Jag har äntligen hittat Frejas favoritfilm...

img_8897 (MMS)

Jag har äntligen hittat Frejas favoritfilm på dvd,  Trolltyg i tomteskogen. Hon blev så glad att hon ställde sig på huvudet ha ha ha


Vi har haft fotbollsträff på slottsudden i...

img_4518 (MMS)

Vi har haft fotbollsträff på slottsudden idag. Brännboll, grillning och en megakul trollkarl stod på schemat.


Nu sitter jag ihopkurad i soffan med  term...

img_7227 (MMS)

Nu sitter jag ihopkurad i soffan med  termoraggsockor och julfilt. Jag fryser men är glad för i morgon ska jag hämta Freja. Kl 15.00. Guuuuuuuuud vad jag längtar efter henne!!! Utvecklingssamtalet gick jättebra= stolt mor. Alvas blodsockernivå är åter över mattan = lycklig & harmonisk dotter.


Utvecklingssamtal! HUGALigen!!

img_7200 (MMS)

Utvecklingssamtal! HUGALigen!!


Vacker blomma till fam. K i SäffleHoppas ni snart kommer hem från Gbg, Tänker på er!

Lunch

img_3113 (MMS)

Lunch


Länge leve kärleken. JÄTTEnyfiken på henne...

img_4358 (MMS)

Länge leve kärleken. JÄTTEnyfiken på hennes klänning såklart! All lycka.


Planerar sommaren -2011

HM.... Sweden rock, midsommar, fotbollscup gånger flera över halva sverige, seriefotboll, Säffle igen, killebom, jobb, släkt, vänner och inte en dag ledigt från skolan. Får inte riktigt ihop det.  Självklart så kan jag ta ledigt men då skjuter jag bara fram mina studier + att då måste jag jobba ännu mer för då får jag ju inga pengar alls!!!

Sonisphere går bort, metaltown går bort även om jag kan ta mig dit så finns det ingen tid och den tid jag har över vill jag vara med barnen såklart. Vet inte ens hur jag ska lösa Sweden rock i år, sorg i hjärtat.

Det enda jag vet är att jag tänker inte låta mina studier komma i andra hand! Ibland måste man backa för att ta sig framåt.

Nu blir det skvallertidningar i sängen. Vad vore livet utan denna vara i papper & bildform.


På lördag är det FÖDELSEDAG för Rikard en ...

img_8214 (MMS)

På lördag är det FÖDELSEDAG för Rikard en trappa ner. 2 år sedan vi stod och inväntade alla gäster för första gången. VÄLKOMNA!


Godmorgon Sverige!! Efter några dagars job...

img_4148 (MMS)

Godmorgon Sverige!! Efter några dagars jobb på RITZ sitter jag åter igen i skolbänken. Ska skriva ut alla papper och annat jag behöver sen går jag ner till havet och räknar. Kanske tom bedrövliga ekvationer kan bli lite roligare med frisk havsbris och strålande sol :)  kramar till er alla


Längtar tills Draconian släpper hela skivan..

Detta är så bra och ni som inte förstår hur bra det är tycker jag såååå synd om. Anders tycker jag låter bättre än någonsin!!!... RESPEKT till er alla som slitit hårt för att få fram något som jag redan vet kommer att bli ett mästerverk...:)


Hjälp sökes...

Jag har fått ett extrajobb som jag ekonomiskt inte kan/vill tacka nej till = student!! :D Extrajobb på annan ort och behöver därför hjälp med Keiren & Alva. Det gäller från 15/7 - 20/7. Mina barn är snälla & glada, svär inte och vill ingen människa ont :)Kolla- totalt vansinnigt!!

EXTREMA MÅTT Studenten Galia Slayen har själv varit sjuk i anorexi. För att belysa vilka kroppsideal Barbiedockor ger barn har hon skapat en docka i naturlig storlek – men med Barbies proportioner. Hon skulle uppmäta drygt en meter runt brösten och ha skostorlek 32–33.
EXTREMA MÅTT Studenten Galia Slayen har själv varit sjuk i anorexi. För att belysa vilka kroppsideal Barbiedockor ger barn har hon skapat en docka i naturlig storlek – men med Barbies proportioner. Hon skulle uppmäta drygt en meter runt brösten och ha skostorlek 32–33.

Nyfiken i en strut...


Tänk att folk ska vara så nyfikna. Fråga mig istället!! Jag lovar jag är INTE farlig!! Jag har aldrig varit farlig. Man kan inte få reda på någonting om man inte frågar.
pilutta dig va pinsamt va momohahahahhahahhaha


Från den ena piluttan till den andra piluttan.... Vad i hela friden gör Anna Book på TV!! Jag mår faktiskt bättre utan henne. Varför tar hon sig rätten att förstöra en hel veckan bra program! Skit åxå!
Nu ska jag sova, jättemycket, jättelänge & jättehårt. ZZZzzzzzZZZzzzz
I morgon blir det RITZ igen. Jag börjar faktiskt vänja mig vid allt mjöl nu.  Tänk att det ska behövas va så mycket mjöl i ett bageri...

GoDnAtT

Jag och Ola bytlånas lite. Jag tog Liten o...

img_9716 (MMS)

Jag och Ola bytlånas lite. Jag tog Liten och Ola tog mellan. Stor tränar fotboll så svetten sprutar!


Lägesrapport ; Caféar   mig idag.

img_0920 (MMS)

Lägesrapport ; Caféar   mig idag.


TANDLÄKAREN

img_1520 (MMS)

TANDLÄKAREN


Magiskt

img_4180 (MMS)

Magiskt


G+ och rumbyte

Prov nr 2 i Matte har varit helt förjävlig!! Jag har inte varit mig själv sedan jag började med den här kursen. Jag SKA inte vara för hård mot mig själv utan jag SKA vara nöjd med mitt betyg. I morgon tar jag tag i nästa uppdrag, nr 3.  VILL inte... på riktigt!! Jag ska inte bygga broar eller skyskrapor låt mig slippa detta elände!!Frejas säng är nu hämtad. Insåg däremot att det måste fixas en hel del. Mutor löser alla problem = Keiren får ta Alvas rum & Freja och Alva får dela och tar då Keirens rum.  puh! Bara att börja bära, vilken dag är du ledig Lisen, Vilja kan väl bära på ryggen momohahahhahahha
Varför ska man göra saker & ting enkel för sig??

Livet leker för Alva.

img_2444 (MMS)

Livet leker för Alva.


Jag har köpt en säng till Freja!! Äntligen...

img_8258 (MMS)

Jag har köpt en säng till Freja!! Äntligen har jag hittat en säng!!!!


Första seriematchen börjar NU!!!

img_7155 (MMS)

Första seriematchen börjar NU!!!


Markgatan 08.49

Vaknade av en mardröm! Nu kommer jag inte klara av att sluta tänka på den. Att det sedan är en mardröm som inte alls ligger långt bort från verkligheten gör det bara värre och jag får kämpa för att hålla tårarna tillbaka. Nu är det en dröm och drömmar kan ibland ställa till det riktigt ordentligt. En dröm är kompliserad & många gånger överdriven.Över till något roligare. Dagarna blir bara färre & färre...


Majabajakattskrälle....

img_6486 (MMS)

Majabajakattskrälle är nu en Majabajakattskrälle som åxå får gå ut men tror ni hon vill gå ut?? Näääj!! Vi får bära henne ut. Här har hon sucktat efter livet utanför och så vill hon inte längre. När jag mot hennes vilja bar ut henne idag flög hon på en fågel, fågeln blev ingen fågel efter det, efter pippins brutala avrättning så ville hon in igen. I morgon ska hon ut igen... Hon kanske gick loss på fågeln i ren  protest men ack å ve, där sket Maja i det blå skåpet för matte är ingen gräsätare längre. Jag struntar i den lilla pippin för katten ska UT!! Nu säger jag godnatt. Har lämnat in mitt prov , känns bra :) Tänkte på mina gamla grannar P och B idag, saknar att prata med dom över häcken. Goda grannar finns det INTE gott om!


I solen, innan midnatt ska jag ta mitt and...

img_0624 (MMS)

I solen, innan midnatt ska jag ta mitt andra matteprov.  GLAD PÅSK ÄLSKADE VÄNNER!!


Godkväll!  Mätt efter påskmiddag.... Jätte...

img_4513 (MMS)

Godkväll!  Mätt efter påskmiddag.... Jättemätt, så mätt så jag orkar inte inte ens gå från soffan till sängen. Jag blir kvar här. Känns som om jag väger jättemycket!!! Jag hatar att va mätt, de värsta jag vet. Men när man trycker i sig 1 liter påskmust så får man nog skylla sig själv! Godnatt alla!


Vi är i vitsippeskogen

img_7688 (MMS)

Vi är i vitsippeskogen


Maja är friiiiiiiiii igen :)))

img_0599 (MMS)

Maja är friiiiiiiiii igen :)))


Här sitter jag på golvet och väntar på att...

img_7551 (MMS)

Här sitter jag på golvet och väntar på att Freja har badat färdigt. Jag väntar och väntar och väntar. Borde kanske tänka på att putsa spegeln....


Sorry G ;D

JAAAAA, bilen gick igenom. Och nu står jag framför spisen och längtar tills jag får njuta av mitt torsdagskok.
En riktig Bolognese som puttrat löjligt länge med färsk parmesan och lyxig amarone...ååååååå


Idag har vi varit i Karlshamn, älskar Karlshamn.  Har åxå köpt mig en present idag fast inte i Karlshamn för man måste gynna Sölvesborg :))

Zoul, MQOver & Out tills nästa gång

Besiktning av mitt vrålåk!! Sen ska jag in...

img_4290 (MMS)

Besiktning av mitt vrålåk!! Sen ska jag innan jag hämtar barnen in på biblioteket och leta efter en bok och se om jag kan med lite hjälp lösa en djävulsk ekvation... Påskpuss!


En sak att komma ihåg!!!! OM MAN INTE KAN ...

En sak att komma ihåg!!!! OM MAN INTE KAN GÅ I KLACKAR SÅ VISA DIG INTE UTE FÖRRÄN DU LÄRT DIG!!!!!


Nu har jag bara ett tal kvar av prov nr 2....

img_8924 (MMS)

Nu har jag bara ett tal kvar av prov nr 2. Jag visste inte innan att det skulle kosta så mycket av mitt psyke av att läsa Matte. Nu är jag dock lycklig för attans va det har rykt ur öronen för att ta reda på HUR jag får fram hur många vuxna det är på det här skitkalaset!!  Nu= 11-kaffe = Vuxenpoäng till mig


Är hos Lisen på ärende och titta ; VUXENPO...

img_1208 (MMS)

Är hos Lisen på ärende och titta ; VUXENPOÄNG à la Lisen.


Kaffepaus, och vilket kaffe. Detta är jag ...

img_2400 (MMS)

Kaffepaus, och vilket kaffe. Detta är jag inte säker på att jag överlever. Bibliotekskaffe à la Sölvesborg .... Why!!! Tänk att man som tillverkare kan vara nöjd med att servera sån skit.   Här har tillverkarna säkert suttit och provsmakat sig fram och så är det detta kaffe som automatkaffeNissarna tar fram! Grattis till dålig känsla för kvalité


Ska drömma om blommor, bin och vackra blom...

img_6559 (MMS)

Ska drömma om blommor, bin och vackra blommor. Loka citron och glass. Ska drömma om allt och min högsta dröm är  att jag vaknar om 1 månad då all skitpissmatte är över. Ska sätta mig nere vid havet i morgon, miljöbyte, havet, solen och måsarna kanske ger mig den AHA- upplevelse jag behöver. I morgon ska jag packa kaffe, vatten, penna, sudd å alla böcker. Ser ni mig GÅ, jag bits nog :D Godnatt på er!!


GRATTIS LILLA IDA på din 32- årsdag!!!!!

img_8089 (MMS)

GRATTIS LILLAsyster IDA på din 32- årsdag :) EN Thaipinacolada till dig!!!! hurra hurra hurra!!!!!


Vattenpaus på torget :))

img_0858 (MMS)

Vattenpaus på torget :))


Chris Medina my hero!

I morse lyssnade jag på en låt som en vän lagt ut på FB.  Vilken låt, vilken text, vilken känsla och vilken man!! Jag är fullkomligt stum. Chris Medina sjunger till sin handikappade fru som 2 månader innan bröllopet var med om en olycka. Läkarna gav honom inget hopp och ville stänga av maskinerna men Chris vägrade. 1 månad senare vaknar hon. Han kämpar vidare och drömmer givetvis om att hon ska bli frisk. Vilken hjälte. Jag är stum av beundran. Chris sökte till American Idol men han kom inte med. 

Lyssna och njut. Jag kommer nog gråta hela dagen.


KOLLA JA JÄDRAR I HAVET!!! Lisen kolla!!! ...

img_8109 (MMS)

KOLLA JA JÄDRAR I HAVET!!! Lisen kolla!!! Att få detta betyg i MATTE är helt overkligt!! Men Shit vad jag har pluggat. Snacka om hallelulja moment!!


VILL HA JÄTTEMYCKET!!!!!


dom här på kallis till sommaren PÅ EN GRÄDDIG HYLLA

Tris is true art my friends!!!!!

Jobbar :))) I LOVE MY KOCKROCK

img_6464 (MMS)

Jobbar :))) I LOVE MY KOCKROCK


lördag = strandvallen å glass


Freja är hääääääär!! Om man vill ha sig en...

img_5528 (MMS)

Freja är hääääääär!! Om man vill ha sig en puss idag så måste man va ruggigt snabb!!


Är hos Rikard och dregglar, idag blir det ...

img_5970 (MMS)

Är hos Rikard och dregglar, idag blir det blodigt kött! Mummsfillibabba


Himmel & pannkaka

fick just en idé och jösses ibland imponerar jag på mig själv!!!! Trevlig helg alla!!!


Jeans och korallnaglar that is spring.. Ha...

img_7329 (MMS)

Jeans och korallnaglar that is spring.. Hallelulja vilket väder


JAG KAN INTE SOVA!! tittar på bilder, i mo...

img_3623 (MMS)

JAG KAN INTE SOVA!! tittar på bilder, i morgon kommer Freja * lycklig*


Vi är precis där Alva mår som bäst :)))

img_0254 (MMS)

Vi är precis där Alva mår som bäst :)))


Alva och hennes klass har haft påskteater ...

img_4442 (MMS)

Alva och hennes klass har haft påskteater på skolan, idag fick hon ta hem sin docka. Snacka  om påskpyssel!!


Skvallrar med Mia!!! Guuuuuud

img_8607 (MMS)

Skvallrar med Mia!!! Guuuuuud


Tänk att dom 2 som är i final i Sveriges m...

Tänk att dom 2 som är i final i Sveriges mästerkock var de 2 som jag sa från början!!! Vem är då bäst Louise, Jenny eller JAG:))


Jag klarade det!!!

img_4733 (MMS)

Jag fick VG helt sjukt med tanke på den bisarra situation man satt i där borta. Mina arbeten kom inte in i tid, fanns ju ingen el eller nåt som funkade. Åååå vad glad jag är! Hur ska jag fira det här tro? Ska hämta Alva nu så får vi se vad vi hittar på. Kram å hej !!!!


Prov idag. 15.20 är det dags. Vet inte rik...

img_0514 (MMS)

Prov idag. 15.20 är det dags. Vet inte riktigt hur det känns...  Men med tanke på att jag gjorde alla arbeten i Thailand så är jag nöjd om jag bara tar mig igenom det. Det var lite mycket som hände där borta, lite svårt att koncentrera sig om man säger så Hm... Ja vi får se


Hos Fia, nytta och nöje. ManikyrDeLux  och...

img_6655 (MMS)

Hos Fia, nytta och nöje. ManikyrDeLux  och läxförhör


Godmorgon ! Vitsippor är bland det vackras...

img_4891 (MMS)

Godmorgon ! Vitsippor är bland det vackraste  jag vet!! Önskar er en lovley tisdag:)


Kollar givetvis på Fridas loveletande i TV...

img_0725 (MMS)

Kollar givetvis på Fridas loveletande i TV. Frida är från Sölvesborg och hon är ännu vackrare i verkligheten!!! Har lagat  mat till henne många gånger det är nog därför hon är så vacker å lång. :D :D


Nu är riset Alvafixat! Och jag som hatar d...

img_7758 (MMS)

Nu är riset Alvafixat! Och jag som hatar dukar har tom köpt en duk. Klart barnen ska ha en påskduk :)


Färdigpluggat för idag! Nu= utvecklingssam...

img_0206 (MMS)

Färdigpluggat för idag! Nu= utvecklingssamtal med Alva och fröken Lena:)  nya vår skor , esprit, vita, supertips!


Oj vad hon pluggar!

PSYKOLOGI-prov på onsdag!!
Jag & Sigge har spenderat ganska mycket tid tillsammans de senaste veckorna! Känner mig rätt trött på han faktiskt!! Det var dock trevligt när vi låg i Thailandspoolen i 35 graders värme och palmerna svajade vackert över mig. Men nu....

Behövde en liten rast nu, har satt det blivande påskriset i vatten. Sen ska det pyntas med ägg å fjädrar å annat roligt skräp :D

Många bilder & många minnenMånga floder i Burma

Framme i Bangkok, Orkidér överallt

I Sverige ligger det en bibel på varje hotelrum, på Chaweng Beach, Thailand... en glad grodvåg hahahahaha


Kvällpromenad på stranden, kolla himlen. Dagen före stormen! Ljuset var jättekonstigt den här kvällen.


Stormen kom på riktigt natten mellan söndag & måndag. Måndagens natt var allra värst! Ingen ström, vi visste inte hur högt vattnet skulle stiga på gatan, visste inte hur höga vågorna skulle bli, hur högt dom skulle slå och hur mycket skada de skulle göra. Och allt detta i mörker. Klockan 18.30 är det becksvart!! Ena halvan av resan var fruktansvärd och inget jag vill gå igenom igen andra halvan var helt underbar. Thailand är helt fantastiskt & folket enastående.

Dagen efter såg det ut så här. En STOOOR jeep borta...En stackars man som kämpar för att rädda sina saker :(
Här är vattendjupet säkert 180 cm för han som syns på bilden står på en hög trottoar.


Här kämpar dom mot strömmen med att få in vatten & mat till oss


efter 3 dagars oväder! :((( här blåser det så jag knappt kan stå, vågorna är enorma!

Det här hotellet låg 30 meter från vårt, helt söndertrasat av vågorna och vinden

Efter regn kommer solsken!!!!Walla a la skolpoolsal
Så här ser man ut med 10 brezeer i knoppen hahaha firar att stormen är över & att vattnet sjunker!!!Jag kan åxå meddela att min flygrädsla är puts väck!!! Flyga är ju underbart, speciellt när man suttit strandad på en ö ;D Planet från Bangkok till Koh Samui var ett sånt här fint propellerplan, hm... undrar just i detta nu varför det står Phuket på planet vi åkte med. Vad hände med vårt plan, vi fick nämligen vänta i 2,5 timme....


Jag såg 1 stycke orm. Hört en gång av någon....

- men Malin det finns inga ormar på Koh Samui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är ju en ö.
Hur dum är man om man tror på det, jättedum ;D 

Har åxå badat i hav, blev inte uppäten av en haj.  Jösses vad mycket jag tagit mig igenom.  Skit nu är jag inte rädd för någonting längre.  JAG LOVAR!!! öööö

nu är det kvällen, godnatt alla


Godmorgon från 1 C

Favoritmusiken håller dig frisk

Ny svensk forskning visar hur mycket vi påverkas ”Musiken ger fler och starkare positiva känslor vilket i sin tur leder till mindre stress” 16

men jag är väluppfostrad och kommer att lyssna i mina nya fina lurar ändå hahahahhahahhahha


hyllar mina vänner i Draconian, lätt världens bästa doom-band!!:)

img_5898 (MMS)

:)


En bild säger mer än .... :)

img_3970 (MMS)

En bild säger mer än .... :)


Jättevarmt ute!!! Guuuud så skönt!

img_9803 (MMS)

Jättevarmt ute!!! Guuuud så skönt!


Gott och starkt så in i, har Thailandfeber :)

img_2921 (MMS)

Gott och starkt så in i, har Thailandfeber :)


Invigning på Fias nya salong! Varför lör j...

img_1288 (MMS)

Invigning på Fias nya salong! Varför lör jag när det serveras bubbel!! Hurra för Fia.


Vi fikar med PappaOla, Freja går all in me...

img_4949 (MMS)

Vi fikar med PappaOla, Freja går all in med glass å kaka å det å det men har mamma varit borta så har hon.


Lilla söta Freja sitter som en ljus när Al...

img_2380 (MMS)

Lilla söta Freja sitter som en ljus när Alva Danstränar. Om ett halvår får hon själv börja :)


-Hej mr UD jag heter Malin WallPå Onsdagen när vi lyckades ta oss ut på det Thailändska nätet fick vi läsa på aftonbladet att UD kunde konstatera ATT ALLA svenskar på Koh Samui var i säkerhet att ALLA hade blivit evakuerade eller mådde bra! Vi har inte hört någonting. Inte alls svårt att ta reda på hur många som faktiskt fanns på ön då man blir fotat vid thailändska säkerhetskontrollen + all på vårt tillfälliga visum står även all info om vart man är! Jag ringde nu och fick prata med presschefen på UD, berättade allt och om vad vi läst & att det inte alls är okej att skriva/uttala sig när det är regn lögn!
Han skulle absolut ta upp detta idag då han tyckte det var mycket viktigt.  Jaaaa, det är viktigt för när man läser ett sånt pressmeddelande från UD och inser att man inte ens finns med i deras tankar även om all info finns att få tag på genom ett samtal så är det illa!!!
Han var trevlig och jag var ännu trevligare så nu är jag nöjd! :)

Over and out

Vi har provat alla kläder ikväll. Keiren o...

img_1601 (MMS)

Vi har provat alla kläder ikväll. Keiren och Freja är så glada för allt, Freja har beundrat sig själv hela kvällen :) Om ni tror att mammaMalin grät förut så tror ni rätt. Godnatt från mig


Fick ett MMS av Ola. Lilla Frejaälsklingen...

img_4743 (MMS)

Fick ett MMS av Ola. Lilla Frejaälsklingen himmel vad jag längtar efter dig!


Hjärtat Alva i sin fina klänning jag köpte...

img_8803 (MMS)

Hjärtat Alva i sin fina klänning jag köpte i Thailand. Alva har fått skor och klänningar, jättefina blommor till håret, skivor, pennor och ritbok och en väska såklart. En jättenöjd Alva :)


- mamma kolla det ser ut som massa lasagne...

img_0939 (MMS)

- mamma kolla det ser ut som massa lasagne utanför... Ha ha ha ha undrar om hon är hungrig :D


På tåget på väg hem. Jag vill ha vårrullar...

img_3132 (MMS)

På tåget på väg hem. Jag vill ha vårrullar...  Alva vill ha tomatkonstverk och kakor så wipps, nu blir det kakor :)


True love

img_4278 (MMS)

True love


Presenter här Mr resesällskap:)

img_1686 (MMS)

Presenter här Mr resesällskap:)


Skolsal delux

img_2800 (MMS)

Skolsal delux


Heja Sverige!! Det är kallt att gå omkring...

img_1513 (MMS)

Heja Sverige!! Det är kallt att gå omkring i långklänning och flippisar men alla kläder är nästan mögliga och måste tvättas efter allt stormande. Nu är jag i Gbg på väg upp till Säffle för att äntligen få krama Barn 1 och mamma och Per. Resan har gått kanon och flygrädd... Vadå vem jag:) flyga är ju underbart!!


STRÅLANDE SOL & blå himmel idag. Underbart...

STRÅLANDE SOL & blå himmel idag. Underbart. Sitter i lilla tatueringsstudion nu :)))) sen blir det stranden. Puss och kram


hejhejhejehejhej

allt ar bra :))

pa riktigt!! Nu ska jag ut och kopa 25 klanningar. Ska axa slanga i mig 13 drinkar & ata 467 varrullar

Over & out.Alskar Dig Freja, Alskar Dig Alva, Alskar dig Keiren

RSS 2.0