  Vi bjuder in oss själva nån dag när Alva kommit hem :) 

Tog oss en tur till glassbåten


Fikade med Lisen igår.  De va INTE igår.  Vi jobbar alltid. Jättemysigt. 



Vi bor precis vid havet & när det är varmt brukar vi gå ner & ta ett kvälldopp. Sagoligt vackert! Tar bara några minuter så är vi där.



Älskade Alva... jag känner mig halv utan dig!! :(((((((((((((((((((

Käkade frukost med Mia idag. Hon fick för tidig present av oss. En klänning från MQ som hon suktat efter läääänge nu. Tyckte de va dags att hon fick den. Hon blev överlycklig. Kerien fick frukostglass.


Godnatt. Nu ska de kramas kudde som aldrig förr.

R.I.P

En Hel Världen i sorg.  Lär va kaos lite varstans i världen. Mycket udda man har gjort mycket jag INTE står för men en av de största någonsin.  Kolla in den här med löjligt snygga Britney.  Publiken är i extas.


Nu är hon hämtad!

& det kändes jättebra. :)  Sanna, jösses va fin hon är och hon är ju längre än mig nu juue!! Kram till er alla och finaste kramen till

Lisen för att hon hittat ny lägenhet.. rensa rensa loppis loppis

Mia för att hon och Vilda gjorde mig så glad så jag grät förut.

Piik för att hon fattas mig :(



å dig å dig å dig!

Andas in ... Andas uuuuuuuuuuut!

Sitter & inväntar Alvas Pappa.  Hennes pappa, sambo & Alvas storasyster Sanna kommer & hämtar henne. Pirrig i magen men det kommer gå jättebra. Och till alla er som undrar...

-jajjemensan, alla barnen har olika pappor.  3 barn 3 pappor prisat vare herren, gud vare med er!! . På olika platser, städer, tom. i olika länder.  Men men varför göra det lätt för sig.  hahaha

Slutade lite tidigare idag så jag kunde vara hemma när dom hämtar henne. Dom har blivit liiiiite sena. Men snart så kommer dom. Alva längtar så mycket efter Sanna nu, hon håller på att explodera.  Vi har packat väskor med allt man kan tänka sig att en 5-åring behöver i några dagar.  Hon har stenkoll på vad man ska ha på sig = bra barn!

När Alva kommer hem på Söndag så bär det av till Malmö där Keiren ska flyga till sin Pappa i Norge.. herreguuuuuuuud hur mycket ska jag klara av egentligen.  Jag tror jag får sätta mig ner å andas stora stora andetag så jag hinner med.  Äh, spelar ingen roll, jag hinner inte med. Känner mig helt lost men jag biter ihop, visar bara glädje för mina barns skull.  Har ju vetat om att detta en dag kommer att komma, nu är vi där.

Älskar er Alva & Keiren. Älskar er så mycket,  jag blir helt knäsvag när jag tänker på er. 


Oskar är på väg...

När Alva var liten var hon livrädd för en pojke på hennes dagis, han hette Oskar.  Efter ett åskoväder då jag sa att det Åskar så ville hon inte leka med honom mer.. haha stackars lilla Alva & stackars supersöta Oskar.
hade planerat att göra ett inlägg med massa bilder. Tar det i morgon för det åskar nu & det känns som om den kommer närmare.

GodnattKramar i massor :)

Alva aug-07 Söt som socker

FÖRKYLD!!!!!!!!!!!!!

Så in i helskotta! Måste kurera mig så jag kan jobba... Det bara rinner ur näsan på mig & nyser gör jag typ 234 ggr var tredje minut. :(


Önskar er alla en ..

TREVLIG TISDAG!!!

Hoppas ni njuter av värmen och svullar glass eller ni kanske ska baka en kladdkaka. Jag finns vid stortorget så det är bara att komma å bjuda!



Fröken rörig is ännu rörigare!

När man tror att man fyllt sin vimsighetskvot till max, när man tror att mer vimsig än så är kan man inte bli... ja då inser man att allt bara varit en förrätt på vad som komma skall.

Jag kan härmed meddela att fröken ännu vimsigare som blivit den vimsigaste rörigaste ;

- it´s me! Lilla jag, Walla, Moi, Mallawalla, Kaluha, Malinska. Kalla mig vad ni vill men this is me,  Ett värmländskt köttstycke fyllt med kaos. Hallelulja Prisat  vere herren å gud å jesus å alla barna

Jag förklarar nu krig med mina vackra men ack så röriga hjärnceller. Tror jag har för mycket skit där inne. Idas Niklas skyller nog på musiksmaken.

Jag skyller på Peston.

Hittat klänningen!!

Jag har äntligen hittat klänningen som jag ska ha på min lillasyster Åsas bröllop den 1 Aug. Köpte den igår & jag är så himla nöjd!




Tankat klart..

Nu har det tankas SäffleBaciller i massor. Vi har käkat gott, myst tillsammans hela helgen. Jag känner att jag varit en god värdinna som lyssnat på mina medmänniskors mat&ha-behov. Jag har fixat å donat.. ;) Det har verkligen varit hur trevligt som helst,  Och lilla Marie vilken stjärna. Hoppas hon sover lika bra hemma i Tösse som hon gjort här annars får vi skicka lite havsbris på burk hem till henne.

Tack älskade Mamma, per, Ida, Niklas & Marie för en galet kul midsommarhelg!

En massa bilder från helgen. (går självklart att förstora de små bilderna)

Sötaste Freja i sin fina krans från farmor

Stolt mor!











Världens vackraste!

Godmorgon!



På med badkläderna..... det är sommar här!!!!

Vi har det jättemysigt!!

Ifall ni undrade. Om en stund ska jag kocka till mig i köket & laga god vegetarisk Middag.  Det bli massa goda paprikor till middag :)


gästbloggeri de sambo

Fick som direktorder från högsta poss. att då mobilbloggeriandet ej verkar fungera som det ska, i uppdrag att slänga in ett litet inlägg. Passar härmed på att tacka alla för en mycket trevlig kväll igår speciellt till min morfar som stod som värd för gårdagens knytkalas. Agendan för dagen ser ut som följande: 1. Frukost (avbockat) 2. Trip till Karlshamn 3. Fria aktiviteter.
Med det mest resoluta handslag avtackar jag härmed mitt gästbloggeri, Mvh Ola Svensson aka. Sambo.

Finaste Kramen..

skickar jag till alla som jag inte kan vara nära idag. Piik, Arvid, Pepsi, lilla vovven, Tobbe, mormor, morfar, Åsa med familj.

Pussen å kramen jättemycket. Och springer jag på en viss person någonstans i Falkvik så ska jag sparka runt mig så hon får ont! Ingen nämnd ingen "förbispringd" hahahahaha

Snart ska vi bege oss vackra & harmoniska till Tredenborg. Där ska vi dansa, ruinera oss på lotter, kasta pil och allt annat helgalet som vi sofistikerade svenska gör denna dag.  På dagen är de flesta som barn & på kvällen super de sig redlösa. Jag är nykter som vanligt. Trivs bäst då. Mina barn har en nykter mamma, inte för att hon måste utan för att hon vill sina barn de bästa.

Glad midsommar på er. Puss & Kram

Trevlig MIDSOMMAR på er alla svennisar!


En massa bilder

Har mobilbloggat jättemånga gånger sen igår för att jag har inte hunnit sätta mig här vid datorn men INGET har kommit in????  Har kollat om allt stämmer å yes, allt är som det sak va. Har ju mobilbloggat i flera månader nu..konstigt!!

Nu är i allafall delar av familjen Säffle på plats. Vi har käkat middag här hemma. Tog med mig mat hem för en förmögenhet och OM VI ÅT!! Trodde kanske att jag hade tagit för lite men hälften är ju kvar. Alla tyckte det va sjuuuuuuuuuuukt gott, jättekul. 

Här nedan är en massa bilder från igår & Idag.  :)

Keiren är laddad & taggad inför tävlingen.

Alva va åxå laddad!! YEAH!!

Alva & Vilda i sina nya klackskor :)) Sjukt lyckliga barn tack vare en man med stoooort hjärta!

Hemma på frukostkaffe hos Mia i morse. Tack gode gud för att dom är hemma igen. Nu är allt som vanligt  :)

Jag, Niklas, Ida & Marie gick till RITZ...kolla tårtorna. Lyckliga Hanna 7 år får världen sötaste tårta.
Tack för fikat systeryster :)

Va inne på vår nya inredningsbutik här i stan & hittade en MalinOla-pryl. Lätt att vi ska ha den. 2700 kr. Men värd allt!!!
Sjukt snygg. Jag blev blixtförälskad.  Atlet hette den och väntar nu bara på att få flytta ihop med kossor, tomtar, hjortar i plast å allt annat konstigt vi har i vår ägo :)

Äntligen!!!! Älskar min vackra mamma!


Jag är sååååååååååååååååå glad!!

Keiren kom 3:a :))

Vill bara berätta att Alva har haft en suuuupernice dag med Tobbe, Mia, Vilda & Viola. Pratade med henne i telefonen förut och hon var överlycklig för hon har  fått en baddräkt & ett par KLACKSKOR!!!! Träffar henne inte förrän i morgon för hon sover över hos Mia & barnen. 

Snyggaste Keiren fick brons på golftävlingen. Han är jättenöjd. Inga bilder idag, får bli en annan dag.  Bäddar rent i alla sängar ocg fixar inför morogndagen då vi får fintfrämmmat.

Godnatt alla & tack för att Alva haft en helt underbar dag. Ni är lugnt en av de allra BÄSTA!!!!!


Överlycklig alva hämtad!

MMS

Hon strålar verkligen.  Kunde knappt somna igår kväll. Väckte henne halv 7 & hon bokstavligen studsade ur sängen & i kläderna.

Ska fixa kaffe nu sen blir det väckning av Keiren. Tror inte han studsar ur sängen direkt. Han börjar bli en sån som man får draaaaa ur sängen. Halv 10 åker vi till golfbanan. Efter  jobbet blir det det hämtning av extrasängar för i morgon kommer Mamma, Per, Ida, Niklas och lilla Marie ner och firar midsommar med oss.  HURRA!!!

Trevlig onsdag på er!


kl. 10.40...

Går Keiren ut på banan i morgon.  Hans allra första golftävling. Om han är laddad & nervös??? OH YES!!!! Alva tyckte jag skulle steka pannkakor åt honom till frukost  för då mår man som bäst tydligen. Hm...  

Till barnens helgalna golfFarfar:  Trodde han gick ut på eftermiddagen, ack va fel jag hade :(  

Till barnen husbilsägande morfar: KRYA PÅ DIG FÖR HEL__

Kl. 07.00..

Hämtar Tobbe Alva i morgon. Nu har hon badat, lagt fram snygga kläder och planerat frukosten. Allt för att hon ska vara klar i tid.. hahaha Hon är så söt.  Ska bli skönt att få hem Mia & barnen åxå, tycker det vart lite för mycket Gbg nu... ;);) hostahostaharkelharkel





lunch på lasses

MMS

lunch på lasses


8.59

Fyllt på magen med kaffe & frukost. Alla 3 barnen sover än och jag njuter av lugnet.  Ska strax ringa till golfklubben och kolla vad som gäller inför onsdagen då Keiren ska gå sin första golftävling.  Han är taggad till tusen och har redan kollat ut sin outfit. Tyvärr så jobbar jag men Ola & Freja och kanske farfar följer med.  Ska ringa till Noa & höra om han vill.

I går bestämde vi med Mia & Tobbe att Alva ska hänga med upp till Göteborg för att hämta hem den bortsprungafamiljen Vildaviola. Tycker det är dags att dom kommer hem nu.  Alva blev överlycklig & trodde knappt sina öron när hon fick veta att dom ville "låna" henne.

- va!! vadå, jag med Tobbe i bilen själv!!!!
- VA!! vadå utan Keiren med min bilstol i Tobbes bil!!
-Vadå mamma, jag & Tobbe å ingen mer..

Hon tänkte efter det länge sen sa hon: asså, undrar om det finns glass i Tobbes bil, han har ju typ allt!
Underbara människor man har runt om sig. tack snälla för att ni förgyller våra liv!


Tisdagskramen till er alla!! Förrästen, det är sommar här idag!!! SWEET!!

Tack alla!!

Tack för era fina kommentarer ang. Keirens resa. Jag vill verkligen att ni ska veta att jag skulle självklart aldrig göra det här om jag inte trodde att allt var okej. 

Nu tar jag natten. 

Tack för mig


hittade en gammal bild, bjuder på den  hahhahahahhahahaha

många trodde bröllop men ni hade fel :)


Keiren ska flyga till sin pappa i Oslo!!!  Han har träffat honom 1 gång sedan vi skildes åt när keiren var 1 år.  Vi träffade då honom i 2 timmar i Karlstad. Keiren va då 7 och både han och jag var så nervösa.  Strax innan vi flyttade ner till Ola så började hans pappa ta kontakt med oss och nu ringer han ofta, skickar julklappar, presenter när han fyller år m.m.  Detta känns helt okej och Keiren är redo att möta honom.  Han känner sig trygg med sin Pappa trots att det var längesedan vi såg honom.  Nu i allafall bär det iväg. *hugaligen*

Den 28 Juni kör vi Keiren till Malmö där han flyger till Oslo (mellanlandar i Stockholm) Hans Pappa har köpt biljetten inkl. ledsagare så Keiren inte är själv. Han flyger hem den 7 Juli, 10 DAGAR!!!!!!! Jag har aldrig varit ifrån min älskade Keiren så länge och det kommer bli skitjobbigt men som sagt, dom är värda att träffas nu och jag är stolt över hans pappa som tagit tag i sitt liv och stolt över Keiren som vågar. Detta kommer bli bra!  Han Pappa bor idag i Oslo med blivande fru & bebis.

Älskar dig Keiren såååååååååååååå galet mycket!!

Sweet dreams!

Ska trycka in mig ett gäng oliver, borsta tänderna och sen lägga mig i en kall, nybäddad säng tillsammans med en stor hög med skvallertidningar!!  De ä livet dä!

Skvaller is the SHIT!!!

Nedan en lurig Walla som ska berätta något stort,  men inte förrän i morgon & ni som känner mig & min livshistoria kommer ramla baklänges. Först måste allt bli klart!!


Sov gott alla!!

Vi hjärta Sandviken

Idag har vi varit nere vid havet. Ljuvliga underbara Sandviken. Vi hade en liten födelsedagslunch för Keiren, Ola och Lisen. Jag fixade Pastasallad  och Lisen å Johan hade med fika. Alla var lyckliga utom Keiren som bara gnällde över allt HELA tiden!!!  Han är stor nu, han har verkligen kommit in i den åldern där det är tråkigt att följa med. Han stannar hellre hemma och leker med sina kompisar.

Här är lite bilder + en liten jätteblåsig film


 
   





love...


provar hattar i bromölla

MMS

lägesrapport. 09.13 hattprovning


Nystädat och mys i soffan..

MMS

nybadad Alva. Blir inte mycket bättre än så här. Altandörren är öppen och ute blåser det varma sommarvindar. Underbart. I dag har vi planerat lite inför midsommar. Delar av min familj kommer ner och firar midsommarafton med oss. Har planerat att vi inte ska planera. Vi ska bara äta gott och njuta av att vara tillsammans. :)


veggomiddag

MMS

veggomiddag


lite hår kan ju va kul.

MMS

lite hår kan ju va kul.


Världens varmaste BLOMMA...

TILL dig som tror helt fel!! Jag tycker JÄTTEMYCKET om dig & har alltid gjort.  Barnen är helt tokiga i dig. Tro aldrig något annat!



Huvudvärk...

inge bra... synd om Wallisen.


kolla vad vi fått av ritz

MMS

kolla vad vi fått av ritz


studenter på tandem

MMS

studenter på tandem


the boss

MMS

the boss


Skolavslutning-09


Detta blir nog ett av de tråkigaste avslutningarna vädermässigt sett på åratal. Det har regnat hela natten och det är inte mer än 13 grader ute. När man slutar skolan så ska det va soligt, varmt och sommar.  När vi slutade skolan som barn så väntade alltid ett tårt & glasskalas hemma.  Vem känner för det nu när allt är grått och tråkigt.  Ola får väl vandra in på RITZ eller ta med barnen till glassbåten så blir det nog bra ändå.  Jag kan va deras privata sol trots att jag ska jobba hela dagen.

Keiren ska läsa en dikt högt för skolan som han har skrivit själv. Läs och njut!! :)

Fåglarna kvittrar och solen skiner
Midsommarafton närmar sig
Man går barfota i sanden och har vattenkrig
ROCKFESTIVALEN ÖPPNAR!!!




tårta

MMS

tårta


Indränkt i massa flott &

 annat mys. Ett hår fyllt av ljuvliga dofter av köttigt kött. Vad gör man inte för släkten...

Studentfest here I come! Luktar inte hallon men med lite jox på Walla så blir allt kanonbra :)


höhöhöhöhö2


höhöhöhö1


hejhej hej hej hej hej hej hej

MMS

hejhej hej hej hej hej hej hej


ritzfika

MMS

ritzfika


Godmorgon alla vackra!

Ljuvliga Torsdag, Jag hälsar dig Välkommen!!


Grattis älskade LISEN!!!!

Vi älskar dig megamaximycket!!! Välkommen hem till vårt kära Blekinge :)




Slutjobbat för mig och mitt hårnät...

 Hem och krama barn och sambo!


alva och hennes sniglar

MMS

alva och hennes sniglar


Godmorgon!

Bedårande Freja


True rockers!!!


Regnar ute, vill inte gå ut. Vill bara sitta inne i soffan med massa skallertidningar och en stor påse godis :(   Stackars Keiren som har utedag med skolan.  Pälsade på honom i morse med stövlar och riktigt med kläder. Tänk på Fredag är det skolavslutning.  Helt sjukt. Min son börjar i tredje klass efter sommarn...  hugaligen!!

Säger godnatt...

med focaccia, Tzatziki, oliver, pikantost och annan geggost.  Livet ska hyllas. Mat ska avnjutas men mer barn ska vi INTE ha!  Näpp snäpp, där får det va nog!!

Älskar dig å dig Å dig Å dig Å dig och självklart så Älskar jag DIG!! :) En av dessa dig älskar jag sjukt mycket hm... för att inte pratat på DIIIG!!! Åååååååååå den sista "dejjen" är ju helt underbar!


Lilla Kamilla...

Varför har du slutat blogga ? Känns inga bra alls..... :(



min chef tappar ibland minnet.

MMS

min chef tappar ibland minnet.


Mia & RITZ

Äntligen ska man få sitta å tjöta en massa strunt med en undebar Mia över en RITZ-Latte igen.  Kl. 9 är jag där. PIP!!


En liten fundering..

Hur kan man ha träningsverk under fötterna!!??? Eller träningvärk, skavvärk..eller va  man nu  ska kalla det.  Udda...riktigt udda. Fast coolt. Det är nog inte alla som kan stoltsera med det  ;)

Har förrästen bilder kvar att visa från festivalen såklart men med tanke på denna djävulska  träningsverk så finns det ingen chans att jag orkar gå och hämta mobilen. Få bli en annan dag.

Tack för mig & godnatt :)  kanske man skulle stretcha lite......



Tösse är åxå Säffle...

i fall nån undrade ;)

Alva hälsar puss och hej till alla...

MMS

 i Säffle plus Mia, vilda, viola, tobbe.


Nedräkning börjat SRF- 2010

Njuter av att bara va med barnen & Ola.  Har vandrat i dimma idag. Inte riktigt hängt med i svängarna. Skönt att det snart är natten. Haft en helt underbar festival även i år. Okej.. dåligt väder men det är smällar man får ta. Hade precis lika roligt för det. 

Top 5 ( fick bli 7 )

1. Kamelot, längst fram i värsta skyfallet jag någonsin upplevt.
2. In Flames. Längst fram, headbanga i en åtta för att orka med i över 2 timmar.
3. ZZ -top med barnen. Alva sitter på mina axlar och rockar gärnet. Hon var helt galen.Tog all uppmärksamhet och alla    runt oss tittade mer henne än på skäggen. *stolt mor*
4.
Keiren när han spelar skiten ut alla på Guitar Hero
5. Amon Amarth!!!!!!!!
6. Piiken såklart :)
7. Alla andra,
mrT SrömT, Johan, Arvid, Olsén (för att nämna några) Ni är helt underbara!!

Bottennapp 5 ( blev 6 )

1.  Man bajsar faktist inte där folk kissilissar
2. Att festivalen tar slut.. :(
3. Ljudet
4. Borttappade pengar
5. massa kött å skrutt i alla smörgåsar! ( jag vill åxå ha vanlig macka)
6. Alla tjuvar som hittat till festivalen... MÅTTE NI BRINNA!!!

Tack igen Ola för att du tog semester hela veckan så jag kunde göra det här!  Älskar dig enormt! Nästa år fixar vi barnvakt!

Hemma!


hämta miiiig Ola

MMS

hämta miiiig Ola


inga kommentarer

MMS

inga kommentarer


i ett tält nån stans

MMS

i ett tält nån stans


Sverigemiddag. Snacka om seriöst

MMS

Sverigemiddag. Snacka om seriöst festivalliv. Potatis och gräddfil för mig, tack. Längtar så efter barnen nu. Jag blir alldeles tårögd när jag tänker på er. ÄlSkar er så galet mycket. Vi ses i morgon.


utsvutna men lyckliga

MMS

utsvutna men lyckliga


hej hej alla!

MMS

hej hej alla!


om man rockat aset av sig ser man

MMS

om man rockat aset av sig ser man tydligen ut så här. Godmorgon


In flames säger godnatt

MMS

In flames säger godnatt


godnatt

MMS

godnatt


genomblöt och älskad

MMS

genomblöt och älskad


walla in heaven

MMS

walla in heaven


(namnlöst)

MMS

(namnlöst)


love my life

MMS

love my life


my fridenS

MMS

my fridenS


vadå regn. . Lycklig ändå

MMS

vadå regn. . Lycklig ändå


bad folk are Bra folk

MMS

bad folk are Bra folk


piiken is . . .

MMS

piiken is . . .


en hela whiskey rätt öpp å ner

MMS

en hela whiskey rätt öpp å ner


på plats. Nu blir mamma walla wall

MMS

på plats. Nu blir mamma walla walla the crazy


vackra vänner har man

MMS

vackra vänner har man


Kungen

MMS

Keiren spelade skiter ur dom!! *stolt mamma*


Grattis Älskade Ola!!!

Idag fyller MIN Ola 32 år! Självklart så fick han den ascoola kossan av mig. Så nu står den där, inflyttad å klar.

Älskar dig Ola av HELA mitt varma värmländska Rockhjärta :)



godnatt alla.

MMS

godnatt alla.


love

MMS

love


Sweet!

MMS

Sweet!


amon amarth here I come

MMS

amon amarth here I come


Hemma å TRÖTT

Trött i köttet är jag. Hungrig åxå. Ola fixar lite mat till mig nu :)

Börjar bli ruggigt mycket folk där ute nu. Dom flesta knallarna har åxå kommit.
I morgon drar det igång :)) I morgon kommer Piiken å alla andra. Men innan det massa jobb + timmar av spring å slit.
AAAAAAAAAAAA träffade underbara Teo. Helt plödsligt så stod han bara där. Blev så glad.  SnyggoSkäggoKim va åxpå där men såg inte honom.

Saknar jättemånga jättemycket & har lätt ångest över att inte vara med dom jag älskar. Men men.......

DET ÄR JU FESTIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL!!


frukost 17.15

MMS

frukost 17.15


om ni har vägarna förbi

MMS

om ni har vägarna förbi


ingen piik ännu

MMS

ingen piik ännu


ja, det är hett

MMS

ja, det är hett


lunchen klar, tillbaka till festiv

MMS

lunchen klar, tillbaka till festivalsmark. Älskar och saknar dig ola och barnen, pussa dom från mig


godmorgon

MMS

godmorgon


RSS 2.0