Bad & sen Apoteket

Vaknade utan huvudvärk i morse. Fixade därför med en gång tvätten, disken och allt annat plock och pill. Skulle nog bara ha ställt in maten i kylen för nu sitter jag här igen. PAIN!!! Får åka ner till apoteket sen och köpa på mig en massa så värken släpper.  Skitjobbigt.  Freja är snäll som gör som hon brukar....sover haha.  Håller på att tappa upp ett varmt bad nu.  Kanske känns det bättre efter det.


Kommentarer
Postat av: mitha

hahaha cool bild!!



usch det är jobbigt med huvudvärk, hade det mkt nrä jag var gravid med Molly, nu får jag attacker av spänningshuvudvärk "bara" o det är satans jobbigt!



Hoppas badet hjälpt dig nåt o att du mår bättre!



KRAM

2008-09-18 @ 13:41:29
URL: http://www.himmelohelvete.se
Postat av: Lola

Hejsan

Jobbigt med huvudvärk. Jag hade mycket huvudvärk när jag ammade min tös och då tipsade min barnmorska mig, att jag måste dricka mycket vätska och ta det lugnt med kaffet eftersom kaffe är ganska vätskedrivande och du behöver all vätska till bröstmjölktillverkningen.

Jag hoppas det ger med sig för dig.

Kramizzz

2008-09-18 @ 20:09:12
URL: http://hearttoheartblogg.se
Postat av: walla

hej!! va kul , de va inte igår. hm.. visst kan de va så. Dricker mycket vatten redan men nu ska jag dricka ännu mer. :)) tack! Och kaffet... hm... jaja får väl dricka lite mindre av det ;)

2008-09-18 @ 22:26:17
URL: http://wallaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0