Säffle by night

I fredags kom ju min älskade mamma och käraste coolaste Pärlan hit. Det var så kul att se dom igen. Lustigt är åxå att när man väl träffas så känns det som om man sågs häromdagen. Man håller så mycket kontakt genom telefon m.m. Okej det är 50 mil men för oss som nu har vant sig vid de 50 milen så är det ingen big deal. 


Pärligaste Pärlan


vackraste mormor


Pappsen


Faster Johanna

På kvällen var vi bjudna på middag hos Olas föräldrar, Britt och Noa. Brittan hade fixat egen smörgådtårta och äppelpaj å massa vin. Tog en rejäj inandning av det röda....mumma. Vi hade det jättetrevligt och mysade oss som galningar. Lite jobbigt var det dock för Freja fick inte lugn & ro eftersom hon hoppade från famn till famn. Och varje gång hon vaknade till så ville hon ha mammas trygghet vid bröstet så jaaaaaaa idag är jag öm efter allt snuttande.
vi åkte hem ganska tidigt och slocknade som grisar.

Skål


Blev tyvärr bara kort på mamma & per :(

Nu har dom åkt hem. Var här för någon timme sedan och sa hej då. Bestämde med mamma att jag tar bilen eller tåget upp med Freja & Alva om några veckor. Blir nog bilen, lättast så. Då kan man styra resan helt själv. Måste ju träffa fam. Piiken, familjen Åsa, Familjen Ida. mormor & morfar å alla andra :))

Pussen & kramen

Kommentarer
Postat av: Anki

Fina bilder! Haha ja aldrig är väl rödvin så lockande som när man ammar;) Gött att man kan dra in lukten då iaf=)

Kramen

2008-08-25 @ 08:41:24
URL: http://www.alltochingenting.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0