GOTT NYTT ÅR!!

Vilket år 2008 blev. Så sjukt mycket har hänt.  2008 blev ett år som jag aldrig kommer att glömma. Mycket försvinner i ens minne men 2008 kommer alltid att finnas kvar. Det var året då vi flyttade Blekinge. Frejas födelse.  Keiren och Alva har fått anpassa sig till ett samhälle utan bokstaven R ;)
Saknaden av nära & kära har visat sig vara en sak som vi alla klarar av. Livet här nere är alldeles för bra för att vi inte klarar av det.  Även om vissa stunder är riktigt jobbiga.  Vi alla har fått nya vänner, vänner för livet. 

2008 blir även det året som bloggen slog igenom med dunder & brak. Har träffat många personer via bloggen som jag idag delar mycket med.  En av dem är kära E som har fått mig att inse så mycket. Man tar så mycket för givet &  Jag vill inget hellre är att deras önskan går i uppfyllelse.  All kärlek till er.

2008 blir även det året då flera lämnade oss. Livet är en gåva, ta hand om er alla man vet inte när det tar slut...  Mina tankar går till Kamilla, Katrin med familjer. Åsa och Ann med familjer.  

Jag vill härmed önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!




Njutning till max!!

Håller fullständigt med  Kamilla att Kahls Irish cream coffee är något helt otroligt gott!! Jag fick detta kaffe av min hjärtevän Piik i julklapp och vilken frukost jag fått. Satt och njöt tillsammans med Freja i ett tyst hus.  Helt underbart. 



mat!!

Funderar på att ta ett bad.... om jag orkar. Jag är så trött. Hungrig är jag med. 22.48 och svinhungrig!  tom. middagshungrig. Skulle lätt kunna trycka i mig en cornburgare med massa rödlök.  Slurp!

Freja sover i min famn nu. Som en stock. Vi försökte ge henne välling förut så hon är nog helt utmattad för HON VILLE INTE HA!! haha stackars bebis. men du förstår lilla freja; mamma ska på Opeth & då KAN du inte följa med. Självklart kommer hon att ta flaskan men hon tänkte nog att;  fan heller att det ska gå så lätt. :))

Ska jag sova, eller äta... den stora frågan. vi får se.

sweet dreams everyone!

fyllde tanken idag ... 9.54!!!!


Jul i bilder... låååångt ;)

Som jag lovade, ett lååångt inlägg blir det. Vi har haft en alldeles underbar jul hemma hos mamma och Superfassan Per. Vi har käkat, myst, käkat, myst, precis som det ska va. Kan meddela att vikten inte är mer efter julen så allt känns helt okej.  På mig alltså, hur Freja, Ola och de andra barnen ligger till viktmässigt har jag ingen aning om. Alvas julmust-behov är dock total katastrof!!! TOTAL KATASTROF!

vår resa julen- 2008

Började bra. Slutade i som ni alla vet punktering


hos Ida fick barnen flatrökt skinka iväntan på nytt däck... ööööö flatrökt skinka....ååååkääjj


Julmiddag. Adde, Stina, Keiren, adde är inte med på bilden.  Världens bästa middag!


 MIN vackra mamma :)                      MITT vackra vattenglas. Säfflevatten är bäst!!


En styck systerSambo. Årgång-81 namn: Peter.


Tog oss en tur till Familjen Dick Östlund. Fick oss  kaffe å bullar.  Alltid lika trevligt att få sig en redig släng av värmländskan så man inte glömmer bort den hahaha

Freja gillade herrn i huset               Supergoa Tilde


Tack snälla Ulrika, Dick, Tilde och Felix. Vi ses snart igen :))

Var även hos min mormor och morfar och önskade God Jul.  Fotade en massa gamla bilder.
Min mormor är så vacker & morfar var VÄRLDENS KAP!! Galet snygg Karl :) ( blir alldeles tårögd)


lilla jag. guuuud så söööööt!!



Älskar det här kortet. Jag är 8 år,  Ida 4 och Sören 12.  Åsa vår lillasyster ligger i min famn bara någon dag gammal. Minns så väl när kortet togs. Sören trodde Åsa skulle gå sönder. Han var så rädd om henne. Älskade Sören som inte finns med oss längre... Det gör så ont!


På lördagen träffade vi min Pappa och hans fru Annika. Dom hade haft inbrott i deras bil så det var lite kaos. Jättetråkigt. Hoppas att det löst sig.


Fikade även med Gudmor Sandra & Gita :) 


Söt glad bebis hemma hos mamma


På väg hem så lämnade vi ett vinterland. Vaknade och det var -11 ute!!! Ola förstod nu varför husen va så billiga hahaha. Vi tog det jättelugt hela vägen och stannade 3 gånger under resan. Allt för att barnen skulle vara glada






när vi kom fram så hade Noa, Olas pappa fixat middag till oss. han tände brasan så det blev VARMT men mysigt ;) Efter någon timma åkte vi hem till paketen som legat & väntat hela julen. Keiren fick Guitar Hero och Alva en ny cykel. Kunde inte ta med oss alla paket = behöver större bil!!!!!!!!


Tack snälla alla för en underbar jul Tack snälla Mamma och per som stått ut med hela framiljen i en vecka. Tror vi skött oss ganska bra.  Tack för alla julklappar till barnen och till oss. Tack för att ni finns! I går när vi åkte var det riktigt jobbigt.  Jag kunde inte den här gången hålla tårarna tillbaka.  Älskar er alla så sjukt mycket och hade jag fått bestämma så hade Sölvesborg legat på Falkvägen i brotorp ;)  http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/329530

Puss och kram

Vi är hemma

och sjukt trötta. Ville bara berätta det, att allt gått precis som det ska. Tog det jättelugnt .  Kommer att lägga in VÄRLDENS längsta inlägg i morgon. Har så mycket att visa.
Godnattkramar


SäffleKaos!

Väldigt glad över att vi åker i morgon för det är fan kaos överallt!  Kedjekrockar på flera ställen.  Stressade bilister som kör som galningar. Det var en brand i en lägenhet i centrala Säffle i natt där en man omkom + att när vi åkte igenom stan för någon timme sedan så var det ytterligare en lägenhetsbrand!!!!!!!!!!! fullt pådrag överallt.

Som sagt, väldigt glad över att vi stannade kvar en dag till för söndagen den 28 dec - 2008 är ingen bra dag.
Ta hand om er alla. Släck alla ljus, sressa inte i trafiken och kramas. Kramar blir man lugn av!


jag är kvar.. ;)

men jag har så sjuktigt trevligt i de värmländska skogarna så inlägg på bloggen hionns inte riktigt med.  Vi har bestämt oss för att åka på Måndag morgon. Drar efter frukost och kör UTAN PUNKTERING & andra tråkigheter i lugn & ro hela vägen hem.

Ska alldeles strax åka ner till stan & hämta pizza. Kom på att de är lördag & snart ett nytt år som innbär en massa konstiga, onödiga löften ( som man ska bryta efter 2, 5 vecKAS max) Ska man äta pizza någongång så är det nu. Lördagen den 27 december-2008. Lätt att det ska va en massa kebabsås på.  

I`M OFF

 

Bloggträff!!!

gör ett nytt försök :)

Jag och Lisen å bebis sitter på kafferepet. kl. 13 på söndag!!!  Alla som vill KOM DIT!!! 

Kramen å godnatt.

Lax

Laxrecept på begäran :)superenkelt!

Paprika 1 st stor
purjolök  1 hel
färska champinjoner 1 ask
dill  2-3 rejäla kvistar
oliver ( brukar ta gröna c:a 1 dl på 4-5 port.)
tomater 2 stora
laxus vretus

Skär alla grönsaker i bitar. Häll 3 dl grädde i en kastrull ( ingen smalversion för guds skull, oäkta varor är inte bra för kropp och stjäl ;)
i med alla grönsaker utom tomaterna. Dom skivar du i tjocka skivor och lägger  i botten på en ugnsform. 
Låt grädden koka upp tillsammans med grönsakerna och dillen och småputtra det en stund så smakerna får gotta till sig. salta, peppra. ( svartpeppar)
Ta dina vackra laxbitar och lägg dem på tomaterna i ugnsformen och häll över allt från kastrullen ner i ugnsformen. In i ugnen på 200  c:a 20 minuter. 

kan ha vad du känner till men jag brukar köra Jasminris.

Lycka till


Citronpaj ä ju gött

Juldagen har alltid vart min dag att laga mat på de senaste åren och i år är det precis som vanligt. Walla står för maten. Ska fixa värsta goda laxen med oliver, dill, purjolök, paprika. Serverar jasminris till det. Till Dessert blir det citron cheesecake med vaniljgrädde. aaaaaaaaaaaaaaaaa va gott!

Nu ska det lagas mat.


NU fortsätter vi..

att mysa med kaffe, glögg och godis. Mina varmaste julkramar till Britt, Johanna, Matte, Noa och Stella. All my love!


MIN JULKLAPP!!!

Han kan han min Ola. Biljetter till OPETH den 18 feb. i Malmö!!! Jag blev så glad så jag grät :))


Julafton i bilder

För er alla som funderar hur en julafton i Säffle ser ut så kan jag visa detta nu....

Glöm inte att till bilderna hör även ett bedövande surr av skratt, barnskrik och galenskap ;) (bilderna går att förstora :)










GOD JUL JÄTTEmycket!

  • Vill bara meddela att vi kom fram igår....EFTER NÄSTAN 11 TIMMAR!!! Vi åkte kl. 07.00 och allt gick jättebra tills vi hade 6 mil kvar då vi fick punktering!!!!!!!!!!!!!!!! Mitt på en av de värsta sträckorna där bilarna körde som galningar trots att vi hade satt upp olycka-skylten. Vi tog oss inte en meter pga. att alla bilar inte tog hänsyn oss. Vi fick efter en halvtimme "hjälp" av poliser att ta oss till en bullhållsplats där de hjälpsamma poliserna passade på att ta alkotest!!!!?? ursäkta, vi har fått punktering, vi ni vara så snälla att ta alkotest på den som inte körde!! IDIOTER!  Sen stack dom! Vårt extradäck fick vi inte ens loss, det hade rostat fast + att det fanns inte en uns luft i det däcket heller.. Vad tänker man med när man placerar extradäcket UNDER BILEN!!!!!!! 

    - God Jul polispolispotatisgris. hoppas ni tappar varsin plomb av knäcken!

    Efter några timmar så löste sig allt tack vare Ida, min syster och hennes sambo Niklas. Ida hämtade mig och barnen så vi fick komma hem till dom. Ola stannade kvar i bilen och väntade på en ängel vid namn: Andrers som har en däckfirma i Säffle.  När han kom så tog det 1,5 minut att fixa på nytt däck, fälg och hela skiten. 

    Så vad har vi lärt oss av det här då?

  • punktering dagen innan julafton är inte att rekommendera!
  • Hjälp absolut inte till om du ser någon bil med varningsblinkers!!! det kan ju vara någon söt familj med 3 barn som kanske behövber hjälp!
  • Polisyrket är ett hjälpsamt oegoistiskt yrke där man hjälper till....... *total cecur*




 Ola berättade att när däcket gick sönder så var det som att trycka på en knapp:  Ut kom det svordomar av bästa värmländska sort. hahahahaha




God jul alla älskade läsare. Kram till er alla.



borde sova...

Bilen packad, julklapparna fixade, tänderna borstade, barn och sambo i djup dvala men jag, jag kan INTE sova.  Vi kör kl. 06.45 hemmifrån. Sen ska vi bara förbi hos Olas föräldrar och säga God Jul och få oss lite god Jul kramar.... sen drar viiiiii!
Ska bli helt underbart att få fira jul med familjen. Det kommer bli som förr när man bodde hemma. Då vaknade vi tidigt som attans och hörde mamma skramlandes i köket.  Jan Malmsjö sjöng som en galning från en risig kasettradio i köket. Det första vi gjorde var att välja ett paket som vi fick öppna. åååå vad mysigt det var.  Mamma, kära mamma spela Jan Malmsjö!!! Spela så de dånar i köket : D  Jag skiter i allt. Bara Herr Malmsjö är där.

God jul till er alla. Och glöm inte att ta vara på er, krama om nån som ser ledsen ut. Det  värmer mer än du tror....





God jul från barn nr 3

Snyggaste stolen ever fick Freja i julklapp av Farmor & farfar.

värsta snygga stolen.






SupersötatjockisFreja :)

GOD JUL

Nu har jag häcken full inför julen så jag kommer inte ha så mycket tid för bloggandet tyvärr :((  bara lite..
Vill önska er alla en RIKTIGT GOD JUL.







Familjen berömda julkort!!

Min familj i Säffle tar årligen ett väldigt annolunda julkort. Vi har tagit så många galna kort under alla år och man viker sig av skratt när man tittar på dem Vi har oftast tagir korten mitt i sommaren, klätt ut som och sen får de bli som det blir= kaos och alla gapskrattar. Julkortet är väldigt efterlängtat och man längtar verkligen tills man får det i brevlådan.
I år fick det bli ett collage. Vi bor ju alla på olika ställen i Sverige :))
Årets resultat.

  1. Ola, Jag , Freja, Keiren & Alva
  2. Mamma, lillasyster Sandra, lillaSyster Ida  och lilla Marie
  3. SnyggoStina & SnyggoAdde (lillebror & lillebrors flickvän)
  4. Pappa Per
  5. Alexander, Peter, Lillasyster Åsa och Adam
  6. Adam, Åsa och snyggomamma
  7. Niklas, Lillasyster Idas bihang ;)
  8. Mamma, Per, Sandra, Ida & Marie


God jul!!

Bilder från igår :)

Som sagt en liten mini-julafton med jansons och tomte. Tyvärr så tog jag inga kort på tomten men filmade en hel del. Ska lägga ut det på youtube senare idag så Johanna, Matte & Stella kan kolla in när barnen öppnade deras julklappar. Tack snälla för allt.

Barnen fick igår. Legoslott, elgitarr, kläder, piratskepp, pärlor, minivovve i väska, bowlingSet för bebisar. Freja fick även en Tripp trapp stol av farmor Och farfar :)) En orange!! LOVE IT!





den berömda spisen ;)



mätta och VARMA!!

Tack snälla Britt & Noa för en underbar kväll i julens tecken. Haft en liten för-julafton med jansons och tomte.  Supergod saffranskaka och sist men inte minst ett galet varmt hus! Svärfaren eldade satan i gatan.  Bilder kommer i morgon. Fick bara med oss 2 barn hem. Keiren stannade kvar i tropikerna.

Nu säger jag godnatt & sov så gött, vakna inte blött


Äntligen!!

Nu äntligen är jag färdig med julklapparna.  Åkte in på eko-hallen och köpte den allra sista och fick därmed se en av de sakerna som jag med GOTT samvete lämnat bakom mig.

En familj. mamma, 2 barn och en spritluktande pappa.  Han luktade förjävligt och efter att han skällt färdigt på barnen om varför han egentligen inte alls ville följa med och handla dom där " fan så dyra onödiga julklapparna" så satte han sig i bilen och öppnade en öl. Det sved i hela kroppen på mig. Fick en gång ögonkontakt med mamman som log skamset.  Tänk att man inte ens vid jul kan ge sina barn och "livskamrat" en nykter jul. Det är nog de enda dom önskar sig, en nykter jul, ett nyktert liv.  Det var det enda jag en gång önskade mig....  
Säger det igen. Att träffa Ola och vår flytt till Sölvesborg är det överlägset bästa jag någonson gjort. Mitt liv känns som en saga :)


GRATTIS!!!!!!!!!!!



MITHA!!  Du vann min julklapp! Grattis och Hurra! Jag kommer förbi dig dagen innan julafton..om du är hemma vill säga?? Ingen ide att skicka nu eftersom vi ändå ska åka upp och fira jul med släkten.

Och ni som tyckte att Kamilla skulle vinna så kan jag meddela att hon får en jättefin julklapp ändå :)) En julklapp ända från Sölvesborg.

sista chansen!!

En liten tävling inför julen. Det enda ni behöver att göra är att skriva varför du tycker att just du ska vinna och sedan göra ett inlägg på er blogg och länka den till mig.  Jag har fixat ihop en liten supernice julklapp. Tävlingen håller på tills den 19 december. Drar sedan lott och hör av mig till vinnaren.  LYCKA TILL och GOD JUL!!

Jag drar vinneren kl. 13.00 då jag kommit hem från dagens julkrångel :)

Lisen, glögg och lussekissar

Nu tar jag och freja semester i några timmar.


Min Älskade Keiren ...

och jag ska ut och köpa julklappar idag. Bara han & jag :) Han ska köpa till Alva och hans fina Viktoria. åååå dom är så söta.  Igår kom Viktoria hit med ett paket. Det var ett halsband med ett hjärta, ett sånt där man delar på som det står "best friend" på. 


Fadde, vilket jävla skämt!!!!!

Snacka om att va mediak..!! Han irriterar mig något kopiöst. 

ont i lilla magen

Har sånt värk i magen så nu tar jag kvällen. Läser hos er alla i morgon.
 
Godnatt alla!

08.26

godmorgon.. kaffet i handen, precis som det ska va :)

Jag har bestämt mig jag ska INTE sluta amma. Bestämde mig igår, fick så sjukt dåligt samvete när min bvc-sköterska sa till mig:
- du är som född till att föda och amma barn. Aldrig några problem.  Dom är ju hur snälla som helst. Sover på nätterna och ler när de är vakna. Du måste ju ha guldmjölk haha. Tänk hur många mammor som skulle vilja ha det som du. Sträck på dig!

Precis tänkte jag... & här ska jag sluta för att jag inte tappat lika många kilon som jag tänkt. Det bästa Freja kan få är det hon får av mig. Och då tänker jag sluta för att jag vill gå in på superdiet. Då får jag väl vänta med det då!!!  Åter faller man dit, man ska föda & sen vara fit på några få veckor.  nääää. Skärning walla. Nu fortsätter jag helamma Freja tills hon är 6 månader som jag vet är det bästa. 

PUNKT SLUT!!!  Heja mig Heja mig!!

GodnattKramar

sweet dreams alla!

ööööööööööööööö

vadå!!!! hahahahahahah hur stor är egentligen katten!! hahahahaha

Efter jordbävning kommer skivköp

eller nästan i allafall :))   Morgondagens kaotiska händelse i mitt sovrum blev lite för mycket för mig & bebis så vi fick åka på utflykt till Norje. Till Rockshoppen för att köpa lite nya skivor. Väl framme så hade de inga skivor kvar efter att de utökat webshoppen. Men en Iced Earth skiva som jag inte har hittade jag för 69 spänn i en realåda. Hittade även en julklapp från Ola till mig. Freja hittade självklart en perfekt julklapp till Piiken. Tänk vilken bra bebis vi fått ;)

Bilder från dagen som gått:

Freja spanar ut över "festivalsStranden" där vi många badat påklädda eller avklädda.


-Är det här mamma jag ska få luka på "glöggen" första gången?? 
-ja, kära barn...



Heligt festivalsområde i dec-2008







Efter denna trevliga tur åkte vi hem och väckte Ola ( nattjobb) och innan vi tog kvällen åkte vi och tvättade Lady Bridget på biltvätten i sölve.  Vi har alltid lika kul när vi tvättar bilen :))


hahahahaha helgalna ...I KNOW!!

skakande morgon!!!!!!!!!

HERREGUUUUUUUUD, Vattenglaset åkte i golvet, badkaret dånade & fåglarna kvittrade som galningar utanför. Det skakade som tusan!  Jag trodde jag drömde först, och låg och tänkte ganska länge efteråt att hm... drömde jag detta?? Men nu i morse förstod jag att jag inte hade gjort det. URSÄKTA JORDBÄVNING!!?? .  Läste att folk ramlat ur sängarna...

-godmorgon Moder Jord!! Trevligt att råkas

http://www.aftonbladet.se/

Godnatt alla, Nu tar vi kvällen



Och tack snälla Åzzy, ditt inlägg fick mig att må mycket bättre, "Where ever I lay my hat it's my home"

Precis en sån jag alltid drömt om!

Jag, Alva & Freja satta oss i bilen för att köra till Kristianstad för att leta efter vår svarta gran. Allt gick som välplanerat tills vi körde förbi ett hus där de säljer granar..
Alva skrek:

- TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa!! MAMMA!! EN SÅN SOM KALLA ANKA HAR!!!!!!!!

OCH HERREGUD, visst hade hon rätt. Där stod det en gran så fantasktisk vacker. En sån där riktigt Kalle Anka gran. En sån som man inte trodde fanns på riktigt. Jaha, min svarta efterlängtade svarta gran var som bortblåst så det vara bara att köpa min gran. Var även tvungen att köpa en ny fot så hur dyr denna granhistoria blev i år vet bara lilla jag :) Granen var tydligen inte en vanlig gran...näääähäää sa jag när jag glatt betalade & hoppas att Inte Ola får för sig att kolla upp priset..haha


gran DeLux






Nu har vi alla i familjen klätt henne så ömt.  Hurra!



Ny dag nya tag

sovit jättdåligt inatt. Vaknade säkert 10 gånger utöver de 2 gånger som Freja ville ha mat. Som tur är så sover hon i vår säng så jag behöver inte gå upp. Jag har inte kunnat stå på benen ändå.  Ola sover nu, Alva kollar på barnkanalen, Freja sover i barnvagnen, Majabajakattskrälle skriker om att hon vill ha annan mat och jag sitter bara och njuter av min stor kaffe med mjölk. Allt är tyst, lugnt och det enda som hörs är Opeths, Dirge for November. Ljuvligt underbart!! 

Funderar på att trotsa julpaniken på EKO-hallen idag. Men vi får se....

Ska ha en svart gran iår. Första året utan riktig gran men eftersom vi inte är hemma under hela julen och mellandagarna så får det i år bli en fejk. Klart vi ska ha en SVART!!



All my love!

Jobbig dag

Vilken jobbig dag det har varit. Tog bilen själv ner till stan förut, ville vara för mig själv ett tag. På torget var det Luciakröning. Pampigare Luciatåg har jag aldrig sett. Jättevackert. Gick även in i Kyrkan. Kunde tyvärr inte tända ett ljus för det var en kör som sjöng julsånger & kyrkan var alldeles fullsatt. Ska gå dit i morgon istället.
 Sölvesborgs Kyrka är så fantasktisk vacker. Och kören sjöng helt underbart. Kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag satt där utan allt bara brast. Tänkte på Rune, Sören och Pia. På Åsa, Ann, med familjer, Kamilla och Katrin med familjer & lilla Emma & Karin . Det har hänt alldeles för mycket och det gjorde så fruktansvärt ont i kroppen. Jag kunde helt enkelt inte stanna kvar.  Fick inte luft.

När jag sen satt i bilen så slog det mig att så här kommer det alltid att vara. När man väljer att flytta från sina hemtrakter så är detta priset man får betala.  Man kan aldrig vara närvarande så som man kunde vara  förr. Och det är den absolut jobbigaste saken med att bo så långt från alla nära & kära.

Vissa dagar är tunga andra lätta & idag var det jättejobbigt.

vackert eller hur..

Julshopping med barnen.

När Ola sov i förmiddags så packade jag bilen full med ungar & barnvagn. Tyvärr så kom vi till stan 1 timme för tidigt så åååå va jobbigt det var när vi var tvugna att sätta oss på RITZ och fika oss lite ;)  Beställde självklart latten och barnen gick loss på mackor, lussesockerbulle och pepparkakor. Dom njöt, jag med för den delen.  När kl. slog 12 gick vi och handlade julklappar till Sanna & Frida. Alva valde kanonsnygga julklappar.  Väluppfostrad :). Vi träffade även tomten som hade världens längta skägg.

mästerfotografen haha




en alldeles tvättäkta rocktomte


snart är det jul!

ledsen i hjärtat

Fick veta idag att En god väns mamma förlorat mot sin cancer. Pia heter hon & hon var verkligen den coola mamman alla ville ha. Alltid stod dörren öppen hos henne.  Min mamma var även en mkt god vän till henne . När man träffade Pia så var hon alltid lika glad.  Jag har inte träffat henne på över 1 år men hör  fortfarande hennes röst när jag tänker på henne. .  Det är med största sorg i hjärtat jag sänder de starkaste kramar till mina vänner Kamilla & Katrin & alla de andra som har det jobbigt nu.  Detta är helt fruktansvärt och jag är så ledsen att detta har hänt.  Det är så orättvist
Kramar till er alla!

Ska åka ner till Sölvesborgskyrkan nu och tända ett ljus för Pia som bara blev 53 år.


ljus i raden 3

fortfarande inte fixat julklapparna till barnen det har inte funnits tid till det. Ola jobbar jättemycket nu inför julen. Alla mor och farföräldrar måste ju hinna få sina fotokalendrar i tid. Och jag vill inte fixa dom själv.julklapparna asså ;)  NÄÄÄ när man ska köpa julklappar så ska man mysa åxå :)

vet vad vi ska köpa i allafall. Keiren ska få en xxx (han kan ju läsa) och Alva  den här. 


Alva har cyklat utan stödjul sen i våras och nu äntligen är hon tillräckligt lång för en 16 tum.
Till Freja har jag ingen aning om vad vi ska köpa. Funderar på en gåstol.  Det vore perfekt. 
Just i denna stund biter jag mig i handen för HUR LÄTT är det att få en 4  och 8-åring  att vara tillräckligt tysta så inte Ola vaknar.  Just nu spelar dom fotboll med en ballong nere.  Hm.. Klockan är snart 09.30 så jag går nog ut med dom snart. Tråkigt väder bara.

Sitter även & funderar på...  WHY!!!??
http://www.expressen.se/sex/1.1400629/hans-dromkvinna-ar-en-robot

WHY??!! nr 2
http://www.expressen.se/sex/1.1305163/hon-saljer-sin-oskuld-for-tio-miljoner-kronor.

Freja hjärta mormor

kolla nu passar den!!! hurra hurra!!


23.33

och alldeles ensam. Eller ja menar ensam utan Ola för han ska jobba natt.  Sängen kommer att va skiiitstor nu för mig och Freja. En sak vet jag dock och det är att  om Alva vaknar så kommer hon bli nöjd när hon inser att hon kan krypa ner utan att hon kommer att märkas, det finns ju gott om plats. :)

Vad har hänt idag då???

  • Lions me Lizzi. köpte värsta retroLampan!!! Är så himla nöjd för jag har letat & letat. Vill inte ha nyproduktion. Slarvade öven bort min coffee-to-go där inne   hm..
  • vart megamaxisuper rörig i skallen.
  • börjat tappa hår pga. amningen. 
  • tonat håret som finns kvar
  • Lagat världens sämsta Jansons. Jag är proffs på det annars, Jag gör supergod jansons men allt tog typ slut och jag orkade inte åka ner till stan igen.
  • Keiren kom ner och hade förvandlats till Linda Rosing... BIG TIME!! Herregud jag skrattade som en galning men grät hysteriskt i smyg för vart ska detta leda. hahahahaha
  • Alva har vart jätteglad idag. 
  • Firade Lucia på Snapphanarnas ridskola. Markeradhoppning, uppvisningar och gevetvis ett Luciatåg som förövrigt inte sjöng...hm.. udda!
  • städat och plockat som vanligt. Man lämnar ett rum tiptop och så kommer man tillbaka 2,5 min. senare och ...... alla kommentarer överflödiga
  • pussat superförkyld sambo godnatt & Hejdå
Känns som om jag sprungit in i en vägg så jag ska bara slänga in "lite" bilder från idag & sen är det hopp i säng.

Älskar dig Ola, önskar dig en trevlig natt tillsammans med Linus...öööö de lät sådär va??  ;)

värsta lampan!!! en sån som snurrar


25 st. Islandshästar. häftigt! Alva va helt salig.


Ont om mycket sång var det gott om


Alva och Viktoria, Keirens kära :) Efter Luciatåget delade tomten ut godis.


Vacker men äcklig Jansons *ledsen i ögat*


hahahahaha NU går det utför....  Slående lik sin mor...  fast min mage & midja har tagit långsemester, far away  :( :)


Godnatt alla!



GRATTIS ÄLSKADE SANDRA!! Puss & Kram

En tårta och grattiskort från oss :)




Staffan Gren m. fam önskar alla trevlig LUCIA


Känsliga MetalWalla

Även de tuffaste bryyydarna fäller tårar på Idol. Jag blir så glad när någon blir glad och det betyder för lilla Walla att tårarna forsar ner.  Så nu har jag ont i huvudet åxå... av att kolla på Idol. Men är man känslig så är man haha



för att göra mig själv lite gladare så lägger jag in en bild på min tomte som jag fick av Mina svärföräldrar i namnsdagspresent! Jättesöt :)


Godnatt alla!

IdolFinal

Har suttit med kidsen (Alva slocknade efter första låten) & tittat på ena delen av Idol. Tror till 99.9999999 % att Kevin vinner men måste ändå säga att Alice ger ett ruggugt bra motstånd. På sättet hon kör den gamla superdängan Heaven's On Fire
med Kiss så inser i allafall jag att shit.. hon kan!!  Tror ändå att Kevin vinner, det finns ju inget han inte klarar av.

Sitter och väntar ivrigt nu på resultatet.

en liten sketen maltes ;)




Hämtade Lisen

och drog  till vårt RITZ. Där vankades det tjejsnack i 2 timmar.  Vi mös som grisar. Och grisar dom kan mysa dom :)) Alva fick vad vi värmlänningar kallar ett "stölleröck". Skönt att det va läge att åka hem.

The door




mysiga grisar


kan de va latte & 3 ostar vi skådar....  DET KAN DET!!

LUCIAKaos!

Vad händer om man har JÄTTEmånga vuxna, 30 barn som ska gå Luciatåg och det är dåligt med plats. JO, man trycker in sig så mycket man bara kan så mycket att ansiktslyftningar inte längre behövs. Så mycket att mina bristningar på magen efetr alla vackra små försvinner. Man trycker på så mycket att jättemånga inte får se någonting alls. Jajjemensan SÅ gör man om man ens barn och barnbarn går Luciatåg!!!!  JÄVLA IDIOTER!!!!  Jag fick krypa fram för att få några dåliga kort.  Alva fick varken jag, Keiren eller Ola se. Lyckades få henne på ett kort när de stod framme och sjöng & det var inte jag som tog det. Fråga bestämt :

-kan du ta en kort på tomtarna för jag ser inte ett smack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Efter Luciatåget var det dags för glögg och pepparkakor. Vi slängde artigt i oss varsin glögg pga. regnet. Sen drog vi iväg. Nu vet jag hur vintern i Blekinge ser ut..... det regnar!!

Men lycklig, det var Alva, lyckligaste tomten ever!!









på tv ikväll

Nytt läge
Hell's kitchen
Seinfeld

+ citronvatten :)


puss & godnatt!!


En torsdag i bilder

på väg till dagis


åkte till Lisen och kom hem med Frejakläder ;) tack snälla söta!


fönstershopping med Alva.  MQ har riktigt snygga kläder nu.


Sen bar det av till Name it för att köpa overall, strumpor och galaklänning som Alva ska glamma sig i på jul & nyår.


hos Lisen på jobbet som var alldeles fantastiskt from å grann
 

luciafirande i morgon. Vi ska vara UTE så full mundering gäller.   07.30 ska vi vara på dagis. KALLT!!!! Alva ska vara Tomtetärna :)


Nu kan Freja ha jackan vi fick av fam Redin när hon föddes, den är fortfarande stor men det spelar ingen roll.                                                  


Har även fixat nya kort till körkortet....

10.47

Snart mindre än en timme tills man ska inta sittläge på RITZ. Har inte tatt en fika med Lisen på över 1 vecka nu...HERREGUUD. Hur överlever jag.  Och JA, ja  måste motstå semlan med saffran idag med :(  Ska unna mig en latte deLUX!

Idag ska jag köpa välling till Freja. Har bestämt mig (tror jag) att jag ska försöka sluta amma. Eller trappa ner.  Hon är snart 4 månader så det känns helt okej.
-Fårlåt FREJA BEBIS men mamma börjar bli trött på kupstorlek dubbel-K



Fridens liljor på er alla

Länge leve bensinpriset!!

NIO&NITTIOFYRA!!!! 

lyssnar på musik

Death come near me är en sjukt vacker sång. Man färdas genom en ström av känslor när man lyssnar på den.  Det bästa av de bästa.  Den här versionen är 10 minuter lång. Orginalet är över 12. Lyssna och njut
Draconian är ett sjukt bra band.  Draconian som för övrigt kommer från min hemstad Säffle :)  Sveriges, Säffles stoltheter. (haha hur man nu kan vara säffles haha)
Godnatt alla!


Onsdagskvällen..

Var och storhandlade med alla barnen förut. jag blir alltid lika lycklig när jag inser vilket förbannat bar jobb jag gjort med de små. Flera mammor med barn i affären. Kl. var 18 = trötttid. De andra barnen gnällde och skrek men mina metalkids är bara coola rockers.

Så här ser min Tv-kväll ut. Blir nog bra.
Bonde söker fru 
Grey's anatomy
Seinfeld

Citronvatten är ett måste.  Annars kan jag inte hejda mitt sockerberoende. :):(


Älskar dig Ola!  Och Piiken å Åsa å Ida å mamma å alla andra säfflisar som är snälla å fina.

Onsdag 13.03

Snöat lite här idag.  Funderar skarpt på om det någonsin lägger sig här.  Finns det plogbilar överhuvudtaget ??

Keiren hade inga alls problem med att gå skolan idag. Ola är och hämtar honom nu så snart kommer domen. Hoppas att det varit lugnt och att skolperspnalen tar itu med problemet!  Har tränat och städat idag+ lagat värsta goda soppan. Grönsakssoppa med cornfärs. Skiitagott. Tog jättmycket morot idag så Alva blir nöjd. 

Nu kom dom hem. Ellilot är med hem idag. En jättesnäll kille som bor här borta. Blir så glad när jag ser hur väl rotad Keiren är här nere,  tom.  den vackra värmländska är som bortblåst när han är med sina kompisar. haha

Nu ska jag pussa på min sambo. Idag har vi varit ett par i 1 år och 3 månader.  Och här sitter vi med 3 barn och radhus. Ibland går det snabbt  *Lycklig*

hej så länge



Vinn en kamera!!

http://therezeahlm.blogg.se/2008/december/vinn-en-kodak-digitalkamera-1.htm



Skulle vara sjukt kul med en sådan här goding :)

ELEV X ...!!!!

Idag har vi haft ett fullspäckat schema. Vi har käkat finfrukost på Ritz. Alva har ridit, vi har köpt julklappar, fönstershoppat, vart hos Olas föräldrar där det hade vart lussebak hela dagen (tack snälla för de fina pepparkakorna Brittan) + tusen andra saker och just de ja.. Keiren har fått stryk i skolan idag.. Ja, ni läste rätt. Händelsen:

Keiren och en av hans klasskompisar ska berätta något för varandra så de två smiter in på toan för att vara ifred.  När de två väl skulle ut så fick de inte komma ut för elev X. Keiren kompis får till slut panik och de båda gör allt för att ta sig ut. När de väl får upp dörren så får elev X den i pannan. SKYLL DIG SJÄLV när du är så elak sa Keiren och hans vän som tyckte händelsen hade spårat ut redan då. Men denne elev X flippade ut TOTALT och skulle strypa Keirens kompis så han gjorde allt för att hjälpa och då gav elev X Keiren ett knytnävslag i magen så han nästan tappade andan. Allt hade vart kaos och jag hoppas verkligen att det INTE händer igen. Denne elev mår tydligen jättedåligt och har jätteproblem men vadå...  Keiren då och hans kompis ska dom behöva ta skit för det då!!!!???!!! JÄVLAS IDIOTELEV. fortsättning lär följa....   *ARG!!!* När jag och Ola kom till skolan för att hämta honom så grät han jättemycket och han har haft ont i magen hela kvällen.  *ARG!!*

som sagt, fortsättningen följer!

Ska krama kudde nu, Ola har slutat så jag ska hoppa i sängen innan han kommer hem & sova räv ;)

Mitt allt!


Vårt RITZ har saffransSemlor... måste prova men inte på en Tisdag :)


Fantastisk söt bild


Alva supernöjd= på väg till stallet


"Sagan" ikväll bestod av fönstershopping och mer "kolla-in-alla-ljus-som-lyser-inför-jul"


Sov sött & vakna inte blött :)  Ses i morgon :)

Idag och morgon har jag namnsdag

Anna idag & Malin i morgon. Hurra för mig :)


En sån här skulle passa perfekt som namsdagpresent hehehe

häcken full..

Har jag haft idag. Hänt skitmycke. Men nu är det lägga-barn-tid så jag tar det sen.

hej så länge :))


Vinn jättesöta ljushållare :)

Kolla in bloggen om ni är intresserande;

http://britt-vidin.blogspot.com/2008/12/tvling.html



Lycka inte till för jag vill vinna själv hahahahahaha  näääråååååå Lycka till eller inte eller förrästen LYCKA TILL på riktigt (kanske)  öööö hur mår jag egentligen

Betsy Johnson

är qvinnan med stort Q. Fullkomligt älskar hennes skapelser.  Jag vill ha allt!!! Sitter och myser på hennes hemsida nästan dagligen. Just nu är dessa mina absoluta favvisar!! Är grymt sugen på träskorna och den gula. näää, i denna stund har jag bestämt mig att när jag kommit ner till min Malin-må-bra-vikt-efter-bebis-nr-3 så ska jag unna mig  tröjan!!  Nått ska jag väl få för bristingar, juvrer, 4-minutersförlossningar och svält! YES,  beskemejjen! Så lätt var det att bestämma det ;) den kostar "bara" ett par tusen ;)) Men vill man ha så vill man ha och då är det bara att ta kär sambos plånbok hehe

The queen

hennes ljuvligt bedrövliga hem. Klart att hon bor så här.












sweet dreams alla!

Till min hjärtevän..

Kunde inte hålla tårarna tillbaka... det stämmer så förbannat bra!! Mitt i prick!

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
du får inte göra om mitt namn
och börja kalla mig för din.
Du får inte vandra på min väg
utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet
för att fylla upp ditt hål.

Och du får inte riva mina murar
som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar
så att jag kan somna tryggt.

Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet
du får inte säga att du hoppas
om du inte tror du vet.

Men du får ta den tid du behöver
för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden
du behöver räcker till.
Och du får samla dina tankar
så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna
inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger.
Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre,
Än att du gör allt emot mig snart.

http://www.youtube.com/watch?v=QXUFKlzhpzU


youtube krånglade grrrr

Puss och kram älskade du!

JULTÄVLING a la Walla :

En liten tävling inför julen. Det enda ni behöver att göra är att skriva varför du tycker att just du ska vinna och sedan göra ett inlägg på er blogg och länka den till mig.  Jag har fixat ihop en liten supernice julklapp. Tävlingen håller på tills den 19 december. Drar sedan lott och hör av mig till vinnaren.  LYCKA TILL och GOD JUL!!


Måndag och förkyld som ...

Har åkt på världens förkylning + nackspärr.  BLÄ va jobbigt. Okej när man var singel och barnlös. Då fick man va sjuk ifred och bara vara sjuk med stort S. Det funkar ju inte med 3 barn.  Så det är bara att proppa sog full med apoteksvaror och se nöjd och glad ut.  Måndag igen och det betyder så här inför julen även att Ola jobbar sent. Han drog för en stund sedan.

Nä nu ska jag lägga mig en stund, Freja sover, Alva tittar på Tv, Keiren är hos sin flickvän Viktoria!!!!! Ja just det, sin flickvän. Hugaligen va killen är stor.  Han har lyckats att fånga flickan alla vill ha. Han är stolt som en tupp och hon är jättekär.  Dom skickar en massa brev till varandra och nu är han med henne hem och spelar tv-spel. Hoppas hennes mamma har koll på dom hahahahaha.

lite bilder från helgen.

badhusbesök




Viktoriabadet i Sölvesborg. Ligger några hundra meter från oss och utanför badhuset ligger havet. Jättevackert!


Freja som vi är vana att se henne ;)


Julfest på Keirens skola


Nyklippt med stjärna i håret :)


Nu intar jag liggläge.

Ses senare!




Familjen Grill

Vi har grannar även i Sölvesborg. Goda gannar, tråkiga grannar, helsjuka grannar, konstiga grannar och så har vi även Grannarna Grill. Dom grillar så fort det finns tillfälle. Vår, sommar, vinter, höst våra grillgrannar älskar alla väder. I somras satt dom ute 57 dagar av 58 möjliga. Från deras trädgård kände vi hela sommaren doften av grillat kött. Feta flintastekar och geggiga sallader. Jag höll på att spy av stanken! 

Igår kväll när vi kom hem fick jag se granne Grill på ett sätt jag aldrig sett honom förut . Jag stig ur min bil, tittade bort mot deras fönster och tro inte på fan att mr Grill visade hela paketet för mig..... bakifrån. Han stod framåtböjd iförd endast en urtvättat kort t-shirt!!! Jag såg ALLT och det var inte snyggt ska ni veta.  HUGA!! JAG SÅG MR GRILLS PAKET..... 

SkruttPrutt hus

Vi är jättebesvika över huset. Planlösningen var en total katastrof och ritningarna som vi hade fått stämde inte alls. Över våningen där 2 "rum" fanns. Var 2 pyttepyttepyttepytte rum med inte en cm över 172 i takhöjd.
Förstår nu varför dom inte får det sålt och förstår nu varför det ligger ute på 1 000 000. Tråkigt men inget att göra.

Alva gillade däremot huset skitmycket, som ett dockskåp sa hon...mm precis!!

Godmorgon alla!

vaknade i morse maxiförkyld. Skulle nog inte ha tränat igår i allafall. Känns som om jag får betala för det nu :(   för sent och tänka på det nu sa jag till mig själv i morse kl. 8 & började storstäda.  Nu skiner hela huset, helt underbart. Sitter här nu 11.01 och har endast en halvtimme kvar tills vi ska på husvisning!  Önskar oss själva LYCKA TILL !!

Berättar allt sen. kramen


en helt underbar..

domumäntär.  Vilket liv...  stackars vackra människa



Glöm inte JULTÄVLING a la walla

smaken är som baken...

Man ser inte ens hälften av all skräp på tomten. Det blinkar renar, tomtar, snöbubbar, rådjur och all skit du kan tänka dig. Allt i olika färger. Detta kallar jag höjden av SMAKLÖSHET!!

09.28

I natt har jag sovit som en gris! Hade än en gång ingen mat i mitt qvinnliga höger så Freja har haft egenbuffé även inatt. Bra bebis :)
I morse så  duschade jag med Freja för första gången. Hon älskade det.  Vi hade jättekul men NEJ kära läsare. inga foton från det hahaha.


vår lördag .
  1. kaffepaus
  2. träffa svärföräldrar ( om dom är hemma)
  3. väcka trött Ola
  4. åka till gymmet ( inte vart där på 1,5 vecka. först säffle & sen har jag inte mått bra.)
  5. äta
  6. kaffepaus
  7. kolla in när snyggot Marcus vinner stjärnor på is.
  8. köpa julgran. En magastor tycker Alva en som är precis lika lång som henne själv..ööööö smart bryyyd  -104 cm julgran tackar å bugar hahaha
  9. köpa julgransfot på Lions.
Är väl lika bra att dra igång så allt hinns med.  Ses sen. Kram på er alla!







hahaha mycket man får stå ut med som storebror hahaha



ut me Robin!!!!

utututututut!!
nu ska jag försöka lägga sockerfyllda barn.

freja ser sig själv i spegeln.  FOKUUS

17.11

"bara" 6 timmar kvar tills Ola kommer hem. AAAAAAAAAAAAAAAAAA va tråkigt det är när han jobbar sent. Sitter här och kramar en liten sketen luddig filt.  Måste fixa mat med. hm...   ingen aning. Blir väl tråkiga grönsaker med corn eller nått. Som sagt ingen bra dag.

Freja in my little pony- action :)

mycket sjuk kvinna!

kvinna & kvinna....  blir spyfärdig!!

En hyllning till mig själv...

Ser mig i speglen och ser ut som ett ras med stort R.  Tråkigt när man inser att man inte blir ett dugg snyggare trots Fredag. Hatar alla dessa bedrövliga ideal. Man ska föda barn och tjoffatjoff så SKA  man vara  fit igen. Men NEEEJ!! mdet funkar inte så.  Önskar mig en plastikkirurg i julklapp. En sån där som bara kommer  in med en aura om sig och säger

-lilla Malin hjärtat. komsikomsi så ska farbror doktorn fixa dina skönhetsfel.  NIP & TUCK snipp snapp!

Men men.. vad gör man. Dessa bilder nedan är en kick-iväg till mig själv. Fortfarande en massa Frejakilon kvar :(

Några bilder som Piik & jag tog förra året. Det översta var med i en tävling! :) Visst ä hon duktig. Tycker dom är ascoola!






Trevlig Fredag älskade läsare & glöm inte; JULTÄVLING a la walla

Älskade mamma

Godmorgon godmorgon , för när du läser detta så sitter du med morgonkaffet i handen. Den ä redan på....sovsalvan asså ;)) Den bästa salvan som finns. Den räddar allt.  Önskar dig en jättebra Fredag. Iväg på gympan nu med dagbarnen och fika lite på kladdkaka och kaffe. Lite läppglans åxå kanske det är ju ändå fredag.  Puss och Kram

dumma jag är inte smart ibland..

dags för Mr Gordon ikväll igen. Sitter just nu i denna stund & funderar över varför jag inte har kollat på hans program " the F-word". Har missat alla programmen hittils..Skärpning walla!

Sitter även och tycker RIKTIGT illa om mig själv! Busvissla aldrig om ett barn håller i en katt!!!!!  Fan ta mig för att jag skulle visa hur högt jag kunde vissla. Älskade Keiren förlååååååååååt!!!  Maja höll på att tappa både päls, kött & blod. OBS!! jag såg inte att han stod bakom mig.  Usch och fy på mig.

Hurra för tomten i Bromölla

Vi tittar på hus, har hittat ett som vi båda tycker väldigt mycket om! Skulle passa oss PERFEKTUS!! Och hockuspokus sa tomten och sänkte boräntan :)))) Huset har tom. ett fristående gästhus på tomten.  Perfektis igen för alla när man får besök.
Ska titta på det nästa vecka.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3921232.ab
 
kunde sett ur så här , men nästan :)



08.27

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa va trött jag är idag. Hade värsta magknipen igår kväll så jag kunde inte sova.  Och en rödhårig 3-barnsmor lär inte få sova mer heller.  Livet är bra orättvist.......

GODMORGON!

glöm inte!! JULTÄVLING a la walla

Avslutar dagen med lite ljuv musik



Nu är det absolut godnatt :))

glöm inte att tävla; JULTÄVLING a la walla

Frejakavalkad

En bebiskavalkad. Ni som inte gillar små skruttisar ska helt enkelt inte besöka min blogg. Dessa kort är ett bevis på att internet är ett väldigt bra verktyg & har man tur så blir det så här perfekt!! ;) Detta är alltså vad som kommer om man parar ihop en sölvesborgare med smak av udda design och en värmländska med en förkärlek till doom & death metal ;))








Sweet drems alla!

glöm inte att tävla: JULTÄVLING a la walla

JULTÄVLING a la Walla :

En liten tävling inför julen. Det enda ni behöver att göra är att skriva varför du tycker att just du ska vinna och sedan göra ett inlägg på er blogg och länka den till mig.  Jag har fixat ihop en liten supernice julklapp. Tävlingen håller på tills den 19 december. Drar sedan lott och hör av mig till vinnaren.  LYCKA TILL och GOD JUL!!

Alva på Debbie

Alva njuter av Debbie. I helgen hoppade hon henne och vann sin allra första rosett :))) Hurra hurra!! Den hänger på hennes rum och hon är så galet stolt. Debbie bor I Säffle hos Alvas storasystrar Sanna och Frida.

fram med öronen suuuris ;)






Onsdag 10.16

  • Nyfixad och granner
  • nytankad, Gevalia
  • glänsande tänder
  • nybadad dotter
  • nytankad bebis
  • fortfarande sovande sambo
Vill pussas och fika men vacker Ola sover som en stock.

-Nej, jag orkade inte vara vaken igår. Slocknade proppmätt som en gris med magen full av Oboy. Men NU!! Nu är jag vaken, och vill äta sen frukost på RITZ.

-VAKNAAAAAAAAAAA!!!

minnet ä förbannat kort

Nu är klockan 23 & jag kom just på att Ola sa att han skulle jobba över i kväll. iiiiiiiiihhhhhhhuuuuuuuu!  glömde bort det totalt. Skit åxå. Och jag som hade gjort västa oboy-glaset. :( I rent etter för att jag glömt bort det så drack jag upp det på stört.
Ska krypa ner i sängen nu med Freja och kolla på TV. Får se om jag somnar innan han kommer.  Skit åxå!!!


låt mig presentera....

hört i en hall i Sölvesborg;

- men älskade Alva han heter Staffan "Stalledräng"
-NEJ, Staffan Gren!!!
-(man får inte skratta åt barn men nu brister det) Vem har sagt det.?? viker mig dubbel
- det sa tomten i Bromölla, han å Staffan Gren stod å sålde bullar.
hahahahahahahahahahahahahahaha jag har skrattat så jag har ont i magen nu!

ja... som sagt, låt mig presentera Staffan Gren!!



ÄNTLIGEN så funkar det igen!!

Blogg.se har som ni säkert redan vet krånglast hela dagen!!  Man blir sååååå arg när internet å datorer krånglar. Sånt ska bara fungera...punkt slut! Ola jobbar kvällen så vi har inte gjort så mycket ikväll. Inte mer än att nästan bli ÖVERKÖRDA!!! Det var så nära att bilen krossade både mig och barnvagn. Yes, vi hade  reflexvästar, reflexer på vagnen i flera olika höjder, benen och skorna! Oj, sa hon när hon insåg att vi höll på att stryka med på kuppen.

-Oj då! jag såg er inte!!!

- nääääääääähäääääääää, IDIOT!! Blev så rädd att jag började gråta.

Har börjat fixa till vårt sovrum!! Kommer att bli skitbra.  Ljusfat :)
 
lite "kvalitetstid" med barnen framför datorn. Alva kollar in hästar på youtube


Ska slänga barnen i säng nu...

tänk va ni kan ;)

rätt svar: min julmust i en flaska! :)

Äntligen hemma!

  • Vädret har varit okej hela vägen hem.
  • Barnen har skött sig exemplariskt som vanligt. Blir så stolt över dom.  Inget gnäll eller bråk.
  • Freja har käkat 3 gånger. satt som en sugpropp alla 3 haha
  • 2st pepparkasglassar var
  • 3 fesisar i flaska...kostade 20 spänn styck. ööö vad hände?? svindyrt. bläää
  • MAX-besök. En veggo + 2 MAXboxar. mumma
  • 3 stora latte (sorry Freja om maten smakar kaffe i natt)
  • 1 Bounty
  • 15468 frågor om varför inte man får rida på hästarna i hagen som man åker förbi!!!!!! Tålamod är min bästa egenskap!
  • 456 olika önselistor till Tomten. Som för övrig enligt Alva bor i Bromölla och inte på Nordpolen
Nu tar jag kvällen. Är helt slut. Läser hos er alla i morgon. Tack mamma & Per för allt!!!! Älskar er!


JAG MÅSTE ÅKA HEM!!!

SNÄLLA FÖRLÅT MEN JAG KOMMER INTE ATT VARA PÅ KAFFEREPET KL. 16 I DAG. :(((  DET SKA BLI OVÄDER OCH HALKA OCH SNÖ HELA VÄGEN NER I MORGON OCH PÅ ONSDAG. JAG VÅGAR INTE KÖRA DÅ MED ALLA BARNEN I 50 MIL.

Hoppas ni alla förstår och jättetråkigt att vi inte hann ses. Är tillbaka innan jul igen. Kan göra ett nytt försök då.

puss och kram alla!

Sandra hjärtat. Spara lussekissar och pepparkakor till mig :))

RSS 2.0