Ullared ToR

Godmorgon alla! Vilken underbar tur det blev till slut. Var jättenervös för Freja har åkt på en jätteförkylning och var för första gången riktigt gnällig kvällen innan. Gjorde ändå ett försök och hon skötte sig perfekt.  I dag är det dock värre för febern har kommit :(. Även Alva börjar se riktigt hängig ut och jag är rädd för att hon ska få öroninflamation. Hon har klagat över värk i öronen hela natten. hm...  Får se hur hon mår idag. Börjar bli lite orolig över att vi inte ska kunna åka upp till Säffle som vi planerat. Har åkt de 50 milen en gång med sjuka barn och det lovade jag mig att aldrig göra igen. 

tillbaka till Ullared..

Vi åkte kl. 9 (Det är 22 mil härifrån.) & var framme strax innan 12. Hann åxå med ett tittut i Laholm där Lisen i panik fick besöka apoteket. Dit måste vi åka någongång. Vilken otroligt fin stad. Mysiga fik överallt. hm..
- Vadå fikar mycket ;) OBS!! fika mycket = livsstil, lära sig de små hur man lever ett fikliv = inte svulla bullar = bara bullar ibland ;););)   Har visat sig att Alva är född till ett liv i lattens tecken.

fors.

Väl framme i Ullared visade det sig att det var kö och sjukt svårt att hitta en parkering.  Det ordnade sig till slut och vi fick perkering deLux.  Fick bädda in Freja så gott det gick & väl inne så var det shoppa shoppa shoppa. MYCKET folk men tar man det bara lugnt så... 

Lisen me snygg mössa             




Helt sjukt att man får stå i kö för att komma IN.  Man kan skymta  en del av kön på andra bilden.....lååångt borta.



Tog inte så lång tid som tur va.  forts. följer..

Kommentarer
Postat av: Anki

Va lyxigt! Ni har ju riktigt nära till Ullared ni! Hoppas småtjejorna piggar på sig snabbt



kramar

2008-10-28 @ 09:05:36
URL: http://www.alltochingenting.se
Postat av: mitha

Ja de där köerna är inte roliga. Har stått i en riktigt lång kö EN gång o det var när vi var där vid öppning. Dock svalde det ju undan snabbt så det tog inte så lång tid ändå!



Hoppas ni fick med er mkt fint hem nu då!



Bär av den 21 november här igen=) och då med övernattning TJOHOOO!!



KRAM

2008-10-28 @ 09:15:22
URL: http://www.himmelohelvete.se
Postat av: Lola

Hej Walla.

Nu är jag hemma igen efter operationen. Härligt med Ullared. 3 av våra barn var faktiskt där åxå igår med mina föräldrar, Emma, Ella och Markus. Min bror bor strax utanför Laholm med sin flickvän och en massa Grand Danois-hundar. De har kennel.

Kramizzzz

pssst. Freja är sååå söt.ds

2008-10-28 @ 11:06:50
URL: http://hearttoheartblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0