Citronpaj ä ju gött

Juldagen har alltid vart min dag att laga mat på de senaste åren och i år är det precis som vanligt. Walla står för maten. Ska fixa värsta goda laxen med oliver, dill, purjolök, paprika. Serverar jasminris till det. Till Dessert blir det citron cheesecake med vaniljgrädde. aaaaaaaaaaaaaaaaa va gott!

Nu ska det lagas mat.


Kommentarer
Postat av: Kamilla

Lax är det bästa som finns, guud vad gott. Du får gärna lägga ut receptet sen:)

2008-12-25 @ 15:15:09
URL: http://familjenbruce.blogg.se/
Postat av: Åzzy

Jag behöver nog inte något mer det här året... men det lät gott det du skulle laga ;)

2008-12-25 @ 15:16:43
URL: http://sloppyme.tumblr.com
Postat av: Åzzy

Ha, ha... mat alltså ;)

2008-12-25 @ 15:17:16
URL: http://sloppyme.tumblr.com
Postat av: Alina

Ha en bra dag! :)

2008-12-25 @ 15:20:53
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad gott det där lät, duktig du är som fixar och ordnar. Nu är jag på banan igen, immunförsvaret efter op har inte varit det bästa men det går åt rätt håll och i afton blir det att träffa vänner och gå ut och svänga våra lurviga. Ska bli riktigt roligt måste jag säga.



Imorgon åker vi till Lidköping för att träffa sambons familj, då lär det blir mer jul. Puss å kram darling.

2008-12-25 @ 15:37:48
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hello. Eftersom jag inte äter lax så kan jag inte säga att jag vil ha receptet ;-)

Men jag tror det är mumma om man nu gillar det.

Jag har precis kommit hem från Jul på näset ihop med Alva :-)

Roligt att se henne, hoppas att hinna se er innan ni åker.

God fortsättning nu.

Kram

2008-12-25 @ 18:30:07
URL: http://cacemillas.blogg.se/
Postat av: Pocca

Du är så redig så det gör ont:) Vi åker imorn bitti...hihi:)

2008-12-25 @ 20:24:08
URL: http://poccahonta.blogg.se/
Postat av: Anki

Lät jätte gott det=) Hoppas ni haft en riktigt bra jul:)



Kram

2008-12-25 @ 23:16:48
URL: http://www.alltochingenting.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0