Skaldjurslåda
Vassegod Annelie! :))

2,5 dl kokt ris
1 tsk salt
300 g skalade räkor
1 burk sparris
ett gäng skivade färska champinjoner
Garnering:
1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
2 ägg
ca 1 dl riven ost
Bred ut riset på ett smort ugnssäkert fat.
På med räkorna och lägg dem på riset tillsammans med sparrisbitar och svamp, Blanda ihop.
Vispa grädden och blanda den med majonnäs och äggulor. Vispa vitorna till hårt skum, vänd ner dem i såsen och bred den över. Strö på ost och grädda i 225 grader tills ytan har fin färg, ca 15 minuter.

2,5 dl kokt ris
1 tsk salt
300 g skalade räkor
1 burk sparris
ett gäng skivade färska champinjoner
Garnering:
1 dl vispgrädde
1 dl majonnäs
2 ägg
ca 1 dl riven ost
Bred ut riset på ett smort ugnssäkert fat.
På med räkorna och lägg dem på riset tillsammans med sparrisbitar och svamp, Blanda ihop.
Vispa grädden och blanda den med majonnäs och äggulor. Vispa vitorna till hårt skum, vänd ner dem i såsen och bred den över. Strö på ost och grädda i 225 grader tills ytan har fin färg, ca 15 minuter.
Kommentarer
Postat av: Åzzy
Men herrejävlar vad gött! Ska spara det receptet och testa!
Postat av: Anneli
Tackar så mycket!!!=) Ser så jäkla gött ut asså!! ska testas omgående...slurp!!
Postat av: walla
det är verkligen asgott!!! och dagen efter ååååå
Trackback